Prezent si viitor. Mergem intr-o directie buna?

Prezent si viitor. Mergem intr-o directie buna?

Mesajde Gri » Sâm Mar 22, 2003 7:19 pm

Buna ziua,

In ultimul timp m-am tot intrebat daca nu cumva mi-ar fi placut sa traiesc cu cateva zeci de ani in urma. Avand cateva discutii pe aceasta tema, ma cam ingrijoreaza concluziile la care ajung daca stau sa compar societatea de acum cateva zeci de ani cu cea de astazi. Ma refer in primul rand la calitatea oamenilor, obiceiuri, distractii si conceptii. Nu este o discutie despre nivelul de trai, si altele asemenea.

Sper sa nu ma intelegeti gresit, cred ca ma incadrez in media de varsta de pe acest forum (20+).

Timpul liber: se mai merge la o expozitie, la opera, se ocupa cineva de gradinarit? Se mai asculta muzica clasica, se intretin anumite hobbyuri? Nu. Este un spirit de turma. Se asculta Adrian CM. De fapt nici nu prea mai conteaza melodia. Daca interpretul are nume de animal, tatuaj si cercel(nu neaparat in ureche, ar fi prea banal) este suficient. Iar cantaretele nu au nevoie decat de sani ca sa ajunga in top; ce sa faca cu vocea?... Alege A.S.I.A : "ne pare rau draga, ai vocea cea mai buna dar din pacate nu te incadrezi in grup". :rolleyes:

Se merge la bar, se consuma alcool si se "baga la vena". Vizitele/petrecerile organizate sunt niste simple dezmaturi. Eventual se lasa si cu niste sex la intamplare. Nu mai amintesc de varsta la care se incep aceste lucruri. Este multa plictiseala, apatie.

Biliardul, tenisul?... se joaca, dar pe calculator. Si daca tot am ajuns la jocuri... prin joc intelegeam ceva distractiv, relaxant, recreere. Tendinta este catre tot mai multa violenta. Avem Quake, CS, Starcraft si altele asemenea. Probabil ati observat ca "a distruge" predomina, in defavoarea "a construi". Fiind intr-o vizita, fetita prietenilor m-a chemat sa-mi arate un joc pe calculator. Era mandra ca ucisese 10 oameni/creaturi. Iata cum se distreaza o fetita astazi.

Respectul pentru ceilalti, aspectul, bunul simt: cati dintre noi stiu codul bunelor maniere? Nu ar fi o idee buna ca acesta sa se studieze in scoli, in locul, sa zicem, conjugarii verbelor in latina? ... Batranul cu privire trista, palarie si cravata, vine si isi scrie cursul pe tabla si este tratat fara pic de respect de catre colegii nostri de generatie. Ei castiga popularitate, sunt "cool".

Ne mai gandim la ceilalti atunci cand actionam sau emitem o parere? Decenta, bunul simt, respectul si prieteniile adevarate dispar fiind eclipsate de interese, comportament "cool", ignoranta si multa rautate.

Daca ma uit pe acest forum, analizand limbajul si tonul mesajelor(nu as vrea sa generalizez, nu am citit multe threaduri, dar aceasta esta parerea formata pana acum), nu prea cred ca o sa imi dati dreptate, in mare parte, dar daca reusim sa discutam pe aceasta tema sunt multumit. Sunt utilizatori ale caror mesaje si idei mi-au placut si i-am admirat.

Nu ma opresc asupra imbracamintii pentru ca poate as exagera. Va las pe voi sa dezvoltati, eventual. In schimb, nu pot sa nu remarc acreala vanzatoarelor si a secretarelor. Este chiar atat de greu sa spui un "Buna ziua!" sau un "Multumesc!" ?

Sexualitate: Nicicand nu a fost mai simplu sa obtii "o partida" daca ai cativa bani in buzunar. Internetul este plin de poze (normale sau mai putin normale), TV-urile la fel, HDD-urile gazduiesc zeci de giga de filme xxx. De pe chioscurile de ziare ne zambesc sute de perechi de sani si alte organe. Expuse fara nici o jena. Am ajuns sa nu mai tresarim cand vedem asa ceva. Este normal? Oare nu era mai interesant, mai atragator, mai incitant/emotionant acest domeniu in trecut? Nu era femeia mai atragatoare, mai sensibila, mai decenta? Nu am o parere conturata aici, dar merita dezbatut. Cel mai recent exemplu, BigBrother: nu conteaza observarea acelor persoane, a felului in care interactioneaza, a felului lor de a fi. Tot ce conteaza este care cu care se va imperechea si eventual, de cate ori. Va invit sa va uitati si pe site-urile de matrimoniale. Analizati atat descrierile cat si poza catorva reprezentante ale sexului frumos (probabil si barbatii au acelasi stil, nu am stat sa observ). Cele mai multe prezinta poze decoltate si descrieri pe care mi-e jena sa le reproduc aici. Prin asta inteleg sa atraga atentia.

Societate: Trioul "mertan", vila si piscina este cel care hotaraste daca esti o persoana de succes. Oare nu mai exista si alte idealuri?

Internet: Nu ma opresc asupra irc-ului pentru ca nu are rost. Remarc in schimb cateva tendinte: sa luam nickurile, chiar si de pe forumuri - de ce in mare parte, acestea trebuie sa contina termeni ca "dark","death", "devil666","badboy","killer","anti"? Spun multe despre conceptiile si felul de a gandi al celor din jurul nostru. Avatarele sunt, sigur ca da, capete de mort, etc etc.

Trist...

Astept cu interes parerile voastre.
Va multumesc.
Gri
Junior Member

Mesajde bhuttu » Lun Mar 24, 2003 12:34 am

Gri, ideile tale se pot demonta punct cu punct, da' nu prea am chef acu'. Dar dreptatea ta o ai, adica si eu cred ca societatea functioneaza pe niste principii gresite. Dar asta nu de cateva zeci de ani, ci de cateva mii. Si pentru asta nu-i de vina televizorul sau Internetul, ci pur si simplu inerentele defecte umane.

Solutiile sunt mai multe: te conformezi, te internezi sau te sinucizi sunt doar cele mai importante.
If there's a war, we'll all fight!
bhuttu

Mesajde Gri » Lun Mar 24, 2003 9:55 am

Initial trimis de bhuttu
Si pentru asta nu-i de vina televizorul sau Internetul, ci pur si simplu inerentele defecte umane.

Sigur, internetul si TV-ul nu au cea mai mare contributie... educatia de acasa si anturajul insa, isi spun cuvantul.

Initial trimis de bhuttu
Solutiile sunt mai multe: te conformezi, te internezi sau te sinucizi sunt doar cele mai importante.

Le-ai enumerat numai pe cele care se adopta de obicei. Mai exista si altele, de exemplu ignori si mergi mai departe, inca se poate.
Gri
Junior Member

Mesajde AdevaRapper » Sâm Mar 29, 2003 12:16 am

Da! Categoric! Ne indreptam intr-o directie buna pentru ca punctul de minim a fost deja atins!
Daca ramanem aici, aici ramanem!!!
AdevaRapper
Junior Member

Mesajde b0mber » Sâm Mar 29, 2003 1:33 am

Initial trimis de AdevaRapper
Da! Categoric! Ne indreptam intr-o directie buna pentru ca punctul de minim a fost deja atins!

crezi tu?eu zic ca la noi valoarea punctului minim continua sa scada in fiecare zi...adica odata ce credeai ca nu poate fi mai rau,
vine altceva care-ti rastoarna parerea si tot asa....
I slice nerds and melt icebergs in the north pole
You soft so, really awful, i rock the grand flow
b0mber
Junior Member

Mesajde Salma » Dum Mar 30, 2003 10:35 pm

Gri, citesc ce-ai scris tu si ma simt aproape ca atunci cand ascult o melodie "de cartier", in care intalnesc niste situatii posibil reale, insa care-mi sunt straine. Am stat si m-am gandit care este cauza si cred ca secretul este cum iti alegi prietenii. Desi am stat pe rand la Gara de Nord, Dristor si Lizeanu (cartiere de cartiere) n-am avut de-a face cu astfel de oameni pentru ca pur si simplu nu aveam nimic in comun cu ei. Cred ca sunt extrem de norocoasa ca am prieteni care beau doar 2-3 beri in bar, care se amuza la bairame facandu-si glume nevinovate
unul altuia, care au prietene pe care le iubesc si chiar unii care dau cam 10% din venitul lunar pe carti. Apoi ma mai bucur ca la mine la facultate profesorii erau tratati cu respect si ca niciunuia dintre prietenii mei nu-i place Animal ics sau alte derivate. Ma mai bucur ca am intr-adevar prieteni gata sa-mi sara in ajutor cand am nevoie. Cred ca pentru o mare parte din situatiile enuntate, rezolvarea o poti gasi singur, printr-o selectie mai riguroasa a celor care te inconjoara.
Ai mare dreptate in ceea ce priveste vanzatoarele, mai ales cele din magazinele cu fitze. Am cunoscut astfel de specimene si-ti spun ca daca ai sti cat sunt de limitate n-ai mai simti frustrare, ci de-a dreptul mila.
Sexul pe bani a existat de cand lumea, insa vina nu e a curvelor, ci a celor care cumpara serviciile lor. Te anunt ca mai exista si femei decente si daca vrei cu adevarat o sa le gasesti, dar nu la discoteca.
Vorbesti de trioul mertzan, vila, piscina, insa acesta este determinant doar daca face parte din propriul tau sistem de valori. Pentru mine un tigan cu un mertzan este absolui identic cu un tigan cu o caruta. Si nu numai pentru mine. Sunt, din nou, o fericita deoarece cunosc oameni inteligenti si pentru ca am un sistem de valori in care primeaza cantitatea de neuroni.
Cat despre nick-uri, sunt teribilisme nevinovate de rockeri. Niciunul dintre rockerii pe care ii cunosc eu n-ar da nici macar un picior unei matze (i-am testat cu motanul meu, care o cam merita:D )
Morala: limiteaza-te la oameni putini si de calitate si lasa-i pe ceilalti fericiti in prostia lor, pentru ca intotdeauna vor exista si oameni de calitate inferioara.
E foame de bani, e foame de bani, baetzi.
Salma

Mesajde Gri » Mar Apr 01, 2003 6:25 pm

Initial trimis de Salma
Morala: limiteaza-te la oameni putini si de calitate si lasa-i pe ceilalti fericiti in prostia lor, pentru ca intotdeauna vor exista si oameni de calitate inferioara.

In sfarsit un raspuns foarte frumos. Iti multumesc, Salma. Intr-adevar, m-am limitat si eu la oameni de calitate si ma simt tare bine cand sunt langa ei. Ma refeream mai mult la situatia generala, care este din ce in ce mai rea.
Gri
Junior Member

Mda....frumos..

Mesajde Love2Fly » Lun Apr 07, 2003 11:11 pm

Ce pot sa spun? Tot respectul pt ceea ce a zis GRI...nici eu nu puteam sa o zic mai bine.
=D =D =D =D
Tzara se duce intr-un hau fara cale de iesire....

Sa inteleg ca tu nu esti un luptator? daca te internezi sau daca te sinucizi, nimic in jurul tau nu se va schimba....daca toata populatia Romaniei gandeste ca tine atunci uite ca obtineti si raspunsul la intrebarea "de ce se duce tzara de rapa?".
2Pac zicea: "toti trebuie sa facem ceva....pt a trai"...dar cu cine sa intreprinzi ceva pt a schimba lumea? cu cei 3 oameni din Romania care chiar vor sa faca ceva pt tzara asta?
Love2Fly
Junior Member

Mesajde aphextwinz » Mar Apr 08, 2003 1:35 pm

Gri,

eu cred ca exagerezi un pic.
shi in alte perioade au existat anti-feminishti, anti-progresishti, anti-mecanicishti, anti-ce-vrei-tu. Strindberg, Celine, Nietzsche, Keyserling, Aldous Huxley au blamat ceea ce noi azi admiram intr-un mod asemanator cu al tau.

se asculta muzica clasica? se asculta, poate tot la fel de mult ca in trecut. iar dintre ascultatori, ca intotdeauna se desprinde o categorie de snobi. alcoolul? ohoho, asta e inventzie veche. ca shi industria sexului. istoria imperiului roman tzi-ar fi dat o fresca a viciilor in antichitate. pentru istoria recenta, n-ai decat sa citeshti un Guy de Maupassant sau un Heinrich Mann.

nu intru in toate detaliile prezentarii tale. ai dreptul sa fii revoltat, potzi sa consideri o lipsa de ... (completezi cu ce vrei tu) in societatea contemporana, dar dintr-o perspectiva mai larga, asta e mersul firesc al lucrurilor.
aphextwinz
Junior Member

Re: Mda....frumos..

Mesajde Gri » Mar Apr 08, 2003 10:38 pm

Initial trimis de Love2Fly
cu cei 3 oameni din Romania care chiar vor sa faca ceva pt tzara asta?

Sa stii ca sunt mult mai multi. Si eu cunosc cativa. Si probabil nu coincid cu cei "3" ai tai. Singura problema este ca nu ies la suprafata si conceptiile lor sunt eclipsate de majoritate.

Atmosfera de "te conformezi, te internezi sau te sinucizi" este intretinuta parca voit. Si nu face decat rau. Sunt si lucruri bune in tara, lucruri de care am putea fi mandri si care ar ridica moralul. Dar nu le mediatizeaza nimeni. Cu ce sa iti hranesti sperantele? Cu stirile PROTV de la ora 17? Cu Babilonia? Cu suita de greve si talharii ce inunda stirile pe toate posturile? Era o emisiune: "am intalnit si romani fericiti". De ce a disparut? ... "Radem" cu Vacanta Mare... M-a deranjat expresia "radem cu oameni ca noi".

Inca ceva: nu cred ca problemele pe care le enumeram sunt numai in Romania, dimpotriva.

aphextwinz, asa este, exagerez putin. Dar daca dezmatul respectiv nu ar castiga tot mai mult teren in defavoarea normalitatii, ar fi bine. Ce vreau sa spun este ca in prezent societatea inca merge pe mainile parintilor nostri care au avut parte de o anumita educatie, decenta, si au anumite conceptii. Nu vad cum ar putea sa evolueze in bine peste cativa ani cand cei caracterizati in primul mesaj vor trebui sa "intre in viata" si vor fi cei care vor modela societatea.
Gri
Junior Member

.

Mesajde Love2Fly » Mar Apr 08, 2003 11:22 pm

Sa stii ca sunt mult mai multi. Si eu cunosc cativa. Si probabil nu coincid cu cei "3" ai tai. Singura problema este ca nu ies la suprafata si conceptiile lor sunt eclipsate de majoritate.

Sau...altfel spus: daca nu esti ca ei esti ori nebun ori cretin idiot! sau....altfel spus: "o data ce ai intrat in Cocina, mocirla te inghite"..:)
Love2Fly
Junior Member

Mesajde aphextwinz » Mie Apr 09, 2003 12:39 pm

normalitatea este data de o majoritate. asha cum ateismul, post-modernismul, constructivismul shi alte ideologii au cashtigat teren, din nishte extermisme ajungand in mainstream, asha o sa se intample shi cu alte tendintze pe care le observi tu in ziua de astazi. cu sigurantza societatea se va schimba in viitor, ca o sa ajungem nishte consumatori ideali (potzi sa o iei in sens economic, chiar shi electrotehnic :p) hranitzi cu iluzii shi dependentzi de artificialul in care singuri ne-am infundat, asta este foarte probabil. nu exista drum inapoi (la nivel global). tu, insa, ca individ, potzi sa faci ce tzi-a propus Salma, sa te inconjori de catziva asemeni tzie shi sa-te bucuri de oaza pe care tzi-o intretzii. insa riscul e mare sa devii ceea ce blamezi. totzi ne scrantim la un moment dat.

vrei cultura? tv-ul ar fi ultimul loc in care ash cauta-o. daca insishti gaseshti cate-un flotsam de care sa te agatzi pentru o perioada. am vazut in weekend-ul asta emisiunea lui Djuvara pe unu' din canalele tvr-ului - m-a uns pe suflet. in general pe tvr, tvr2 shi mai ales pe cultural mai prinzi cate-o emisiune, cate-un documentar mai bunicel, (spre deosebire de discovery care deja a inceput sa ma calce pe bataturi prin diletantism shi suficientza)
aphextwinz
Junior Member

Mesajde as xxl » Sâm Apr 12, 2003 6:13 pm

cum stam eo asa si citeam p-aci ma gandeam sa te intreb mai gri: asa-i ca ori ej in an terminal pe la faculta, ori deja muncesti (dar de putin timp, esti cam nebagat in seama pe la munca ori nu iti place ce faci ?) pai daca e asa, stai nene linistit. nu-i bai. oricat de aiurea ar suna, stai sa mai treaca timpu' si sa ai insomnii cauzate de banii care iti trebuiesc pentru x rata, y cheltuiala si o sa vezi ca usor, usor uiti de aceste nelinisti oarecum metafizice.

acu' ontopic: respectul celorlalti?! du-te la mcdonaldu' si-tz iei kile de respect de la ai de vand. pentru o saptamana. da ii mai scarbos ala si prefer atitudinea mahalo-cumetrista a celor de la tarabe.
maciuci©
as xxl

Mesajde dinu » Sâm Apr 12, 2003 8:03 pm

Initial trimis de Salma
Gri, citesc ce-ai scris tu si ma simt aproape ca atunci cand ascult o melodie "de cartier", in care intalnesc niste situatii posibil reale, insa care-mi sunt straine. Am stat si m-am gandit care este cauza si cred ca secretul este cum iti alegi prietenii. Desi am stat pe rand la Gara de Nord, Dristor si Lizeanu (cartiere de cartiere) n-am avut de-a face cu astfel de oameni pentru ca pur si simplu nu aveam nimic in comun cu ei. Cred ca sunt extrem de norocoasa ca am prieteni care beau doar 2-3 beri in bar, care se amuza la bairame facandu-si glume nevinovate
unul altuia, care au prietene pe care le iubesc si chiar unii care dau cam 10% din venitul lunar pe carti. Apoi ma mai bucur ca la mine la facultate profesorii erau tratati cu respect si ca [B]niciunuia
dintre prietenii mei nu-i place Animal ics sau alte derivate. Ma mai bucur ca am intr-adevar prieteni gata sa-mi sara in ajutor cand am nevoie. Cred ca pentru o mare parte din situatiile enuntate, rezolvarea o poti gasi singur, printr-o selectie mai riguroasa a celor care te inconjoara.
Ai mare dreptate in ceea ce priveste vanzatoarele, mai ales cele din magazinele cu fitze. Am cunoscut astfel de specimene si-ti spun ca daca ai sti cat sunt de limitate n-ai mai simti frustrare, ci de-a dreptul mila.
Sexul pe bani a existat de cand lumea, insa vina nu e a curvelor, ci a celor care cumpara serviciile lor. Te anunt ca mai exista si femei decente si daca vrei cu adevarat o sa le gasesti, dar nu la discoteca.
Vorbesti de trioul mertzan, vila, piscina, insa acesta este determinant doar daca face parte din propriul tau sistem de valori. Pentru mine un tigan cu un mertzan este absolui identic cu un tigan cu o caruta. Si nu numai pentru mine. Sunt, din nou, o fericita deoarece cunosc oameni inteligenti si pentru ca am un sistem de valori in care primeaza cantitatea de neuroni.
Cat despre nick-uri, sunt teribilisme nevinovate de rockeri. Niciunul dintre rockerii pe care ii cunosc eu n-ar da nici macar un picior unei matze (i-am testat cu motanul meu, care o cam merita:D )
Morala: limiteaza-te la oameni putini si de calitate si lasa-i pe ceilalti fericiti in prostia lor, pentru ca intotdeauna vor exista si oameni de calitate inferioara. [/B]

Uite gri, solutia numaru' 4: fii superficial si raporteaza totul la tine. Si mai ales sa nu-ti pese de soarta copiilor tai :D

PS. generalizarea naste monstri
dinu
Junior Member

Ontopic

Mesajde dinu » Sâm Apr 12, 2003 8:26 pm

Initial trimis de Love2Fly

Sau...altfel spus: daca nu esti ca ei esti ori nebun ori cretin idiot! sau....altfel spus: "o data ce ai intrat in Cocina, mocirla te inghite"..:)

Smart quote #2217: "The wise man conforms to the world he lives in. The fool tries to change the world by himself. Therefore, we may infer that all progress our society has known is the work of fools." (GB Shaw)

A'ma dezvoltand putin ideea de mai sus, eu zic ca, calitatea unei societati s-ar putea gasi in stransa legatura cu numarul de nebuni. Nu ma refer la psihotici, paranoici si alte soiuri rele, ci la strict soiu' de nebun care se desprinde din citatu' de mai sus. Cu cat conformarea la sistem este mai mare, cu atat diversitatea si numarul de nebuni scade. Si unde nu-s nebuni, nu e progres. Si "no progress is a big regress". Lol.

Serios vorbind, stiti ca s-a facut un studiu vizand dereglarile psihice cele mai raspandite la americani. S-a constatat o coincidenta vexanta cu "sindromul recrutului". Statistic, societatea americana sufera de aceleasi tulburari psihice ca si un pluton in primele 3 luni de instructie. So, inregimentarea prinde bine, civilului prea bleg si prea umil...
dinu
Junior Member

Mesajde Salma » Sâm Apr 12, 2003 11:13 pm

Initial trimis de dinu

Uite gri, solutia numaru' 4: fii superficial si raporteaza totul la tine. Si mai ales sa nu-ti pese de soarta copiilor tai :D

PS. generalizarea naste monstri

:con: Care e de fapt ideea (daca e) ? Te deranjeaza ca ma limitez la oameni putini si de calitate ? Hai, nu mai plange si nu mai arunca nisip in alti copii, Dinuletzule, ca s-o gasi cineva sa se joace si cu tine.:cry: Si lasa, ca te faci tu mare, si le-arati tu astora care-au indraznit vreodata sa te contrazica si ti-au spus ca esti prea mic sa vorbesti despre lucruri de care habar n-ai:mad:
Salma

Mesajde as xxl » Dum Apr 13, 2003 12:00 am

acu ' total offtopic, eo fiind de ceva timp mai mult absent de pe acest forum de discutiuni:
se pare ca dinu e la fel de porc ca si avataru-i, lovetofly la fel de insipid, eo .... ok sa trecem peste, auz, salmo, tu ai tzate mari ?
maciuci©
as xxl

Mesajde dinu » Dum Apr 13, 2003 12:32 am

Initial trimis de Salma

:con: Care e de fapt ideea (daca e) ? Te deranjeaza ca ma limitez la oameni putini si de calitate ? Hai, nu mai plange si nu mai arunca nisip in alti copii, Dinuletzule, ca s-o gasi cineva sa se joace si cu tine.:cry: Si lasa, ca te faci tu mare, si le-arati tu astora care-au indraznit vreodata sa te contrazica si ti-au spus ca esti prea mic sa vorbesti despre lucruri de care habar n-ai:mad:

Salma, tu esti cumva frumoasa ?
dinu
Junior Member

Mesajde Gri » Dum Apr 13, 2003 1:03 pm

Initial trimis de as xxl
ori deja muncesti (dar de putin timp, esti cam nebagat in seama pe la munca ori nu iti place ce faci ?) pai daca e asa, stai nene linistit. nu-i bai. oricat de aiurea ar suna, stai sa mai treaca timpu' si sa ai insomnii cauzate de banii care iti trebuiesc pentru x rata, y cheltuiala si o sa vezi ca usor, usor uiti de aceste nelinisti oarecum metafizice.

Muncesc de mult timp si cu placere. Dar asta nu are nici o legatura cu subiectul.

Trebuie sa-ti dau dreptate; intr-adevar, cand am trecut printr-o perioada grea, nu am mai avut timp sa ma gandesc la asemenea "probleme". Totusi pentru mine sunt probleme, si as fi fost mai bucuros daca nu ar fi existat. Cred ca prin acest thread am vrut mai mult sa vad daca mai exista persoane care dezaproba cele enumerate de mine mai sus, si sa ma bucur de existenta lor.

Dar uite, si cu ocazia acestui thread pot observa cat de usor va aprindeti. Oricine nu are aceleasi opinii este un posibil dusman.
Gri
Junior Member

Mesajde Salma » Dum Apr 13, 2003 1:06 pm

Initial trimis de as xxl
acu ' total offtopic, eo fiind de ceva timp mai mult absent de pe acest forum de discutiuni:
se pare ca dinu e la fel de porc ca si avataru-i, lovetofly la fel de insipid, eo .... ok sa trecem peste, auz, salmo, tu ai tzate mari ?

De ce , nu esti inca intzarcat ?

Dinuletzule, chiar nu vreau sa-i stric lui Gri bunatate de subiect demonstrandu-ti tie cat de pueril esti din cauza ca imi pastrezi ranchiuna pentru ca am avut tupeul sa te contrazic. Ti-am zis, astept sa mai cresti si poate ai o sansa sa te desprinzi de curentul teribilismului fara nici o baza intelectuala care caracterizeaza "Generatia PRO" din care faci parte. Pana cand nu-mi vei dovedi o sclipire de maturitate o sa te ignor, asa ca nu te mai obosi.
Salma

Mesajde dinu » Dum Apr 13, 2003 4:24 pm

Initial trimis de Salma

De ce , nu esti inca intzarcat ?

Dinuletzule, chiar nu vreau sa-i stric lui Gri bunatate de subiect demonstrandu-ti tie cat de pueril esti din cauza ca imi pastrezi ranchiuna pentru ca am avut tupeul sa te contrazic. Ti-am zis, astept sa mai cresti si poate ai o sansa sa te desprinzi de curentul teribilismului fara nici o baza intelectuala care caracterizeaza "Generatia PRO" din care faci parte. Pana cand nu-mi vei dovedi o sclipire de maturitate o sa te ignor, asa ca nu te mai obosi.

Tu nu pricepi ca nici macar nu vorbeam cu tine ?
dinu
Junior Member

Mesajde marian jan » Dum Apr 13, 2003 4:42 pm

nu cred ca ma face extraordinar de fericit faptul ca prietenii mei nu se identifica cu majoritatea.pentru ca ma intalnesc cu ei o data pe zi sau poate mai rar.cei pe care ii vezi in fiecare zi sunt aceasta majoritate enervanta,care uneori ma deprima.nu cred ca daca ma ai mei prieteni nu asculta animal ics sau profesorii mei de la facultate sunt tratati cu respect o sa fiu mai fericit.btw,jumatate din profesorii mei merita ignorati,nu tratati cu respect.e o societate care ma exaspereaza,nu cred ca as putea sa ma conformez dinule,si nici tu,lasa citatele,ca te influenteaza prea rau.nu stiu cum e prin alte tari,tind sa cred ca nu e cu mult mai bine.mi-as dori sa ma fi nascut nu acum 20 de ani,poate acum 100,poate nu.in momentul in care vezi in jurul tau atata "evolutie",MC-uri de cacat,un tv din care nu prea ai ce alege,ziare de cacat,numai ACM si pustani care sunt atat de "cool",nu prea ai cum sa te bucuri ca te-ai nascut acum,poate sa te multumesti ca nu te-ai nascut mai tarziu.gri,problema ta e simpla:nu esti deloc multumit de "democratie" si "evolutie".ca multi altii de altfel,numai ca eu cred ca la tine acest dezgust e mai pronuntat.

de ce dinu si salma au acelasi avatar?
bravo baixule!
marian jan

Mesajde dinu » Dum Apr 13, 2003 5:14 pm

Initial trimis de Alin Seringa
de ce dinu si salma au acelasi avatar?

Pentru ca noi ne iubim, mai ales eu.
dinu
Junior Member

Mesajde Gri » Dum Apr 13, 2003 6:05 pm

Initial trimis de Alin Seringa
nu esti deloc multumit de "democratie" si "evolutie"

He he , sunt putin amuzat, tocmai m-am uitat pe un subforum vecin si am observat ce-i preocupa pe tinerii nostri - "la a cata intalnire si-o pun". Nu cred ca se refera la mamaliga.

Revenind la evolutie - e pacat ca evolutia asta nu e folosita asa cum trebuie. Un exemplu concret :m-am uitat pe websiteul unei tinere forumiste, darkshines parca, o persoana cu mult talent si cap din cate am vazut in scurtele mele vizite pe aici. Nu-i pacat ca asemenea potential se consuma pe astfel de creatii? (ma refer la stilul si continutul website-ului). M-as bucura sa aflu ca este doar un hobby si ca in rest se ocupa de lucruri cu potential.
Gri
Junior Member

Mesajde dinu » Dum Apr 13, 2003 7:29 pm

Initial trimis de Gri

He he , sunt putin amuzat, tocmai m-am uitat pe un subforum vecin si am observat ce-i preocupa pe tinerii nostri - "la a cata intalnire si-o pun". Nu cred ca se refera la mamaliga.

Revenind la evolutie - e pacat ca evolutia asta nu e folosita asa cum trebuie. Un exemplu concret :m-am uitat pe websiteul unei tinere forumiste, darkshines parca, o persoana cu mult talent si cap din cate am vazut in scurtele mele vizite pe aici. Nu-i pacat ca asemenea potential se consuma pe astfel de creatii? (ma refer la stilul si continutul website-ului). M-as bucura sa aflu ca este doar un hobby si ca in rest se ocupa de lucruri cu potential.

Acu m-am uitat pe situ' mai sus amintitei si, inexplicabil pentru nihilismul meu porcin, chiar mi-a placut. E placut sa vezi ca mai sunt si copii destepti in generatia Depechemind. Nu gasesc insa ca preocuparile copilei ar trebui sa faca obiect de discutie, sau ca tu, Gri - de a carui potential inca n-am auzit sa fi realizat cine stie ce lucruri marete, nu-i asa - esti in masura sa dai sfaturi.

Si ca sa nu deviem prea tare, eu propun o analiza comparativa a structurii tineretului -inainte- si -dupa- : rock, blugi, plete si chitari vs. house, quake, nonconformism impins la mediocritate, Andrei Gheorghe, patratzelu' 14. O sa revin cand imi formez o parere.
dinu
Junior Member

Mesajde costasilviu » Mar Aug 12, 2003 10:10 pm

Eu cred ca azi, mai mult ca oricand (si directia da, este buna, ca si sensul dealtfel) poti sa faci absolut ce iti place.
Poti, vorba lui Dinu sa nu-ti pese de ce lasi in urma sau chiar dimpotriva, sa te preocupe excesiv soarta celorlalti, poti sa fi un moralist, un vulgar,un cautator, un filozof, un violator, un ucigas, hot, tampit, geniu, artist, muncitor, cretin, poti sa fi absolut totul sau poti sa fi nimic, societatea te sustine.
E misto si va fi si mai si.
costasilviu

Mesajde memetshot » Mie Aug 13, 2003 12:43 pm

probabil mergem spre o directie buna. probabil nu. nu ai de unde sa stii.
zici ca acum se bea si copii nu se gandesc decat la sex (sau ca sexul este usor de gasit), tu stii ce insemna un chef la romani??? stii ce insemna sexul la ei sau la japonezi. noi acu' suntem mici copii.

zici ca acum copii se joaca cs, quake si alte pac-pacuri.
gandeste-te la romanii a caror distractie era reprezentata de gladiatori. in plus boxul, sport violent, a aparut in tara gentelmenilor - Anglia.
Ti-ar fii placut sa stai intr-o societate unde de la nastere esti destinat sa apartii unei anumite categorii de oameni? intr-o societate sclavagista? sau intr-o mizerie cum era in europa evului mediu.
care este societatea ta preferata ? cum ai vrea sa fie lumea? sa se asculte numai muzica clasica? la tv sa fie numai documentare despre carti ?
I'm sorry, but the position of annoying, incoherent talking animal has already been taken
meropi, ramane cum am stabilit
memetshot

Mesajde costasilviu » Dum Aug 17, 2003 9:50 pm

auzi animalule, tu tragi in timp ce iti creezi posturile?
costasilviu

Mesajde memetshot » Lun Aug 18, 2003 8:17 am

mai nu trag in timp.ci trag de timp cand scriu posturile...:yD
intr-adevar nu merg intr-o directie buna...
I'm sorry, but the position of annoying, incoherent talking animal has already been taken
meropi, ramane cum am stabilit
memetshot

Re: Prezent si viitor. Mergem intr-o directie buna?

Mesajde Alds|hc_ » Mar Sep 16, 2003 11:26 am

Directia ii buna... Sensul e gresit!

Initial trimis de Gri
Internet: Nu ma opresc asupra irc-ului pentru ca nu are rost. Remarc in schimb cateva tendinte: sa luam nickurile, chiar si de pe forumuri - de ce in mare parte, acestea trebuie sa contina termeni ca "dark","death", "devil666","badboy","killer","anti"? Spun multe despre conceptiile si felul de a gandi al celor din jurul nostru. Avatarele sunt, sigur ca da, capete de mort, etc etc.

si tu ai cam luat-o pe ulei un pic cu faza cu internetu..
*** Blessed is the end user who expects nothing, for he/she will not be disappointed.
Alds|hc_
Junior Member

Înapoi la Probleme sociale