AndreEA: Imagine ROCK sau FEMEIA MATURA?
30 mesaje
• Pagina 1 din 1
AndreEA: Imagine ROCK sau FEMEIA MATURA?
AndreEA.... S-a auzit multe despre ea... Dar, de cand a plecat din Andre`, nu mai e aceasi... Cam pe unde se claseaza acu`? Intre rock sau dance clasic? : )))
"Si nu uita, povestea nu e noua... Eu voi ramane vesnic al tau chin... Nu ma iubi, sunt numai o PARERE!"
-
Andreea Pisoi - Junior Member
Re: AndreEA: Imagine ROCK sau FEMEIA MATURA?
Initial trimis de Andreea Pisoi
Cam pe unde se claseaza acu`? Intre rock sau dance clasic? : )))
eu as zice ca in...........medieval
Spune-mi ce muzică asculţi, ca să îţi spun câţi sunteţi de mulţi!
-
dadius - Mesaje: 779
Re: Re: AndreEA: Imagine ROCK sau FEMEIA MATURA?
Initial trimis de dadius
eu as zice ca in...........medieval
..ma voi nu vedeti? toate FEMELELE (femeile sa ma scuze, nu e nici o aluzie/iluzie/perfuzie la ele) vedete folosesc imaginea femeii moderne: barbatoase, cu power in atitudine...posedand armele alea doua din fata si aia de mai jos... cu care stapanesc lumea si universul spiritual/muzical..
.... atat de mult promoveaza asa ceva ca..mi-e dor de o femeie din Love story..

- Bortzianu'
pisoias sub influenta caror substante debitezi ineptiile caracteristice? 'dance clasic' auzi.
mai fetito cu cas la gura, in tara asta multa lume incearca sa para mai desteapta decat e, dar asta nu-nseamna ca orice curva de se-mbraca un pic in piele e mare rockerita. andreEA, la fel ca si tine, habar n-are ce-i aia rock sau ce-i aia muzica in general, dar va dati interesante folosind cuvantul sau 'motive decorative' ce au o cat de mica legatura cu asta...
mai fetito cu cas la gura, in tara asta multa lume incearca sa para mai desteapta decat e, dar asta nu-nseamna ca orice curva de se-mbraca un pic in piele e mare rockerita. andreEA, la fel ca si tine, habar n-are ce-i aia rock sau ce-i aia muzica in general, dar va dati interesante folosind cuvantul sau 'motive decorative' ce au o cat de mica legatura cu asta...
" it's the end of the world as we know it ''
-
tre - Junior Member
Initial trimis de tre cool
[b]pisoias sub influenta caror substante debitezi ineptiile caracteristice? 'dance clasic' auzi.
[/B]
te-au enervat astia ai?:)
auzi tu .....rock!:o
Spune-mi ce muzică asculţi, ca să îţi spun câţi sunteţi de mulţi!
-
dadius - Mesaje: 779
si eu m-am 'enervat'...
io am auzit ca AndreEA s-a saturat de dance si revine la 'prima ei mare dragoste', inca de pe vremea Andre, si anume: psyhedelic rock, imediat ce ii explica cineva termenul.
...si uite asa, forumul 'Barfe Online' se confunda cu forumul "Kterinca si Aberatzii".
subscriu la ce a zis tre cool...esti dusa rau, chiar si 'numele' te tradeaza.
pisoi, AndreEA se situeaza unde s-a situat si pana cum, si anume, la nivelul zero barat! si acolo o sa si ramana.

...si uite asa, forumul 'Barfe Online' se confunda cu forumul "Kterinca si Aberatzii".
subscriu la ce a zis tre cool...esti dusa rau, chiar si 'numele' te tradeaza.

-
nocturna - Mesaje: 8725
Re: AndreEA: Imagine ROCK sau FEMEIA MATURA?
Initial trimis de Andreea Pisoi
AndreEA.... S-a auzit multe despre ea... Dar, de cand a plecat din Andre`, nu mai e aceasi... Cam pe unde se claseaza acu`? Intre rock sau dance clasic? : )))
Ce are asta in comun cu rockul?
Cred ca pe tine...:p
V-am pupat pe chelie! ;e
-
copiutzu - Junior Member
Re: si eu m-am 'enervat'...
Initial trimis de Nightwish
AndreEA se situeaza unde s-a situat si pana cum, si anume, la nivelul zero barat! si acolo o sa si ramana.
matematic mai exista si minus infinit..

-
Bortzianu' - Junior Member
AndreEA, imagine DEFAZATA sau FEMEIA CAP TARE?
AndreEA, imagine DEFAZATA sau FEMEIA CAP TARE?
Hai ca-mi place threadul asta. Mare naiv/naiva al care l-a facut.. (asta ca sa nu spun ceva ce ar jigni)
Urmeaza:
Calin Arabu (al ce a copiat Dyer Marker) - Robert Plant al Romaniei sau Puff Daddy mioritic.
( D-lor administratori, mutati subiectu' asta la katerinca si aberatzii, ca acolo e un subiect de succes. )
Hai ca-mi place threadul asta. Mare naiv/naiva al care l-a facut.. (asta ca sa nu spun ceva ce ar jigni)
Urmeaza:
Calin Arabu (al ce a copiat Dyer Marker) - Robert Plant al Romaniei sau Puff Daddy mioritic.
( D-lor administratori, mutati subiectu' asta la katerinca si aberatzii, ca acolo e un subiect de succes. )
human being/being human
-
basstard - Junior Member
Las ca si aici prinde bine....in lipsa altor subiecte mai serioase
Si cum in ultima vreme tot se indrepta tinerii pionieri ai patriei catre zona rock(respectiv pseudo-rock ).... e chiar amuzant sa le vezi pe toate fostele fetitzze cu funditzze si coditzze cum se transforma in power women agresive, eventual rock chick. Da da....acum urmeaza sa le vedem pe astea de la Blondy cum trec catre black metal....asa am avea si noi niste Kittie mioritice

Si cum in ultima vreme tot se indrepta tinerii pionieri ai patriei catre zona rock(respectiv pseudo-rock ).... e chiar amuzant sa le vezi pe toate fostele fetitzze cu funditzze si coditzze cum se transforma in power women agresive, eventual rock chick. Da da....acum urmeaza sa le vedem pe astea de la Blondy cum trec catre black metal....asa am avea si noi niste Kittie mioritice

Sanest choice in the insane world...
-
the Zephyr - Junior Member
Initial trimis de dadius
te-au enervat astia ai?:)
auzi tu .....rock!:o
m-a intrigat mai degraba. bine poate ca m-a si enervat nitel.
oricum, si britney a lansat o melodie de-a dreptul rock deci nu pot decat sa ma bucure noile tendinte

" it's the end of the world as we know it ''
-
tre - Junior Member
m-a intrigat mai degraba. bine poate ca m-a si enervat nitel.
oricum, si britney a lansat o melodie de-a dreptul rock deci nu pot decat sa ma bucure noile tendinte.
...pai si Voltaj are distors pe anumite bucatele (chiar daca e facut pe clapa ) ..si eu nu-i consider rock-eri ..si nici nu cred ca fac un lucru bun prin muzica lor...
-
oricum, si britney a lansat o melodie de-a dreptul rock deci nu pot decat sa ma bucure noile tendinte.
daca te referi la I Love Rock'n'Roll. mie mi se pare ca e de-a dreptul o ofensa adusa muzicii rock si interpretei melodiei originale. Britney e mai mult decat penibila cu asa-zisa ei aparitie rock. iar melodia suna cel putin ciudat ca sa nu zic mai rau...it just makes me sick

-
nocturna - Mesaje: 8725
[b]nightwish & bortianu' DUH!!! [/B]
Adica..duhCETI-va ...sau eDUHcati-ma ..sau ce?
..ca mare curva mai e limba romana ..ca si unele/unii care o folosesc onanic..

Bafta
-
Initial trimis de Nightwish
nu mah, [b]tre cool a vrut sa zica dooh!si ca sa folosesc o traducere mai dura a 'expresiei': mah, voi faceti pe prostii?!
gata tre cool, ne-am prins.[/B]
...aha...si tot n-am inteles ...care era chestia cu "voi faceti pe prosti i " ???!!! :con:
...ce, n-am avut dreptate?
-
[b]pisoias sub influenta caror substante debitezi ineptiile caracteristice? 'dance clasic' auzi.
[/B]
Dragutza, am zis 'dance clasic', dupa care am zambit... Duhhh, nu puteti citi pan` la capat.... Ce dracu`?!? : (((
"Si nu uita, povestea nu e noua... Eu voi ramane vesnic al tau chin... Nu ma iubi, sunt numai o PARERE!"
-
Andreea Pisoi - Junior Member
Re: Nu!
Initial trimis de RalucaB
Nici una nici alta!!
shy nu e la fel cum era in Andre ptr ca acum e o @#~!* !!
Zbye!
De ce zici ma ca e o "@#~!*"?? Ai dovezi draga?
Daca esti fana andreea balan nu inseamna ca tre' s-o ataci pe andreEA.....
You think I'll cry? I won't cry!
My heart will break before I cry!
I will go mad.
I will go mad.
-
covergirl^^^ - Junior Member
AndreEA matura? Da' de unde....
E doar o fata de 20 de ani care vrea sa para femeie!
Cat despre imagine rock, neah nu se poate zice de asa ceva!
E doar o fata de 20 de ani care vrea sa para femeie!
Cat despre imagine rock, neah nu se poate zice de asa ceva!
You think I'll cry? I won't cry!
I will go mad.
I will go mad.
-
covergirl^^^ - Junior Member
Re: Re: Nu!
Initial trimis de RalucaB
Nici una nici alta!!
shy nu e la fel cum era in Andre ptr ca acum e o @#~!* !!
Zbye!
Initial trimis de covergirl^^^
De ce zici ma ca e o "@#~!*"?? Ai dovezi draga?
Daca esti fana andreea balan nu inseamna ca tre' s-o ataci pe andreEA.....
PARUIALA INTRE FANE!!!! :j Haideti repede, tai bilete, le dau ieftin...

Cat despre AndreEA, nu-mi place, e prea dur stilul ei pentru mine... Nu ma bag la death metal... "Cradle of Filth" sunt mici copii pe langa ea...
indescifrabil
-
cubu - Mesaje: 6237
Eu astept urmatorul videoclip AndreEa...sau cum si-o zice. Mi-ar face placere s-o vad taindu-si mana/venele in stilul "From the cradle to enslave". Numai asa mai real decat o fac oamenii aia....

Sanest choice in the insane world...
-
the Zephyr - Junior Member
Initial trimis de the Zephyr
Eu astept urmatorul videoclip AndreEa...sau cum si-o zice. Mi-ar face placere s-o vad taindu-si mana/venele in stilul "From the cradle to enslave". Numai asa mai real decat o fac oamenii aia....![]()
LOLOZOL!!!
indescifrabil
-
cubu - Mesaje: 6237
-
neatza - Mesaje: 5820
30 mesaje
• Pagina 1 din 1
Înapoi la Vechi: Kterinca & Aberatzii