Asteptam sugestii si reclamatii de la voi !!!

Vreti un forum nou ? Ati descoperit o problema cu siteul ? Nu va convine ceva ? Daca da ... asteptam aici mesajele ... (aici pot posta si userii banati)

Mesajde vali » Dum Mar 30, 2003 1:28 pm

o anunt pe depechemind ca am primit emailu ei si o sa efectuez modificarile de rigoare in 1-2 zile.

cu rabdarea treci si marea
some people deserve to die
vali

Mesajde Ayrton » Mie Apr 02, 2003 12:46 pm

Initial trimis de vali
[b]logo-ul trebuie sa aiba dimensiunile 264x105
nici mai multi, nici mai mult
nu le postati aici, le trimiteti prin email la vali@fanclub.ro

[/B]

Vali, ti-am trimis ieri un mail la adresa asta cu o solicitare pentru 2 logo-uri. L-ai primit? Daca da, se face?

Multumesc!
***D I N A M O!!!***
Ayrton

Mesajde vali » Mie Apr 02, 2003 1:08 pm

citeste mesajul de desupra celui scris de tine ;)
vali

Mesajde cutuma© » Vin Apr 04, 2003 8:15 am

Un amic de-al meu shi-a facut ca prostul doua conturi, acum vrea sa le shtearga pe-amandoua shi sa-shi faca unul singur shi bun. El e prea prost sa gaseasca threadul asta :) asha ca m-a rugat pe mine. Conturile sunt m0l0z shi mOlOz...multzam anticipat.
Prohíbanos que odiamos cuervos

Decret despre Steaua - Sevilla : http://decret.blogspot.com
cutuma©

Mesajde Aliosha » Vin Apr 04, 2003 8:18 am

Pai si care e problema ? Sa foloseasca unul dintre ele.
Aliosha

Mesajde cutuma© » Vin Apr 04, 2003 8:59 am

Aliosha, asta e un lucru pe care nici eu nu l-am intzeles...in fine. Daca potzi shterge-le pe-amandoua ca o avea el o explicatie pt asta :confused:
Prohíbanos que odiamos cuervos

Decret despre Steaua - Sevilla : http://decret.blogspot.com
cutuma©

Mesajde dEpEchEmIND » Vin Apr 04, 2003 10:11 pm

Initial trimis de dEpEchEmIND

PS: scrie Motto - cu doi de "t"
Subscriu.

Oribilul Mosh is on your ignore list.
dEpEchEmIND
Junior Member

Mesajde Aliosha » Vin Apr 04, 2003 10:14 pm

Initial trimis de vali

cu rabdarea treci si marea
Aliosha

Mesajde vali » Sâm Apr 05, 2003 4:50 am

din categoria "nickul meu se scrie MiG nu MIG" azi depechemind.

s-a rezolvat, poti sa dormi linistita
vali

Mesajde marian jan » Sâm Apr 19, 2003 12:48 pm

schimbati dracu logo-ul ala de la rock romanesc,ca nu e forum LP acolo.
bravo baixule!
marian jan

sugestie...

Mesajde monk » Mar Apr 22, 2003 6:12 pm

vin si io cu o sugestie ..

sa puneti si voi undeva legenda cu toate semnele din dreptul subiecteleor ....

De exemplu eu nici acu nu mi0am dat seama dc unele topicuri au vazutul ala cu galben si altele cu gri .... :con:
Tre sa ma apuc de karate sa nu ma bata Dumnezeu

The Wake Up Show™
monk

1874

Mesajde baixinho© » Mar Apr 22, 2003 6:27 pm

copilu, gasesti explicatiile in josul paginii principale. ie cu galben - ie subiecte (posturi) noi; ie cu gri - nu ie subiecte (posturi) noi. ai priceput ceva?
ANTI

care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
baixinho©

Mesajde monk » Mar Apr 22, 2003 7:31 pm

.... ma scuzi ca ti-am deranjat inteligenta .... baixinho dar la mine nu au nici o logica .... si dupa ce le deschid pe toate si pun io posturi tot la fel raman :D

Inteles-ai maria ta ?

The Wake Up Show™
monk

Mesajde Titina » Mar Apr 22, 2003 7:51 pm

Initial trimis de monk
...si dupa ce le deschid pe toate si pun io posturi tot la fel raman :D

Pay raman asha ca acolo,in forumul( sau subiectul) ala au fost scrise mesaje noi...chiar shi cand e un forum pe care nu s-a scris nimik nou(shi e cu "gri"),daca postezi tu ceva acolo,se face "galben"..(ptr. ca ai scris tu un post NOU acolo)....nu shtiu cum sa explic altfel...
Titina
Junior Member

no matter

Mesajde monk » Mar Apr 22, 2003 8:11 pm

... no matter ... desi ar trebui odata ce l-am deschis si l-am vz sa nu mai fie nou pt mine nu ?

The Wake Up Show™
monk

Mesajde vali » Mar Apr 22, 2003 8:50 pm

nu ne invinui pe noi ca iti merge tie computeru prost
vali

Re: no matter

Mesajde Titina » Mar Apr 22, 2003 8:55 pm

Initial trimis de monk
... no matter ... desi ar trebui odata ce l-am deschis si l-am vz sa nu mai fie nou pt mine nu ?

Da,intr-un fel,da'....oricum chestia aia e galbena,cand sunt mesaje noi,nu neaparat trimise de tine sau de altcineva shi nu neaparat daca-s mesaje care tu le-ai vazut,sau nu..."sunt mesaje noi"...
Las-o-n pace,ca-i bine asha...
Titina
Junior Member

1877

Mesajde baixinho© » Mie Apr 23, 2003 8:47 am

monk, fac o ultima incercare (poate pana ti se ridica banul pricepi). "vazutul" ala la care te referi tu ramane galben o anumita perioada de timp (nu stiu cat, dar daca vrei sa stii neaparat, o sa calculic pentru tine) chiar daca ai citit mesajele. mai departe: daca te streseaza asa de mult, fa urmatoarea chestiune (dar acum nu prea ai cum, ca esti banat, dar dupa, se pua): logheaza-te, citeste mesajele noi, delogheaza-te si dupa aceea logheaza-te la loc. in mod sigur in aceasta din urma situatie nu o sa mai fie "vazutul" ala cu galben, pentru ca in perioada de timp delogare - logare or sa se scrie prea putine mesaje. ai inteles? mai simplu de atat nu pot sa explic, sa mor de viu daca te mint!
ANTI

care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
baixinho©

Din ciclul.....lumea e asha cum e....azi: DINU (cu garnitura de fasole verde)

Mesajde Love2Fly » Vin Apr 25, 2003 12:27 am

Intrebarea spinoasa
Acu' ca ne-am lamurit cu filosofia si moralitatea avortului, io' as indrazni sa avansez o intrebare mai pragmatica:
Unde ? Cat ? Cum ?
Sper sa n-am nevoie prea curand, da' e bine sa jtie omu'...

LoveTheFly e scutit de raspuns.

Pot sa reclam si eu agresarea mentala? sau nu-mi e permis.....vorba aia.....Love2Fly e scutit de raspuns!
Love2Fly
Junior Member

Si inca o data tot eu

Mesajde Love2Fly » Sâm Apr 26, 2003 1:25 am

Catharsis moderator pe AndreEA? lol...chiar asha de mare e forumul asta de nu poate fi moderat de o persoana....?
In fine...nu ma deranjeaza dar macar puteam sa fiu si eu anuntzat :(
Love2Fly
Junior Member

Mesajde Aliosha » Sâm Apr 26, 2003 1:31 am

Catharsis a fost pus mod pe forumul nou creat. Datorita structurii a devenit automat mod si pe subforumuri. O sa vad daca se poate scoate chestia asta .
Catharsis modereaza forumul pop si dance romanesc nu si subforumurile componente.
"Against modern football."
Aliosha

Mesajde vali » Sâm Apr 26, 2003 2:25 am

Initial trimis de Aliosha
O sa vad daca se poate scoate chestia asta

nu se poate
vali

Mesajde catharsis » Sâm Apr 26, 2003 9:08 pm

catharsis crede ca moderarea pop&dance romanesc e o chestie temporara, asa ca asteapta voluntari pentru inlocuirea sa...
nu ma bag la subforumuri deoarece sunt deja oameni sa se ocupe de ele si e prea multa munca, dar nu pot sa fiu decat mandru ca sunt moderatorul forumului AndreEA, aproape la fel de mandru ca sunt moderatorul forumului idolilor mei dintotdeauna - O-Zone foreví£r...
there is no catharsis

cathartic media
catharsis

Ajutor!!!

Mesajde Kayla » Mar Apr 29, 2003 2:19 pm

Eu am o foarte mare problema: de vreo cateva saptamani am aflat si eu de acel subiect, celebrul cu "fetele de pe ..." si am vazut ca apare un mesaj scris (cica) de mine, pe care eu nu l-am mai vazut! Moshule, eu ti-am trimis mesaj in legatura cu asta, dar nu mi-ai raspuns. Reputatia mea pe acest site a fost complet distrusa din cauza porcariei aleia! Va rog spuneti-mi si mie ce se intampla!!!
Kayla

Mesajde Oribilul Mosh » Mar Apr 29, 2003 2:21 pm

Pai inainte care era reputatia ta pe forum ?

Cam naspa...sa o faci curva pe Jasmyna...dupa ce ai stat la masa cu ea. :(
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde Kayla » Mar Apr 29, 2003 2:24 pm

Initial trimis de Oribilul Mosh

Cam naspa...sa o faci curva pe Jasmyna...dupa ce ai stat la masa cu ea. :(

Pai tocmai asta este problema! Nu eu am scris mesajele alea! Eu nu am mai intrat aici de prin decembrie, sau asa ceva! Acum mi-am schimbat parola. Ce mai pot face ca sa nu se mai intample, mai, moshule? Imi pare rau ca lumea crede ca eu am scris alea, cand nu este adevarat!
Kayla

Mesajde Oribilul Mosh » Mar Apr 29, 2003 2:28 pm

Atunci explica-ne d c mesajul celei care a facut-o curva pe Jasmyna....este trimis de la acelasi computer ..ca mesajele tale. IP-ul este identic !

E vrajitorie , nu ? :p
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde Kayla » Mar Apr 29, 2003 2:30 pm

Asta nu imi cere sa iti explic, pentru ca nu stiu! Acest computer este singurul din casa care are internet. Putea fi oricine. Numai eu nu. O fi fost sor'mea, care se juca, eu stiu? Dar nu eu.
Kayla

Sa-mi fie cu iertare

Mesajde Love2Fly » Mar Apr 29, 2003 10:49 pm

Pentru ca tot am vrut sa zic si eu ceva la vreme aia si pentru ca tot m-am abtinut macar sa o zic acum

Cam naspa...sa o faci curva pe Jasmyna...dupa ce ai stat la masa cu ea.

Sa-mi fie cu iertare moshule dar si Iuda a stat cu Iisus la masa inainte sa-l tradeze....ce a facut Calypso nu mi se pare o chestie iesita din comun....ea doar si-a exprimat o parere despre o persoana...cu atat mai mult cu cat ea a pus multa sinceritate in parerea ei(crezand ca e sub acoperirea anonimatului) adica fetitza a omorat pe cineva daca a considerat-o pe Jasmyna curva? i se putea intampla oricui avand in vedere unele posturi ale Jasmynei....eu nu vreau acum sa judec pe nimeni insa.....ce concluzii zic eu ca ar trebui trase de aici?
pai:
Jasmyna sa nu mai vorbeasca chestii fara acoperire pt ca intr-o zi s-ar putea sa se arda...si la propriu si la figurat....
iar
Calypso...sa o lase cum a cazut caci nu mai are rost sa se disculpe
Pai tocmai asta este problema! Nu eu am scris mesajele alea! Eu nu am mai intrat aici de prin decembrie, sau asa ceva! Acum mi-am schimbat parola. Ce mai pot face ca sa nu se mai intample, mai, moshule? Imi pare rau ca lumea crede ca eu am scris alea, cand nu este adevarat!

In definitiv aici e forum nu BB!:)
Love2Fly
Junior Member

Mesajde bhuttu » Mie Apr 30, 2003 12:33 am

hai ca n-am de zis decat una scurta. Era o vreme cand forumul de house ramasese de izbeliste si mi-a fost incredintat. Am zis si-atunci, o zic si-acuma. Cel mai potrivit moderator acolo mi se pare a fi Stormy Lady. Numai ca acum vad ca a inceput sa posteze ceva mai mult si cred ca s-ar putea ocupa de forumul ala mai bine decat o fac eu. Ca de, Stormy Lady mai si asculta genu'. Dar noi, noi epigonii?

E, am zis si eu o vorba pentru cine are urechi sa auda. Si apropos de Stormy Lady, a mai pus vreo poza?
If there's a war, we'll all fight!
bhuttu

AnteriorUrmătorul

Înapoi la Sugestii si reclamatii