2 PAC: care-i faza?

Forumul asociat fanclubului Tupac Shakur

Mesajde `PaCaveli » Dum Mar 30, 2003 2:53 pm

sal!
sunteti niste idioti cu totii...mai ales aia care se dau fani `pac...nu stiti nika!!! iar aia care il "crititica" n`am cuvinte sa va spun. Va las in continuare sa ascultati undagroundu` vostru infect cu versuri lesinate.
`Pac4ever
`PaCaveli
Junior Member

Ce versuri lesinate?...

Mesajde Aurolacul » Lun Mar 31, 2003 1:28 am

Lool, cred ca tu ai impresia ca daca tu asculti 2Pac, deja esti deasupra tuturor si deja undaground-ul e un cacat. Gresesti. Ca deja cand asculti underground, versurile sunt mult mai mult gandite, si chiar foarte bune. Recunosc ca sunetul nu e chiar asa de bun, dar versurile sunt de clasa.
Just for the record: Imi place foarte mult Pac. Cui nu-i place?
"For evil men to succeed all it takes is for good men to do nothing"
Aurolacul
Junior Member

Mesajde AdevaRapper » Joi Apr 17, 2003 10:20 pm

Pachiavelli, mi se pare ca ai multe probleme de atitudine, omule! Pe cine esti tu asa revoltat? Cine te-a suparat asa rau de pe forumul asta de ai explodat? Oricum, mi se pare ca te regasesti prea mult in versurile lui 2 Pac, mai mult decat ar trebui si de aceea te comporti asa aiurea!
Daca ramanem aici, aici ramanem!!!
AdevaRapper
Junior Member

Mesajde chitzoo » Mar Iun 03, 2003 1:03 am

2Pac? e greu sa zic ceva despre el nu pentru ca nu as avea ce ci pentru ca sunt prea multe.....Prima melodie rap pe care am ascultat-o a fost Keep Ya Head Up. Si m-a miscat.... De atunci am ascultat sute, poate chiar mii de melodii rap, hip-hop (ziceti cum vreti tot blackmusic e) dar 2Pac a fost singurul care si-a pus intreg sufletul in melodii.
Probabil ca cei care se intreaba ce e cu 2Pac au ascultat cateva melodii, sau au ascultat una si au zis:"Frate nu ascultam noi gangsta-comercialu asta".......Fuck It. Inaite sa mai ziceti ceva, puneti mana pe albumu Strictly 4 My N.I.G.G.A.Z. si pe urma mai vorbim..... Think about it.

I hear the doctor standing over me
screamin I can make it
Got a body full of bullet holes layin here naked
Still I, can't breathe, somethings evil in my IV
Cause everytime I breathe, I think they killin me
chitzoo
Junior Member

enigma pentru NEcunoscatori

Mesajde Frantz11 » Mar Iun 03, 2003 11:38 pm

Sunt multi dintre aia care comenteaza doar k sa se afirme,sa iasa si ei in evidenta cu ceva chiar daca ...o fac prost.De exp Aliosha -care nu intelege care e treaba cu Tupac-daca ai si asculta si versurile,nu doar instrumentalu-care poate nu ti-a placut tie caci fiecare cu ale lui,f probabil ai intelege.Daca nu intelegi engleza,fa rost de versuri de pe net si roaga pe cineva sa ti le traduca.Ascult f mult hip hop si pana acum nu am intalnit pe cineva care sa scrie niste versuri mai cu cap decat o facea Tupac.Stiu ce inseamna respectul pt "opera"altcuiva,nu ma pierd printre invidii sau alte preferinte in materie de artisti si astfel stiu sa ii apreciez si pe altii.Ascult din 96 Tupac,pe parcurs facand rost si de toate Cd'urile cu el + altele iesite la negru care's belea,investind multi bani .Cel mai marfa album mi se pare ALL EYEZ ON ME.Este cel mai bun dintre toti,de ce? Nu exista altcineva-fie el si in viata care sa faca o melodie mai "cu cap" k el.Are si ceva in plus fata de mai toti:scrie profund ,direct la sentiment si f important este ca o face bine.Cineva important din America zicea intr-un interviu ca daca ar mai fi existat acum,ceilalti artisti nici nu mai vindeau...Sunt f multe de zis pt aia de acolo care comenteaza degeaba iar pt fanii adevarati-respect!
Frantz11
Junior Member

cum care ii faza mey?

Mesajde MadMaxx » Lun Iun 23, 2003 9:46 pm

Initial trimis de Aliosha
Am deschis threadul asta in speranta ca o sa reuseasca sa ma faca cineva sa inteleg de ce e 2pac idolul a juma' dintre raperi.
Sunt n "clasici" mai talentati ca el si care suna mai bine.
Nu inteleg pentru ce atata admiratie in cazul asta...

2Pac a fost si va ramne cel mai bum cantaret de rap care aexistat vreodat :rulz:
2Pac R.I.P
;P
Fuck The World
MadMaxx
Junior Member

Pararea mea....

Mesajde Odin » Joi Aug 21, 2003 11:56 am

E cam vechi threadu da oricum, se merita...

Am fost mare fan Tupac, mai rar dar inca mai ascult multe din melodiile lui.

Cu ce s-a remarcat Tupac fata de restul cantaretilor de hip-hop? Doua puncte importante in viziunea mea:

1) pe langa versuri dure gangsta-rap reusea sa exprime la fel de bine, poate chiar mai bine, si sentimente. Ex: Dear mama, Keep ya head up, Unconditional love, etc.

2) "He meant it". Ce vreau sa spun e ca versurile lui nu sunt cum sunt doar de dragul banilor, omul avea o _ideologie_ pe care o urma si o canta. Punctul asta e _foarte important_ parerea mea. Cu alte cuvinte puteai "sa-l urmezi", il vedeai ca un "lider al revolutiei". In momentul respectiv, versurile lui se ridicau mult deasupra normalului, formau o adevarata filozofie de viata, "mesajul revolutiei" daca s-ar putea zice asa.
Ca o completare, daca Tupac e considerat de multi "revolutionarul" in hip-hop, atunci in extrema cealalta - black-meta l- il avem pe Burzum. La fel ca Tupac, un personaj revolutionar, si desi nu au nici o legatura directa unul cu celalalt - Tupac si Burzum - totusi ceea ce sunt/erau si au facut respectivii seamana izbitor, la fel si consecintele asupra fanilor. M-am lungit prea mult, daca vreti detalii despre Burzum Google it :)

Ok, cam asta e parearea mea, astept sugestii si completari :)
Beware of the light, it may take you away, to where no evil dwells.
It will take you away, for all eternity.
Night is so beautiful (we need her as much as we need Day).
Odin
Junior Member

Mesajde Lärägë » Dum Aug 24, 2003 3:33 pm

asta banuiam si eu pentru ca fara suparare din punct de vedere strict muzical e cam...Dar e doar o parere

Aliosha
Ai tot dreptu la o parere despre 2pac,dar daca bagi asa parere pe forumul HH-2Pac nu castigi decat ... ai inteles nu?
u eat babies ..ha-ha ..nope...u eat bullets

<< peace >>
Lärägë

extraordinar....

Mesajde SHUTZ » Mie Sep 03, 2003 2:29 pm

Asa e, e vechi subiectul acesta; totodata e singurul motiv pentru care m-am inregistrat pe forumul asta - pentru ca nu am putut sa stau lejer sa vad cum o ard unii degeaba pe aici complet pe dinafara subiectului, insa dandu-si cu presupusul in legatura cu cel ce a fost Tupac A. Shakur: de ce si pentru ce si-a castigat acel loc in clasamentul celor mai buni raperi din toate timpurile.
- pentru ca a meritat cu prisosinta acea pozitie, prin prisma a tot ceea ce a facut intr-un timp atat de scurt.
- deoarece nu s-a rezumat doar la a fi (doar) un (simplu) cantaret de rap (precum "pleava" hiphop-erilor - cine cunoaste stie.....)
- deoarece - si ar trebui sa imi urmati "povata", cei care criticati d-ampulea si incercati sa manjiti cu cacat memoria lui (sunteti niste hateri penali si atata tot), ar trebui sa va documentati inainte sa incercati sa-l ponegriti sau sa-i contestati valoarea. Ascultati toata discografia sa (inclusiv melodiile nelansate), precum am facut eu si de-abia dupa aceea veti putea fi in postura de a trage o concluzie. Faptul ca ai ascultat 3-4 melodii de-ale sale (cele mai cunoscute, evident) nu inseamna ca "stiti ce canta 'Pac", drept urmare nu puteti emite o concluzie pertinenta in privinta muzicii sale, ca ascultator.
Din ce cauza "jumatate din cei care asculta hip-hop il "digera" si pe 2Pac? - cred ca am raspuns ceva mai sus la asta.
Vocea sa este inconfundabila si daca mai si incerci sa patrunzi si intelesul versurilor sale vei realiza ca sunt versuri facute cu (foarte) mult cap. Nu degeaba a fost supranumit "The Drama King".
Multi au o problema cu faptul ca daca esti comercial nu ai valoare, ca trebuie sa stai in subteran ca sa poti spune ca faci muzica inteligenta. uite ca nu e chiar asa. Si in underground sunt o gramada de penali cu aroma hiphop, la fel cum se intampla si "la suprafata". Reversul medaliei: in underground ca si in mainstream sunt, de asemenea, multe formatii/artisti cu o certa valoare. Aici nu e o problema de necunoscut/cunoscut. Este vorba de un raport intre gunoaiele din muzica si calitate, iar acestea coexista in ambele "environment"-e. Trebuie doar sa stii sa alegi.
Eu am facut o alegere, demult si nu mi-a parut niciodata rau pentru asta. Ascult foarte mult hip-hop, chiar si unda', asa ca stiu cam despre ce e vorba, in ambele tabere, iar din '96 sunt fan 2Pac. Nu am de gand sa "ma dau" pe alte formatii, ca fan. In muzica lui gasesc tot ce am nevoie.
Pana la urma, e o chestiune de gusturi si atata tot, insa de aici pana a manca cacat aiurea spunand idiotenii.... e o cale lunga.
SHUTZ
Junior Member

Anterior

Înapoi la Tupac Shakur