Initial trimis de Gabyzzu
A adus si cateva elemente care au provocat Avril-mania. Multi habar n-au, dar vedetele din Ro, cum sunt mai parsive ca orice altcineva au gasit interesant in a ii copia elementele vestimentare definitorii. Exemple celebre (vezi Animal X, noua forumula Candy) si banuiesc ca nu e nimeni atat de idiot cat sa spuna ca Avril ii copiaza pe cei numiti anterior.
Aici trebuie sa te contrazic :
Nu spun in nici un caz ca Avril i-a copiat pe ei :hehe:

Crede-ma ca shtiu mai bine decat oricine ...dar AnimalX purtau cravata cu tricouri (la asta te refereai) dinainte sa fie Avril cunoscuta si la noi !!! Am si dovezi .... poze mai vechi cu ei in care sunt asha .....
De candy nu comentez pentru ca ai dreptate ! Sorry ..shtiu ca nu era vorba de Animalx pe forumul asta ..da nu m-am putut abtine

Vreau sa spun ca si eu am purtat cravata cu maieu 1 or 2 ...si recunosc ca ea m-am inspirat..dar nu imi fac un obicei din a o copia... mi se pare o tapmenie... ! Ea e ea si eu sunt Eu ! nu ash vrea si nici nu asha avea cum sa fiu ca ea ! D-asta nu o imit in stilul vestimentar(cu toate ca eu ma imbracam in genul asta de mult

In skimb deja la mine in liceu am aparut ca ciupercile dupa ploaie ..o groaza de "tipe" care se cred ff cool pentru ca o imita pe Avril ....! Dezgustator !