Initial trimis de Mihai-MOF
ne faci si noua onoarea sa-ti iei un nume de utilizator si sa te loghezi...
ca o sa zica lumea pe urma ca esti vre-un invidios de la vreo ala formatie...
PS: era o gluma... (pt orice eventualitate, ca am dat si de unii mai grei de cap!)
tnt - ani de liceu
Moderator: anjin-san
Initial trimis de Masterboy
Apropo de versuri, a comparat versurile originale ale Stelei Enache si Florin Bogardo din "Ani de liceu" cu cele ale TNT?
Versurile de la TNT mi se par pur si simplu penibile, fara nici o logica.
"Emotii la romana" audevenit" absente la romana" iar saracul
"prometeu" a devenit "turneu"?!?
Rusine!!!!
Anyway varianta originala e de 10 ori mai buna si mai reusita. o piesa foarte moderna la vremea ei in '87. Si chiar si azi iti vrajeste urechea la o prima auditie.
.."ce e aia prometleu??? "(m-a intrebat un pustan ..pe cand incercam sa-i explic acelasi lucru) ...ce sa-i spun? ...aaa ...aa prometeu? nenea care a inventat focul..de fapt l-a furat..de fapt .. .."pai si eu am furat o dat' bricheta lu' tata (mi-a spus soptit si cu un ton jmecheresc pustanul) ... si am dat foc la cartea de romana , jos in scara blocului ... am facut fum ....a fost kasto... ca nu-mi place romana..." .. aha ..si unde ramasesem? ...la prometeu.. sau ptolemeu? ..sau ce mai conteaza ..
..ce tanar mai e interesat de pasarea phoenix(decat ca l-a salvat pe harry potter) sau de david si goliath sau de polux si bosch (oare cati stiu ca bosch a fost un pictor???? ) ...
... vor trece ani cam multi pana linistea va lasa cultura sa se reaseze in matca ...deocamadata e intr-o schimbare turbata...mai multe axe valorice..mai multi prometei ... o goana nebuna dupa noi tehnologii/principii/valori ... sper ca , macar la 100 de ani ...cate o generatie sa simta nevoia, setea de cultura ..de valorile stramosilor--prostii care odinioara s-au zbatut pentru prima scanteie.
Daca nu ... vom sfarsi in a deveni roboti. Cu tot mai putina sensibilitate, tot mai cruzi , tot mai saraci la suflet ...de la o generatie la alta..
..ceea ce se intampla si acum de fapt: ne obisnuim sa nu ne mai revoltam decat ..pasiv.. mai comentam atunci cand vedem o noua "asia" cu boeinguri in garsoniera ..sau andreei cantand despre orgiicu mosi craciuni.... ne revoltam tot mai rar..tot mai in tacere... si vom trece si noi ..si gata ....
..adica lumea se multumeste cu tot mai putin. Iar intr-o zi ..se va multumi sa rasara soarele si 5 minute .. apoi si o data pe luna ...
..ma rog ..
.sper sa mor pana atunci.
Bafta!
-
Bortzianu' - Junior Member
Initial trimis de Bortzianu'
.."ce e aia prometleu??? "(m-a intrebat un pustan ..pe cand incercam sa-i explic acelasi lucru) ...ce sa-i spun? ...aaa ...aa prometeu? nenea care a inventat focul..de fapt l-a furat..de fapt .. .."pai si eu am furat o dat' bricheta lu' tata (mi-a spus soptit si cu un ton jmecheresc pustanul) ... si am dat foc la cartea de romana , jos in scara blocului ... am facut fum ....a fost kasto... ca nu-mi place romana..." .. aha ..si unde ramasesem? ...la prometeu.. sau ptolemeu? ..sau ce mai conteaza ..
..ce tanar mai e interesat de pasarea phoenix(decat ca l-a salvat pe harry potter) sau de david si goliath sau de polux si bosch (oare cati stiu ca bosch a fost un pictor???? ) ...
... vor trece ani cam multi pana linistea va lasa cultura sa se reaseze in matca ...deocamadata e intr-o schimbare turbata...mai multe axe valorice..mai multi prometei ... o goana nebuna dupa noi tehnologii/principii/valori ... sper ca , macar la 100 de ani ...cate o generatie sa simta nevoia, setea de cultura ..de valorile stramosilor--prostii care odinioara s-au zbatut pentru prima scanteie.
Daca nu ... vom sfarsi in a deveni roboti. Cu tot mai putina sensibilitate, tot mai cruzi , tot mai saraci la suflet ...de la o generatie la alta..
..ceea ce se intampla si acum de fapt: ne obisnuim sa nu ne mai revoltam decat ..pasiv.. mai comentam atunci cand vedem o noua "asia" cu boeinguri in garsoniera ..sau andreei cantand despre orgiicu mosi craciuni.... ne revoltam tot mai rar..tot mai in tacere... si vom trece si noi ..si gata ....
..adica lumea se multumeste cu tot mai putin. Iar intr-o zi ..se va multumi sa rasara soarele si 5 minute .. apoi si o data pe luna ...
..ma rog ..
.sper sa mor pana atunci.
Bafta!
-
Am mai scris despre tipele astea ceva asemanator printr-un thread pe aici, nu mai stiu unde... Astea canta ceva impus, nu ceea ce le place... Pentru bani, bineinteles... Trupele pe care le asculta nu sunt chiar de lepadat. Ele spun ca vor aborda un stil mai dur peste vreo cativa ani... Sa vedem. Sfarsitul piesei nu e chiar asa rau... Cat despre faptul ca e remix... Nu prea am eu o parere buna despre remixuri in general...
indescifrabil
-
cubu - Mesaje: 6237
Initial trimis de Portnoy
Cat despre faptul ca e remix... Nu prea am eu o parere buna despre remixuri in general...
--parere:..un cover, un mix/remix este de cantat daca iti iese cel putin la fel de bine ca originalul ...daca nu ...las-o dreacu 'n pace ... ca te faci de cacao.
...desigur ..daca esti constient ...
-
Mihai-MOF am zis ceva de imbracamintea fetelor? :con: ...
mi-am inchipuit ca e foarte frig, iar eu sunt pentru sanatate in primul rand si fandoseala dup-aia - cand vad unele fatuce imbracate subtire si cu buricul gol iarna, afara, doar pentru "imagine" m-apuca boala - ... da' poate putina tzopaiala pe scena le-ar fi prins bine ca le incalzea un pic, ca Dea parca si dardaia olecutza...
Parerea mea.
PS - ca sa intelegi de ce ma "doare" lipsa de miscare scenica: sunt pro-dans. Mai ales cand e o piesa pe care daca-o auzi nu poti sa stai jos. Hell, io dansez si pe metale!... :o

Parerea mea.
PS - ca sa intelegi de ce ma "doare" lipsa de miscare scenica: sunt pro-dans. Mai ales cand e o piesa pe care daca-o auzi nu poti sa stai jos. Hell, io dansez si pe metale!... :o
A goal is a dream with a deadline :-?
-
Draga - Junior Member
Initial trimis de Portnoy
Am mai scris despre tipele astea ceva asemanator printr-un thread pe aici, nu mai stiu unde... Astea canta ceva impus, nu ceea ce le place... Pentru bani, bineinteles... Trupele pe care le asculta nu sunt chiar de lepadat. Ele spun ca vor aborda un stil mai dur peste vreo cativa ani... Sa vedem. Sfarsitul piesei nu e [B]chiar asa rau... Cat despre faptul ca e remix... Nu prea am eu o parere buna despre remixuri in general... [/B]
pe album exista ani de liceu intr-o varianta "alternative nation" si reactiile sunt destul de ok... in fine... alte piese sunt o combinatie de breakbeat si raga... asa ca nu as zice ca e chiar o chestie impusa... e un album mai deosebit ca sound, orice ati spune.. si nu e rock, pentru ca eu n-am auzit inca de rock fara trupe...
Tough ain't enough!
-
aspyrin - Junior Member
Initial trimis de Draga
[b] Mihai-MOF am zis ceva de imbracamintea fetelor? :con: ...mi-am inchipuit ca e foarte frig, iar eu sunt pentru sanatate in primul rand si fandoseala dup-aia - cand vad unele fatuce imbracate subtire si cu buricul gol iarna, afara, doar pentru "imagine" m-apuca boala - ... da' poate putina tzopaiala pe scena le-ar fi prins bine ca le incalzea un pic, ca Dea parca si dardaia olecutza...
Parerea mea.
PS - ca sa intelegi de ce ma "doare" lipsa de miscare scenica: sunt pro-dans. Mai ales cand e o piesa pe care daca-o auzi nu poti sa stai jos. Hell, io dansez si pe metale!... :o [/B]
Si eu pe chestiile alea de la PS...
Sa stii ca le-am certat (ma rog, nu eu, Florin)... la piesele celelalte au dansat mai mult, dar alea nu s-au mai vazut la TV...
Tough ain't enough!
-
aspyrin - Junior Member
pe album exista ani de liceu intr-o varianta "alternative nation" si reactiile sunt destul de ok... in fine... alte piese sunt o combinatie de breakbeat si raga... asa ca nu as zice ca e chiar o chestie impusa... e un album mai deosebit ca sound, orice ati spune.. si nu e rock, pentru ca eu n-am auzit inca de rock fara trupe...
Ce vrei sa zici ROCK fara trupe?
Bryan Adams ce canta?
V-am pupat pe chelie! ;e
-
copiutzu - Junior Member
Initial trimis de copiutzu
Ce vrei sa zici ROCK fara trupe?
Bryan Adams ce canta?
am fost la concert Bryan Adams... Nu cred ca tipii aia care aveau niste chitari si niste tobe din spatele lui era doar unii care intrasera fara bilet...
Tough ain't enough!
-
aspyrin - Junior Member
sa fim seriosi. Bryan Adams nu prea canta rock ca nu prea 'are cu ce'. :j eu as fi dat alte exemple, vezi Jimi Hendrix, Bob Dylan.
da' totusi tind sa cred ca Mihai se referea la altceva, la acel cumul de instrumente.
da' totusi tind sa cred ca Mihai se referea la altceva, la acel cumul de instrumente.
-
nocturna - Mesaje: 8725
si nu e rock, pentru ca eu n-am auzit inca de rock fara trupe...
Pai daca te "referi" la ceva, "refera-te" mai clar... Doar, chipurile, reprezinti aici MOF Records...
am fost la concert Bryan Adams... Nu cred ca tipii aia care aveau niste chitari si niste tobe din spatele lui era doar unii care intrasera fara bilet...
O trupa nu e neaparat de rock si nu are neaparat instrumentisti...
Bah, dar de Ozzy ati uitat?
indescifrabil
-
O trupa nu e neaparat de rock si nu are neaparat instrumentisti...
Bah, dar de Ozzy ati uitat? [/B][/QUOTE]
ok.ok. mea culpa. am uitat de Ozzie. din ciclul: ce am fost si ce draq am ajuns. orice ai zice anii lui de glorie s-au numit Black Sabbath. :p
Bah, dar de Ozzy ati uitat? [/B][/QUOTE]
ok.ok. mea culpa. am uitat de Ozzie. din ciclul: ce am fost si ce draq am ajuns. orice ai zice anii lui de glorie s-au numit Black Sabbath. :p
-
nocturna - Mesaje: 8725
orice rocker care se respecta, chiar daca canta sub numele lui (Ozzie, Bryan May, chiar si Adams) are o trupa de instrumentisti pe spate... de unde crezi ca se aud tobele sau basul, sunt bagate pe calculator?
Tough ain't enough!
-
aspyrin - Junior Member
orice rocker care se respecta, chiar daca canta sub numele lui (Ozzie, Bryan May, chiar si Adams) are o trupa de instrumentisti pe spate... de unde crezi ca se aud tobele sau basul, sunt bagate pe calculator?
Perfect de acord, dar nu m-ai contrazis cu nimic... Asta daca intr-adevar vroiai sa ma contazici (sincer nu-mi dau seama, poate ai zis asa ca chestie...)
indescifrabil
-
Pai aia erau platiti. Nu fac parte din trupa Bryan Adams. La asta ma refeream.
Eu am crezut ca tu vorbesti de o trupa. Adica de niste muzicieni care oficial sunt intr-un grup, au un nume.... Asa are si OZZY o trupa in spate, dar pentru aia el e OZZY si nu trupa OZZY.
V-am pupat pe chelie! ;e
-
copiutzu - Junior Member
ca mi-am adus aminte de "roackeri", la Voltaj de unde se aude bateria si tot restul instrumentelor???
- Unregistered
Înapoi la Mai in gluma mai in serios. mai mult in gluma