Credeti ca TNT sunt reprezentative pentru noua generatei de liceeni?

Trei liceence de 17 ani sunt membrele trupei TNT "Dea, Lala si Tisha" , muzica pe care o canta le seamana perfect

Sunt TNT reprezentative pentru liceeni de azi?

Puteţi selecta 1 opţiune

Vezi rezultatele

Credeti ca TNT sunt reprezentative pentru noua generatei de liceeni?

Mesajde aspyrin » Sâm Mar 15, 2003 4:28 pm

Daca da, argumentati...

Daca nu, spuneti cine ar fi reprezentativi/e...
Tough ain't enough!
aspyrin
Junior Member

Mesajde ograsa » Sâm Mar 15, 2003 5:07 pm

am votat da cred ca si banuiesc ca asa si este
melodia lor "anii de liceiu" este aporpiata cu ceea ce traiesc ele acum si oricum suna bine
kill me now before i do it myself
ograsa
Junior Member

:))

Mesajde shokata » Sâm Mar 15, 2003 7:36 pm

da sunt pt ca cantecele lor arata si spun tot ce simte si crede generatia de liceeni.deci....da,sunt reprezentative pentru noua generatie de liceeni!!:)))
shokata
Junior Member

Mesajde Pizzi » Lun Mar 17, 2003 11:30 am

Da, pur si simplu. Pentru ca dau bine si se imbraca bine. :t
Today is the last day that I'm using words...
Pizzi
Junior Member

Mesajde zapacita_bzz » Lun Mar 17, 2003 3:42 pm

Da pt ca .... aaa... aaa!Pur shi simplu pt ca!
Sunt tinere, sunt dragutze, sunt "dotate " dpdv vocal, arata bineeee
si etc...
Shi mai ales au un ritm ...hmmm...captivant ashi spune
zapacita_bzz
Junior Member

Mesajde thebrat » Mar Mar 18, 2003 3:55 am

TNT este o trupa romaneasca ca nici una alta...imi plac la nebunie fetele pt.ca au un stil unic...fetele de la TNT reprezinta ce-a ce sunt eu,asa ca le doresc mult succes si poate vor ajunge si prin State,cine stie:N
...to laugh often and love much; to appreciate beauty; to give of one's self; to leave the world a bit better; to have played and laughed with enthusiasm and sung with exultation--that is to have succeeded...
thebrat
Junior Member

1766

Mesajde baixinho© » Mar Mar 18, 2003 10:00 am

thebrat, ai 48 de ore sa-mi dovedesti care este legatura dintre poza pe care ai atasat-o in postul tau si thread. daca nu imi demonstrezi ce si cum, o voi sterge.
ANTI

care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
baixinho©

Mesajde thebrat » Mie Mar 19, 2003 12:14 am

:Dnu este nici o legatura!!sunt niste maimutoi care danseaza...:):)poti s-o stergo daca vrei ;e
...to laugh often and love much; to appreciate beauty; to give of one's self; to leave the world a bit better; to have played and laughed with enthusiasm and sung with exultation--that is to have succeeded...
thebrat
Junior Member

Mesajde aspyrin » Mie Mar 19, 2003 12:05 pm

am vazut ca s-a votat si nu, dar nu a argumentat nimeni de ce... sunt si eu curios...
Tough ain't enough!
aspyrin
Junior Member

Votat "Da"

Mesajde AnDrEi » Vin Mar 21, 2003 10:29 pm

Argument : Au avut cel mai bun debut , canta un gen de muzica agreat de majoritatea liceenilor si sunt super de fete !
AnDrEi
Junior Member

Mesajde genicon » Sâm Mar 22, 2003 12:25 pm

Voi vota da, nu pentru ca au avut cel mai bun debut, sau pentru ca se imbraca cine stie cum (desi si faza vestimentara ar fi un plus)
Votez da pentru ca in general, in piesa lor "Ani de liceu" spun destul de multe adevaruri in ceea ce priveste invatamantul din romania.
Acum, daca imi permiteti, putin off-topic: Va recomand sa ascultati daca reusiti sa o gasiti pe net, piesa "un doi si restu' de trei" semnata Necajitii, o parodie facuta dupa melodia de la mafia. Si ea reprezinta foarte mult aceasta noua generatie de liceeni.
Am zis
Fara acte, fara bani, fara echilibru - genicon!

Shi tzine bine minte numele/ Ca s-ar putea sa-l auzi din toate partzile/ Si n-ai sa uitzi niciodata ca ai fost cu mine - Du-te dracu! De la mine pentru tine...
genicon
Junior Member

Mesajde CR@ZY » Dum Mar 30, 2003 5:54 pm

Nu.
Cred ca cei care reprezinta tineretul de azi sunt chiar ei,liceeii.......de la licee.
A-)
El este departe,foarte departe,...dar totusi nu e chiar asa de departe.
:a
CR@ZY
Junior Member

Re: Credeti ca TNT sunt reprezentative pentru noua generatei de liceeni?

Mesajde costel300 » Dum Mar 30, 2003 10:15 pm

Initial trimis de Mihai-MOF

Re: Credeti ca TNT sunt reprezentative pentru noua generatei de liceeni?
Daca da, argumentati...

Daca nu, spuneti cine ar fi reprezentativi/e...

:o :con: :con: :con: :con:
In primul rand, se scrie 'fetele de la TNT sunt reprezentative'.
In al doilea rand se scrie 'Generatiei'
---------------
In al treilea rand las-o balta, ca piesa nu-i a lor!
In al patrulea rand totul e comercial! De-asta ai si facut subiectul asta, nu ?

DA' ce, formatia TNT are melodii doar de genul 'Ani de liceu', ca sa fie reprezentativa liceenilor ? Pustilor poate !!

Da imi place melodia...! Pacat ca nu-i a lor (toata) !

Iti cer un info! Da' promiti sa nu te superi ?
Nu te superi ,zici? OK !!!!!! TNT a fost facuta dupa Candy sau nu?
Daca da , de ce nu sunt sexi? Sau asta face diferenta?

:D :)

Am facut vreo greseala gramaticala ?
loooooool ..... toti gresim !
costel300
Junior Member

Re: Re: Credeti ca TNT sunt reprezentative pentru noua generatei de liceeni?

Mesajde aspyrin » Dum Mar 30, 2003 10:52 pm

Initial trimis de costel300

Nu te superi ,zici? OK !!!!!! TNT a fost facuta dupa Candy sau nu?
Daca da , de ce nu sunt sexi? Sau asta face diferenta?

nu... nu ma supar... ma supar ca te iei de niste lucruri aiurea...

nu... n-au fost facute dupa candy....sper ca nu ma intrebi de ce...
Tough ain't enough!
aspyrin
Junior Member

parerea mea

Mesajde AnDr3y - Radu » Lun Mar 31, 2003 10:18 pm

da ... de ce?!?! pentru k tot ce zic in melodiile lor ... se intampla in jurul meu ... la scoala .. pe strada ... peste tot ... sau poate mi se pare...
Life is a lesson....you learn it when you`re thru...
AnDr3y - Radu
Junior Member

Re: Re: Re: Credeti ca TNT sunt reprezentative pentru noua generatei de liceeni?

Mesajde costel300 » Mie Apr 02, 2003 12:11 am

nu... nu ma supar... ma supar ca te iei de niste lucruri aiurea...

nu... n-au fost facute dupa candy....sper ca nu ma intrebi de ce...

:yD :yD :yD
Nu! nu te intreb!
Da imi place melodia!
Apropo,tie de care tipa iti place mai mult?
Mie?? De bruneta!!!!!!!!:o :D :)
costel300
Junior Member

Mesajde genicon » Lun Apr 07, 2003 3:57 pm

costele (sa ma scuze lumea ca intru aici off-topic) ti-ai luat pastilele azi-dimineata? DE fapt... zilnic?
Nu stiu care e relatia ta cu Mihai, daca e vreuna, eu nu am nici una, dar pur si simplu mi se par deranjante si aberante chestiile pe care le zici u..
Asa ca, te rog... fi si tu mai moderat ca suntem oameni, la urma urmei si se banuieste ca avem o chestie pe care nu o au animalele - creier cu care sa judecam...
Imi cer inca o data scuze pentru off-topic
Am zis
Fara acte, fara bani, fara echilibru - genicon!

Shi tzine bine minte numele/ Ca s-ar putea sa-l auzi din toate partzile/ Si n-ai sa uitzi niciodata ca ai fost cu mine - Du-te dracu! De la mine pentru tine...
genicon
Junior Member

Despre adolescenti

Mesajde aspyrin » Lun Apr 07, 2003 4:33 pm

Au fost, mai intii, sondajele despre adolescenti, facute prin liceele bucurestene. Datele de acolo erau interesante, revelau ceva despre generatia lor. Si, in acelasi timp, destul de incitante: trebuia vazut, mai indeaproape si mai personalizat, ce e cu acesti adolescenti consumatori de muzica si televiziune si detasati de problemele societatii. Caci, in fond, in linii mari, cam asa reiesea generatia lor din sondaje, si nu neaparat libertina si consumatoare de droguri - cum ii caracterizeaza opinia publica suparata ca umbla mai dezbracati ca "pe vremea lor", ca nu dau locul in tramvai si vorbesc tare pe strada.

Apoi au fost cintecele. Intii multele melodii dance, si house, si rock, ba chiar si manele, sau cum s-or mai numi, care inalta imnuri distractiei cu orice pret, creind un mit ce poate fi atins cu destule eforturi, dar care te declara apt de a face parte, oficial, din generatie. Urmate, mai concret, de melodia formatiei TNT, care a "indraznit" sa adapteze vechiul slagar al Stelei Enache si al lui Florin Bogardo, "Ani de liceu" la realitatile, cel putin aparente, ale liceului din ziua de azi. In versuri simple, care au renuntat la partea poetica si la aspiratiile marete ("sa fiu legendar Prometeu"), fetele de la TNT contureaza o cu totul alta atmosfera a liceului de azi, opusa celei cu uniforme si intreceri din "Liceenii": copiii chiulesc, vin cu rolele la scoala, mobilul suna-n ore, cercelul iese din buric etc. La prima vedere, un haos total, in stilul "We don't need no education,/ Teacher, leave them kids alone". De fapt, daca vorbesti cu fetele de la TNT, lucrurile nu stau chiar asa in realitate: atmosfera din cintec exista, dar nu tot timpul; este varianta exagerata a atmosferei firesti, de zi cu zi: pe role au venit numai in ultima zi de scoala, mobilele suna in ore, dar la multe licee conventia este sa stea inchise; si nu toti elevii de liceu sint "fashion victims". Si chiar daca fac lucrurile mentionate in cintec, nu inseamna neaparat ca sint mai "rai" decit generatia noastra sau decit cea a adolescentilor interbelici din binecunoscutele romane. Ci doar ca teribilismul, intr-o epoca mult mai avansata tehnologic si consumist, are manifestari mai socante si mai diverse. Elevii de liceu isi explica singuri teribilismul si lipsa de preocupari culturale (lectura, de pilda): tentatiile sint mult mai multe, si mai mari, si e destul de greu sa le faci fata si sa alegi. Conteaza, spun tot ei, bagajul de acasa, ce te-au invatat parintii, dar si de ce si cit din ce ti-au spus ei esti dispus sa tii cont. Profesorii lor adauga ca, din pacate, implicarea parintilor, cel putin in viata scolara a adolescentilor, este insuficienta. Dar si a scolii, care, pe linga cunostintele propriu-zise, ar trebui sa se implice mai mult in a le imprima valori si a le organiza timpul liber.

Altfel, adolescentii fac ce au facut intotdeauna: se aduna in grupuri, asculta muzica, sint preocupati de imaginea lor, se indragostesc, dar se si gindesc si pregatesc pentru o viitoare cariera, citesc sau , pur si simplu, se gindesc la ce fac.

Iaromira POPOVICI (Dilema)
Tough ain't enough!
aspyrin
Junior Member

Lol...azi

Mesajde Love2Fly » Vin Apr 11, 2003 9:15 pm

Azi am avut "placerea" sa le observ la ZID pe cele 3 "adolescente".
Mihai? stii tu ce au declarat ele? Ca saptamana asta nu au fost la scoala, ca nici cea trecuta, ca nu se vor duce nici cea viitoare(au niste treburi) si nici peste 2 saptamani iar dupa aia e vacantza deci erau fericite. Ce deducem noi de aici?
2 chestii:
1. Ori sunt teribiliste rau si se mandresc cu faptul ca nu se duc la scoala.
2. Ori ca ele reprezinta intr-adevar generatia "de aur" a Romaniei. Ma intreb peste 15 ani ce o sa faca aceasta generatie "de aur" a Romaniei? o sa cante "ani de liceu"?

p.s: Daca stergeti postul depun plangere:p
Love2Fly
Junior Member

Mesajde costel300 » Sâm Apr 12, 2003 1:42 am

Initial trimis de genicon
avem o chestie pe care nu o au animalele - creier cu care sa judecam...
Imi cer inca o data scuze pentru off-topic
Am zis

Eu unu, tot nu inteleg unde batzi .. da ma rog ce conteaza!?

Apropo, si animalele au creier cu multe abilitati! Ce nu stiai?
costel300
Junior Member

Re: Lol...azi

Mesajde aspyrin » Sâm Apr 12, 2003 4:59 pm

Initial trimis de Love2Fly
Azi am avut "placerea" sa le observ la ZID pe cele 3 "adolescente".
Mihai? stii tu ce au declarat ele? Ca saptamana asta nu au fost la scoala, ca nici cea trecuta, ca nu se vor duce nici cea viitoare(au niste treburi) si nici peste 2 saptamani iar dupa aia e vacantza deci erau fericite. Ce deducem noi de aici?
2 chestii:
1. Ori sunt teribiliste rau si se mandresc cu faptul ca nu se duc la scoala.
2. Ori ca ele reprezinta intr-adevar generatia "de aur" a Romaniei. Ma intreb peste 15 ani ce o sa faca aceasta generatie "de aur" a Romaniei? o sa cante "ani de liceu"?

p.s: Daca stergeti postul depun plangere:p

"Nu am zis asa... de cele mai multe ori chestia cu formatia nu ne incurca... acum chiar e o perioada mai incurcata, in care avem mult de lucru, si a trebuit sa chiulim... N-o sa se apuce toata lumea de cantat si de chiulit... stai linistita "generatia de aur" e pe drumul cel bun...
In pofida a ceea ce crezi tu noi chiar trebuie sa muncim pentru ceea ce se vede pe sticla... chiar nu-si au rostul afirmatiile de genul asta... daca nu stii, nu te baga... " (Dea, Lala si Tisha) :a
Tough ain't enough!
aspyrin
Junior Member

Mesajde J'adore » Sâm Apr 12, 2003 5:31 pm

Mihai, eu am votat NU, si am de cand sa argumentez.
SI acum sa nu va luati de mine si sa ziceti ca eu nu am de unde sa stiu ce se intampla in ro pt. ca am fost acolo acum 4 luni :rolleyes:

Asa, in primul rand TNT nu e cu nimic mai buna decat Candy, Blondy, sau alte trupe de fete din romania...ritmul melodiilor la fel, etc, numai ca look-ul e diferit, toate trupele din romania canta despre acelasi lucru, dragoste, prieteni, prietene...etc.
Ma rog, aproape toate, pt. ca exista trupe care merita ascultate
Nu inteleg ce e in capul celor care le asculta, dar e treaba lor.
Dar normal ca se vinde, nu,ce conteaza, nu facem muzica de calitate, facem muzica de kkt (scuzati-mi expresia ) ca se vinde (disperatelor/disperatilor cu varste cuprinse intre 8-13 ani) poate sunt niste mici exceptii pe undeva pe acolo, but I doubt it.

revin mai tarziu :D
P.S. ograsa din cate stiu eu melodia ani de liceu nu e a lor, e un REMIX, parca melodia a compuso alta TRUPA!!!!!!!!!! de unde pana unde e misto si e melodia compusa de ele nu stiu!!!!!!!!!!!!
l'eternite soulage mes peines
J'adore
Junior Member

Mesajde aspyrin » Sâm Apr 12, 2003 5:45 pm

Initial trimis de Jaded
ritmul melodiilor la fel, etc, numai ca look-ul e diferit, toate trupele din romania canta despre acelasi lucru, dragoste, prieteni, prietene...etc.
din cate stiu eu melodia ani de liceu nu e a lor, e un REMIX, parca melodia a compuso alta TRUPA!!!!!!!!!! de unde pana unde e misto si e melodia compusa de ele nu stiu!!!!!!!!!!!!

a: se vede ca nu ai ascultat albumul, pentru ca nu canta despre lucrurile de care zici tu...
b: melodia originala a fost compusa de Florin Bogardo si cantata de Stela Enache... nu cred ca e vorba de "alta TRUPA!!!!!!!!!!"... in plus doar linia melodica a refrenului este preluata din cea originala...
Tough ain't enough!
aspyrin
Junior Member

Mesajde J'adore » Sâm Apr 12, 2003 6:06 pm

a: se vede ca nu ai ascultat albumul, pentru ca nu canta despre lucrurile de care zici tu...
b: melodia originala a fost compusa de Florin Bogardo si cantata de Stela Enache... nu cred ca e vorba de "alta TRUPA!!!!!!!!!!"... in plus doar linia melodica a refrenului este preluata din cea originala...

Normal ca nu am ascultat ALBUMUL!!!!!!!!!Pt. ca eu nu ascult genul asta de muzica, sau daca ascult nu ascult TNT version 3.2 Candy+Blondy la un loc.
SI daca nu canta despre ce am zis eu, atunci canta despre cum noi liceenii nu suntem intelesi de societate, si daca nu canta nici despre dragoste, si ce am zis mai sus, atunci despre ce draqu canta(trupele din romania numai despre asta canta, exemplu: AnimalX, Simplu etc.). VAd ca te-ai ofuscat pt. ca am zis ca ele nu reprezinta generatia asta de liceeni.

SO TNT NU REPREZINTA GENERATIA ASTA DE LICEENI! :rolleyes:
P.S. poate copilasii cu varste cuprinse intre 8-14 ani sunt de acord cu tine, si asta din cauza ca nu sunt la LICEU!
J'adore
Junior Member

Mesajde aspyrin » Dum Apr 13, 2003 1:25 pm

nu m-am ofticat din cauzele pe care le zici tu... dar tragi concluzii fara sa te informezi... pentru albumul TNT au lucrat Moga si baietii de la Unu si, zic eu, au facut o treaba foarte buna...

tu esti din categoria celor care nu suporti un anumit gen de muzica, prin urmare nu o asculti si pui o eticheta... nu are legatura cu faptul ca sunt sau nu reprezentative... oricum doar in Ani de liceu se vorbeste de liceeni... asculta macar o data albumul, de curiozitate, comparal cu celelalte chestii de gen de pe piata si pe urma pronunta-te... probabil ca nu-ti va placea, pentru ca nu cred sa fie genul tau de muzica, dar cel putin parerea ta va fi bazata pe ceva concret, nu pe niste idei preconcepute...
Tough ain't enough!
aspyrin
Junior Member

Mesajde J'adore » Dum Apr 13, 2003 5:07 pm

tu esti din categoria celor care nu suporti un anumit gen de muzica, prin urmare nu o asculti si pui o eticheta... nu are legatura cu faptul ca sunt sau nu reprezentative... oricum doar in Ani de liceu se vorbeste de liceeni... asculta macar o data albumul, de curiozitate, comparal cu celelalte chestii de gen de pe piata si pe urma pronunta-te... probabil ca nu-ti va placea, pentru ca nu cred sa fie genul tau de muzica, dar cel putin parerea ta va fi bazata pe ceva concret, nu pe niste idei preconcepute... [/B][/QUOTE]

Acum trebuie sa te corectez :D , eu nu fac parte din categoria care uraste acest gen de muzica(eu ascult Simplu , Sistem etc., deci nu uras genul asta de muzica:ham:, e drept mai ascult si rock :D ). Acum chiar mai facut curioasa, oare cum suna albumul lor :con: , pacat ca va trebuii sa astept 2 luni jumate pana cand il voi putea asculta.

P.S. Noua generatie de liceeni sunt cei care au inceput liceul anu asta (nu?), ele sunt a 11(presupun ca sunt a 11 din cauza ca au 17 ani, daca am gresit scuze :D ), deci cum ar venii o generatie vechie reprezinta generatia noua :con: ......now I'm confused :D
J'adore
Junior Member

Error...you stupid....man

Mesajde Love2Fly » Dum Apr 13, 2003 11:28 pm

""Nu am zis asa... de cele mai multe ori chestia cu formatia nu ne incurca... acum chiar e o perioada mai incurcata, in care avem mult de lucru, si a trebuit sa chiulim... N-o sa se apuce toata lumea de cantat si de chiulit... stai linistita "generatia de aur" e pe drumul cel bun...
In pofida a ceea ce crezi tu noi chiar trebuie sa muncim pentru ceea ce se vede pe sticla... chiar nu-si au rostul afirmatiile de genul asta... daca nu stii, nu te baga... " (Dea, Lala si Tisha) ...

In primul rand nu stiu cui sa ma adresez...celor 3 fete "fucking cool" sau lu' Mihai....prefer lu' Mihai ca e mai "mare" si intelege ceea ce zic.:)
As incepe prin a mentiona ca
Nu sunt fata!

2. Lol....nu o sa se apuce toata lumea de chiulit? lol...uita-te prin licee, vezi care e prezentza la ore....cred ca mai redusa ca la facultate...:)
3. Te plangi ca "fetele" muncesc? lol.....da' aia 500-1000 de parai pe care ii castiga pe concert ce sunt? paie? Gandeste-te ca altii muncesc 8 ore pe zi, 6 zile pe saptamana pe 200 $ si nu se plang.
Rusine!!!!
daca nu stii, nu te baga

Eu stiu....:)

(Dea, Lala si Tisha ....
Aha....acum te semnezi cu nume de fete Mihai?
Love2Fly
Junior Member

Re: Error...you stupid....man

Mesajde aspyrin » Lun Apr 14, 2003 11:46 am

Initial trimis de Love2Fly

stilul asta de a te lua de orice mi se pare absolut aiuristic... dai dovadade multa inteligenta cand zici ca ma semnez cu nume de fete...

sa-ti explic.. asa ca pentru tine... fetele erau pe aici si au tinut sa-ti raspunda.. si au raspuns de pe contul meu... ghilimelele si semnaturile ar fi trebuit sa fie suficient pentru a te prinde de asta...

in rest.. no comment...
Tough ain't enough!
aspyrin
Junior Member

Mesajde aspyrin » Lun Apr 14, 2003 11:49 am

jaded: intrebare off-topic... de ce trebuie sa astepti 2 luni jumatate? nu esti in romania?

can ziceam noua generatie de liceeni, ma refeream la cei care sunt acum la liceu, comparativ cu cei de acum 15 ani, cand a aparut precedentul "ani de liceu"...
Tough ain't enough!
aspyrin
Junior Member

Mesajde J'adore » Lun Apr 14, 2003 12:15 pm

jaded: intrebare off-topic... de ce trebuie sa astepti 2 luni jumatate? nu esti in romania?

can ziceam noua generatie de liceeni, ma refeream la cei care sunt acum la liceu, comparativ cu cei de acum 15 ani, cand a aparut precedentul "ani de liceu"...

Da, nu sunt in romania acum

Ontopic: pai trebuia sa zici asta de la inceput, dar oricum mai facut curioasa, daca ele nu canta despre liceu, dragoste, despre ce canta :con: :D
J'adore
Junior Member

Următorul

Înapoi la TNT