(((Say what's on your mind at this very moment Pt.1)))

De-asa vremi se-nvrednicira cronicarii si rapsozii...

Este acesta cel mai marfa subiect din istoria fanclub ?

Da
45
52%
Nu
41
48%

Voturi totale : 86

Mesajde eyewitness » Lun Mar 31, 2003 7:20 am

Initial trimis de Oribilul Mosh
Manca-var Moshu sa va manance de focseneni....

varu nu e comestibil moshule insa la foamea ta esti in stare...chiar se mira sod odata de ce ai peretii coscoviti acasa
eyewitness

Mesajde Nicholas_Alex » Lun Mar 31, 2003 10:25 am

´neatza la toata lumea!!!! Ce zi minunata! Pasarile cinta, soarele bate...viata este asa de frumoasa! Va doresc la toti o saptamina bogata!

PS. Ce pula mea-i cu legea aia de scoate aia mortii din groapa, daca nu platesti nu stiu ce taxe????
Skicklig charmör skickar choklad, chansar på skönt skjut

"Skilled seducer sends chocolate, hopes for a nice shag"
Nicholas_Alex
Junior Member

Mesajde J'adore » Lun Mar 31, 2003 1:25 pm

In primul rand....va urez la toti o sapt. plina de bucurii

I'm sleepy...nu am mai dormit de 48 de ore, si in 2 ore trebuie sa plec la liceu........;P ....si nu am chef de mers la inchisoare.........

Dar cum am mai spus va doresc o sapt. plina de bucurii.....la liceu, la serviciu, sau in generala, sau acasa daca sunteti pensionar/a:o
l'eternite soulage mes peines
J'adore
Junior Member

Mesajde Oribilul Mosh » Lun Mar 31, 2003 1:30 pm

Mirela , hai sa traiesti ! Ce mai faci ? Vezi ca te caut pe YM...cu un mesaj foarte important.

In rest....numa' bine la toata lumea .

Nicholas..la cat de nebun te stiu....nu ar fi de mirare sa incepi sa faci comertz cu locuri de veci si cavouri. Tu care ai fost in Germania..sa iei 300 de motorashe de frigider. :p
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde Mirela » Lun Mar 31, 2003 1:51 pm

We who are about to fuck off and go to class salute you!
Cica a fost o data ca niciodata o fuckultate imputzita careia as vrea sa-i dau foc cu tot cu lectureri inauntru--in afara de ala de drept, ptiu, ptiu, ca sexy mai e :D)
.........
Hai sa traejti, Moshule. Tz-ai rezolvat cu bataturile?
Pink fluffy dynosaurs
Tremendously hardcore...
We are not born with the conviction that Pepsi is better than Coke and that heavy metal liberates the soul (Solomon, 2003). We try it out for ourselves...
Mirela

Mesajde Oribilul Mosh » Lun Mar 31, 2003 3:57 pm

Initial trimis de Mirela
Hai sa traejti, Moshule. Tz-ai rezolvat cu bataturile?

Da...sunt OK , acum . Tocmai am terminat ziua de munca. Am sapat vreo 2 pogoane...si maine o sa pun semintze. Nu umane..asa cum crede SOD. O sa insamantez cartofi. Probabil te referi la bataturile pe care mi le-a facut sapa la mana. :yD Sunt OK. Am dat cu alifie. D'aia de isi da eye si SOD la poponetz...dupa ce ii penetrez. E buna si pt. maini.

Bafta si sa ne auzim cu bine !
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde eyewitness » Lun Mar 31, 2003 4:27 pm

moshule daca te abtineai mai aveai o sansa sa te consideram doar un copil handicapat care la ... de ani inca mai copilareste...acu ca te bagasi in seama dovedesti ca esti un fel de bula al forumului...moshule ca vorbesti din auzite si fabulezi, sa-ti zic io cum sta trebusoara si trebe sa stii ca ai simtit-o pe curu tau...intai se da cu alifie si p-orma penetrezi .daca atat sod cat si io te faceam invers erai in permanenta cu curu cufundat in galeata cu apa cu gheata lingandu-te singur de zor in cur precum cainii aia vara care-si cauta ocupatie la umbra. in plus ti-am inteles suferinta si te-am mai menajat folosindu-ti mai mult calea bucala unde lacasul e mai larg si ...alunecos.
eyewitness

Mobilul...

Mesajde Aurolacul » Lun Mar 31, 2003 4:30 pm

Imi cautam mobilul acuma 5 secunde, numai ca sa constatez ca e pe masa.
"For evil men to succeed all it takes is for good men to do nothing"
Aurolacul
Junior Member

1837

Mesajde baixinho© » Lun Mar 31, 2003 4:36 pm

Probabil te referi la bataturile pe care mi le-a facut sapa la mana.

tu asa-i spui la aia cu care urinezi?
ANTI

care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
baixinho©

Mesajde Oribilul Mosh » Lun Mar 31, 2003 4:47 pm

Da....asa ii zic lu aia..cu care urinez la infinit..pe fanii lu' Rapid ! :p
(de fapt doar pe unii dintre ei...care se cred brazilieni)
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde SOD » Lun Mar 31, 2003 4:50 pm

moshule,moshule,copil rau ce esti!asta e recunostinta ta pentru noi?
cand ai venit si-ai plans ca inca esti virgin,cine te-a dezvirginat de te intrebau toti vecinii,cand mergeai cracanat, daca ai fost si-ai calarit?eu si eye!
cand ai venit si-ai zis ca ti-ai pirdut proteza si ca acum nu mai poti lucra,cine ti-a dat bani sa ti-o faci pe aia de mucava?eu cu eye!
cand ai venit si-ai zis ca nu mai vrei cu revulsin,ce ti-am cumpara eu cu eye?loreal cu enzima Q10,ca sa nu faci riduri la cur!

vezi cum esti?
Rape me tender 'cos I'm verry sensitive
FOUR OF A KIND
SOD

Re: Mobilul...

Mesajde eyewitness » Lun Mar 31, 2003 4:57 pm

Initial trimis de Aurolacul
Imi cautam mobilul acuma 5 secunde, numai ca sa constatez ca e pe masa.

esti tare mah...tu mai beneficiezi de frati ,surori?...daca da recomanda-le hanu ancutei...tu esti suficient pe-aici pe fan...
eyewitness

Mesajde SOD » Lun Mar 31, 2003 5:04 pm

au il cautam acum 5 secunde pe "Mr.Jhonshon",dar mi-am adus aminte ca era adanc infipt in moshu!m-am linistit!poate imi aprind si o tigare!
FOUR OF A KIND
SOD

Mesajde eyewitness » Lun Mar 31, 2003 5:14 pm

iar i s-au infectat amigdalele lu moshu de-i faci badijonari cu alb de metil? bah mai bine i le scoti de tot sa scape si omu asta de suferinta...
eyewitness

Mesajde SOD » Lun Mar 31, 2003 5:18 pm

bah,ai inebunit?cum sa-i scoatem amigdalele!iti dai seama ce sorb o sa aiba?noi doi nu o sa-i facem fata!o sa ne sleiasca de puteri asta ma!
FOUR OF A KIND
SOD

Mesajde Nicholas_Alex » Lun Mar 31, 2003 5:20 pm

Nicholas..la cat de nebun te stiu....nu ar fi de mirare sa incepi sa faci comertz cu locuri de veci si cavouri. Tu care ai fost in Germania..sa iei 300 de motorashe de frigider. :p

Hehehe...las ca o sa ma cauti tu, cind te-o lasa Fram-ul...sa vezi tu atunci cavouri si Germanii..*lol*...sa nu fie prea tirziu, ca am dat aproape tot, la aia de la fosta cooperativa Radiotehnica...:D

Pula mea, ca nebuna aia de matusa-mea ma tot fute la cap sa-i dau o hirtie prin care renunt la locul de veci pentru ea!!...lasa, ca ma pun eu pe ea...o sa il iau EU pe al ei pina la urma...mi-ash...

Nicholas_Alex
Junior Member

Mesajde Oribilul Mosh » Lun Mar 31, 2003 5:25 pm

Nu am bah...Fram. :) Am Zil. Un frigider la fel de batran ca si mine. Merge de nu are treaba. Scot din el berea rece...rece.
Inca o data....ne este demonstrat faptul ca Uniunea Sovietica a produs lucruri de mare calitate.....care te tin o viatza.

SOD & eye....va dau muie cu acid sulfuric !
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde SOD » Lun Mar 31, 2003 5:34 pm

cum ma moshule,cu acid sulfuric?adica tu-l bagi pe "mr. jhonshon" in acid sulfuric,si apoi vrei s-o luam noi in gura?pai ce sa mai luam ma?ca si asa "mr.jhonshon" al tau suferea de nanism,iar imbaiat in acid inseamna ca nu mai ramane nimic de el.dar sa stii ca e spre binele tau,ca acidul o sa toceasca buboiul ala de-l numeai tu pompos "mr. jhonshon" si o sape in continuare,facundu-ti astfel inca o gaura!iti dai seama ma?inca o gaura?nu esti fericit?o sa ai trei gauri!fericitul dracului care esti!
eye,mai racolam pe cineva,sau ne descurcam si cu 3?

si inca ceva ma moshule!de unde pana unde pasiunea asta brusca a ta pentru locurile de veci?ori esti si necrofil?
FOUR OF A KIND
SOD

Mesajde Nicholas_Alex » Lun Mar 31, 2003 5:36 pm

*lol*...ohooo..moshul are frigider din ala de membru de partid! Daca tin bine minte, Zil-ul are capsula rotunda,nu? Din alea nu am...dar lasa, ca vorba ta, o sa tina frigiderul ala, de o sa-l poti da mostenire..:)

Eye, SOD, nu va mai arunc nimic la fileu pe sex, ca se ia bau-bau de noi...si va am pe constiintza...:p

Nicholas_Alex
Junior Member

Mesajde SOD » Lun Mar 31, 2003 5:40 pm

hehehe,dupa ce ne-ai impins in pacat,acu ne dai sa bem aghiazma?hehehehe!oricum,a fost frumos!as mai fi vrut,dar acolo e Cel-Care-Da-Avertismente-Si-Banari!
FOUR OF A KIND
SOD

Mesajde eyewitness » Lun Mar 31, 2003 5:56 pm

dragi forumisti,
avand in vedere ca unul din userii nostri de vaza din cauza utilizarii cu imprudenta a acidului sulfuric, si-a creat involuntar si din greseala o noua gaura in locul in care pe vremuri trona un chistoc sau in termeni populari mustiuc pe care domnia sa eronat si cu multa generozitate ii atribuia substantivul pula , este necesara "umplerea" si celui de-al treilea orificiu astfel creat. in acest sens avand in vedere ca userul sod si subsemnatul umplem 2 orificii cautam user doritor pentru un menaj in 4 cu moshu solista principala.

conditii de participare concurs:
- varsta : oricare
- ceveu obligatoriu
- loc de intalnire zona titan

concurentii vor trebui sa sustina doo probe practice pentru edificarea juriului una la figurile impuse si una la figurile liber alese. se va nota de-asemeni si impresia artistica exclusiv de catre moshu

doritorii pot posta aici ,in continuare...
succes!!!
eyewitness

Mesajde SOD » Lun Mar 31, 2003 6:03 pm

stimabilul presedinte al juriului,eyewitness,a uitat sa mentioneze ca celui ales de juriu ii va fi inmanat si un premiu constand intr-o excursie de 3 zile pentru 2 persoane(el+mosh),pe lacul Ciurel,precum si 10 loz in plic nedesfacute,cu castiguri in bani si autoturisme!
asadar,uram succes tuturor participantilor!fie ca cel mai bun sa castige!
FOUR OF A KIND
SOD

Mesajde Nicholas_Alex » Lun Mar 31, 2003 6:52 pm

Mai oameni buni, fiti atenti ce mi-a bashit mintea: cica sint foarte scumpe locurile de veci, mai ales la noi in C-ta, cimitirele sint pline..nu numai de morti, ci shi de toti cersetorii si tiganii de pe lume! Ce-ar fi sa iau citeva hectare de pamint, si sa-mi fac cimitir particular?? Aduc un popa sa sfinteasca pamintul, le fac o biserica mica, o capela, pun gard electric in jur, si niste bodyguardzi sa nu vina toti boschetari, si gata! Cine dracu nu vrea sa fie inmormintat intr-un loc curat, ingrijit, fara sa-i fie frica ca vine cineva sa-i fure luminarile de la capatai??..hmmmm...trebuie sa ma mai gindesc..nu-i rea ideea!..:D

Nicholas_Alex
Junior Member

Mesajde SOD » Lun Mar 31, 2003 8:17 pm

pai fa mai repede,ca in Bucuresti sunt deja vreo 3!unul apartine Asociatiei Revolutionarilor parca,iar ale adoua sunt controlate de mafia tiganilor ciocli!
FOUR OF A KIND
SOD

Mesajde Oribilul Mosh » Lun Mar 31, 2003 11:03 pm

eye si SOD...suntetzi niste panglicari de mare clasa. Tot promitetzi p'acilea un futai bun...si nimic. Nici nu cred ca vi se mai scoala penisurile , betzivii dracului ce suntetzi voi.
O sa mor virgin , cu voi.

Sa va fie rusine ! NEPUTINCIOSILOR! La cuvinte suntetzi neintrecutzi ! Scriitori sa va facetzi. D'aia de science-fiction !
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde SOD » Lun Mar 31, 2003 11:27 pm

verifani,moshule,verifani gluma de 1 aprilie!backstreet boys ma?
oricum,de mare efect!

cat despre futaiul ala de zici tu,ai uitat cand aveai ochii cat cepele si iesiti ca la melc?si strigai ca un copil mic,"ma ustura,ma ustura!".si pac,mai varsam din lorealul ala cu Q10!asta nu-ti mai aduci aminte?of,of,of!tineretul din ziua de azi,nu mai are recunostinta deloc!pai pe vremea mea........
FOUR OF A KIND
SOD

Mesajde Oribilul Mosh » Lun Mar 31, 2003 11:50 pm

Mirela , nu imi faci si mie un placaj ? :p
Oribilul Mosh
Junior Member

Turneu' celor 6 natiuni, baah? :D

Mesajde Mirela » Lun Mar 31, 2003 11:58 pm

Mojule, Mojule, dupa cate vad tie iti place mai dur aja...Chiar nu te-au rezolvat baietii ajtia deloc?
.........
Pacat ca nu e fata acasa catz aratam io turneu...ji in turneu' meu nu egzista rateuri...numa' eseu dupa eseu.
Pink fluffy dynosaurs
Tremendously hardcore...
We are not born with the conviction that Pepsi is better than Coke and that heavy metal liberates the soul (Solomon, 2003). We try it out for ourselves...
Mirela

Mesajde SOD » Mar Apr 01, 2003 12:06 am

ei,afrodito,ca sa anticipez,cum este fanclubul fata de hanul ancutei?mai deschis?mai libertin?mai misto?hehehehe!
FOUR OF A KIND
SOD

Mesajde basstard » Mar Apr 01, 2003 1:16 am

Ma inscriu io pt concursu "gaura libera a mosului" Da viu la interviu numa peste vro doo saptamani ca mi-i motoru' la vopsit/cromat/alte operatii estetice. Da' merita asteptarea...garantez senzatii tari.

Va place ce am scos cu VH2-iu? Nici mie.
human being/being human
basstard
Junior Member

AnteriorUrmătorul

Înapoi la Antichitati