big brother - cine sa ramana?
70 mesaje
• Pagina 2 din 3 • 1, 2, 3
Votat :)
Eu cred ca .. Ernest va ajunge sa castige
iar in prima runda .. nesatula de Izabel` va iesi din joc impreuna cu Andreea !:)

mail : AnDrEi@FanClub.Ro
-
AnDrEi - Junior Member
- Unregistered
Re: big brother - cine sa ramana?
Initial trimis de Unregistered
am si io o curiozitate: cine credeti ca ar trebui sa castige dintre aia 12?
PAREREA MEA E CA NADIRA E FATA BUNA,DAR ADEVARUL E CA STA PREA RETRASA.IN SCHIMB,IZABELA E IN PARTEA CEALALTA:E MULT PREA EXAGERATA!
IMI PLACE MULT DE SOSO SI MI-AR PLACE SA CASTIGE!
- Unregistered
Dupa cum se vede Isabella si cealalta au fost propuse ptr. eliminare,deci n-au nici o sansa.
Dupa parerea mea,SOSO este printre preferati,chiar daca mie nu-mi place.
Ma uit in fiecare seara si e k-lumea,dar eu n-as vrea sa fiu in pielea lor.
Dupa parerea mea,SOSO este printre preferati,chiar daca mie nu-mi place.
Ma uit in fiecare seara si e k-lumea,dar eu n-as vrea sa fiu in pielea lor.

El este departe,foarte departe,...dar totusi nu e chiar asa de departe.
:a
-
CR@ZY - Junior Member
mie imi place de freza lu' florin
mai mult nu va pot spune pentru ca n-am prea urmarit ....

Till the roof comes off, till the lights go out, / till my legs give out, can't shut my mouth / Till the smoke clears out and my high burns out, / I'ma rip this shit till my bones collapse---'Till I Collapse---Eminem
-
Josefine^ - Junior Member
... daca o sa mai fie multi ca noi Portony..... care scriu asa aiurea aici , ligok ca nu o sa-l inchida !!
-
monk - Mesaje: 2747
mie imi place de Soso...de Mumu...de Andreea...si cam atat!! nu pot sa-l sufar pe Ernest...si nici pe Alida...s-au potrivit aia doi ;D sa i-o traga odata sa-i potoleasca hormonii k e agitata rau...! anyway...sa castige Soso...
k e un dulce!!!

like a soul without a mind
in a body without a heart
i'm missing every part
in a body without a heart
i'm missing every part
-
Dia - Mesaje: 1052
Eu asi vrea sa castige Izabela ,Florin sau Sosa
Izabela - e singura din casa dar ca uneori cam intrece limitele e prea VULGARA da poate o sa isi revina ,ea este cea care face atmosfera
Florin-pt ca paticipa la sarcinile zilei e dragut cu toti si nu e enervant in plus stie sa se distreze
Soso-e fff Dulce imi place mult cum vb si e sincer .
Astea sunt parerile mele
Andreea-mi se pare cam prefacuta
Mumu-e din ce in ce mai nervos
Ernes-nu il suport nu stiu de ce nu imi place felul lui de a fi
Violeta-e o fata draguta ,deci imi place
Iulia-nu imi place de ea deoarece are impresia ca are intotdeauna dreptate
Alida-mi se pare ca e intrecuta
Costel-Ajuta mult la sarcini e dragut cu toti din casa
Adrian-Mi se pare ca e prea tacut si prefacut
Nadira-chiar daca a parasit casa o pun si pe ea deoarece facea o data parte din casa Big Brother consider ca era o fata simtita mai timida si motivul pt care cred ca a fost eliminata este ca nu a putut sa se incadreze in grup.
Astea sunt parerile mele
Izabela - e singura din casa dar ca uneori cam intrece limitele e prea VULGARA da poate o sa isi revina ,ea este cea care face atmosfera
Florin-pt ca paticipa la sarcinile zilei e dragut cu toti si nu e enervant in plus stie sa se distreze
Soso-e fff Dulce imi place mult cum vb si e sincer .
Astea sunt parerile mele
Andreea-mi se pare cam prefacuta
Mumu-e din ce in ce mai nervos
Ernes-nu il suport nu stiu de ce nu imi place felul lui de a fi
Violeta-e o fata draguta ,deci imi place
Iulia-nu imi place de ea deoarece are impresia ca are intotdeauna dreptate
Alida-mi se pare ca e intrecuta
Costel-Ajuta mult la sarcini e dragut cu toti din casa
Adrian-Mi se pare ca e prea tacut si prefacut
Nadira-chiar daca a parasit casa o pun si pe ea deoarece facea o data parte din casa Big Brother consider ca era o fata simtita mai timida si motivul pt care cred ca a fost eliminata este ca nu a putut sa se incadreze in grup.
Astea sunt parerile mele
Use your eyes..Only to look at me..Use your mouth ..Only to kiss my lips..We are branches of the same old tree ...You can laught ..Only if you laught with me ..You can cry ..Only if you cry for me...Don`t forget that you`re condemned to me ....
-
SiMiCs - Junior Member
Re: Parerea mea.....
Initial trimis de monk
lol...... nu crezi ca e cam devreme ca sa se decida lumea ?
Io oricum vreau la chizda aia de sudorita sa zboare.....
Motivul ?
- E bozgora !!! si nu fac discriminari pe baza de nationalitate :D
Numele lu ala Mumu e bestial .....
DACA NU AVETI CE FACETI INTRATI PE http://WWW.BIGBROTHER.ARTELECOM.RO unde puteti vedea live emisiunea !!!
MERITA ............... Parerea mea
- Unregistered
BigBrother
Buna! Sunt noua pe aici...Legat de acest subiect..de SOSO de ce nu spuneti nimic??
- mikela
Re: BigBrother
Initial trimis de mikela
Buna! Sunt noua pe aici...Legat de acest subiect..de SOSO de ce nu spuneti nimic??
Toti pentru MUMU, MUMU pentru tonti... Ce draq mah? faceti un thread in alta parte, aici e forum de muzica...
indescifrabil
-
cubu - Mesaje: 6237
Initial trimis de Portnoy
Toti pentru MUMU, MUMU pentru tonti... Ce draq mah? faceti un thread in alta parte, aici e forum de muzica...
nu este forum de muzica. tu intri de pe un site ce are forumul pe fanclub, iar acest forum se numeste barfe onilne.
sincer mi-ar place sa ramana cat mai mult in casa ADRIAN. este singurul ce nu pare absolut de loc prefacut. la fel si FLORIN, poate so COSTEL. restul sunt mult prea actori si cine cunoaste psihologia unui om isi da foarte repede seama de cata aberatie exista in comportamenul lor.
ALIDA, oricat de placuta este de unii sau altii este cea mai prefacuta din casa. la varsa ei este foarte usor sa te abti de la unele manifestari lacrimogene, insa ea plange la comanda ori de cate ori are chief sa impresioneze.
... si tot asa povestea poate continua cu fiecare concurent...
K-gula
Dreapta In Univers Centru In Intuneric
-
K-gula - Mesaje: 951
nu se sesizeaza niminea competent p-aicea casa mute threadul asta pa forumul big brother? moshule, ce faci mah? shomezi?
ca parca v-am mai spus odata ca o sa ramana Florin, da vad ca nu-i mesajul mai sus, putzina disciplina, ce-i cu brambureala asta!
ca parca v-am mai spus odata ca o sa ramana Florin, da vad ca nu-i mesajul mai sus, putzina disciplina, ce-i cu brambureala asta!
lucrurile nu sunt ce par a fi
- angus
- Junior Member
-
monk - Mesaje: 2747
Cine sa ramana ?
E clar : sa ramana oricine , dar sa iasa tzaranca de Izabela , nu e locul ei acolo . Mie imi place mult Andreea si Adrian .
As zice ca s-ar putea sa castige Costel...
As zice ca s-ar putea sa castige Costel...
" Tatal meu zideste case
Cocotat pe schele
Si cu fruntea lui ajunge
Pana sus la stele."
Cocotat pe schele
Si cu fruntea lui ajunge
Pana sus la stele."
-
UnCopilutz - Junior Member
Initial trimis de K-gula
sincer mi-ar place sa ramana cat mai mult in casa ADRIAN. este singurul ce nu pare absolut de loc prefacut. la fel si FLORIN, poate so COSTEL. restul sunt mult prea actori si cine cunoaste psihologia unui om isi da foarte repede seama de cata aberatie exista in comportamenul lor.
K-gula
Da , K-gula , Adrian e un om normal in casa aia . Se poarta normal si il vad de multe ori ca el nu se baga in tot cacatul de discutii ale alora . E natural . Mai e si rapper pe deasupra

" Tatal meu zideste case
Cocotat pe schele
Si cu fruntea lui ajunge
Pana sus la stele."
Cocotat pe schele
Si cu fruntea lui ajunge
Pana sus la stele."
-
UnCopilutz - Junior Member
Initial trimis de OLiX
mie-mi plac Mumu si NadinaPar niste oameni seriosi si cred ca merita sa ramana pana-n finala ..
Cica merita sa ramana pana in final...... lol
Iti placea de exact aia care-au ieshit pana acuma...
PS: E nadira,nu nadina...
- Titina
- Junior Member
anguse..eu nu shomez. dar barfe online nu are treaba cu fanclub ! v-am zis de mii de ori chestia asta !
treaba celor de aici...ce subiecte au. noi nu ne bagam ! tu vezi-tzi de munca ta...ca sunt cu ochii pe tine ! ce treaba ai tu sa privesti in ograda vecinului ?
treaba celor de aici...ce subiecte au. noi nu ne bagam ! tu vezi-tzi de munca ta...ca sunt cu ochii pe tine ! ce treaba ai tu sa privesti in ograda vecinului ?
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
-
Oribilul Mosh - Junior Member
si eu vreau sa rmana Adran
are tenta de rapp-er din cate am vazut
are tenta de rapp-er din cate am vazut
gura omului uneori poate fi ca o casma,poate sa-i sape groapa de aceea "traieste si lasa-i pe ceilalti sa moara" caci mortii nu mint niciodata
- renegatu
- Junior Member
Fetele is proaste toate!!! Una mai idioata ca alta..
Alida... :
ii o copila PROASTA DE PUTE
Andreea:
ii prea rasfatata (ca mine de altfel asa ca nu o condamn prea tare, acum vad si eu cum se vede din afara)si mi se pare cu 2 fetze.
Violeta:
prea individualista pt. casa
Iulia:
tzaranca care site doar sa barfeasca
Iza:
barfitoare.
Baietii imi plac aprox. toti. La inceput .la prima vewdere imi place Adrian dar ii prea retras.
Acum imi place mult de Ernest. Eu vreau ca el sa castige.
Sau ... in orice caz, un baiat.
Alida... :
ii o copila PROASTA DE PUTE
Andreea:
ii prea rasfatata (ca mine de altfel asa ca nu o condamn prea tare, acum vad si eu cum se vede din afara)si mi se pare cu 2 fetze.
Violeta:
prea individualista pt. casa
Iulia:
tzaranca care site doar sa barfeasca
Iza:
barfitoare.
Baietii imi plac aprox. toti. La inceput .la prima vewdere imi place Adrian dar ii prea retras.
Acum imi place mult de Ernest. Eu vreau ca el sa castige.
Sau ... in orice caz, un baiat.
Codrutza
-
MissBugMafia - Junior Member
Re: big brother - cine sa ramana?
Initial trimis de Unregistered
am si io o curiozitate: cine credeti ca ar trebui sa castige dintre aia 12?
NU mi se pare ca topicu´ asta are ceva de-a face cu muzica sau??
.... oricum florin si andreea ar trebuii sa ramana si sa si-o puna in living pe canapeaua rosie!!! iti dai seama cum s-ar uita hoasca aia de ma-sa lu andreea???
- Drumplayer
70 mesaje
• Pagina 2 din 3 • 1, 2, 3
Înapoi la Vechi: Kterinca & Aberatzii