Unde sunt stelutele?

Glume, poante, farse, lucruri aberante, off-topic grosolan

Unde sunt stelutele?

Mesajde Josefine^ » Lun Mar 31, 2003 9:24 pm

Era o vreme cand subiectele bune se premiau .... au disparut stelutele sau calitatea? :-S
Till the roof comes off, till the lights go out, / till my legs give out, can't shut my mouth / Till the smoke clears out and my high burns out, / I'ma rip this shit till my bones collapse---'Till I Collapse---Eminem
Josefine^
Junior Member

Re: Unde sunt stelutele?

Mesajde cubu » Lun Mar 31, 2003 9:26 pm

Initial trimis de Josefine^
Era o vreme cand subiectele bune se premiau .... au disparut stelutele sau calitatea? :-S

Da' sa stii ca si in China au aia pesti...
indescifrabil
cubu

Re: Re: Unde sunt stelutele?

Mesajde Josefine^ » Lun Mar 31, 2003 9:30 pm

Initial trimis de Portnoy

Da' sa stii ca si in China au aia pesti...

trebuie sa reflectez la profunzimea mesajului ... :eat:
Till the roof comes off, till the lights go out, / till my legs give out, can't shut my mouth / Till the smoke clears out and my high burns out, / I'ma rip this shit till my bones collapse---'Till I Collapse---Eminem
Josefine^
Junior Member

Re: Re: Re: Unde sunt stelutele?

Mesajde cubu » Lun Mar 31, 2003 9:37 pm

trebuie sa reflectez la profunzimea mesajului ... :eat:

De fapt sa stii ca si ieri a nins...
indescifrabil
cubu

Mesajde Josefine^ » Lun Mar 31, 2003 9:48 pm

unii oameni chiar n-au nimik de spus , dar totusi se chinuie ... sa se chinuie macar in liniste sa nu mai derajeze si pe altul
Josefine^
Junior Member

Mesajde cubu » Lun Mar 31, 2003 9:51 pm

unii oameni chiar n-au nimik de spus...

Bine zis... Tu esti un exemplu perfect...
indescifrabil
cubu

Mesajde Josefine^ » Lun Mar 31, 2003 10:05 pm

ufff ..pentru unii e atat de greu ... aveam si eu o nelamurire in
ceea ce priveste stelutele si mi-am exprimat-o...

majoritatea mesajelor tale sunt de umplutura,nu spui nimik,nu aduci nici o idee interesanta...pur si simplu aduni mesaje ca sa arate bine sub poza ...

sunt sigura ca nu intereseaza pe nimeni tachinarile astea asa ca : daca ai ceva sa-mi spui,fa-o pe privat,daca nu,abtine-te ... pentru viitor,un sfat prietenesc :nu mai obosi tastaura 'jaba ;) enerveaza multa lume ...

hai ca deja am scris prea mult si nu merita osteneala ... peace out!
Josefine^
Junior Member

Mesajde cubu » Lun Mar 31, 2003 10:17 pm

ufff ..pentru unii e atat de greu ... aveam si eu o nelamurire in
ceea ce priveste stelutele si mi-am exprimat-o...

majoritatea mesajelor tale sunt de umplutura,nu spui nimik,nu aduci nici o idee interesanta...pur si simplu aduni mesaje ca sa arate bine sub poza ...

sunt sigura ca nu intereseaza pe nimeni tachinarile astea asa ca : daca ai ceva sa-mi spui,fa-o pe privat,daca nu,abtine-te ... pentru viitor,un sfat prietenesc :nu mai obosi tastaura 'jaba ;) enerveaza multa lume ...

hai ca deja am scris prea mult si nu merita osteneala ... peace out!

Mi-ai urmarit tu toate mesajele mele... ;h Dupa ce ca umpli forumul cu thread-uri de c***t care n-au nici o treaba cu muzica, mai faci si pe filozoafa cu mine... ;h Nu aduc nimic interesant... Bine ca aduci tu ceva interesant: "stelutele"... Unde sunt stelutele? :eek: Vai!!! :eek: Ceva despre care chiar trebuie sa discutam... Aberatiile alea de sus pe care le-am postat, daca nu ti-ai dat seama, erau ca sa realizezi ca esti total "pafarista"...

Si mai vreau sa te intreb ceva... Tu esti cumva "multa lume"? Eventual poti fi "multa"... :j

P.S. Mesajele private le trimit celor care merita...
indescifrabil
cubu

Mesajde Josefine^ » Lun Mar 31, 2003 10:30 pm

ma bucur ca n-ai negat faptul ca aduni mesaje doar ca sa arate bine sub poza,ceea ce inseamna ca imi dai dreptate :D

in legatura cu "stelutele" , ca sa nu se mai interpreteze gresit, vroiam doar sa stiu daca mai se ofera sau nu ... pura curiozitate ... n-am venit aici ca sa strang stelute sau mesaje ;)
Josefine^
Junior Member

Mesajde cubu » Lun Mar 31, 2003 11:09 pm

ma bucur ca n-ai negat faptul ca aduni mesaje doar ca sa arate bine sub poza,ceea ce inseamna ca imi dai dreptate :D

in legatura cu "stelutele" , ca sa nu se mai interpreteze gresit, vroiam doar sa stiu daca mai se ofera sau nu ... pura curiozitate ... n-am venit aici ca sa strang stelute sau mesaje ;)

Bai fatuco... Dupa ce ca esti proasta, mai si semnalizezi? Unde vezi tu ca recunosc ceea ce zici tu? Cred ca au inceput sa colcaie hormonii in tine... Fa si tu ceva... Ma chinui sa explic ca "la prosti", si tot degeaba... Daca nu m-ai inteles pe mine, poate-l intelegi pe prietenul meu, i-auzi ce bine le zice:
Initial trimis de Portnoy
Aberatiile alea de sus pe care le-am postat, daca nu ti-ai dat seama, erau ca sa realizezi ca esti total "pafarista"...

Totusi cred ca, intr-adevar, le-am postat degeaba, tot asa saraca ramai...

Cat despre postat de dragul de a posta, pentru stelute, interpretat gresit, bla bla bla, de obicei cine se scuza se acuza...
indescifrabil
cubu

Mesajde Josefine^ » Lun Mar 31, 2003 11:23 pm

nu stiu cine e mai "off subject" dintre noi doi ... tu chiar insisti intr-o problema stupida ....putin imi pasa de tine si de problemele tale si ca sa-ti demostrez,am sa fac un gest umanitar si am sa renunt la "discutia" asta atat de deplasata ....
daca tot vrei sa te pun la punct, fa-o pe privat pentru ca,iti repet,pe nimeni nu intereseza parerile tale asupra mea,decat eventual pe mine,acum intelegi?

ps: ma astept la o chestie si sunt sigura ca o sa se intample ... sa vedem daca am dreptate ....
Josefine^
Junior Member

Mesajde cubu » Lun Mar 31, 2003 11:39 pm

nu stiu cine e mai "off subject" dintre noi doi ... tu chiar insisti intr-o problema stupida ....putin imi pasa de tine si de problemele tale si ca sa-ti demostrez,am sa fac un gest umanitar si am sa renunt la "discutia" asta atat de deplasata ....
daca tot vrei sa te pun la punct, fa-o pe privat pentru ca,iti repet,pe nimeni nu intereseza parerile tale asupra mea,decat eventual pe mine,acum intelegi?

ps: ma astept la o chestie si sunt sigura ca o sa se intample ... sa vedem daca am dreptate ....

Mai inteleapto!!! Gest umanitar... Cata dovada de maturitate... Te retragi... Ti s-au terminat "textele"?

Bravo!!! Asta era chestia la care te asteptai? Ca eu sa raspund? Mama, ce desteapta esti... Kasparov in varianta feminina... Anticipezi 10 mutari dinainte...

Un lucru ma intriga... De ce tot vorbesti in numele tuturor de aici? Eu vorbesc cu tine... Asta este inca o dovada ca tu postezi doar pentru "imaginea" ta...

P.S. Vai!!! Nu te intereseaza problemele mele? ;P Te rog, vreau sa-ti impartasesc toata viata mea, toate necazurile, nemultumirile... :cry:
indescifrabil
cubu

Mesajde Josefine^ » Lun Mar 31, 2003 11:50 pm

unu' se aseaza pe o banca,banca se rupe ; morala : cel mai destept cedeaza
Josefine^
Junior Member

Mesajde cubu » Lun Mar 31, 2003 11:57 pm

unu' se aseaza pe o banca,banca se rupe ; morala : cel mai destept cedeaza

;m :j ;h Vad ca ai cedat... Raspunzand-mi la mesaj... ;m :j ;h Du-te ma la culcare, ca "Leka nosh detsa" a fost de mult...
indescifrabil
cubu

Mesajde Josefine^ » Mar Apr 01, 2003 12:00 am

vrei sa-ti repet morala? ce n-ai inteles?
Josefine^
Junior Member

Mesajde cubu » Mar Apr 01, 2003 12:05 am

vrei sa-ti repet morala? ce n-ai inteles?

Deci vad ca nu vrei sa fii tu aia desteapta, postezi in continuare... Hai mai spune odata... Poate o pricepi si tu... ;h
indescifrabil
cubu

Înapoi la Vechi: Kterinca & Aberatzii