telenovelele
Moderator: anjin-san
Asena, aceasta enciclopedie ambulanta care-si inbogateste permanent cultura din telenovele si probabil din carti de taraba (astea intodeauna merg mana in mana), nu are curajul unei confruntari directe pe forum, ci apeleaza la calomnieri pe Pm. Pai daca telenovelele au facut-o atat de culta, sunt convins ca retorica ei e implacabila, ca poate sa demonstreze cu argumente foarte logice ceea ce are de spus. Prin urmare, sa o invitam sa ne arate cum se imbogateste cultura generala prin vizionarea unei telenovele, iar daca are chef sa se umple cu cacat sa o faca pe forum, ca eu nu ma cobor intr-atat incat sa-i raspund pe Pm.
"Imperious, choleric, irascible, extreme in everything,
with a dissolute imagination of the like which has never been seen.
Atheistic to the point of fanaticism, there you have me in a nutshell.
And kill me again or take me as I am, for I shall not change.
NEVER !"
NEVER !"
-
Necuratu' - Junior Member
tot io trebe sa va ajut! da' nu fac nici un comentariu. asha sunt io baiat bun. deocamdata.
de la ASENA
cacalona
cred ca am reusit sa te enervez, scuze
subiectul e idiot si clona e o idiotenie , insa ma distreaza sa-l comentez
toata lumea ma streseaza cu clona si e vorba 'lumea buna' cu pretentii
-
neatza - Mesaje: 5820
Initial trimis de ASENA
Nimanui nu-i place din principiu, dar toata lumea se uita inclusiv tu si nu recunosti.
da draga. din printzipiu. toti ne uitam da' ne e rusine sa recunoastem, nu de alta, da' ne bate copii le scoala si ne porecleste daca aud ca ne uitam la clona. :p tu nu patesti la fel? ar trebui...
Bassplayer recunoaste mah ca te uiti la CLona, acum daca tot te-a desconspirat fata...
-
nocturna - Mesaje: 8725
Psst draga Nightwisho, mai incet ca ne-aude astia de pe forum ca ne uitam la Clona. Stii bine ca ma uit, doar pe tine te sun dupa cate un episod cand am nelamuriri vis a vis de chestiile alea stiintifico fantastice care se intampla pe acolo ca io nu ma prea pricep la tehnologiile astea moderne.
PS1:Cred ca am o (noua) fantezie erotica. O intalnire cu Asena!
Fata ar fi mai mult ca sigur socata (cei care ma cunoaste personal stie de ce)
PS2: Nightwish, ce iti mai face Tico? Eu in cateva saptamani imi scot monstrul la lumina, poate o punem de un burn-out.
PS2: Nightwish, ce iti mai face Tico? Eu in cateva saptamani imi scot monstrul la lumina, poate o punem de un burn-out.
human being/being human
-
basstard - Junior Member
Initial trimis de Necuratu'
Asena, aceasta enciclopedie ambulanta care-si inbogateste permanent cultura din telenovele si probabil din carti de taraba (astea intodeauna merg mana in mana), nu are curajul unei confruntari directe pe forum, ci apeleaza la calomnieri pe Pm. Pai daca telenovelele au facut-o atat de culta, sunt convins ca retorica ei e implacabila, ca poate sa demonstreze cu argumente foarte logice ceea ce are de spus. Prin urmare, sa o invitam sa ne arate cum se imbogateste cultura generala prin vizionarea unei telenovele, iar daca are chef sa se umple cu cacat sa o faca pe forum, ca eu nu ma cobor intr-atat incat sa-i raspund pe Pm.
........ 'bai putulica', ca sa folosesc tot o expresite care te inspira, mai ai mult de invatat pana cand ai sa poti sa dai calificative..........
poti sa ai o parere fara sa fi mitocan, dar asta se invata cu timpul, deocamdata esti in faza de morula!
- ASENA
- Junior Member
Initial trimis de Gabriel Cotabita
Psst draga Nightwisho, mai incet ca ne-aude astia de pe forum ca ne uitam la Clona. Stii bine ca ma uit, doar pe tine te sun dupa cate un episod cand am nelamuriri vis a vis de chestiile alea stiintifico fantastice care se intampla pe acolo ca io nu ma prea pricep la tehnologiile astea moderne.
vezi cu fanteziile......sa nu te zgarie Iris....
- ASENA
- Junior Member
Initial trimis de ASENA
........ 'bai putulica', ca sa folosesc tot o expresite care te inspira, mai ai mult de invatat pana cand ai sa poti sa dai calificative..........
poti sa ai o parere fara sa fi mitocan, dar asta se invata cu timpul, deocamdata esti in faza de morula!
Eu sunt un intelectual, ma intelegi? Deci imi permit orice (poti sa-mi spui Dumnezeu), inclusiv sa pun etichete.
P.S. De unde ai auzit tu de morula? Din Clona sau din zoologia de clasa a 5-a? Dupa debriefing-ul lui Neatza' as zice ca mai degraba din cartea de-a 5-a
"Imperious, choleric, irascible, extreme in everything,
NEVER !"
NEVER !"
-
Necuratu' - Junior Member
No, tu draga... m-ai bagat in ceata (nici nu e greu sa faci asta la IQ-ul meu
). Ce treaba are Iris (care acum ma priveste nedumerita de pe monitor) cu intalnirea noastra? Vrei sa o aduc si pe ea? Cam greu... mai bine vii tu la mine, Iris se va simti in largul ei si nu va zgaria pe nimeni.
Sau voiai sa insinuezi ca Iris ar fi geloasa si m-ar zgaria... Nu cred (desi am declarat si inca sustin: TE MORE PEOPLE I MEET, THE MORE I LOVE MY CAT)
No, imi implinesti fantezia tu draga?

Sau voiai sa insinuezi ca Iris ar fi geloasa si m-ar zgaria... Nu cred (desi am declarat si inca sustin: TE MORE PEOPLE I MEET, THE MORE I LOVE MY CAT)
No, imi implinesti fantezia tu draga?
human being/being human
-
basstard - Junior Member
clona, iris, morula... opritzi-va ca nu mai intzeleg nimic. neuronu' meu ie foarte obosit shi nu mai poate procesa atata cultura generala. va rog frumos: numai un cuvant pe zi! (shi sa ne limitam la vocabularu' de baza).
shi sa mai vie doo halbe...
shi sa mai vie doo halbe...
-
Initial trimis de Gabriel Cotabita
ops. nu trebuia sa zic, nu? asta e. ASENA poate facem un fan-club al Clonistilor.

PS1: de cand te cheama Gabriel Cotabita?! sau esti doar un fan infocat

PS2: Tico se simte mai bine, s-a refacut dupa ce acum cateva zile i-a fost facut tzandari geamul de la sofer...cat despre un burn-out, mai asteapta sa-mi iau si carnetu' de sofer. :p
-
nocturna - Mesaje: 8725
fr4r2
da ce mama ...?faci un efort asa supranatural sa vizionezi 10min din clona?atunci ,sa stii ca neuronii tai se uzeaza cam repede..si e pacat....
- blackkarma
- Junior Member
Initial trimis de ASENA
Acum poti sa comentezi orice, mi-ai stricat toata distractia
deh... facem shi noi ce putem...
-
Re: fr4r2
Initial trimis de blackkarma
da ce mama ...?faci un efort asa supranatural sa vizionezi 10min din clona?atunci ,sa stii ca neuronii tai se uzeaza cam repede..si e pacat....
Neuronii mei s-au sinucis dupa cele 10 minute, fiind obisnuiti sa proceseze cel putin informatii cu un minim continut intelectual si nu intelegeau cu ce mi-au gresit de i-am pedepsit in asa hal. De fapt, cred ca unii au murit si de supradoza de prostie la care au fost martori in cele 10 minute. O doza atat de mare de imbecilitate, ca cea din telenovele, le-a fost fatala unor neuroni obisnuiti sa gandeasca , nu sa se hraneasca cu rodul subculturii, atat de benefic pentru creierele subnutrite.
E foame de bani, e foame de bani, baetzi.
-
Salma - Mesaje: 774
Initial trimis de Necuratu'
Eu sunt un intelectual, ma intelegi? Deci imi permit orice (poti sa-mi spui Dumnezeu), inclusiv sa pun etichete.
P.S. De unde ai auzit tu de morula? Din Clona sau din zoologia de clasa a 5-a? Dupa debriefing-ul lui Neatza' as zice ca mai degraba din cartea de-a 5-a
Cu ce lipesti etichetele. cu poxipol?
- ASENA
- Junior Member
Initial trimis de Nightwish
ops. nu trebuia sa zic, nu? asta e. ASENA poate facem un fan-club al Clonistilor.
ce cool ar fi. iti dai seama mah? orice nelamurire am avea am impartasi-o fan-clubului...nici n-o sa mai fie nevoie sa ma suni.
Cand e gata clubul sa ma anunti si pe mine da' o sa imi pun un nick de femeie ca altfel rad prietenii de mine. Si asa n-am facut armata (deci inca nu sunt barbat - si nici nu voi fi vreodata pt ca n-am de gand s-o fac) daca mai aud astia ca sunt in fan-club Clona ma pun sa port fusta.
Mi-au spus asa datorita asemanarii (fizice) izbitoare dintre mine si Cotabita. Pe langa bas mai fac si backing vocals...dar sper ca intr-o buna zi voi ajunge sa fiu lead voice si sa fiu CA COtabita.
PS2: Tico se simte mai bine, s-a refacut dupa ce acum cateva zile i-a fost facut tzandari geamul de la sofer...cat despre un burn-out, mai asteapta sa-mi iau si carnetu' de sofer. :p
La ce ai nevoie de carnet de sofer? Merge masina mai bine daca ai carnet?

Cand e gata clubul sa ma anunti si pe mine da' o sa imi pun un nick de femeie ca altfel rad prietenii de mine. Si asa n-am facut armata (deci inca nu sunt barbat - si nici nu voi fi vreodata pt ca n-am de gand s-o fac) daca mai aud astia ca sunt in fan-club Clona ma pun sa port fusta.

Mi-au spus asa datorita asemanarii (fizice) izbitoare dintre mine si Cotabita. Pe langa bas mai fac si backing vocals...dar sper ca intr-o buna zi voi ajunge sa fiu lead voice si sa fiu CA COtabita.
La ce ai nevoie de carnet de sofer? Merge masina mai bine daca ai carnet?
human being/being human
-
basstard - Junior Member
Re: Re: fr4r2
[quote]Initial trimis de Salma
[B]
neuroni sa se hraneasca cu rodul subculturii, atat de benefic pentru creierele subnutrite?
ce dracu' vrei sa spui? mai citeste DEX-ul sa aflii eplicatia cuvintelor. Ce are creierul cu subnutritia ?
[B]
neuroni sa se hraneasca cu rodul subculturii, atat de benefic pentru creierele subnutrite?
ce dracu' vrei sa spui? mai citeste DEX-ul sa aflii eplicatia cuvintelor. Ce are creierul cu subnutritia ?
- ASENA
- Junior Member
Initial trimis de Salma
Neuronii mei s-au [B]sinucis dupa cele 10 minute, fiind obisnuiti sa proceseze cel putin informatii cu un minim continut intelectual si nu intelegeau cu ce mi-au gresit de i-am pedepsit in asa hal. De fapt, cred ca unii au murit si de supradoza de prostie la care au fost martori in cele 10 minute. O doza atat de mare de imbecilitate, ca cea din telenovele, le-a fost fatala unor neuroni obisnuiti sa gandeasca , nu sa se hraneasca cu rodul subculturii, atat de benefic pentru creierele subnutrite. [/B]
cat despre ideea fatala a neuronilor tai care se sinucid,atunci...
nu mai comentez nimic.ar trebui sa invete cum sa proceseze ceea ce e bine si ceea ce e nashpa..cat sa evite imbecilitatea "culturii "...lasa creierele subnutrite sa se hraneasca cu idiotenia altor telenovele,dar nu te mai "atinge "de una care e destul de buna.ar fi bine sa renunti la autoflagelare!traiesti intr-un secol care ,tind sa cred,a evoluat si ptr tine.bine?
- blackkarma
- Junior Member
Initial trimis de neatza
da' chiar: de ce maica-ta...?
ptr ca numai "neatza" la o ora idioata sa comenteza ceva si sa fie de acord cu una care ,din pacate,nu a auzit de existenta unu dex!
si care..de parca nu ar fi fost suficienta doza de "subnutritie "a creierului uman,indrazneste sa mai tasteze cate ceva , cu un sarcasm nu prea reusit !
si chiar asa

- blackkarma
- Junior Member
Re: Re: Re: fr4r2
ptr ca numai "neatza" la o ora idioata sa comenteza ceva si sa fie de acord cu una care ,din pacate,nu a auzit de existenta unu dex!
si care..de parca nu ar fi fost suficienta doza de "subnutritie "a creierului uman,indrazneste sa mai tasteze cate ceva , cu un sarcasm nu prea reusit !
si chiar asa...da ce mama?!
sa shtii ca autoevaluarea critica poate avea rezultate bune. da' trebe munca, nu gluma...
-
Initial trimis de Salma
Am facut un efort supraomenesc, in timpul caruia mi s-au sinucis vreo 1000 de neuroni, si am urmarit 10 minute din serial. Am aflat niste lucruri extrem de educative, si anume ca este mult mai bine sa fi femeie musulmana si sa stai cu fata acoperita si incuiata in casa, pentru ca barbatul are mai multa grija de tine si nu te lasa pe drumuri asa cum patesc amaratele de occidentale care sunt nevoite sa mearga la munca si sa stea pe propriile picioare, in lipsa unui barbat grijuliu. Vreau in Afganistan:cry: ;P
daca vrei intr-adevar sa te duci in Afganistan...,ai grija,e posibil ca nici macar un neuron sa nu mai functioneze bine....si deja ti-ai pedepsit vreo 1000!mai vizioneaza cateva zeci de minute bune din clona si apoi,daca mai ai putere,incearca sa numeri cati neuroni ti-au mai ramas.
asa ca....uita de :vreau acolo! e pacat de tine!
- blackkarma
- Junior Member
fr4
Initial trimis de neatza
sa shtii ca autoevaluarea critica poate avea rezultate bune. da' trebe munca, nu gluma...
ehe..stii tu ce e aia autoevaluare critica..?!:)consulta si tu un dex...aveti nevoie....doar daca nu risti sa-ti ucizi si tu un nr prea mare de neuroni....
- blackkarma
- Junior Member
daca vrei intr-adevar sa te duci in Afganistan...,ai grija,e posibil ca nici macar un neuron sa nu mai functioneze bine....si deja ti-ai pedepsit vreo 1000!mai vizioneaza cateva zeci de minute bune din clona si apoi,daca mai ai putere,incearca sa numeri cati neuroni ti-au mai ramas.
asa ca....uita de :vreau acolo! e pacat de tine!
am shi io o rugaminte la matale: roaga shi tu pe cineva sa citeasca ce ai scris inainte sa-i dai drumu' in lume. poate itzi mai da un sfat, o indrumare, o corectura... ceva. nu de alta, da' s-ar putea (shi se poate) ca adrisantu' (printre care shi io) sa nu-tzi recunoasca ideea din spatele slovelor. ar fi pacat sa se piarda rodul gandirii din cauza defectuasei folosiri a alfabetului.
-
fr4
hmm,,deja nu mai stiu ce sa mai spun...si..de ce nu?ia sa vad un alfabet....a b c..restul zi-mi tu,om inteligent!
- blackkarma
- Junior Member
Re: Re: Re: fr4r2
... cu un sarcasm nu prea reusit !
si chiar asa...da ce mama?!
sa dau un raspuns ironic... sa nu dau...? nu prea shtiu ce sa fac. cred ca tu ai spus totul.
-
Înapoi la Mai in gluma mai in serios. mai mult in gluma