andreea balan
12 mesaje
• Pagina 1 din 1
andreea balan
credeti ca este sau nu una dintre cele mai frumoase soliste din romania?
- ady99
- Junior Member
Initial trimis de Backstreet Boys
bah,io am auzit ca andreea asta ar fi virgina ma!asa o fi?
da mah in nara stanga da a zis ca-si face operatie de sept si n-o sa mai fie...
-
eyewitness - Mesaje: 19220
*lol*..ce porci..*lol*
Baaahhh...dati-o dracu de urita, ca are numa´ muste´n tre picioare...boccia dracului... *lol*
Baaahhh...dati-o dracu de urita, ca are numa´ muste´n tre picioare...boccia dracului... *lol*
Skicklig charmör skickar choklad, chansar på skönt skjut
"Skilled seducer sends chocolate, hopes for a nice shag"
-
Nicholas_Alex - Junior Member
bah alex ce varza esti bah...habar nu ai ce-i frumos in lumea asta...tu inca mai esti indragostit de floarea calota si crezi ca e singura femeie frumoasa si talentata din lumea asta...ei uite te inseli amarnic...iti zice bebeu si cu mine...
-
eyewitness - Mesaje: 19220
Daaa, las ca va stiu eu pe voi doi, pe vremuri va excitati numai cind auzeati de numele lui Tamara Buciuceanu...acum v-ati emancipat, umblati numai dupa Adreea Balan, Blondy si Tutti Frutti!
Pentru mine, Andreea este prea "curvulitza", nu cred ca as putea sa-i fac fata..poate de aia am luat atitudinea de mai sus...doar stii ca cea mai buna aparare este atacul!
Daca intradevar iar place de mine, si m-ar invita la o cafea, nu as zice nu...mai ales sa fie imbracata in costumul ala roshu de am vazut-o io intr-o poza...ce misto...mmmm...Andreea...
Later Edit:
Al dracu´ drac moshul asta...si eu care zice-am ca am scapat...
Pentru mine, Andreea este prea "curvulitza", nu cred ca as putea sa-i fac fata..poate de aia am luat atitudinea de mai sus...doar stii ca cea mai buna aparare este atacul!
Daca intradevar iar place de mine, si m-ar invita la o cafea, nu as zice nu...mai ales sa fie imbracata in costumul ala roshu de am vazut-o io intr-o poza...ce misto...mmmm...Andreea...
Later Edit:
Al dracu´ drac moshul asta...si eu care zice-am ca am scapat...

Skicklig charmör skickar choklad, chansar på skönt skjut
-
Nicholas_Alex - Junior Member
Am auzit eu o chestie CA CUm de unde i s-ar trage ei numele. Nush daca ati auzit voi de Calul Balan - un tip blond, la v'o 25-26 de ani, inalt, bine facut si cu un madular de cal... Nu mai stiu exact ce s-a intamplat dar stiu ca asa i-a ramas ei numele.
2. Care Andreea Balan? Ce andreea? Cine? Cand? Cum???? Voi de Britney Spears n-ati auzit, ba, incultilor????!!!??? Ma mir, ca eu unul am auzit ca Britney asta - o anonima de behaie pe la nunti in SUA o copiaza in draci pe Andreea noastra. Propun infiintarea unei comisii pe FanClub, sa luptam pentru drepturile si onoarea minunatei noastre interprete de rasta/pop.
Am "spus"
2. Care Andreea Balan? Ce andreea? Cine? Cand? Cum???? Voi de Britney Spears n-ati auzit, ba, incultilor????!!!??? Ma mir, ca eu unul am auzit ca Britney asta - o anonima de behaie pe la nunti in SUA o copiaza in draci pe Andreea noastra. Propun infiintarea unei comisii pe FanClub, sa luptam pentru drepturile si onoarea minunatei noastre interprete de rasta/pop.
Am "spus"
Fara acte, fara bani, fara echilibru - genicon!
Shi tzine bine minte numele/ Ca s-ar putea sa-l auzi din toate partzile/ Si n-ai sa uitzi niciodata ca ai fost cu mine - Du-te dracu! De la mine pentru tine...
Shi tzine bine minte numele/ Ca s-ar putea sa-l auzi din toate partzile/ Si n-ai sa uitzi niciodata ca ai fost cu mine - Du-te dracu! De la mine pentru tine...
-
genicon - Junior Member
12 mesaje
• Pagina 1 din 1
Înapoi la Vechi: Kterinca & Aberatzii