1 aprilie 2003
66 mesaje
• Pagina 1 din 3 • 1, 2, 3
1 aprilie 2003
Astazi e 1 aprilie. Ziua pacalelilor. Asa ca luatzi aminte....ca pana si forumul va pacaleste. :p
Am facut acest subiect....pentru a scrie daca atzi fost pacalitzi sau atzi pacalit.
Bafta !
Am facut acest subiect....pentru a scrie daca atzi fost pacalitzi sau atzi pacalit.
Bafta !
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
-
Oribilul Mosh - Junior Member
De ce si-au schimbat moderatorii nickurile?
Stiu k n-am mai trecut pe aici de ceva timp dar oricum.....cand sa ma uit si eu dupa cine cunoasteam pe aici...hopa,ca vad multe nickuri schimbate!! :confused:
Nu inteleg de ce...ce s-a intamplat cu vechile nick-uri ?
Le veti pune la loc?
;e
Nu inteleg de ce...ce s-a intamplat cu vechile nick-uri ?
Le veti pune la loc?
;e
Daca vrei sa schimbi lumea incepe cu tine insuti!
-
Matrashita - Mesaje: 804
Yeah...SHAME SHAME SHAME...on me!!
Ora asta sau neatentia..sau ...in fine!
Imi recunosc greseala,se mai intampla!!
Thanks!
Happy 1 April:))
Ora asta sau neatentia..sau ...in fine!
Imi recunosc greseala,se mai intampla!!
Thanks!
Happy 1 April:))
Daca vrei sa schimbi lumea incepe cu tine insuti!
-
Matrashita - Mesaje: 804
*lool*..pe mine m-au ars deja aia de la munca! Eram in drum spre birou, si ma suna unul:
"Alex, nu te duce la munca, vino direct la Hotel Palace, ca avem sedinta acolo"
Eu ca prostul m-am dus...si exact cind am coborit din mashina, mi-am amintit ca-i 1 Aprilie...tirimi-ash coaiele pe asfalt...*lol*
"Alex, nu te duce la munca, vino direct la Hotel Palace, ca avem sedinta acolo"
Eu ca prostul m-am dus...si exact cind am coborit din mashina, mi-am amintit ca-i 1 Aprilie...tirimi-ash coaiele pe asfalt...*lol*
Skicklig charmör skickar choklad, chansar på skönt skjut
"Skilled seducer sends chocolate, hopes for a nice shag"
-
Nicholas_Alex - Junior Member
pe mine m-a pacalit timpul.a zis ca trece mai repede.si e ora 2 si ceva de 3 ore.
oricum,vreau sa ii felicit pe administratori.seringa esti tu,moshule!
oricum,vreau sa ii felicit pe administratori.seringa esti tu,moshule!
bravo baixule!
-
marian jan - Mesaje: 2100
nu-shi asuma nimeni meritul deosebit? gandeam ca-i aliosha, da vad ca se da nemultzumit de prestatziile printzului. aiu se da niznai, o fi moshu, n-o fi iel, o fi vali? noi, iuserii incantatzi shi bucuroshi, pe cine premiem?
lucrurile nu sunt ce par a fi
- angus
- Junior Member
Hoashco....ce ? vrei sa aprinzi lumanari la biserica pentru noi ? vrei sa dai pomelnice....in zilele de sambata la preot ? :yD
Veshnicul Indragostit.....tu ce mai zici ? Ma mai iubesti ca in prima zi ? :kiss:
Veshnicul Indragostit.....tu ce mai zici ? Ma mai iubesti ca in prima zi ? :kiss:
-
Oribilul Mosh - Junior Member
Initial trimis de eyewitness
Hoashco....
ba tu!
aiule, casa zic ashea, pai daca ejti tu, da-te-n fapt, ca fi vei iertat de toate pacatele grele pa care zice lumea ca le ai, nu mai sta incognito dupa perdea shi eshi la lumina reflectoarelor, sa te aplaudam la scena deschisa.
nicholas a cazut printre ultimii, da creca mai ai material. mai ajteptam.
- angus
- Junior Member
Baaah, sintem incurcatzi si´n zig zag, de nici cel mai tare jucator de go nu ne mai scoate...da´merita..hehehe..
Cum sa nu te iubesc..aaa...cine-oi fi tu...da esti femeie,nu?..*lol*
Cum sa nu te iubesc..aaa...cine-oi fi tu...da esti femeie,nu?..*lol*
Skicklig charmör skickar choklad, chansar på skönt skjut
-
Nicholas_Alex - Junior Member
va spui io totu ni se trage de la frumoasa din padurea adormita care la ora asta doarme odata cu padurea
-
eyewitness - Mesaje: 19220
pai fromoasa 'ce ca *** p-aia raii care i-a pus nume de femeie, ori ie la deruta, ori se deda la obiceiuri nesanatoase, una din doo. pai ne lasa aicea casa ne dam cu capetele de totzi peretzii shi azvarlim premiul unu cu coronitza de la unii la ailaltzii...auleo, shi pana nu vine printzishoru' nu se mai trezeshte?
- angus
- Junior Member
pai ie mai complicat cu printisoru ca trebe sa faca trei tumbe, sa ia trei orale de la sod si de la aiu, sa sara de pe inter de trei ori si poate atunci sa avem sanse sa-i dam coronita fromoasei care se mai poa scula in capu oaselor...
-
eyewitness - Mesaje: 19220
ba,care fusesi ala care ii dete lu scumpica id-u mei si zise ca sunt soparla de la hienele y?nu d-alta,da se duse biata fata in herastrau 

bravo baixule!
-
marian jan - Mesaje: 2100
Cea mai tare pacaleala patzita si in acelasi timp facuta:
Azi m-a sunat o colega si mi-a zis ca nu facem scoala. Iar eu i-am pacalit pe ai mei zicandu-le ca ma duc la scoala. Nu m-am dus, da scoala am facut. A! Si in barul in care am fost am pacalit-o pe chelneritza - i-am dat 1000 lei in loc de 5000 (sunt un animal, nu?)
Am zis
Azi m-a sunat o colega si mi-a zis ca nu facem scoala. Iar eu i-am pacalit pe ai mei zicandu-le ca ma duc la scoala. Nu m-am dus, da scoala am facut. A! Si in barul in care am fost am pacalit-o pe chelneritza - i-am dat 1000 lei in loc de 5000 (sunt un animal, nu?)
Am zis
Fara acte, fara bani, fara echilibru - genicon!
Shi tzine bine minte numele/ Ca s-ar putea sa-l auzi din toate partzile/ Si n-ai sa uitzi niciodata ca ai fost cu mine - Du-te dracu! De la mine pentru tine...
Shi tzine bine minte numele/ Ca s-ar putea sa-l auzi din toate partzile/ Si n-ai sa uitzi niciodata ca ai fost cu mine - Du-te dracu! De la mine pentru tine...
-
genicon - Junior Member
66 mesaje
• Pagina 1 din 3 • 1, 2, 3
Înapoi la Vechi: Kterinca & Aberatzii