C.M - nu suntem tampiti sa incercam sa civilizam o societate asa ca ne doare la salam
dau jumate de imparatie contra la un ielan.sunt cel mai somnoros om.ma mai gandesc si la meci....brrrrrrrr....
sporuri mari si multe va doresc!
sporuri mari si multe va doresc!
bravo baixule!
-
marian jan - Mesaje: 2100
AMR 3
da,da neata si vin la gheata si o saptamana plina de succese cu impliniri in intrecerea forumista pe ateliere,fabrici si uzine...
bah aline iera unu mai adormit legat de un gard pe stefan cel mare...creca il uita baicsu acolo cand fu dumineca trecuta la concertu lu aia de merg in spatele dricului.
bah sodule la noi e buna terapia de soc iti zic io...ne facem echipa pana la mondiale ...de table si tintar...
si nu mai fiti amarati ca sambata avem circ in trivale...
bah aline iera unu mai adormit legat de un gard pe stefan cel mare...creca il uita baicsu acolo cand fu dumineca trecuta la concertu lu aia de merg in spatele dricului.
bah sodule la noi e buna terapia de soc iti zic io...ne facem echipa pana la mondiale ...de table si tintar...
si nu mai fiti amarati ca sambata avem circ in trivale...
-
eyewitness - Mesaje: 19220
1835
aloha
aiule, nu l-am uitat, l-am lasat intentionat ca ma gandeam c-or sa aiba nevoe de el, da vad ca canci.
circ ie cand ie si clauni si trapez si alea alea, da cand ie numa dresura de caini si rade lumea de aia care latra la luna nu-i zice alfel? io stiam ca-i spune antrenament deschis cu partener de intrecere, ca Astra, Bacau, Ceahlau si aia din Ghencea asta au facut. parerea mea!
va saluta gica popescu si va transmite toate cele bune! unu dintre motivele pentru care "la revedere, popescu, la revedere" ie ca a simtit el un val negativ in ultimul timp! deci nu ie nesimtit! parerea mea!
aiule, nu l-am uitat, l-am lasat intentionat ca ma gandeam c-or sa aiba nevoe de el, da vad ca canci.
circ ie cand ie si clauni si trapez si alea alea, da cand ie numa dresura de caini si rade lumea de aia care latra la luna nu-i zice alfel? io stiam ca-i spune antrenament deschis cu partener de intrecere, ca Astra, Bacau, Ceahlau si aia din Ghencea asta au facut. parerea mea!
va saluta gica popescu si va transmite toate cele bune! unu dintre motivele pentru care "la revedere, popescu, la revedere" ie ca a simtit el un val negativ in ultimul timp! deci nu ie nesimtit! parerea mea!
ANTI
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
-
baixinho© - Mesaje: 14117
ziua bunala evribodi!
ce echipa ma ochila?de tintar?pai federatia de tintar si guvernul au promis piese noi pentru lot!dar,din pacate,din cauza vremii nefavorabile,piesele comandate in america nu au ajuns!asa ca jucam tot cu boabe de porumb si fasole,pe un teren facut dintr-o coperta de bloc de desen!
ce echipa ma ochila?de tintar?pai federatia de tintar si guvernul au promis piese noi pentru lot!dar,din pacate,din cauza vremii nefavorabile,piesele comandate in america nu au ajuns!asa ca jucam tot cu boabe de porumb si fasole,pe un teren facut dintr-o coperta de bloc de desen!
-
SOD - Mesaje: 6035
buna ziua
of-of, mai-mai, in loc sa va plangetzi toata ziulica ca nejte babe pa forumul cel muncitoresc shi haiducesc, mai bine ducetzi-va pa banca in cijmigiu ca s-a dat drumu la ghiocei, ca ma ia cu astenie numa cand destup forumul shi in loc de turme de ielani nastrujnici vad numai jale mare, oichi inlacramatzi shi icsinele in berna, de-l inchid repede la loc casa nu se ia...
lucrurile nu sunt ce par a fi
- angus
- Junior Member
Buna dimineatza , putorilor ! Iara sunt singurul care munceste ? De ce nu e nimeni pe forum ? Ce se intampla ?
Rusine,rusine...rusine sa va fie !
Rusine,rusine...rusine sa va fie !
- Fişiere ataşate
-
- hmmmmmmm.jpg (17.2 KiB) Vizualizat de 3761 ori
-
Oribilul Mosh - Junior Member
mneatza
bine ca m-ai tras de atentzie casa ma uitz casa vad ca intre timp tzi s-a ingroshatera shi tzi s-a aplecatera caracterele, semn ca visul de-l visai cand iereai mic a devenit adevar adevarat shi ai devenit in sfarshit shef pa forumul cu gargaritze shi alte animalutze. nu mica mi-a fost groaza sa vad noii utilizatori frumoasa din padurea adormita, turneul celor 6 natziuni, lorenada groaza plus baba cloantza, cat shi a doua mazilire a moshului. prea multe veshti pentru o singura dimineatza.
- angus
- Junior Member
macaneatza
da nasico, maam lasca etc, precum nice venveritza nu-i bizon si vorba francezului, daca nu-i, ... nu-i
-
onk - Mesaje: 1841
nashicoooooooooo
mai ia teu ala si somoiogu si mai curata cutia aia de praf si mizerii ca-i plina...
mai ia teu ala si somoiogu si mai curata cutia aia de praf si mizerii ca-i plina...
-
becstritboizule, ce ne facem daca ne face ajtia gluma de tot, shi nu ne mai pune nicurile vechi la loc, ne lasa asha, nici cai nici magari? mi-e cam frica...io vroiam sa fie brambureala totala, sa schimbe toti iuserii intre ei cum a facut cu aiu shi moshu, sau sa faca iuser nou, ca baicsu, fie-i surpriza definitiva. ashea, la noi, degeaba ie vopsit gardu...
- angus
- Junior Member
din zori shi pana acu militai pe diverse shi multiple cai sa-mi cashtig cu truda noul titlu de nobletze. mi-ash schimba io shi avataru, da nu mai shtiu dup-aia sa mi-l pun la loc, shi nu vreau sa ma risc sa-l pierd.
- angus
- Junior Member
nashico surpriza totala si desavarsita spre completa avui io da dimineata cand ma logai la strungu dijital si cand vazui colosha bun venit OM imi cazu raboteza din mana, polizoru o lua razna de-mi rashcheta bunatate de salopeta. mare,mare surpriza ca ma dusei prompt si imediat de-l intrebai pe maistru ,sefu al mare ca ce si cum si-mi esplica iel pe-ndelete cum sta tarasenia ca deja decebal aciubotaritei care tine strungu de-alaturi si vecin se duse glont la molecular, (o are pe soru-sa in italia la cules de papadie si i l-a trimis prin dehashiel) sa sune la salvare ca cica eram livid si alb la fata...
-
felicitez pa aceasta cale pa cei cu ideea, va ramane multa vreme in analele forumului, imi placu atata de mult incat ma bate gandu sa raman in continuare muma padurii, ceea ce va doresc shi voo, numai de baicsu simt o grija shi parere de rau ca nu gusta pacaleala, da poate ca s-a dezmeticit intre timp. nu spun ca ielanii miei totzi sa cred gargaritze shi stau in shir indian sa se urce pa casa shi sa se arunce, sa vada daca sboara.
leiatr edit dup-aia:
iata ca odata gluma inceputa, pare a nu se mai sfarshi, ba chiar a a se ingrosha. lumeee, unde ie ielanii mieeeeei din titlu, ca tare bine le shedea lor acoleaaa, ce, daca az sunt gargaritze, maine nu vor fi ielani la loc?!
leiatr edit dup-aia:
iata ca odata gluma inceputa, pare a nu se mai sfarshi, ba chiar a a se ingrosha. lumeee, unde ie ielanii mieeeeei din titlu, ca tare bine le shedea lor acoleaaa, ce, daca az sunt gargaritze, maine nu vor fi ielani la loc?!
- angus
- Junior Member
iote-te ca se schimba prin modificare si titlu la thread. ca tot iestem la rubrica de schimbari sa va spui ce aflaram de la sefi care pregatesc o schimbare radicala in fanclub:
-administrator unic : ograsa
-mod fotbal : onk
-mod literatura : oribilul mosh
-mod katerinca : aphex cu stefanp
-mod catei ,pisici si alte animalute : eyewitness
-mod sex : sod cu depechemind
-mod stiinte : bad girl
-mod rock : adrian minune
daca mai aflu noutati vin si va spui...
-administrator unic : ograsa
-mod fotbal : onk
-mod literatura : oribilul mosh
-mod katerinca : aphex cu stefanp
-mod catei ,pisici si alte animalute : eyewitness
-mod sex : sod cu depechemind
-mod stiinte : bad girl
-mod rock : adrian minune
daca mai aflu noutati vin si va spui...
-
Oribile Mosh, daca tot renuntzi prin abdicare la treimea ta de tron pa care shezi shi o cedezi nervos ograsei, shi-tzi impartzi imparatzia la mozi, nu-mi dai shi mie acolea, ceva, moda pa forumul de filatelie? ca ma pricep!
imi place ideea de mor.
imi place ideea de mor.
- angus
- Junior Member
pai nashico io pot sa-ti zic prin confesiune si-ntre 3 ochi ca cu unu nu mai am treaba de mult ca ,se discuta infiintarea unui forum separat de friptea, sotron si p'un doi trei la perete stai! care se va uni cu forumu de hotii si vardistii, popa naivu si septica ,sub genericu de "jocuri de societate" unde s-a votat ca mataluta sa fii mod ...da ie secret asa ca tine momental pt tine pana la anuntu oficial...
-
Draga Moshule, multzumesc pentru nominalizare, io gandeam casa incep tiptil doar cu filatelia, da vad ca ma avansashi direct prin promovare la ceva mai elitist. nu care cumva sa pierzi din vedere threadurile cu leapsha pa ouate, lapte gros, ulii shi porumbeii shi tzaranul ie pa camp, la care am centuri verzi, ba chiar portocalii. tzinem secret sa nu afle aiu, ca doar il shtii individios shi osa vrea casa ma sape shi sa pretinda suprematzia.
- angus
- Junior Member
nashico stii cum ie aia forumu iti intinde un desht si tu iei toata mana adicatelea vrei acu si jocurile unde s-a numit deja mod : dana. ca cele de care zisesi mataluta impreuna cu tzurca, tirigomodina simpla si compusa, troanca fara minje si fatzea scunselea ie alt forum "jocuri de perspicacitate si dibacie" unde iti spusei in secret si pe ascuns ca-i dana mod...
-
pai breh Oribile Mosh, daca ma dezinformashi prin omisiune, uitand shi nenominalizand prin nefigurare ashea iuser important ca dana cand taiashi tortul in mesajul tau anterior shi prealabil, de ma impinseshi in gresheala de eroare, io nevrand casa ma suprapun peste dansa. da' la "am pierdut o batistutza" ie loc, sau shi asta ie pa tarlaua vecina de vizavi?
- angus
- Junior Member
mah, io auzii ca mai e locuri la tara tara vrem ostasi si frunza da nus ce sa spun, nush de pe ce forum e astea ca e cu strategii, cu tactici, grele rau, da ma informez si va spui....ca sa nu zic de flori fete filme sau baeti melodi sau cantarietzi care unde trebuie sa fii empat telepat si sociopat sau la capat ca sa te prinzi de intriga si dilema...
ma io as pleca da ma traje umbra motanului la cozia cu voce grava care spune "mai staaaai.... mai staaaaiiii..." si mai stau la munca, ce sa fac...
ma io as pleca da ma traje umbra motanului la cozia cu voce grava care spune "mai staaaai.... mai staaaaiiii..." si mai stau la munca, ce sa fac...
-
onk - Mesaje: 1841
...shi-ashi mai sta, shi n-ash mai sta, parc-ash fi altcinevaaa...
onk, tu nu te dedublezi shi tretriplezi cu niminea, mah, caci intr-un moment dat crezui ca aiu e shi moshu shi tu, ca ma induse in gresheala de oroare numarul vostru asemanator de posturi cam pe la freo mie shapteste shi ceva. mersi de pont, da' io la jocuri d-astea grelele nu ma bag, sa-mi obosesc neuronu, doar daca afli de ritzipitzi, ics shi zero, ceva, da-mi veste.
onk, tu nu te dedublezi shi tretriplezi cu niminea, mah, caci intr-un moment dat crezui ca aiu e shi moshu shi tu, ca ma induse in gresheala de oroare numarul vostru asemanator de posturi cam pe la freo mie shapteste shi ceva. mersi de pont, da' io la jocuri d-astea grelele nu ma bag, sa-mi obosesc neuronu, doar daca afli de ritzipitzi, ics shi zero, ceva, da-mi veste.
- angus
- Junior Member
ce dea ghidusii peaicisa,hehehehehe!un forum de gospodine de ce nu se face?cu threaduri educative,"cum spalam rufele,scoaterea petelor,tarta rapida,unde se gasesc saci de aspirator"?ha?de ce?
-
pai ieczista, mah, am vazut io, cu retzete culinare. shi altu cu sfaturi pentru tinerele mame, unde contributzia ta ie esentziala. cat shi altu cu sfaturi pentru ingrijirea urechilor shi vararea shi scoaterea din dansele a feluritelor obiecte contondente. ce-i drept, nu-i indeajuns. putem mai mult.
- angus
- Junior Member
miss paduroaso,nu e de ajuns ma!ca trebe cineva sa ne invete cum se baga manusa pe mana casa scoti tava cu friptane din coptor.dar mai ales io vreau sa aflu de la gospodine superstitiile popolare,pe care orice gospodina le stie,adicalea,nu lasa cutitu asa c anu stiu ce se intampla,nu matura sore chiuveta ca ,nu sta cu mainile asa,ca.....
intelegi padureanco ce vreau io?
intelegi padureanco ce vreau io?
-