hopa
15 mesaje
• Pagina 1 din 1
hopa
e pra 20-27 si pe forumu care scria hiphop si r&b scrie...injuraturi si ritmuri aiurea...hai las-o in pula in pula mea..... ce de kkt 

"cineva mi-a spus odata un lucru destept/norocu nu o sa vina de la sine eu degeaba il astept"
-
Gnom - Junior Member
looogic
da asta nu e pacaleala......e rana nasoala....daaahhh..pacaleala..e daca postai ceva ca cna-ul a revenit asupra deciziei,,,sau ca s-a legalizat iarba...

"cineva mi-a spus odata un lucru destept/norocu nu o sa vina de la sine eu degeaba il astept"
-
Gnom - Junior Member
Gnom-ule, tu ai vazut cum mi-au masacrat nick-ul? Asta este...glume de admini
...de maine revine totul la normal

-
cutuma© - Mesaje: 3047
Decret....chiar ma gandeam......ce p*** mea ti-ai facut.Abia dupa aia mio picat fisa...1 aprilie.
Numa bine
Numa bine
Eu sunt nascut in alb-violet/Traiesc in alb-violet/Si port in suflet si in gand/Mereu un nume sfant/Caci alb imi este sufletul/Violeta inima/Si pentru POLI voi canta/Doar asta-i viata mea!
-
Raspopitu - Junior Member
Initial trimis de Aliosha
Nu stiu de ce am impresia ca o sa ramai cu nickul asta...![]()
Nu stiu de ce am impresia ca daca ramaneam cu el, acum eram pe aeroport cu bilet la o cursa ghici incotro

-
???
bahhhhhhhhhhh!
bahhhhhhhhhh!
s-a spart cauciucul shi curge in rozeta
da pana atunci! decret shterge-mi conturile mOlOz shi m0l0z
ok?
bah
sambata la 16 in A! ok? decret vezi ca razel era pe cd-urile mele! ai sa dai bere sa nu uiti / ca daca nu intri-n belele de cinci stele vere / hai ca ficatu imi cere / dar am diaree shi pot satisface orice catzea sau femeie / in epopee ,.... curu meu( nepenetrat)
))) l0lz0a bah! hai ca acum urmeaza 3 ore de mate la schoala! hai bafta!
bahhhhhhhhhh!
s-a spart cauciucul shi curge in rozeta

ok?
bah
sambata la 16 in A! ok? decret vezi ca razel era pe cd-urile mele! ai sa dai bere sa nu uiti / ca daca nu intri-n belele de cinci stele vere / hai ca ficatu imi cere / dar am diaree shi pot satisface orice catzea sau femeie / in epopee ,.... curu meu( nepenetrat)

-
m0l0z - Junior Member
Eu ce sa fac daca adminu' kre se ocupa de asta e puturos...
Cat despre bautura, nici o problema/ Am sa-tzi creez regatul cu bere pe stema/ Da' sa nu mai faci exces de zel/Caci aveam de la altcineva rahzel/Altfel, ne vedem sambata in A/Sa vii cu ficatu' pregatit ca vei avea ce bea!
Cat despre bautura, nici o problema/ Am sa-tzi creez regatul cu bere pe stema/ Da' sa nu mai faci exces de zel/Caci aveam de la altcineva rahzel/Altfel, ne vedem sambata in A/Sa vii cu ficatu' pregatit ca vei avea ce bea!
-
loloza!
Cand intru-n club / dau noroq dar sunt intrerupt / de decret care-mi ofera o bere sa manfruct / in spatele meu se-aud fraze de genu wazzzup sau "i'm tony montana" / ma intorc si vad niste fete ce-si savureaza banana / le dau cu "buna! vrei o gin" / "da mersi! da doar putzin" / "ca am cam doare gatu" / eu ii zic "esti prietena lu mutu?" / si pe urma vine bodyguardu / de masura unui leopardu........ restu.... e logic!
bah
eu ma intalnesc cu kombat mai inainte hai sa n-vdem la 15:45 la sherifsss! da sa vi ca nu ma e mechi!
Cand intru-n club / dau noroq dar sunt intrerupt / de decret care-mi ofera o bere sa manfruct / in spatele meu se-aud fraze de genu wazzzup sau "i'm tony montana" / ma intorc si vad niste fete ce-si savureaza banana / le dau cu "buna! vrei o gin" / "da mersi! da doar putzin" / "ca am cam doare gatu" / eu ii zic "esti prietena lu mutu?" / si pe urma vine bodyguardu / de masura unui leopardu........ restu.... e logic!
bah
eu ma intalnesc cu kombat mai inainte hai sa n-vdem la 15:45 la sherifsss! da sa vi ca nu ma e mechi!
-
m0l0z - Junior Member
Special pentru cei cu wassap/Ash lua un indicator rutier shi l-ash pune in rap/Atentie cad wannabes cu pietre-n cap/
ramane pt 15.45....
ramane pt 15.45....
-
Initial trimis de D€CR€T
Eu ce sa fac daca adminu' kre se ocupa de asta e puturos...
:rolleyes:
zMoloz, nu stergem nici un cont, sunt tot ale tale chiar daca nu le folosesti. Fa-ti altul daca astea nu-ti convin sau cere o schimbare de nick pe unul dintre ele.
-
Aliosha - Mesaje: 5042
Initial trimis de Aliosha
zMoloz, nu stergem nici un cont, sunt tot ale tale chiar daca nu le folosesti. Fa-ti altul daca astea nu-ti convin sau cere o schimbare de nick pe unul dintre ele.
Nu la tine era aluzia cu puturoshenia in caz ca n-ai intzeles. Ci la o chestie mare shi trandava pe nume O'Mosh

-
Initial trimis de m0l0z
Aliosha!
eu vreau contu m0l0z facut cu zero
da nu merge sa postez de pe el ca nu a fost activat ca am sters mailu din gresala! shi nu shtu cum sa-l activ!
Ti l-am facut pe asta cu care ai postat pana acum cu 0(zero).
Pe celalat cu care nu puteai sa postezi ti l-am inregistrat si e cu O.
-
Aliosha - Mesaje: 5042
15 mesaje
• Pagina 1 din 1