am fost toti: eu, moshu, vali (cronologic vorbind) si altii care au venit cu diferite sugestii (SOD). A promis moshu ca povesteste mai pe larg in stilu-i caracteristic ce s-a intamplat ieri (cine a facut ce etc...ca sa stie lumea incotro sa isi indrepte mai exact zambetele sau nervii).
Oricum, ma bucur ca a prins asa bine, nu ma asteptam.
PS: ma apelase xkran cand eram plecat. Se speriase, credea ca e forumul hackerit si voia sa bage baza de date.
Gabriel raspunde :
Da. A fost o gluma colectiva a administratorilor la care au contribuit si catziva useri. (SOD si Mirela au venit cu idei de nickuri. Mr Hyde a facut un avatar frumos). Aliosha & JE de multa vreme ne gandeam sa schimbam nickurile oamenilor....asa la kterinca. Abia acum am pus in prctica planul nostru. vali a schimbat numele forumurilor. A iesit frumos de tot. Imi pare bine ca toata lumea s-a simtit bine si ne-am distrat cu totzii. Vreau sa le multumesc tuturor celor ce au gustat gluma noastra....si au contribuit la ea. Atzi fost buni de tot. Dupa multa,multa vreme....m-am simtit ca in vremurile de glorie ale forumului. Cu sigurantza a fost una din cele mai frumoase zile din istoria fanclubului.
Si asa..pentru istorie....iata-i pe oamenii de ieri :
- Oribilul Mosh = eyewitness
- BackstreetBoys = SOD
- Frumoasa din padurea adormita = Aliosha
- Turneul celor 6 natiuni = Mirela
- George W.Bush = MiG29
- Baba Cloantza = Hera
- muma padurii = angus
- Jean Pavel = baixinho :yD
- Regele Cioaba = Mr Hyde
- Caprioara = darkshines
- Loredana Groaza = vali