SEPULTURA la Bucuresti!!!!!!!!!
26 mesaje
• Pagina 1 din 1
SEPULTURA la Bucuresti!!!!!!!!!
pe 27 iunie Sepultura va avea un concert la Bucureshti! deocamdata, atat! cand mai aflu ceva...
-
neatza - Mesaje: 5820
nu prea am io timp de vorba, da' pune shi tu un meil aici shi vez despre ce ie vorba. poate itzi raspunde cineva
arena@arenapromo.ro
-
Initial trimis de Mihai-MOF
dai palpitatii la lume... cine ii aduce? de ce nu s-a aflat nimic pana acum?
am lasat un meil ceva mai sus. daca cei de acolo nu itzi raspund, nu ie vina mea. io am aflat dintr-o alta sursa care mi-a aratat o propunere de sponsorizare pentru respectivul concert. acuma, daca n-or gasi oamenii sponsori, e posibil ca totul sa ramana la capitolul zvonuri. eu sper sa nu se intample asha.
-
in seara asta rammstein si kittie in bucuresti.rammstein vor canta in fire si kittie in piranha.pret bilet : 12.500 lei.pentru fetele care vin in fuste rosii cu combinatie albastru-maro-galben,se va oferi un coctail.
bravo baixule!
-
marian jan - Mesaje: 2100
Initial trimis de Alin Seringa
in seara asta rammstein si kittie in bucuresti.rammstein vor canta in fire si kittie in piranha.pret bilet : 12.500 lei.pentru fetele care vin in fuste rosii cu combinatie albastru-maro-galben,se va oferi un coctail.
n-o sa mearga nimeni la astia, ca vin rolling stones in laptarie...
Tough ain't enough!
-
aspyrin - Junior Member
n-o sa mearga nimeni la astia, ca vin rolling stones in laptarie...
m-ai spart cu glumele astea! cand o zici p'aia cu bula?
acuma serios: daca tzi-a zis careva ca ai umor, ala facea mishto (sau te pupa in cur ca sa intre in studio la mof)
-
e ultima data cand te mai bag in seama... daca nu ti-ai dat inca seama ca nu te duce mintea, afla cum... nu te duce...
unu') io cred ca tu nu dormi bine noaptea shi d'aia ieshti mai tot timpu' cu curu'n sus. incearca cu diazepam.
o sa ai somnu' mai placut shi o sa vezi ca n-o sa tremuri in halu' asta.
doi) cat despre partea cu dusu' mintzii, tzi-am mai zis: nu te pronuntza pana nu ai toate datele problemei. s-ar putea sa gresheshti.
shi 3) hai, te rog io, mai baga-ma in seama!
-
In ultima vreme am auzit numai zvonuri si iar zvonuri, am zis ca nu cred pana nu vad cu ochii mei... Iata DOVADA!!!
http://www.sepultura.com.br/_en/tour_dates.php
http://www.sepultura.com.br/_en/tour_dates.php
indescifrabil
-
cubu - Mesaje: 6237
Portnoy, din pacate, cred ca oamenii aia s-au cam grabit. aia de la care am aflat io de treaba asta mi-au spus ca inca nu s-au gasit sponsori. asta inseamna ca, deshi el este anuntzat oficial, ar putea fi contramandat din lipsa de fonduri.
orcum, s-a demonstrat ca nu vorbesc aiurea (cel putzin despre treburi d'astea).
orcum, s-a demonstrat ca nu vorbesc aiurea (cel putzin despre treburi d'astea).
-
Initial trimis de Portnoy
Ma bucuram si eu si vii acum si ma desumfli... Asta e... Baga-mi-as in ele de fonduri lipsa...
pastreaza sperantza! poate or maiexista ceva dementzi sa bage bani in treaba asta. io sper in continuare.
-
Initial trimis de Portnoy
Ma bucuram si eu si vii acum si ma desumfli... Asta e... Baga-mi-as in ele de fonduri lipsa...
Nu fiti tristi ca le aduce Mihai MOF pe T.N.T la Bucuresti in loc de Sepultura ...

... probabil ca au aceiasi valoare "artistica" dupa parerea lui..:p
Intotdeauna e mai tarziu decat crezi..
-
drumplayer - Junior Member
Cred ca sunt cam off topic, dar va rog lamuriti-ma cu o chestie. Care este nationalitatea trupei? ma refer la Sepultura de sigur...asta pt chiar saptamana trecuta am vb cu cineva despre ei si nu stiu daca era vorba despre aceeasi Sepultura...
Anyway scuzati incultura...:p
Anyway scuzati incultura...:p
I woke up this morning, the sunshine was shining / I put on my happy face / I'm living, I'm able, I'm breathing, I'm grateful / Woke up and realized this world's not so bad after all / looked at it through a child's eyes, and I saw these beautiful / Things that you never think about/
-
jane doe - Junior Member
am scos sujetu asta de la naftalina din doo motive:
unu, normal, ca sa ma laud c-am anuntzat treaba asta primu.
doi, ca sa-i anuntz pe domnii marian-jan shi mihai moft ca sepultura nu vine la bucureshti. poa se stea linishtitz acasa.
tzin sa multzumesc pe aceasta cale celor care au avut incredere in mine, m-au votat, mi-au cumparat albumu, au dat o bere, la tot cartieru shi nu in ultimu rand lu domnu marian chelneru din
unu, normal, ca sa ma laud c-am anuntzat treaba asta primu.
doi, ca sa-i anuntz pe domnii marian-jan shi mihai moft ca sepultura nu vine la bucureshti. poa se stea linishtitz acasa.
tzin sa multzumesc pe aceasta cale celor care au avut incredere in mine, m-au votat, mi-au cumparat albumu, au dat o bere, la tot cartieru shi nu in ultimu rand lu domnu marian chelneru din
-
neatza,te plictisesti asa tare?in momentul in care faci subiect si zici "X vine la bucuresti" ca ti-a zis postasu care a adus pensia bunicii,nu te cred.si nu te crede nimeni.acu ce vrei?statuie?
bravo baixule!
-
marian jan - Mesaje: 2100
-
26 mesaje
• Pagina 1 din 1
Înapoi la Vechi: Kterinca & Aberatzii