Trupa cu cel mai mare potentzial din subteran

Trupa cu cel mai mare potentzial din subteran

Mesajde cutuma© » Sâm Dec 21, 2002 12:26 am

Evident cap de lista nu pot fi alta trupa decat CTC-ul, mult peste restul shi care, daca ar fi existat o casa de discuri din romania care sa aprecieze talentul, mai mult ca sigur ar fi fost una dintre cele mai bine vandute trupe.

Pe langa ei sa nu ii uitam pe Piratzi, de care din nefericire n-am prea mai auzit lately, cu exceptzia lui Carbon, care vad ca-shi face obicei in a aparea pe toate compilatziile shi albumele.

Un alt MC care imi place mie in mod deosebit este Nwanda, dar care la randu-i nu prea a mai ieshit in evidentza in ultima vreme...

Acum ar mai fi shi Raku, care este iarashi un mare talent, dar care avand in vedere trecutul sau cu trupa morometzii nu mai poate fi considerat under.
Prohíbanos que odiamos cuervos

Decret despre Steaua - Sevilla : http://decret.blogspot.com
cutuma©

Mesajde vali » Sâm Dec 21, 2002 12:33 am

pe mine m-au impresioant cele 1-2 piese pe care le-am ascultat de la no limit (dj dox si cu tipul celalat) dar din pacate nu am vazut albumul o vreme si apoi am renuntat sa mai caut.

eu vreau sa vad pe tv o trupa de gangsta.
some people deserve to die
vali

Mesajde ckride » Sâm Dec 21, 2002 12:33 am

Evident cap de lista nu pot fi alta trupa decat CTC-ul, mult peste restul shi care, daca ar fi existat o casa de discuri din romania care sa aprecieze talentul, mai mult ca sigur ar fi fost una dintre cele mai bine vandute trupe.

nu prea cred mai.... de acord ca sunt cei mai talentati din under, mai putin de acord ca ar fi fost una dintre cele mai bine vandute trupe.
ckride
Junior Member

yep

Mesajde MasterGz » Sâm Dec 21, 2002 1:26 am

Mda...CTC cam ar fii cei mai buni din underground. "Deliric vs Terra " chiar e o melodie f interesanta. Totusi e unu in formatie...nu stiu cum il cheama...care prea seamana cu rimaru...si la stil si la voce...in rest e bine. Ar mai fii ELITA...sunt si aia intersanti da' nu stiu daca mai exista.
MasterGz
Junior Member

Mesajde cutuma© » Sâm Dec 21, 2002 12:41 pm

L doktor e cel la care te referi, dar shi-a schimbat stilul de curand tocmai pt a nu mai se face astfel de aprecieri.

cutuma©

Am auzit

Mesajde Chevin Shunca » Vin Feb 28, 2003 4:54 pm

Am auzit ca CTC-ul lucreaza intens la album. Sunt curios ce-o sa iasa.
Oricum beaturile sunt excelente.
Chevin Shunca
Junior Member

Mesajde AdevaRapper » Vin Mar 28, 2003 10:53 pm

Ntz! Verita Saga este cea mai buna trupa unda` romaneasca! Respect infinit pentru Praetor, Jivago si mai ales DribBler, care, dupa parerea mea sunt cu cel putin o clasa peste CTC (sorry, Decret!)!
Daca ramanem aici, aici ramanem!!!
AdevaRapper
Junior Member

Mesajde cutuma© » Vin Mar 28, 2003 11:14 pm

N-a venit inca ziua in care sa ii interzic unui om dreptul la opinie atata timp cat este intr-adevar opinia lui shi atata timp cat shtie sa shi-o exprime. Recunosc, albumul Verita Saga m-a impresionat placut surprizandu-ma chiar dak am avut nishte idei preconcepute in ceea ce-l priveshte. Mi-au placut indeosebi versurile, multe din ele geniale, chiar dak uneori pot fi acuzate de ,citez dintr-un membru marcant al hh ro, "smiorcaiala shi nemultzumire". Mi-a placut shi ceea ce a facut Swamp pe acest album shi de ce nu shi felul in care da Jivago pe piese. Praetor m-a cam dezamagit la capitolul asta. Oricum, una peste alta este un album reushit, dar sa nu ne hazardam sa facem comparatzii shi catalogari. Eu unul ashtept albumul CTC-ului k sa ma pot pronuntza...

P.S. Adeva,cam cand preconizezi k vei "ateriza" prin BC?

cutuma©

Mesajde AdevaRapper » Sâm Mar 29, 2003 12:12 am

Stiu ca nu trebuie sa ma hazardez dar asa imi place mie, sa dau de veste cat inca entuziasmul meu abunda! Principala diferenta dintre Veritasaga si CTC este: primii au versuri, mai prelucrate, mai "delicate" as putea spune, iar ale celor de la CTC sunt mai rigide! Si sa nu uit de un mare + pentru DribBler la capitolul instrumental!
PS: Sambata vin la meci! Poate ne intalnim!
AdevaRapper
Junior Member

Mesajde cutuma© » Sâm Mar 29, 2003 12:35 am

Nu incape comparatzie pentru ca se abordeaza subiecte diferite. Verita merge pe analiza psihicului uman, CTC-ul pe analiza problemelor socialo-politice. Cat despre negative, sunt bune, dar am eu o presimtzire in ceea ce priveshte albumul CTC-ului k te va impresiona mai mult decat asta...

P.S. Nici acum nu ma dezmeticesc de cum am putut sa raman fara bilet la meci....Sa ma invatz minte sa ma bazez pe rude la faze d'astea. Dak ramai in BC dupa meci dai un tel shi ne vedem duminica.

cutuma©

Mesajde SatyR » Sâm Mar 29, 2003 1:03 am

CTC au intr-adevar potential,au versuri destul de inteligente numai ca vocile sunt prea comune...cred ca in hip hop si vocile au ceva de spus...vezi deceneu,vexx,puya,piele care au niste timbre mai speciale,oricum e doar o parere..la urma urmei conteaza versurile si negativele..si la capitolu asta CTC stau f bine...acelasi lucru pot spune si despre raku...
SatyR
Junior Member

Mesajde AdevaRapper » Lun Mar 31, 2003 9:50 pm

Am ascultat si eu niste creatii mai recente semnate Raku si imi plac foarte mult!
AdevaRapper
Junior Member

Mesajde Raspopitu » Mar Apr 01, 2003 10:45 pm

In primul rand...Vi3rme...hmm interesant:).Cand scoate CTC album?Pana in weekend am si eu albumul Veritasaga:>,abia astept.Ma pronunt dupa aia:).

Numa bine
Eu sunt nascut in alb-violet/Traiesc in alb-violet/Si port in suflet si in gand/Mereu un nume sfant/Caci alb imi este sufletul/Violeta inima/Si pentru POLI voi canta/Doar asta-i viata mea!
Raspopitu
Junior Member

Ve...

Mesajde Aurolacul » Mie Apr 02, 2003 12:26 am

veve VERITASAGA, Hai baieti, stiu ca nu o sa vreti,
sa fiti lasa-ti mai prejos! Astia sunt cei mai tari din underground, dar shi Criptik e tare.
"For evil men to succeed all it takes is for good men to do nothing"
Aurolacul
Junior Member

Mesajde AdevaRapper » Mie Apr 02, 2003 10:17 pm

Hei bre Aurolacu, imi pare rau da`tzi`am luat-o inainte...
PS: Criptik sunt mai slabi si mult mai putin originali. Nu-mi trezesc un interes deosebit!
AdevaRapper
Junior Member

Re: Trupa cu cel mai mare potentzial din subteran

Mesajde TheSmoker » Joi Apr 03, 2003 12:23 pm

Trupa cu cel mai mare potentzial?hm...dupa cum se zice si pe aici...
CTCu fac treaba buna, Verita Saga la fel dar dupa cum zice si omu nostru nu se pot compara intre ele pt ca mesajul e diferit...iar dpdv al liricii...mi se pare ca presteaza mai bine VeritaSaga... parerea mea ca sunt MC mai buni!
Sunt un uitat din popor in istorie cu glorie
Sunt intr-un foc scanteia de victorie!
TheSmoker
Junior Member

Dada...

Mesajde Aurolacul » Joi Apr 03, 2003 3:32 pm

Initial trimis de AdevaRapper

PS: Criptik sunt mai slabi si mult mai putin originali. Nu-mi trezesc un interes deosebit!

Mi se pare ca au copiat o instrumentala de la La Familia.
Aurolacul
Junior Member

Mesajde AdevaRapper » Vin Apr 04, 2003 9:48 pm

Ma indoiesc. La ce piesa te referi?
AdevaRapper
Junior Member

Hmm...

Mesajde Aurolacul » Sâm Apr 05, 2003 12:31 pm

NU, am gresit, Cryptik au copiat o melodica de la The Anthem - Cu Eminem, Xibit, Bobby Still, Chino XL, KRS One. LCD - Respectul se castiga parca au copiat o melodie de la La Familia, dar acu nu-mi vine in minte.
Aurolacul
Junior Member

Mesajde ^Seraphim~ » Dum Apr 20, 2003 2:01 am

cred ca un exemplu bun de trupa este Methadon3000 sau 5000 cum se cheama acum.mi se pare ca vexxatu' e unu dintre ce-i mai buni MC din Romania.Dar bineinteles nu trebuie sa uit trupe cum sunt CTC,Elita care au demonstrat shi ele ca undergroundu' traieste.
WE do not mind to PROGRESS alone
WE do not mind to take it on, to take CONTROL
WE do not mind to be YOU.
^Seraphim~
Junior Member

Mesajde AdevaRapper » Mie Mai 21, 2003 10:33 pm

Revin la primul post al lui Decret si spun: totusi, Raku este aproape un drac. Si cine dracu1 ii face instrumentalele alea de exceptie?
AdevaRapper
Junior Member

inca ceva!

Mesajde TheSmoker » Joi Mai 22, 2003 9:19 am

Un adevaMc e ca daca nu s-ar povesti nu ar fi!:) ... acum am ascultat da mi se pare cool CenzuraH...underground pa fatza la fel ca si AdLitteram!
TheSmoker
Junior Member

Mesajde Raspopitu » Mar Iul 01, 2003 9:50 pm

Mah chiar asa.....la Raku....el isi face negativele?
Pe bune ca sunt ......n-am cuvinte:)
Imi place Verita,dar de data asta am sa fiu si eu de partea lui Decret si o sa spun ca parca sunt mai buni CTC.

Numa bine
Eu sunt nascut in alb-violet/Traiesc in alb-violet/Si port in suflet si in gand/Mereu un nume sfant/Caci alb imi este sufletul/Violeta inima/Si pentru POLI voi canta/Doar asta-i viata mea!
Raspopitu
Junior Member

Depinde de fiecare...

Mesajde TheSmoker » Mar Iul 01, 2003 9:58 pm

eh...pai mai sus nu zisesem nimik de ala care imi place mie mai mult si mai mult acu Jivago(VeritaSaga), nu ca Praetor ar fi mai jos, plus eu unu cred ca unora le place mai mult stilu social(de viatza) pe care-l abordeaza CTC si altzii apreciaza mai mult sentimentele, trairile interioare-VeriaSaga...!
TheSmoker
Junior Member

Mesajde AdevaRapper » Mar Iul 15, 2003 1:34 am

Asa e! CTC si VeritaS sunt complementare ca tematica lirica.
AdevaRapper
Junior Member

zic si yeu

Mesajde primoenemy » Dum Oct 05, 2003 2:32 am

1.ctc si cu veritasaga se pot compara ca formatii in functie de gustul fiecaruia ca stil insa nu cred(asta e daca-s diferiti)
2.raku nu-si face singur instrumentalele (din cate stiu yeu) ci pe albumu in mediu vitreg au fost facute de christu' si vreo 2 de vd iar acum nu jtiu cine o sa i le faca...
3.personal albumu lui veritasaga mi se pare mai concentrat pe cand ctc pana acum nu a facut decat sa scoata 3-4 piese si ceva feat.uri ,asa ca astept si yeu albumu ctc sa pot compara cu adevarat...
adevaru ca prefer genul veritasaga dar parca imi plac mai mult bitumrece dar si la ei astept albumu
4.totusi pe primul loc ramane pt mine vexx indiferent in ce formula va canta daca il are acum si pe flore(dj orange am auzit ca-i zice ) o sa fie cel mai greu emcee si cel mai tare skratch-uitor de lanoi in aceasi formatie(abia astept o lansare,un concert,ceva cu ei ...:) ...)
5.totusi sa nu uitam si alte formatii gen:piatii,deceneu(methadon 5000,cedry2k...)
5.atat...

.
semant:
"prim'enemy"
primoenemy
Junior Member

Mesajde cutuma© » Mie Oct 22, 2003 9:28 am

La urmatoarele posturi aiurea, domnu' Pizzi va lua o pauza pe tusha de o saptamana...sa nu floodam fara rost totushi...

cutuma©

Mesajde Pizzi » Joi Oct 23, 2003 8:03 am

Ce? in fine....nu conteaza.....stiu ca sar putea sa pun aiurea postul acesta dar voua nu vi se pare ca Decalog de la Methadon 3000 seamana cu 8 steps to perfection de la Company Flow?
Se aseamana extraordinar de mult... :t
Today is the last day that I'm using words...
Pizzi
Junior Member

Mesajde Unregisteredd » Mar Oct 28, 2003 11:21 am

Cu informatzii direct d la sursa!!!
Referitor la posturile anterioare despre negativele pe care da raku:
- pe vremea Morometzii raku avea contributzie de genu' 3-4 negative pe album (la 3 albume scoase cu ei) in lucratura proprie (concept, ales instrumente, scula d lucru + apasarea cu dejtu').
- pe vremea oricarei colaborari raku decide daca negativul pe care este invitat este bun pt. viziunea lui si singur accepta si refuza colaborari si negative bazandu-se pe calitate artistica si evident valoare prin prisma gusturilor lui.
- pe vremea albumului solo al lui raku intitulat "In mediu vitreg", dupa cum este scris chiar p coperta materialului, instrumentalele in proportzie de 80% sunt realizate de raku & Drew Klein in colaborare (ambii butonatori).
- in viitorul foarte apropiat noul material al lui Raku & Yolo, adica proiectul-trupa Zale, va avea/are in proportzie de 80% instrumentale sub manufactura Yolo d la a la z. Acesti 2 oameni se cunosc de prin 1998 si s-au apucat de lucru impreuna, la catva timp dupa lansarea "In mediu vitreg", daca nu ma insel prin iarna 2003. Yolo masta' este mc-ul a carui voce o auzim pe intro-ul albumului "In mediu vitreg"!
- nu va exista proiect muzical in care raku sa fie implicat cu voce si sa nu aiba drept de veto asupra instrumentalelor; sau altfel spus indiferent cine realizeaza instrumentalele, odata ce a agreat un negativ, inseamna ca reprezinta viziunea lui 100%. Oamenii cu care lucreaza ii asculta parerea ori conform respectului, ori conform conventziilor unilateral acceptate:)
Unregisteredd

Mesajde Chevin Shunca » Mar Noi 25, 2003 12:18 am

Primoenemy esti perfect suspect in cazul "apartenentei la trupa Bitum Rece". Cum pledezi?

Off-topic...nu de alta dar mi-e atat de lene sa accesez thread-ul cu pricina - DECRET e oricum cel mai grav om de pe forum. A-l acuza ca-i spala in zona anala pe cei de la CTC (parerea mea) e cel putin o aberatie. Sa ne oprim aici. Nu vreau sa generez vreo disputa.
Chevin Shunca
Junior Member

Următorul

Înapoi la Hip-Hop