ºat zã fac ap! (finlandez topic)
81 mesaje
• Pagina 1 din 3 • 1, 2, 3
Hai..du-te. 2 saptamani sa nu mai aud de tine. In sfarsit o sa am si eu putina liniste....fara eye & SOD.
Stiu ca o sa itzi fie dor de mine.....tocmai de accea te rog sa nu pleci fara vibrator de acasa.
Stiu ca o sa itzi fie dor de mine.....tocmai de accea te rog sa nu pleci fara vibrator de acasa.
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
-
Oribilul Mosh - Junior Member
ai dont give a fac , iu stupid shit . livi mi alon ..uit ior stupiditi . iu ar da agliest person ai ever sin.
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
-
uat ai dount andarstend iz uat za ma-sa iz musiu gheorghe tufishi duin in iraq? Iz hi luching for trable? rimembar, meic lav nat uar...
-
cutuma© - Mesaje: 3047
OK..ok...io nu am taste pa romaneshte, da pentru ca ici e topic in finlandeza, dau si eu, ca stiu:
Mití¤ vittu tí¤í¤llí¤ tapahtu??? Eix teille ihmisille oo parempi tekemistí¤?? Menkí¤í¤ vaikka ulos, syí¶kí¤í¤ jotain kiva...ehkí¤ silloin OM saa naida joku vanha huora!!
*loool*
Mití¤ vittu tí¤í¤llí¤ tapahtu??? Eix teille ihmisille oo parempi tekemistí¤?? Menkí¤í¤ vaikka ulos, syí¶kí¤í¤ jotain kiva...ehkí¤ silloin OM saa naida joku vanha huora!!
*loool*
Skicklig charmör skickar choklad, chansar på skönt skjut
"Skilled seducer sends chocolate, hopes for a nice shag"
-
Nicholas_Alex - Junior Member
musiu alex, je shershai in an onlain dictianari end ai hev nat faund ol za uardz iu rote abav...ar iu shar iu nou finnish?
-
cutuma© - Mesaje: 3047
puhelimeesi silmií¤si hiveleví¤í¤ ulkoní¤kí¶í¤. Lí¤hetí¤ tekstiviesti HAE TUOTTEEN NIMI
Lisí¤í¤ sisí¤ltí¶í¤: mm. pelejí¤, soittoí¤í¤nií¤ ja yksityiskohtaiset tilausohjeet lí¶ydí¤t Kaupasta
puhelin on suunniteltu omaan elí¤mí¤ntapaasi suorituskykysi í¤í¤rirajoille saakka. Se suojaa entistí¤ paremmin roiskeilta, pí¶lyltí¤ ja kolhuilta aktiivisessa pí¤iví¤ssí¤si. Ja yí¶ssí¤: sisí¤í¤nrakennetulla taskulampulla lí¶ydí¤t myí¶s pimeí¤ssí¤.
Lisí¤í¤ sisí¤ltí¶í¤: mm. pelejí¤, soittoí¤í¤nií¤ ja yksityiskohtaiset tilausohjeet lí¶ydí¤t Kaupasta
puhelin on suunniteltu omaan elí¤mí¤ntapaasi suorituskykysi í¤í¤rirajoille saakka. Se suojaa entistí¤ paremmin roiskeilta, pí¶lyltí¤ ja kolhuilta aktiivisessa pí¤iví¤ssí¤si. Ja yí¶ssí¤: sisí¤í¤nrakennetulla taskulampulla lí¶ydí¤t myí¶s pimeí¤ssí¤.
-
Aliosha - Mesaje: 5042
Sa traduc ce a zis Aliosha:
Ceva sa-ti faca telefonul mai misto in ochii tai. Trimite SMS: COMAND NUMELE PROSUSULUI
Telefonul este planuit pentru stilul tau de viata pina la extrem. Este aparat mai bine de noroi, praf si lovituri in or ce zi activa. Si noaptea: cu lanterna integrata poti gasi si pe intuneric....
*loool*...ce tare sint!!!!
Unde dracu ai gasit nebuneala aia??..*lol*
Decret..mai cauta..
Ceva sa-ti faca telefonul mai misto in ochii tai. Trimite SMS: COMAND NUMELE PROSUSULUI
Telefonul este planuit pentru stilul tau de viata pina la extrem. Este aparat mai bine de noroi, praf si lovituri in or ce zi activa. Si noaptea: cu lanterna integrata poti gasi si pe intuneric....
*loool*...ce tare sint!!!!
Unde dracu ai gasit nebuneala aia??..*lol*
Decret..mai cauta..

-
aim guoing tu piuc. zis tread iz stiupid.
To speak is to be silent
The concept is dead. There's nothing death should interrupt,
I went to bed last night with one sip left in the cup.
-
darkshines - Mesaje: 2260
darcshains , ai uant tu meic lav uit iu !
-
chen ai uatch?
-
orlando blum, ai uant tu maic lav uit iu! ai min, iu ar so deamn sexi. ahem.
oribilul mosh, ai em chiping maiself for orlando for after ui ghet mearid.
pi es: it iz speld "uaci" not "uatch"
pi es 2: bai za uei, depeci, iur guoing,iur guoing, so go auai alredi !
oribilul mosh, ai em chiping maiself for orlando for after ui ghet mearid.
pi es: it iz speld "uaci" not "uatch"
pi es 2: bai za uei, depeci, iur guoing,iur guoing, so go auai alredi !
To speak is to be silent
-
uada hel iz dis topic abaut?
ie ai nau...rong topic. aim muving mai ez auei from hier.aim gauing, aim gauing....
ie ai nau...rong topic. aim muving mai ez auei from hier.aim gauing, aim gauing....

-
dEpEchEmIND - Junior Member
Kuuntele ja arvioi Daruden uutuusalbumi Rush. Tí¤í¤ltí¤ lí¶ydí¤t ní¤ytteet uusista kappaleista. Ensimmí¤inen single Music nousi suoraan singlelistan ja tanssilistojen ykkí¶seksi Suomessa. Kolme vuotta sitten Ville Virtanen kerí¤si huomiota kansainví¤lisillí¤ listasijoituksillaan, miten Daruden toinen albumi otetaan pitkí¤n julkaisutauon jí¤lkeen vastaan? Rush saapuu kauppoihin 25.4.2003. Keskustelua Daruden paluusta (vaatii rekisterí¶itymisen)
Are legatura cu semnatura mea! Care se prinde primul?
Nakemiin, fratzilor...
.....si KIITOS pentru threadul asta minunat! Pe bune!!!
Puhutko suomeksi?(sau se spune doar suomi??:con: )
Ah, ce ma oftic ca nu pot scrie cu caractere speciale.....
Are legatura cu semnatura mea! Care se prinde primul?
Nakemiin, fratzilor...
.....si KIITOS pentru threadul asta minunat! Pe bune!!!
Puhutko suomeksi?(sau se spune doar suomi??:con: )
Ah, ce ma oftic ca nu pot scrie cu caractere speciale.....
"It all started with a brilliantly engineered sound that's increased in frequency,until it sounds like an alarm following you through the track.
It left no chance but dance for your life!"
-
Stormy Lady - Junior Member
Nicholas, iu rili nou dat languigi,men????? tici mi !!! tici mi!!!!!
(aaah, uai du ai sim so stiupid??!!)
(aaah, uai du ai sim so stiupid??!!)
"It all started with a brilliantly engineered sound that's increased in frequency,until it sounds like an alarm following you through the track.
-
*looool*...Stormy...ai fost la "nelonen"...ala-i parca canalul 4 de televiziune la reni.
Stiu...limbi..si alte chestii...corect se zice "Puhutko suomea?"...
Bucatile alea vechi a lui Darude imi plac...pe astea noi nu le stiu inca...dar au venit o groaza de formatii noi din Finlanda...cauta de exemplu Firevision - Stars, Rasmus - In the shadows, Kwan - Rain, Mighty44 - Mighty44, I´Dees - Time...au ieshit ca ciupercile dupa ploaie...cind or sa inceapa si la noi?..
Cel putin Rasmus aia sint tari de tot....
Stiu...limbi..si alte chestii...corect se zice "Puhutko suomea?"...

Bucatile alea vechi a lui Darude imi plac...pe astea noi nu le stiu inca...dar au venit o groaza de formatii noi din Finlanda...cauta de exemplu Firevision - Stars, Rasmus - In the shadows, Kwan - Rain, Mighty44 - Mighty44, I´Dees - Time...au ieshit ca ciupercile dupa ploaie...cind or sa inceapa si la noi?..

Cel putin Rasmus aia sint tari de tot....
-
-

Omule, cum de n-am aflat eu mai devreme ca stii de Darude?!? Cum sa-ti zic, e un semizeu pentru mine! Muzica asa cum face el nu mai poate nimeni sa faca! Ce nebuine a fost cu Sandstorm si Feel the Beat.........parca n-a fost real.......Acum e in topurile finlandeze cu MUSIC, single lansat pe 14 februarie (l-am ascultat inainte de-a fi lansat!!---> ca sa ma laud un pic) si tine-te bine, ca maine lanseaza NEXT TO YOU! (iar pe 25 vine albumul RUSH!)
Music suna in stil mare, e o piesa agresiva, cand mai hard, cand mai trancy...Am varianta live inregistrata in Helsinki si radio edit-ul lui Bostik.Al doilea single e tare laudat de cei care l-au auzit......eu inca mai astept......
Ai dreptate, Finlanda are muzicieni extraordinari, atat in electro cat si in domeniul rockului, metal sau ce-o fi.....
Mai am pe-acasa K-System, JS 16, Moovon, I'Dees.....De Bomfunk nu mai zic, sunt dementiali!!!!! ....de la MIght 44 cea mai tare e Still Rockin'! O sa ma interesez si de celelalte!
...............vad ca suntem singurii care discuta serios pe-aici! ...si in romana! Hai mai bine sa bagam o engleza de-aia 'romaneasca' sau finlandeza pura! Lol
-
stormi, meibi iu faind da taim tu empti ior gaddem pm bocs. Yritin laitaa sulle viesti, mut ei onnistuu...

-
uat da hel.....iz mai pm bocs ful??????uel, it mins dat piipal lav mi....ai ghet tu meni pm-s LOOOOOL
did iu trai tu send mi a mesigi?ui'l toc leitar.........
(pliz transleit da finis uardz!)
did iu trai tu send mi a mesigi?ui'l toc leitar.........
(pliz transleit da finis uardz!)
-
hei Nicolas, arant iu plening tu gau tu Big broadar?
ai uil aftar faiv ierz, in 2008. Moshu arant iu gauing idar?
ai uil aftar faiv ierz, in 2008. Moshu arant iu gauing idar?
-
*lol*...depeshisto, if iu promis tu meik shauar neiched, meibi..
Stormi, yep, evribadi lav iu...bat stil...ol bocs ful?? Iu shud rid dem samtaims..:p
"Yritin laitaa sulle viesti, mut ei onnistuu"
"Am incercat sa-ti dau un mesaj, dar nu a mers.."
Mi cul..mi veri cul...
Later Edit:
Uel stormi, meibi iu faind da taim tu empti ior bocs sau ai chen send iu a piem...:p

Stormi, yep, evribadi lav iu...bat stil...ol bocs ful?? Iu shud rid dem samtaims..:p
"Yritin laitaa sulle viesti, mut ei onnistuu"
"Am incercat sa-ti dau un mesaj, dar nu a mers.."
Mi cul..mi veri cul...

Later Edit:
Uel stormi, meibi iu faind da taim tu empti ior bocs sau ai chen send iu a piem...:p
-
aim bord, entertein mi. pliz
To speak is to be silent
-
darchi , mei ai frenci chis iu ?
-
81 mesaje
• Pagina 1 din 3 • 1, 2, 3
Înapoi la Vechi: Kterinca & Aberatzii