Melodii de moment

Incantarea cantarilor

Moderator: Shaki

Mesajde marian jan » Mie Apr 02, 2003 11:01 am

daca tot e pe categorii,sa bag si eu:

grele: kittie : brackish si run like hell

usoara(din nou): pink : family portrait

romaneasca: deceneu : nu de altceva
bravo baixule!
marian jan

Mesajde b0nechina » Mie Apr 02, 2003 12:28 pm

Constat cu surprindere ca am in playlist o droaie de "oldies but goldies", nush' cum naiba am facut, eu ma credeam femeia moderna a secolului 21 si cand colo ma vad ancorata in meandrele trecutului, Celelalte Cuvinte, babatiile de la Peppers (p-astia cum boala ii bag la oldies ca au scos album anu' trecut, da' canta din anii '80 - iaca dilema?!), plus Noir Desir cu vechituri de acu' 15 ani, m-am prostit naibii de tot, rontai la pesmeti in loc sa pun mana pe niste biscuiti proaspeti.

Pen'ca am capu' patrat de cate tampenii aud, pen'ca a venit primavara cu astenia ei cu tot, pen'ca-s nervoasa si uracioasa, astazi ma obsedeaza doua piese ale unor vechi amici (Mirela, fii pe faza!): Fin de Siecle (o versiune live) si Sweet Mary, piesa cuminte, tandra, cu pian, si voce ragusita a la Ian Astbury (ma obsedeaza asemanarea, i-am iubit mult pe The Cult). Noir Desir. Interesant ca eu habar n-am cum arata baietii astia... :con:

PS Adaug la lista Ernestine, pe care am neglijat-o in ultima vreme, o piesa pe care o gasesc deosebita, cu vioara ei cu tot!
If this doesn't make you smile
You don't have to cry
If this isn't making sense
It doesn't make it lies
b0nechina

Mesajde SOD » Mie Apr 02, 2003 12:40 pm

care ziceai ma ca Bone a murit?Bone traieste!

greaua zilei vine vine din germania - Sodom ( din nou) cu Agent Orange
usoara este belgiana si este data de Vaya con Dios cu Puerto Rico,piesa ce-mi aduce aminte de multe trebi frumoase!
Rape me tender 'cos I'm verry sensitive
FOUR OF A KIND
SOD

Mesajde bobez » Mie Apr 02, 2003 1:11 pm

Mai devreme am ascultat Modest Mouse - "Moon & Antarctica" un album cu totul excellent pe care am pus mina acu citeva zile..
Acu ma delectez cu Steely Dan - "Pretzel Logic" - un album fabulos, de la o formatzie care, pt valoarea ei, mi se pare prea putzin cunoscuta in Romania.. dar asta e un alt subiect (probabil bun pt 'oldies but goldies')..
bobez
Junior Member

Mesajde basstard » Mie Apr 02, 2003 11:36 pm

Azi avem la meniu muzica frantuzeasca (postul b0nechinei e de vina)
grea: Noir Desir - Tostaky (veche da buna)
usoara Louise Attaque - Je t'emmne le vent (nu stiu daca am scris bine ultimul cuvant)
Ultimul album Noir Desir e linistit rau, seamana cu Louise attaque. Le vent nous portera seamana chiar bine .

Inca o piesa superba Noir Desir & Leonard Cohen - Partisan (Vocea lui Bertrand Cantat se completeaza de minune cu cea a lui Cohen)

b0nechine, legat ce cum arata cei de la Noir Desir: vocalul ( Bertrand Cantat) seamana la fata putin cu Jon Bon Jovi, da' are parul mai scurt si nearanjat. Mie mi se pare ca arata chiar misto (nu sunt poponar :D ). Ceilalti nu mai tin minte cum arata, nu mai am MCM Franta de vreo 3 ani iar pe alte posturi nu i-am vazut niciodata.
human being/being human
basstard
Junior Member

Mesajde MiG29 » Mie Apr 02, 2003 11:39 pm

How i could just kill a man atat in varianta originala Cypress Hill cat shi in varinata RATM .Inca nu m-am decis care-i mai buna.
The Earth is full.GO HOME!
MiG29

Mesajde SatyR » Mie Apr 02, 2003 11:58 pm

Azi am ascultat la greu asa:

Summer moved on - A-HA
I thought that it was you A-HA

2 melodii de exceptie f exotice :)
SatyR
Junior Member

Mesajde SOD » Joi Apr 03, 2003 2:13 am

maine plec acasa la Focsani si stau doo saptamani!asa ca ati scapat de mine juma' de luma!hehe!
asadar,cu ocazia acestei ocazii(ce porcarii zic!),Ozzy-Mama,I'm coming home.

PS.cand eram mai mic,refuzam cu indarjire sa ascult ozzy.nu-mi placea moaca lui!ce cretin puteam fi!
Nu aveţi permisiunea de a vizualiza fişierele ataşate acestui mesaj.
FOUR OF A KIND
SOD

Mesajde Aliosha » Joi Apr 03, 2003 6:45 am

Du-te ca ne-ai facut capu calendar. In sfarsit putem sa respiram linistiti.

Fa lumina ca bluesu ma....

Asadar, urmeaza formatia mea romaneasca preferata. Chiar daca nu mai canta inca dau rusine celor ce i-au urmat si s-au inspirat dupa dumnealor.

Timpuri noi - "Blues" & "Malu/valu"

Viata e un drum, drumul e un fum,
Fumul lasa scrum, scrumul nu e bun,
Praful e un scrum, vinturat pe drum
E praf pe drum, drumul nu e bun,
Lasa-ma sa-ti spun, praful nu e bun,
Viata mea e scrum, praful nu e bun,
Chiar nu crezi ce spun, praful nu e bun,
Viata mea e scrum, viata mea e...
Aliosha

Mesajde nocturna » Joi Apr 03, 2003 1:10 pm

misto Mama, I'm coming home, f linistita. :)

...sa mai "cochetam un pic cu metalele", Iced Earth - A Question Of Heaven, este printre putinele melodii pe care le ascult oricand cu mare placere. cu dedicatie speciala pentru Bassplayer. :p
"Sunt un om. Mi se pare ca e de ajuns"

A.K.M. powered by another.ro
nocturna

Mesajde Gri » Joi Apr 03, 2003 6:07 pm

Am parcurs primele 20 de pagini ale acestui thread si am observat ca melodiile propuse de Oribilul imi plac si mie foarte mult, asa ca ii multumesc si am sa parcurg si restul paginilor pentru largirea colectiei.

Ca sa fiu ontopic: "NSK feat. Aurelian Andreescu - Canta cu mine" - melodie delicioasa descoperita cu ajutorul celei mai recente reclame Connex.
Gri
Junior Member

pentru b0ne

Mesajde Mirela » Joi Apr 03, 2003 8:49 pm

Aja, aja, face-ti-mi in ciuda!
Tocmai ce dadui si eu o incursiune prin muzica frantuzeasca azi, da' intr-o alta fatza a ei...si anume rap-ul.

Je suis venu, mais je suis pas venu tu penses
M'entendre dire "sois le bienvenu"
Mais l'estomac qui a besoin d'essence
Dit "qu'est-ce qu'il y a aujourd'hui au menu?"
Et les pieds nus et la tíªte dans les nuages,
Le coeur au chaud et sans faire semblant.
Mais y'avait pas de quoi en faire un fromage
Au pays du Mont-Blanc.

Sans bruit, sandwichs sans rire et sans diner
Sans faute, sans doute et míªme sans l'idée
Qu'on est jamais invité quand on est
Sans thune, sandales ou míªme sans papiers.
...

(Zebda-Tombés des nues)
O melodie pentru rarele momente cand pic si eu din norisorii in care continui sa ma ascund, si vad(eventual mai si inteleg) ceea ce se intampla in jurul meu.

ps: poza e una din preferatele mele...nu poci sa spun exact de ce, dar e.
Pink fluffy dynosaurs
Tremendously hardcore...
We are not born with the conviction that Pepsi is better than Coke and that heavy metal liberates the soul (Solomon, 2003). We try it out for ourselves...
Mirela

Mesajde Mirela » Joi Apr 03, 2003 8:51 pm

ia ghiciti ce am uitat eu sa fac in postu' trecut...
Pink fluffy dynosaurs
Tremendously hardcore...
We are not born with the conviction that Pepsi is better than Coke and that heavy metal liberates the soul (Solomon, 2003). We try it out for ourselves...
Mirela

Bad habits...

Mesajde Aurolacul » Joi Apr 03, 2003 9:46 pm

Deliquent Habits - Here Comes The Horns
"For evil men to succeed all it takes is for good men to do nothing"
Aurolacul
Junior Member

Mesajde Oribilul Mosh » Joi Apr 03, 2003 11:01 pm

Frumoasa definitia data dragostei de Samuel Beam in a sa melodie Lion's mane , adica ...coama leului .

love is a tired symphony
you hum when you're awake
love is a crying baby
mama wanted you not to shake
love is the best sensation
hiding in the lion's mane

love is a scene I render
when you catch me wide awake
love's a dream you enter
though I shake and shake and shake you
love is the best endeavor
waiting in the lion's mane

Asadar melodie de moment....Iron & Wine - Lion's mane , album The Creek Drank The Cradle , 2002.

Gri , itzi multumesc si in acelasi timp ma bucur ca itzi plac melodiile propuse de mine. Ma simt mai bine acum...stiind ca apreciaza cineva ceea ce scriu eu aici. Multumesc frumos !
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde MiG29 » Joi Apr 03, 2003 11:26 pm

Goran Bregovic&Kayah-Prawy d0 lewgo -melodia asta cred k e in poloneza ptr shtiam k Kayah e din Polonia,da cu toate astea e o melodie superba!
The Earth is full.GO HOME!
MiG29

Ducle dulce...

Mesajde Aurolacul » Vin Apr 04, 2003 12:00 am

Parazitii - Dulce Autodistrugere. O tu dulce auto distrugere........
Aurolacul
Junior Member

Mesajde SatyR » Vin Apr 04, 2003 12:56 am

Godsmack - I stand alone
YelworC - Blood in face
SatyR
Junior Member

Mesajde Oribilul Mosh » Vin Apr 04, 2003 8:05 am

Diseara o sa fac curatenie pe acest thread. Parca va rugase ceva Aliosha. Sa nu mai postatzi doar titlu si melodie.
Aurolacul..tu chiar intreci masura. Postezi cate 7 melodii de moment in fiecare zi....si nu spui nimic despre ele.
Acesta nu este un thead de strans posturi...ci unul in care prezentam melodii frumoase...pt. a afla si altzii despre ele.

Si tu la fel , Satyre. Ce e cu melodiile alea ? Eu nu am auzit nimic despre ele. Ce stil sunt ? House ? Twist ? Tango ? Din ce an sunt ? Mai bagatzi si voi acolo..o mica povestire....un vers,ceva....sa fie mai placut pentru cititor.

In rest....lumea vad ca a inteles cat de cat care este scopul prezentului subiect.

b0nechina , bine c-ai re-venit !
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde SOD » Vin Apr 04, 2003 12:05 pm

si acum,dedicatie speciala de la nasu' mare ,pentru toti dusmanii mei,o melodie frumoasa cu neste lautari din america de prin anii '80.versuri sociale,nume mari in componenta,discografie bogata,aveti tot ce vreti!doamnelor si domnilor,ce sa mai?va prezint pe Nuclear Assault de la America,cu o frumoasa manea de jale,Handle with Care!

maestre,banda!
FOUR OF A KIND
SOD

Mesajde nocturna » Vin Apr 04, 2003 1:00 pm

Initial trimis de Oribilul Mosh
Si tu la fel , Satyre. Ce e cu melodiile alea ? Eu nu am auzit nimic despre ele. Ce stil sunt ? House ? Twist ? Tango ? Din ce an sunt?[//B] reB]

hai sa te lamuresc eu in legatura cu pirma melodie. :D
Godsmack-I Stand Alone e un rock alternativ, se afla pe coloana sonora a filmului The Scorpion King, este o melodie destul de dura, dragutza, cu un videoclip reusit si din tot ce am ascultat de la Godsmack asta suna cel mai bine.
cat despre a doua melodie habar am, sa ne lamureasca SatyR. :rolleyes:
"Sunt un om. Mi se pare ca e de ajuns"

A.K.M. powered by another.ro
nocturna

7 melodii...

Mesajde Aurolacul » Vin Apr 04, 2003 3:28 pm

Titanic(cool drunk mix) :- prima data am ras cand am auzit acest cantec care a fost recomandat de un prieten. Dar dupa aia mi-am dat seama ca acordeonul chiar suna bine. Ce naiba, e mai misto decat originalul(only kidding)

Enigma - Matrix theme. Foarte faina cand incepe, si in general o muzica frumoasa. Am impresia ca in film apare cand incearca sa il salveze pe Morpheus. Cel putin cateva dintre bucatile melodiei.

Dagda - Celtic Trance. Misto still original muzica originala care se aseamana putin cu Deep Forest daca a auzit cineva de ei. Foarte faina, muzica cica din Tara Galilor, dar suna mai mult ca ceva din America de Sud sincer, sau din Africa, cel putin versurile.

Quayamat - Ahya Maya(remix). Niste muzica indiana, cam "corny". NU suna rau, dar cateodata vocea aia de miorlait ma cam seaca pe nervi daca nu stiu cand sa ascult melodia.

Criptik - Criptati Provincial:- Melodie din underground-ul romanesc care iese shi el la suprafata, dar sper ca sa se stabileasca, ca sunt unele formatii ca Veritasaga care au talente, si cateva melodii din Pirats Klansunt misto. ASta merge.

Dj Shadow - Hermit Kid, melodie misto, de breakbeat direct din underground-ul american, suna bine sincer.

Groove Rider - Killa Bees :- Asta-i Drum&Bass care e super, sincer, sintezatoarele astea misto rau de tot. Ma enerveaza caci cateodata sunt cam repetitive, shi nu schimba ritmul, dar de multe ori merge, si e o muzica care iti starneste adrenalina, cand o asculti.
Aurolacul
Junior Member

Mesajde b0nechina » Vin Apr 04, 2003 6:13 pm

N-a murit, bre, cum sa moara?
Uite, si azi am ramas cu sechele de la Noir Desir (de saptamana viitoare promit ca schimb playlistu')... si dadui peste un mp3 care are scris asa la file info: "Noir Desir - Leonard Cohen cover". Mai, sa fie! Si da-i si cauta.... nu e, dom'le, Noir Desir, e 16 Horsepower, despre care nu stiu nica-nica (da' cetesc acuma la http://www.16horsepower.net) si cu vocalu' de la mai sus-numitii, care canta in engleza parca-i de la mama lor...
Despre masterul Cohen chiar nu stiu sa spun, este un taram virgin pentru mine, da' piesa este cu zbarleala de par pe ceafa, si se numeste The Partisan.

Daca m-am bunghit eu bine, melodia este un fel balada despre Franta si eroismul soldatiilor ei in perioada ocupatiei germane.
Atasez si doua strofe, sa va introduc in atmosfera:

I have changed my name so often,
I've lost my wife and children
but I have many friends,
and some of them are with me.

An old woman gave us shelter,
kept us hidden in the garret,
then the soldiers came;
she died without a whisper.

Bine v-am regasit, dragilor, am venit pentru curatenia de primavara! :)
Salutam pe aceasta cale si pe dana... m-am cocosat de ras cu mona ei care mulge vaca! :D
If this doesn't make you smile
You don't have to cry
If this isn't making sense
It doesn't make it lies
b0nechina

Mesajde stefan » Vin Apr 04, 2003 9:27 pm

Initial trimis de b0nechina

...
piesa este cu zbarleala de par pe ceafa, si se numeste The Partisan.

Daca m-am bunghit eu bine, melodia este un fel balada despre Franta si eroismul soldatiilor ei in perioada ocupatiei germane.

Pai se cheama in original "La chanson du partisan", kind of self-explanatory... "Les allemands etaient chez moi / on m'ait dit: 'resigne-toi' / mai je n'ai pas peur / j'ai repris mon a-a-arme" etc. Partizanu de-si canta durerea, acu nu stiu daca e vreun cantec compus pe vremea rezistentei sau scris dupa, nu mai retin care erau writing credits...
subpolar homesick fane

"This here post might offend you some
If it doesn't it's because you're dumb"
stefan
Junior Member

Mesajde Oribilul Mosh » Sâm Apr 05, 2003 12:39 am

Daca ea nu ma iubeste....pentru ce m-a sarutat ?
Daca amorul nu-i prieste...pentru ce m-a sarutat ?

Greaua zilei vine din Bucurestii de alta data...Zavaidoc - Daca ea nu ma iubeste .

Iar usoara zilei...care este si ea f. grea...o piesa moldoveneasca care se cam pisha pe ce scot romanii la ora actuala. Zdubii si cu lautarul - Everybody in the casa mare.Sound si versuri superbe ! Extraordinar si lautarul.
pas cu pas..mergem la Holywood unde va canta formatia Zdob si Zdub ! :p

Buni de tot acesti baietzi...care au cantat la Moscova in deschiderea concertului Red Hot Chilli Peppers.
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde bhuttu » Sâm Apr 05, 2003 10:35 am

Initial trimis de Nightwish

[b]Godsmack-I Stand Alone
e un rock alternativ, se afla pe coloana sonora a filmului The Scorpion King, este o melodie destul de dura, dragutza, cu un videoclip reusit si din tot ce am ascultat de la Godsmack asta suna cel mai bine.
[/B]

Despre ale nenea astia de la Godsmack nu stiu prea multe, nor did I listen much, da' din ce-am ascultat de la ei Voodoo mi se pare cea mai reusita(I'm not the one who's so far away/when I feel the snake bite enter my veins/Never did I wanna be here again/And I don't remember why I came). Versurile-s dupa ureche, nu puneti prea mare baza.

Cat despre melodia mea de moment... cred ca sunt un mare ciudat: Blazzaj - Un singur lucru , versiunea cu Mara de la Baba Novac.
If there's a war, we'll all fight!
bhuttu

Mesajde Titina » Sâm Apr 05, 2003 6:51 pm

........am schimbat lista:
1.Christina aguilera-loving me 4 me
2.jennifer lopez-again
3.shakira-inevitable,etc..........
Titina
Junior Member

Mesajde catharsis » Sâm Apr 05, 2003 9:51 pm

melodia zilei este sex pistols - problems, piesa care se afla pe genericul filmului freddy got fingered, cel mai retard film pe care l-am vazut vreodata, dar care totusi mi-a placut... tom green ori e un geniu ori e un mare mare idiot...
there is no catharsis

cathartic media
catharsis

Ars Piratica...

Mesajde Aurolacul » Dum Apr 06, 2003 1:36 am

Pirats Klan - Chimia Hip-Hop-ului, O piesa misto de pe albumulArs Piratica care trebuie sa apara, abia astept.....
Aurolacul
Junior Member

Mesajde genicon » Dum Apr 06, 2003 10:54 am

Nu te supara, Aurolacule, dar mie mi se pare foarte cunoscut titlul pe care l-ai zis tu. Sigur melodia asta nu a aparut de mult????? :D
Ca, din cate stiu eu, o ascultam prin 1999 sau ceva de genul asta.... Ma rog, s-ar putea sa ma insel, dar nu prea cred...
Am zis
Fara acte, fara bani, fara echilibru - genicon!

Shi tzine bine minte numele/ Ca s-ar putea sa-l auzi din toate partzile/ Si n-ai sa uitzi niciodata ca ai fost cu mine - Du-te dracu! De la mine pentru tine...
genicon
Junior Member

AnteriorUrmătorul

Înapoi la Muzica