guess who
Moderator: Shaki
IA ca o las mai moale cu "undergroundul" ca sa salvez threat-ul...sariti lume ca pun muzica ceva mai cunoscuta/comerciala.....muzica buna bineinteles,sarati cu ghicitul,dar remember fara google:)
Nu aveţi permisiunea de a vizualiza fişierele ataşate acestui mesaj.
-
SatyR - Junior Member
- aphextwinz
- Junior Member
- aphextwinz
- Junior Member
La 21 este X-Perience - Magic fields,in rest ai raspuns corect Aliosha,jos palaria le ai
Cat despre mel puse de tine...ma tem ca nu le cunosc desi 2 imi suna cunoscute....la track3 de exemplu s-ar putea sa fie Offspring sau Blur...iar la track2 imi suna a.......Lenny Kravitz sau Red Hot Chilli Papers ...lol,presupun ca am dat-o in bara ..e da ma lamuresti tu

Cat despre mel puse de tine...ma tem ca nu le cunosc desi 2 imi suna cunoscute....la track3 de exemplu s-ar putea sa fie Offspring sau Blur...iar la track2 imi suna a.......Lenny Kravitz sau Red Hot Chilli Papers ...lol,presupun ca am dat-o in bara ..e da ma lamuresti tu

-
SatyR - Junior Member
Ale mele erau asa:
a treia Blur - Song 2
a doua RHCP - Soul to Squeeze
prima Oasis - Champagne Supernova
La tine:
29 David bowie - Absolute begginers
28 Tasmin Archer - Sleepin Sattelite
Celelelte 2 le stiu f bine(le-am ascultat inainte de zeci de ori) insa nu mai imi aduc aminte nici titlu nici cine le canta.
Oricum, felicitarile mele, le alegi bine, nici prea prea prea nici foarte foarte. Acum am ramas cu o melodie pe care ai postat-o la melodii de moment si pe care nu o mai ascultasem de ceva timp:
Summer moved on, honney moved out.
:p
a treia Blur - Song 2
a doua RHCP - Soul to Squeeze
prima Oasis - Champagne Supernova
La tine:
29 David bowie - Absolute begginers
28 Tasmin Archer - Sleepin Sattelite
Celelelte 2 le stiu f bine(le-am ascultat inainte de zeci de ori) insa nu mai imi aduc aminte nici titlu nici cine le canta.
Oricum, felicitarile mele, le alegi bine, nici prea prea prea nici foarte foarte. Acum am ramas cu o melodie pe care ai postat-o la melodii de moment si pe care nu o mai ascultasem de ceva timp:
Summer moved on, honney moved out.
:p
-
Aliosha - Mesaje: 5042