Masterboy , na la pu** !
30 mesaje
• Pagina 1 din 1
Masterboy , na la pu** !
Va dau linkul catre un thread de pe forumul softnews. Va rog sa il cititzi cu atentie.
Ce parere avetzi de spusele numitului Masterboy ?
http://www.softnews.ro/forum/showthread.php?s=&postid=85343#post85343
Dau copy/paste celor ce o sa le fie lene sa intre si sa caute. Iata ce a zis acest user al softnewsului despre forumul nostru : " Funclub nu intra in elita forumurilor din Ro. E doar un forum de cartier,unde posteaza toti neavenitii si lamerii din icafe-uri. Cred ca e forumul cu cele mai multe scandaluri si dejectii. "
Va rog sa va exprimatzi parerea aici. O sa public la ei pe forum acest subiect !
Eu....mi-am exprimat parerea despre Masterboy...inca din titlul acestui subiect.
Ce parere avetzi de spusele numitului Masterboy ?
http://www.softnews.ro/forum/showthread.php?s=&postid=85343#post85343
Dau copy/paste celor ce o sa le fie lene sa intre si sa caute. Iata ce a zis acest user al softnewsului despre forumul nostru : " Funclub nu intra in elita forumurilor din Ro. E doar un forum de cartier,unde posteaza toti neavenitii si lamerii din icafe-uri. Cred ca e forumul cu cele mai multe scandaluri si dejectii. "
Va rog sa va exprimatzi parerea aici. O sa public la ei pe forum acest subiect !
Eu....mi-am exprimat parerea despre Masterboy...inca din titlul acestui subiect.
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
-
Oribilul Mosh - Junior Member
Din partea baietilor de cartier care o barbugesc la icafeul de la cartier pentru supra-meseriasul masterboy: 4M sau daca nu pricepe limbajul nostru de cartier, Mult Mai Multa Muie. As mai avea cateva de spus despre forumul SN dar cred ca o sa le postez direct acolo
Gone 4 good
-
JaJa Beens - Mesaje: 691
le-am raspuns... desi cam e de kkt subiectul... cam foarte de cacat.
Ce pot sa zic, sunteti niste baietzashi de cartier, manca-ti-ash. Nu vad de ce respectivul a trebuit sa generalizeze dupa ce a citit posturile lui "Alin Seringa" si "SOD: fute-le tu pe toate"... dar na, poate cu alta ocazie o sa dea si de "fetitzele de cartier" de pe acest ilustru forum de cartier, manca-ti-ash.
Ce pot sa zic, sunteti niste baietzashi de cartier, manca-ti-ash. Nu vad de ce respectivul a trebuit sa generalizeze dupa ce a citit posturile lui "Alin Seringa" si "SOD: fute-le tu pe toate"... dar na, poate cu alta ocazie o sa dea si de "fetitzele de cartier" de pe acest ilustru forum de cartier, manca-ti-ash.
- Sopra Tutt1
- Junior Member
Am facut subiect nou la aia.
http://www.softnews.ro/forum/showthread.php?s=&threadid=11696
Nu se ia nimeni de fanclubul nostru. :p Au mare noroc aia...ca e SOD plecat din orash....ca navaleam peste ei. Strangeam brigata....si mergeam dupa Masterboy.

Nu se ia nimeni de fanclubul nostru. :p Au mare noroc aia...ca e SOD plecat din orash....ca navaleam peste ei. Strangeam brigata....si mergeam dupa Masterboy.
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
-
ai facut subiect pentru ce a zis domn' costel? in continuare imi permit sa te consider paranormal, ca sa nu zic anormal.
I-am trimis si eu un pm distinsului admin de acolo, poate imi explica de ce a inchis subiectul ("throll probabil"
) si pe ce s-a bazat cand m-a contrazis... si daca e ceva gresit in ceea ce am afirmat... stiu ca adevarul doare, dar nah
Cat despre cel care a afirmat ca mai sunt doua criterii de clasificare a forumurilor... a realizat singur ca nu sunt prea subiective (prin pm, of course)... si astfel nu se pot considera criterii
I-am trimis si eu un pm distinsului admin de acolo, poate imi explica de ce a inchis subiectul ("throll probabil"

Cat despre cel care a afirmat ca mai sunt doua criterii de clasificare a forumurilor... a realizat singur ca nu sunt prea subiective (prin pm, of course)... si astfel nu se pot considera criterii

- Sopra Tutt1
- Junior Member
Lasa mah sa fc subiect..sa ne facem auzitzi ! Abia astept sa vina eye si SOD ...sa se imbete groaznic...si sa se duca dupa Masterboy ! Sa vada el atunci....dejectzii de oameni...care nu au nimic sfant !
Pana la urma..nah ca mi-a raspuns frumos Fantoma Mare !
Ma bucur ...draga Sopra....ca luptzi si tu pe baricade alaturi de noi...vechii tai prieteni.
Roma Victor !

Pana la urma..nah ca mi-a raspuns frumos Fantoma Mare !

Ma bucur ...draga Sopra....ca luptzi si tu pe baricade alaturi de noi...vechii tai prieteni.

Roma Victor !
-
care voi ... mah?
Cat despre sod si eye... cred ca iti dai seama ca nici beti n-ar pleca la new york :p
Oricum, asa, sa luam pozitie si sa cladim o societate multilateral dezvoltata, cum bine zicea ala din fostul meu avatar... caci pe actualul il doare-n...
Cat despre sod si eye... cred ca iti dai seama ca nici beti n-ar pleca la new york :p
Oricum, asa, sa luam pozitie si sa cladim o societate multilateral dezvoltata, cum bine zicea ala din fostul meu avatar... caci pe actualul il doare-n...

- Sopra Tutt1
- Junior Member
-
cutuma© - Mesaje: 3047
Bravo D€cr€t! Da-ti mah dracu´ de hackeri, sau ce dracu sint aia de umbla pe acolo...cel putin fete ca la noi pe forum nu vezi peste tot...eu zic ca aia sint geloshi pe noi...

Skicklig charmör skickar choklad, chansar på skönt skjut
"Skilled seducer sends chocolate, hopes for a nice shag"
-
Nicholas_Alex - Junior Member
mie mi-a placut de raspunsul dat de Monitor:
"Sa nu crezi cumva ca tu esti mai breaz... In plus te aberezi fara sa ai date si fara sa stii macar cate stie Speedo despre trafic and stuff "
Binenteles ca nu o sa cred niciodata ca sunt mai breaz... si cica n-am date si nu shtiu cat stie Speedo (who the fuck is Speedo?)
.... oare de unde ma cunoaste pe mine tipu asta?
Datele pe care le-am furnizat sunt absolut reale si am o groaza de date relativ la forumuri si traficul lor... dar deh, "slipul" ala e dat draq.
sn sax
"Sa nu crezi cumva ca tu esti mai breaz... In plus te aberezi fara sa ai date si fara sa stii macar cate stie Speedo despre trafic and stuff "
Binenteles ca nu o sa cred niciodata ca sunt mai breaz... si cica n-am date si nu shtiu cat stie Speedo (who the fuck is Speedo?)

Datele pe care le-am furnizat sunt absolut reale si am o groaza de date relativ la forumuri si traficul lor... dar deh, "slipul" ala e dat draq.
sn sax
- Sopra Tutt1
- Junior Member
Am facut thread despre fanclub pe softnews. Si a unit Monitox tot ce s-a scris despre forumul nostru. Am descoperit si oameni de treaba pe acolo.
Na-va link : http://www.softnews.ro/forum/showthread.php?s=&postid=85624#post85624
Ceea ce vedetzi in avatarul meu este un meniu Fish Mac. Asa sa stitzi ! :p
Na-va link : http://www.softnews.ro/forum/showthread.php?s=&postid=85624#post85624
Ceea ce vedetzi in avatarul meu este un meniu Fish Mac. Asa sa stitzi ! :p
-
Cine mai este si Masterboy asta? Am citit si eu ceva posturi de la el.
poate-l pune draq sa se inregistreze pe fanclub.ro :mad:
poate-l pune draq sa se inregistreze pe fanclub.ro :mad:
-
dEpEchEmIND - Junior Member
Lasa mai depeche, mai bine intra aici. Cred ca ar fi foarte amuzant... Si asa, datorita lui cativa de pe fanclub s-au inregistrat acolo... doar ca sa il sece... da le baga alora membrii. Cat despre Masterboi... da-l dracu, daca vine aici, avem si noi un Vierme, un Mosh Oribil, o SODa caustica, care sa dea Decretu final...
Am zis
Am zis
Fara acte, fara bani, fara echilibru - genicon!
Shi tzine bine minte numele/ Ca s-ar putea sa-l auzi din toate partzile/ Si n-ai sa uitzi niciodata ca ai fost cu mine - Du-te dracu! De la mine pentru tine...
Shi tzine bine minte numele/ Ca s-ar putea sa-l auzi din toate partzile/ Si n-ai sa uitzi niciodata ca ai fost cu mine - Du-te dracu! De la mine pentru tine...
-
genicon - Junior Member
Dar ce are daca ne ducem acolo sa facem putin scandal? doar asa de fun? Macar acolo nu ne doare daca luam ban
Gone 4 good
-
JaJa Beens - Mesaje: 691
nici nu merita raspuns masterboy.
In fond shi la urma urmei, de ce va pasa atat de parerile oricarui floc?
To speak is to be silent
The concept is dead. There's nothing death should interrupt,
I went to bed last night with one sip left in the cup.
-
darkshines - Mesaje: 2260
mda...am citit si eu azi subiectul respectiv ... what can i say.... nu m-am bucurat dar... forumul nostru este complet diferit de al lor... aici suntem niste prieteni.... prin intermediului forumului am ajuns sa ne cunoastem mai bine.... si daca el a dat peste Barfe Online si nu s-a dus pe alt forum, e vina lui Masterboy nu a noastra (tot el este vinovat si pentru k nu vrea sa asculte argumentele voastre....)
ce rost ar avea sa mergem acolo sa facem scandal? Ar avea si aia mai multi useri... in orice caz, moshule... le-ai cam facut reclama gratuita ;D
ce rost ar avea sa mergem acolo sa facem scandal? Ar avea si aia mai multi useri... in orice caz, moshule... le-ai cam facut reclama gratuita ;D
indiferent cine esti si cum o arzi soarele tot rasare dimineata
---
vom zbura si fara aripi, trebuie doar sa crezi
---
- Wild Rose
- Junior Member
Lasa...ca mai multa reclama ne-am facut noi la ei. :p
ce prieteni esti tu cu noi , mai Bad Girl ....care nu iesi niciodata din vizuina sa vii la o intalnire? te dai mereu lovita !
ce prieteni esti tu cu noi , mai Bad Girl ....care nu iesi niciodata din vizuina sa vii la o intalnire? te dai mereu lovita !
-
Vin si eu....sa rid de voi...

Skicklig charmör skickar choklad, chansar på skönt skjut
-
Nicholas_Alex - Junior Member
Initial trimis de Oribilul Mosh
n-ai unde moshule
3/4 din aia sunt varza, inclusiv unii din administratori
some people deserve to die
-
vali - Mesaje: 5729
moshule... last time it wasn`t my fault.... Jasmy n-a putut, io n-aveam probleme.... :p
indiferent cine esti si cum o arzi soarele tot rasare dimineata
---
---
- Wild Rose
- Junior Member
hmmm... am mai intrat acum, recent, dar nu stiu cat de actual mai este postul meu.... Cert este ca aia au inchis threadul, si ca motiv scrie: "Din greseala
" Hmmm... mai fac si figuri... cred ca ar trebui luat avatarul lui deampulea si pus ca motto la forumul lor...
Am zis

Am zis
Fara acte, fara bani, fara echilibru - genicon!
-
genicon - Junior Member
Am facut subiect nou la aia.
Wazzup crackerheads. As fi postat mai demult dar abia acum am aflat de acest thread prin intermediul lui DepecheMind
Deja va agitati aiurea. Daca incepem cu faze de genul Fanclub Vs Softnews nu ajungem nicaieri. Logic ca s-a inchis threadul pe Softnews, dupa magariile scrise de voi acolo.
Daca va plingeti ca Barfe online va afecteaza imaginea, atunci delimitati-va de el, pt ca va fac de kkt la greu dejectiile de acolo.
In rest, I think I'll stick around here for some time.

Peace for all FanClub & SN
- Masterboy
- Junior Member
De acord cu Masterboy !
PACE !
subiect inchis
PACE !
subiect inchis
-
30 mesaje
• Pagina 1 din 1
Înapoi la Vechi: Kterinca & Aberatzii