Melodii de moment

Incantarea cantarilor

Moderator: Shaki

OK...

Mesajde Aurolacul » Dum Apr 06, 2003 1:40 pm

SE pare ca am gresit, oricum, e greu sa aflii in Anglia ce sa intampla in Underground-ul romanesc. Alta melodie misto e Ada Milea - Cantec Pentru Reconciliere. Stil, ciudat, ca o poezie mixat cu sunete de chitara interesante.
"For evil men to succeed all it takes is for good men to do nothing"
Aurolacul
Junior Member

Mesajde SatyR » Dum Apr 06, 2003 2:09 pm

Initial trimis de Nightwish

hai sa te lamuresc eu in legatura cu pirma melodie. :D
[b]Godsmack-I Stand Alone
e un rock alternativ, se afla pe coloana sonora a filmului The Scorpion King, este o melodie destul de dura, dragutza, cu un videoclip reusit si din tot ce am ascultat de la Godsmack asta suna cel mai bine.
cat despre a doua melodie habar am, sa ne lamureasca SatyR. :rolleyes: [/B]

Cam asa e cum zice Nightwish in leg cu Godsmaku',cat despre Bllod in face-yelworC nu stiu nimik,poate imi spuneti voi cate ceva ...tot ce poyt spune e ca e o mel dark-wave sau ceva de genu asta cu voce ca de blackmetal,o ciudatenie,da suna interesant :)

Io zilele astea ascult grupa mare asa:

Paul Oakenfold - southern sun (original mix)
Paul Oakenfold - Southern sun (Dj Tiesto remix)

Suna al dracului de bine amandoua.....e vorba de o meodie house?,cred ca un soi de house e dar ceva mai ciudat cu niste influente orientale pa vocal (canta o dom'soara) si care are un sound mega optimist si foarte exotic,e deaia de plaja/mare/valuri...

Paul Oakenfold
Southern Sun

(Vocals: Carla Werner)

Piece by piece
I release
once was mine
now undone
turned blue like New
Orleans
and went down like
a southern sun
I still feel you
beneath my skin
I am tempted
to throw my senses in
'cos its easier to fly
than to face another night in southern sun
and your love is all around
(x2)
in the air to set me free
set me free
you last like a song
I'm deflated
I am pieces on the wind
unrelated
I still feel you
beneath my skin
I am tempted
to throw my senses in
'cos its easier to fly
than to face another night in southern sun
and your love is all around
in the air to set me free
set me free
'cos its easier to fly
set me free
SatyR
Junior Member

Mesajde Julya_15 » Dum Apr 06, 2003 3:33 pm

Toate melodiile de pe ultimul album tATu,"200 km/h in the wrong lane" sun tmishto.
Ar mai fi ..tot melodii de tatu: Love 4ever,U.U.U.,si "íŸ ñiüí¹í« ñ óí¹í«í  "(adica Io soshla c yma-All the things she said)
Mother looking at me,tell me what do U see,yes I've lost my mind!
Daddy looking at me,will I ever be free,have I crossed the line?
Julya_15
Junior Member

Jimi Hendrix - Star Spangled Banner

Mesajde alina » Dum Apr 06, 2003 10:45 pm

se aude o chitara nu e hendrix!

si de la noi ca asa-i faza :iris-mirage ;P cu mentiunea "Unde s-au dus unde au apus /Anii de sus ,anii gloriei voastre"
addio pirata!
alina
Junior Member

Mesajde genicon » Lun Apr 07, 2003 3:20 pm

Am vazut ca se mai "da" si pe categorii, asa ca ma risc si eu o tzar:

grea: La Familia - Politzia e militzie
usoara: Panjabi MC - Mundian to bach ke

Am zis
Fara acte, fara bani, fara echilibru - genicon!

Shi tzine bine minte numele/ Ca s-ar putea sa-l auzi din toate partzile/ Si n-ai sa uitzi niciodata ca ai fost cu mine - Du-te dracu! De la mine pentru tine...
genicon
Junior Member

Mesajde SatyR » Lun Apr 07, 2003 4:09 pm

Tribe of Circle - Evil is a point of view

Melodie recomandata amatorilor de muzici mai ciudate...chiar intunecate....este o melodie dark-industrial cu un sound ce aduce de renumita casa de discuri "Cold Meat Industri" axata de dark-ambient. Deci daca va place ce se gaseste pe la cold meat tribe of circle o sa va placa sigur :)
SatyR
Junior Member

Mesajde darkshines » Lun Apr 07, 2003 9:18 pm

The exploited - Sid Vicious was innocent

wake up, darkshines

To speak is to be silent
The concept is dead. There's nothing death should interrupt,
I went to bed last night with one sip left in the cup.
darkshines

Mesajde MiG29 » Lun Apr 07, 2003 10:14 pm

Minor Threat-Straight Edge ...fuckin` great:D
The Earth is full.GO HOME!
MiG29

Para...

Mesajde Aurolacul » Lun Apr 07, 2003 10:25 pm

Parazitii - Degetul Mijlociu, ultima melodie cu ei care am luat-o, shi imi place mult, dar cm asta e povestea cu majoritatea cantecelor Parazitii.
Aurolacul
Junior Member

Here comes the clown...his face is a wall

Mesajde Oribilul Mosh » Mar Apr 08, 2003 10:59 am

Melodia mea de moment este Animal X - Iubirea mea , o melodie superba ce scoate in evidentza talentul celor 3 baietzi : Vierme , Soparla si Hyena. Voci superbe.
A doua melodie a zilei este TNT - Ani de liceu , o melodie originala si non conformista care imi place la nebunie.

Bineintels...am glumit mai sus. Stau bolnav in casa si nu am ce face. Si acum melodiile zilei , pe bune :

In primul rand Demis Roussos - My Friend The Wind
My friend the wind will come from the hills
When dawn will rise, he'll wake me again
My friend the wind will tell me a secret
He shares with me, he shares with me

Poetice versurile si interpretarea acestui cantaretz cu fatza de popa.Astept si eu sa vina o vreme ca in melodia asta...cu diminetzi racoroase de vara....nu cu mizeria asta de primavara care e acum afara. (cel mai imbecil anotimp e primavara asta. niciodata nu mi-a placut)

A doua melodie a zilei vine din anul 1990 , INXS - By my side
In the dark of night
Those small hours
Uncertain and anxious
I need to call you
Rooms full of strangers
some call me friend
But I wish you were close to me

Si in sfarsit a treia melodie a zilei...un duo superb : Eric Clapton & Tracy Chapman - Gimmie one reason , bineinteles varianta live la inceputul careia Clapton spune : "ladies and gentelmens..please....Tracy Chapman ! " si se aud ropote de aplauze.

Iar de incheiere...Chris Rea - Josephine

Cam atat pentru moment.

IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde Dee Dee » Mar Apr 08, 2003 6:36 pm

Placebo - The bitter End ( super melodie si clipul la fel ! Placebo rulz ! )

Anouk - Everything ( parca am mai scris melodia asta ..dar imi place la nebunieee :) mai ales ca e noua... abia ashtept sa imi fac rost de ultimul ei album !!!! )

Linkin Park - From the inside ( e melodia care imi place cel mai mult dupa METEORA si o ascult mereu ....ma obsedeaza ! :) ..defapt toate sunt cool .. si BReaking the Habit e tare! )
It's too bad, but that's me
what goes around comes around, you'll see that I can carry the burden of pain 'cause it ain't the first time that a man goes insane and when I spread my wings to embrace him for life I'm suckin' out his love, 'cause I, I'll never be NOBODY`S WIFE !!!
Dee Dee
Junior Member

I'm afraid too...

Mesajde Aurolacul » Mar Apr 08, 2003 8:14 pm

David Bowie si Nine Inch Nails - I'm Afraid of Americans. Cam caca melodia, cred ca o sa o sterg.
Aurolacul
Junior Member

Mesajde Ilinca_ » Mar Apr 08, 2003 8:45 pm

acuma nu stiu de ce da am ascultat nirvana - plateau de vreo 4 ori la rand. e f faina
have fun, drink milk!
Ilinca_
Junior Member

Mesajde Oribilul Mosh » Mar Apr 08, 2003 9:51 pm

Aliosha...a innebunit lumea. Aceasta fata de 15 ani , din Mangalia....asculta Nirvana-Plateau.

Nu ar trebui sa ii recomandam Meat Puppets ? :p
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde catharsis » Mar Apr 08, 2003 10:25 pm

moshule, ai grija ca e fana declarata alice in chains si banuiesc ca stie si de meat puppets care suna mai prost ca nirvana (vocea cel putin...)

sa revenim la oile noastre: peisa zilei: coldplay - trouble, am ascultat-o intr-un supermarket si mi-a ramas in minte, destul de catchy fara a fi exagerat de comerciala... stiu sa faca muzica emotionala baietii de la coldplay, dar nu in stilul grandoman u2, cu care sunt adesea comparati...
there is no catharsis

cathartic media
catharsis

Mesajde MiG29 » Mie Apr 09, 2003 12:15 am

Public Enemy-Do you want to go our way .dupa atata rock era nevoie shi de putzin old school hip -hop.eminem ar avea multe de invatzat de la baietzii astia.
MiG29

Mesajde Aliosha » Mie Apr 09, 2003 4:58 am

Melodia de moment e
Cat Power - Fool. Sambata concerteaza in oras si cred ca ma duc sa o vad. De cacat ca Duminica am examen... sau poate nu mai gasesc bilete ca asa patesc mereu de cate ori vreau sa ma duc la ceva ce ma intereseaza.
Aliosha

Mesajde SOD » Mie Apr 09, 2003 10:53 am

Motorhead - Slow Dance,de pe albumul We are Motorhead,piesa supermisto,pe care am fost surprins s-o aud in Focsani la un icafe!
Rape me tender 'cos I'm verry sensitive
FOUR OF A KIND
SOD

Wu Tang...

Mesajde Aurolacul » Mie Apr 09, 2003 4:41 pm

Wu Tang - 7th Chamber de pe albumul faimos: Enter The Wu tag 36 Chambers. Genial albumul, nu il am tot, dar il copiez indcetu cu incetu.........hehe!
Aurolacul
Junior Member

Mesajde Mirela » Joi Apr 10, 2003 4:58 am

Daca tot nu am somn...

Dire Straits - Sultans of Swing - o melodie aducatoare de amintiri frumoase
si
AC/DC - For Those About To Rock(We Salute You) - alte amintiri de suflet...
Pink fluffy dynosaurs
Tremendously hardcore...
We are not born with the conviction that Pepsi is better than Coke and that heavy metal liberates the soul (Solomon, 2003). We try it out for ourselves...
Mirela

Mesajde catharsis » Joi Apr 10, 2003 11:08 pm

astazi am reascultat the storkes - is this it? un album foarte bun, de pe care in afara de last nite se disting: hard to explain, is this it?, someday, take it or leave it...
propun ca piesa a zilei hard to explain

I say the right things
But act the wrong way
I like it right here
But I cannot stay
I watched the TV
Forget what I'm told
I am too young
And they are too old
I'll make it you see
I'm ever so pleased
Pretend to be nice
So I can be mean
I missed the last bus
I'll take the next train
I try, but you see
It's hard to explain
there is no catharsis

cathartic media
catharsis

Mesajde Aliosha » Joi Apr 10, 2003 11:29 pm

O melodie de pe un album criminal - e de ajuns sa ascultati orice cantec ca sa se vada mana lui Steve Albini.

"Mclusky Do Dallas"- McLusky

To Hell With Good Intentions

"My love is bigger than your love
We take more drugs than a touring funk band
Sing it
My love is bigger than your love
Sing it
My love is bigger than your love
Sing it

My band is better than your band
We've got more songs than a song convention
Sing it....
etc...
"
Aliosha

Tell Laura I Love Her - Ray Peterson

Mesajde SatyR » Vin Apr 11, 2003 1:28 am

O melodie foarte emotionata pe care nu ai cum sa nu simti nimik....o linie melodica foarte expresiva precum si niste versuri sub forma unei scurte povestiri cu final tragic dar de mare sensibilitate.

Thanx Mosh :))
SatyR
Junior Member

Mesajde MiG29 » Vin Apr 11, 2003 11:46 pm

Manu Chao-Welcome to Tijuana ,o melodie destul de banala dar are un sound care imi place shi imi aduce aminte de god times.
MiG29

Mesajde Oribilul Mosh » Sâm Apr 12, 2003 12:00 am

Pt. ce imi multumesti , SatyR ? :con:

Astazi i-am ascultat pe London Symphony Orchestra. Asa scrie la winamp. Nu stiu cine sunt si ce vor...dar interpreteaza super-bine melodii celebre. Cum ar fi : I just call to say I :love: you (in original Stevie Wonder) , Nights in white satin (Moody Blues) si Winners take it all (ABBA).

Si am mai gasit si alte melodii ...asa orchestrale,daca le pot numi in acest fel. Francis Goya - Concierto D'aranjures. Nici de asta n-am auzit. Acum iar o sa imi zicetzi ca sunt incult...dar asta e....n-am auzit. Dar imi place cum suna. Tocmai potrivit pt. vineri seara spre sambata dimineatza. Asa...linistitor. In blocu de vis-avis e petrecere...d'aia de pusti la 17 ani....house. Am bagat asa o muzica clasica....in semn de protest la adresa lor. :) Glumesc....imi place mie...d'aia am bagat.

Mr Hyde...de Ricky King ai auzit ? O bucata numita...Exodus ...de mare finetze. :)

Si in incheiere..Fausto Papetti - Theme from Paradise. Asta e cunoscuta rau. E si muzica usoara dupa tema asta. Canta o pustoaica.

SatyR...sper ca esti madru de mine ca ascult asa ceva. Nu uita sa imi zici pt. ce imi multumesti !

Atat am avut de spus....pentru moment.
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde Aliosha » Sâm Apr 12, 2003 4:46 am

Urmatoarea melodie cred ca e preferata mea de la The Verve, mai ales datorita versurilor. O sa le postez pe Goldies desi nu cred ca si-ar gasi locul acolo pt ca e de prin 95... oricum. Satyr, catharsis daca nu o stiti , check it out.

History
Aliosha

Sunt de moda veche, stiu....

Mesajde dEpEchEmIND » Sâm Apr 12, 2003 6:17 pm

Am gasit cateva melodii care erau la moda acum vreo 5 ani, ('98, '99 )care imi plac foarte mult si care imi amintesc de vremurile cand abia incepeam sa le colectez de pe la radio:
  • Sasha - If You believe
  • Robbie Williams - No Regrets
  • Natalie Imbruglia - Torn
  • Haddaway - What is love? (pe asta o mai da din cand in cand pe la Europa FM)
Subscriu.

Oribilul Mosh is on your ignore list.
dEpEchEmIND
Junior Member

Mesajde catharsis » Sâm Apr 12, 2003 9:46 pm

aliosha, de la the verve am numai urban hymns, care mi-a placut foarte mult asa ca o sa iau si history... am citit ceva reviewuri si am auzit vreo 2-3 melodii al lui ashcroft si sunt slabute...
de the shining ai auzit ceva?
m-am mirat foarte mult ca printre toate dejectiile muzicale romanesti, atomicul mai baga si muzica buna, asa ca piesele zilei suie paparude - atac la persoane si firma - la orbire, ale caror videoclipuri le-am vazut pe postul sus mentionat... firma are o piesa excelenta si un videoclip bun facut cu buget minim... promit ceva baietii, iar paparude au album nou si o idee originala de videoclip (viniluri in loc de cap)
there is no catharsis

cathartic media
catharsis

Mesajde SOD » Sâm Apr 12, 2003 11:37 pm

buna seara!
aflandu-ma la casa mea parinteasca in aceasta saptamana,am rascolit printre vechile mele casete video si am gasit una din 92,pe care am inregistrat un intreg headbangers ball cu slayer!o desfatare a ochilui si a urechilor!
pentru a nu stiu cata oara,melodia mea de moment,Slayer - Seasons In The Abyss,plus SOD - Billy Milano Mosh,fac ca,cel putin pentru mine,ritmurile rock-ului anilor 80 sa insemne ceva.
Nu aveţi permisiunea de a vizualiza fişierele ataşate acestui mesaj.
Rape me tender 'cos I'm verry sensitive
FOUR OF A KIND
SOD

Mesajde Aliosha » Dum Apr 13, 2003 5:39 am

Initial trimis de catharsis
aliosha, de la the verve am numai urban hymns, care mi-a placut foarte mult asa ca o sa iau si history... am citit ceva reviewuri si am auzit vreo 2-3 melodii al lui ashcroft si sunt slabute...
de the shining ai auzit ceva?

Eu ma refeream piesa History de pe albumu de dinainte de Urban Hymns, "A Northern Soul"
http://www.allmusic.com/cg/amg.dll?p=amg&uid=11:18:34|PM&sql=Aos67gjero6im

E drept ca nu prinde la fel de repede ca Urban Hymns, trebuie ascultat de cateva ori, mie cel putin asa mi s-a intamplat.

De Shining(formatia :D ) nu am auzit. Ce-i cu ei.

Am vazut ieri un clip cu Transplants - (vocalu de la Rancid, bateristu de la blink si inca unu). Astia de la allmusic le dau 4/5 stele dar nu mi s-au parut cine stie ce. Aveau si rapereala pe langa punk ska-ul ala pe care il faceau. Melodia se chema DJ DJ, o stii ?

Urmeaza melodia de moment. The Cure - Pictures of you de pe Desintegration, un album excelent.

Melodia e facuta pentru a anume Mary, prietena lui Robert Smith din acel moment, viitoarea(si probabil actuala, nu am stat sa citesc mai mult ) nevasta.
Asta e linkul spre pagina(de pe siteul oficial) lui Robert Smith, cu muzica, filmele, cartile, picturile lui preferate, etc...

http://www.thecure.com/robertpages/robert.html

later edit: nu ma pot abtine sa nu mai pun o melodie, una dintre preferatele mele de la cure: From The Edge Of The Deep Green Sea , nota 10.
Aliosha

AnteriorUrmătorul

Înapoi la Muzica