Cristiana Raduta
11 mesaje
• Pagina 1 din 1
Cristiana Raduta
Ce credeti??
- Sw33tie
- Junior Member
nu-mi place ... din nici un punct de vedere ...
Till the roof comes off, till the lights go out, / till my legs give out, can't shut my mouth / Till the smoke clears out and my high burns out, / I'ma rip this shit till my bones collapse---'Till I Collapse---Eminem
-
Josefine^ - Junior Member
Initial trimis de ro-ana
Ce sa cred? Voce are, dupa parerea mea.. dar succesul ei se bazeaza pe altceva (vezi videoclipul de la "Amor, amor"). In rest.. pacat ca s-a tuns.. acuma arata groaznic.
Voce are, ca toata lumea (am auzit-o vorbind), insa nu e pentru cantat.
Si sigur succesul eu se bazeaza pe altceva. Adica se .... cu cine trebuie si a iesit mare cantareatza. Daca a vazut ca in teatru nu poate... s-a recalificat

V-am pupat pe chelie! ;e
-
copiutzu - Junior Member
Initial trimis de copiutzu
Voce are, ca toata lumea (am auzit-o vorbind), insa nu e pentru cantat.
Si sigur succesul eu se bazeaza pe altceva. Adica se .... cu cine trebuie si a iesit mare cantareatza. Daca a vazut ca in teatru nu poate... s-a recalificat![]()
Pai ce sa poata in teatru, ca mi-a spus o prietena, colega de facultate cu ea, ca a fost cam singura din an care a picat la licenta. Oricum, aceste"cantarete" in categoria carora mai intra Ana Lesko, U-nica si alte anonime, sunt niste tarfe destepte care s-au orientat. Se putea si mai rau:D
-
Salma - Mesaje: 774
nici n-am auzit de U-nica 

Till the roof comes off, till the lights go out, / till my legs give out, can't shut my mouth / Till the smoke clears out and my high burns out, / I'ma rip this shit till my bones collapse---'Till I Collapse---Eminem
-
Josefine^ - Junior Member
Pentru Cristina Raduta...
"Sunt oricand dispus sa-i trag o putza"
"For evil men to succeed all it takes is for good men to do nothing"
-
Aurolacul - Junior Member
11 mesaje
• Pagina 1 din 1
Înapoi la Vechi: Kterinca & Aberatzii