Mai multe detalii, maine, pt. ca e aproape 3 dimineatza si-s rupt de somn 
Mai multe detalii, maine, pt. ca e aproape 3 dimineatza si-s rupt de somn 

i like him!
clipul pops e difuzat destul de mult pe atomic...l-am vazuts uper des zilele astea!! melodia e coomerciala si prinde repede!! bravo lor!
Probabil cand vor ajunge sa-si compuna ele piesele sau sa-si plateasca 1500-200$/melodie .. la cate un compozitor gen Marius Moga .. situatia va fi alta.
ma bucur k macar a aparut site-ul tau acolo ;D ...singurul lucru bun!
take care!
ma bucur again k esti de aceasi parere!!! o sa ma uit acum ;D ! si..legat de Pops...imi vine cam greu sa cred ca nu le place interviul... cred ca s-au prins k nu ti-a placut tie si s-au gandit sa-ti cante in struna!! oricum si revistele astea infloresc mult...in general CoolGirl abereaza tare de tot!!!!
sper k nu a iesit interviul bine si au inflorit aia pe-acolo k altfel chiar au fost nashpa! 

)

Initial trimis de OLiX
da .. am luat legatura cu ele .. si tin o legatura destul de stransa cu ele .. siteul e facut de mine. Numere de telefon nu-ti pot da pentru ca .. nah. Fetele astea .. sincer acuma .. chiar au ceva in cap .. eu am ajuns sa stau ore intregi la telefon cu ele .. si am vorbit foarte multe chestii .. in special cu Aylin si Diana, cu Tina nu am vorbit foarte multe, dar in schimb .. cu Minola .. care are 14 ani .. dar gandeste ca o fata de 19 ani .. am ajuns sa vorbesc iar` foarte multe chestii. Mie-mi plac![]()

nice...erau dragutze...si au plecat repede! asta e tot ce pot sa zic!
nu comentez mai mult1 aaa....ba da....diana chiar s-a ingrashat si tina e de departe cea mai dragutza! ;D
Înapoi la Pop si Dance romanesc
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 0 vizitatori