legalizati iarba..

Forumul asociat fanclubului Parazitzii

asa e

Mesajde renegatu » Joi Feb 13, 2003 10:01 am

yo i-as omorat pa toti dece dracu au mai ap[rut pa lume
sa ne fumeze IARBA acu` se dau mari (cred) ca la iei se legalizeaza si la noi nu.dai in mortii lor astept sa se legalizeze si la noi (sa pot sa ma rup legal)
gura omului uneori poate fi ca o casma,poate sa-i sape groapa de aceea "traieste si lasa-i pe ceilalti sa moara" caci mortii nu mint niciodata
renegatu
Junior Member

Mesajde c3lia » Vin Feb 14, 2003 4:11 pm

iarba o creshtem ,o iubim shi-o fumam....shi dak nu ,este imposibil sa nu avem de unde sa ne-o procuram..cel putzin mie nu mi s-a intamplat niciodata sa nu gasesc(dak nu azi ,maine).poate sunt avantajata de faptul k locuiesc in feerik&mirifik kpitala...shi nici nu-mi trbuie prea multa (k doar n-o fumez k p pallmall lights)...anyway nu vad nik interesamt in a o cumpara de la farmacie k p tampoane...shi nici pretzul nu cred k ar scadea considerabil(makar pt iarba sa nu platim tva). din pct meu d vedere e bine oricum...un avantaj d luat in calcul la o 'varza legala' e raportul pretz-calitate..adik n-ar mai exista atatea tzepe shi cel mai important probabil -ar pricepe shi kknarii k nu suntem "drogatzi" dak ne rupem shi noi din cand in cand ...in rest "pick it,pack it,fire it up,come alooog and take hits from the boooong"
c3lia
Junior Member

Sa vedeti chestia dreaq...

Mesajde AdevaRapper » Vin Feb 14, 2003 11:45 pm

...Saptamana asta am avut ora deschisa la dirigentzie si a fost invitata (sau autoinvitata) noua directoare a liceului. Tema discutiei a fost "Drogurile si bla-bla-bla". Anyway, nu asta conteaza! La un moment dat, un coleg a pus problema legalizarii marijuanei (dupa ce ii povestisem eu in prealabil treaba cu Ungaria) si s-a suparat asa tare directoarea aia noua ca i-a scazut nota la purtare si acum il supravegheaza indeaproape ca sa-i caute nod in papura... Weird, ism't it?
Daca ramanem aici, aici ramanem!!!
AdevaRapper
Junior Member

Re: Sa vedeti chestia dreaq...

Mesajde cipsua » Dum Feb 16, 2003 11:22 pm

cum te simti dupa ce fumezi iarba ?????????????
cipsua
Junior Member

Mesajde Raspopitu » Lun Feb 17, 2003 12:26 am

lol,saracu,la faze din astea ma enervez de mama focului.Ce proasta tre sa fie directoarea aia:>>.

Numa bine
Eu sunt nascut in alb-violet/Traiesc in alb-violet/Si port in suflet si in gand/Mereu un nume sfant/Caci alb imi este sufletul/Violeta inima/Si pentru POLI voi canta/Doar asta-i viata mea!
Raspopitu
Junior Member

Mesajde AdevaRapper » Sâm Feb 22, 2003 12:20 am

Pai este... si ca sa se stie, o cheama dna Petrescu... Anyway, nu asta conteaza...
Nu sunt in stare sa-i raspund lui cipsua. Este cineva?
AdevaRapper
Junior Member

Mesajde c3lia » Sâm Mar 01, 2003 6:25 am

sa vedetzi c-am patzit....zilele astea trebuia sa fac rost urgent d nishte iarba shi nu prea aveam timp sa umblu dupa ea.din intamplare fac cunoshtintza cu unu care se ocupa cu deastea shi ii cer un gram...faza la care omu imi tzine teoria chibritului shi se chinuie sa-mi explice k fetele nu ar trebui sa fumeze,k ei ,intre baietzi ishi permit dar ashe ceva nu e de noi....mah,cum sa gandeshti asha?a inebunit lumea asta d tot...adik ce treaba are plamanu meu cu pula lui?...and if i was a dude i'd tell him to SUCK MY DICK!!!
c3lia
Junior Member

Mesajde TheSmoker » Joi Mar 06, 2003 11:36 pm

Ca bine zici! iar treaba cu iarba e...mai bine sa o legalizeze si fiecare sa faca ce vrea...adica te provoc trage daca te tenteaza altfel nu fuma! :P
Sunt un uitat din popor in istorie cu glorie
Sunt intr-un foc scanteia de victorie!
TheSmoker
Junior Member

:(

Mesajde renegatu » Sâm Mar 08, 2003 7:16 pm

ai dreptate frate dar am si yo ceva de zis :ai uitat ghilimelele
nu e frumos sa flolosesti cuvintele altora fara
cu iarba am mai zis ai dreptate fiecare face ce vrea nu tre` sa faca ce fac yo sau altii gagicile n-ar trebui sa fumeze cel putin nu pe fata pt ca stiti si voi sant luate de tarfe
gura omului uneori poate fi ca o casma,poate sa-i sape groapa de aceea "traieste si lasa-i pe ceilalti sa moara" caci mortii nu mint niciodata
renegatu
Junior Member

Mesajde c3lia » Mar Mar 11, 2003 6:25 am

ok, shi eu am omis ghilimelele,dar nu am reprodus exact k sa nu transform tot mesajul intr-o chestie feminista,deci se accepta....(lil' kim a spus "I'd tell y'all to suck my dick").cat despre barfe,n-ar trebui sa deranjeze cele din partea persoanelor cunoscute ,chestii de genu "dak vrei s-o futzi p-asta nu te chinui s-o-nbetzi k la baieramul trecut a bagat 2 sub masa".adik dc m-ash atak?iar restul e mai bene sa shtie de la inceput pt a evita,sa zicem,un shoc(deshi e cam mult spus).mai ales pt k fetele au talentul d a lasa o prima impresie buna shi nu cred k e corect sa induci lumea in eroare.
in concluzie : dak tot punem problema legalizarii e bene sa scapam d prejudecatzi shi sa fie la fel d legala pt toata lumea(nu ma refer shi la evitarea unei limite d varsta - ar fi imposibila shi nu neeaparat benefik)
c3lia
Junior Member

Legalizare, da...

Mesajde Giordana Bruna » Dum Mar 23, 2003 3:04 pm

Ce-ar fi ca, legalizata fiind ganja, nenea Bill Clinton sa traga un fum si in loc de butonul rosu sa-si imagineze sfarcurile lu' Monica? Sau sa nu-si imagineze nimic, sa-l umfle rasul si sa apese. Stiti faza cu Nero care intrebat fiind de ce a dat foc Romei a raspuns "am vrut sa vad daca se-aprinde"
Pe bune acum orice rahat poate deveni naspa daca pica in mainile unui prost. Am cunoscut o cretina dependenta de guma de mestecat, daca n-avea ciunga rumega in gol si nu se putea opri
Giordana Bruna
Junior Member

Mesajde ckride » Dum Mar 23, 2003 5:53 pm

Giordana Bruna parca bush e la putere acuma.....

in fine ce vroiam sa zic, c3lia imi place cum gandesti, cand punem de-o iarba ? :S :D

Legalizare... sa mai treaca... timp, cam 20 de ani, si cand voi fi io presedinte va promit ca asta o sa fie primul lucru care o sa-l fac... printre primele anyway :)
ckride
Junior Member

Anytime, anywhere

Mesajde Giordana Bruna » Lun Mar 24, 2003 3:54 pm

Scuzee, am uitat de Clinton, de fapt stiam da'...eh, las-o balta. Oricum, ideea asta era. Cum dracului fabrici un bong, by the way?
Giordana Bruna
Junior Member

Mesajde renegatu » Mie Apr 02, 2003 2:17 pm

cu plecatu nu am nimic in potriva da daca mor astia din cauza la iarba nu mai legalizeaza asti irba in veci doar daca vor sa murim toti
renegatu
Junior Member

Re: Legalizare, da...

Mesajde AdevaRapper » Mie Apr 02, 2003 10:00 pm

Initial trimis de Giordana Bruna
Ce-ar fi ca, legalizata fiind ganja, nenea Bill Clinton sa traga un fum si in loc de butonul rosu sa-si imagineze sfarcurile lu' Monica?

Oricum nu ar fi mai rau decat ceea ce face George W Bush acum in Irak!
AdevaRapper
Junior Member

Mesajde renegatu » Joi Apr 03, 2003 10:26 am

George W Bush face ce cree el ca e mai simplu ca sa faca rost de petrol ieftin da parerea mea e ca nu tre sa se joace cu vietile oamenilor
parlamentarii nostri nu legalizeaza iarba ca "e rea,omoara"a razboiu` ce pula mea e macar daca mori drogat mori ca ai vrut u nu ca a vrut un cacanaar de sus ca sa te trimita in cacat
renegatu
Junior Member

Re: Re: Sa vedeti chestia dreaq...

Mesajde wutang » Vin Apr 04, 2003 12:01 pm

Initial trimis de cipsua
cum te simti dupa ce fumezi iarba ?????????????

da de ce nu incerci?
wutang
Junior Member

Se va legaliza!!

Mesajde austriaca » Vin Apr 04, 2003 2:56 pm

Parerea mea e ca se va legaliza in viitorul apropriat, de ce sa nu se legalizeze? daca sa putut legaliza alcoholu si tzigarile se va legaliza si iarba, numai ca legalizarea asta trebuie facuta incet astfel sare in ochii...
austriaca
Junior Member

Iarba huh? greeeeeu

Mesajde Cupu » Joi Apr 10, 2003 10:41 am

mda... am o problma mare cu wsp-ii astia (weed supply provider) ... adica dupa ce ca multi s-au cumintit
aia care mai dau inceraca tepe adica mi-a vandut unu saptamana trecuta
niste oregano cu cimbru... mai mirosea si a friptura...
Ma rog ca alt raspuns... despre bong.. uite cum il fac io...
Iei o sticla de plastic o poleiala dee la ciocolata si un furtun cu diametru miiiiiic
Asa... umpli sticla cu apa pe jumate, deasupra nivelului apei faci o gaura si bagi
furtunu acolo, la gura sticlei pui poleiala astfel incat sa aiba o forma concava( sau convexa nu sunt prea sigur damn..)
si ... pui iarba pe poleiala si cu bricheta ii dai foc mai tragi un fum prin furtun.... mai
ii dai foc mai tragi un fum prin furtun.... Mda asa fac yo cel putin
si e misto ca se si filtreaza prin apa aia....iar daca esti
weedaholic rau de tot poti sa bei si apa apoi :P
Mda poate imi spuunet si mie pe unde sa ma invart sa dau de un wsp serios...nu??
Sper ca asa o sa faceti
Bafta
Cupu
Junior Member

Re: Se va legaliza!!

Mesajde Cupu » Joi Apr 10, 2003 10:47 am

Initial trimis de austriaca
Parerea mea e ca se va legaliza in viitorul apropriat, de ce sa nu se legalizeze? daca sa putut legaliza alcoholu si tzigarile se va legaliza si iarba, numai ca legalizarea asta trebuie facuta incet astfel sare in ochii...

Mda.. pai fii atenta austriaco' ca tutunul si alcoolul erau deja foarte cunoscute pe vremea in care nu se stia cat rau fac... si acu' vor nu vor tre sa le accepte....
Adevarul e ca si iarba e de demult ca imi vine greu sa cred ca indienii aia fumau pipa pacii ( cu tutun simplu cica) si aveau halucinatii asa aiurea... deci si indienii le cam trageau
Ma rog acu oricum mai e MUUUULT in romania pana sa o legalizeze... E categoria 2.... daca esti dealer si te prind ca VINZI ai incurcat-o GRUPA MARE.... si acu' incep sa ii arda si pe consumatori... DECI mai avem de asteptat mult si bine
Cupu
Junior Member

Mesajde marian jan » Mie Apr 23, 2003 12:28 am

ba,care stiti prin bucuresti magazine cu bonguri,pipe,chestii d'astea,in afara de amsterdamu' ala de la unirii?

cupu,tare faza cu cimbru.da,ma,faza cu sticla e arhicunoscuta,e ca un fel de narghilea.flash se numeste.si terminati cu legalizarea asta,ca n-o sa se legalizeze in viitorul apropiat.in nici un caz.pei daca ma duc la un mos pe strada si ii zic ca beau de sting,ca fumez carpati,incepe sa rada.da' daca ii zic ca trag iarba o ia la fuga.ce dracu,popor de cretini,ce sa le faci.trebuie schimbate mentalitati,iar lucrul asta nu e posibil.trebuie sa treaca nitzcaiva generatii.
bravo baixule!
marian jan

Mesajde m0l0z » Joi Apr 24, 2003 1:51 pm

IARBA E SUPA BUNA! :sperm: :sperm: :sperm: :a :a :a
Skee-Lo RULEZ!
m0l0z
Junior Member

Mesajde renegatu » Sâm Apr 26, 2003 6:37 pm

aici ai dreptate
astia sant cam in urma (daca pot spunse asa ca si inainte se fuma da nu stia lumea)
ce maicata cand a auzit(daca stie) nu a zis nimic mie cel putin la inceput mi-au zis cu frumosu` ca ma ajuta etc da dup`aia au inceput urletele ca ma duc la dezintoxicare si alte vrajeli dasta da au vazut ca nu au cu cine vb m-au lasat in pace
renegatu
Junior Member

Lool...

Mesajde Aurolacul » Dum Apr 27, 2003 3:31 am

Comica faza ca maica-ta vroiai sa te duci la dexintoxicare. Oricum, eu nu prea sunt de acord cu drogurile, dar respect punctul tau de a gandi, shi toata lumea ar trebuii decide ei cum vor sa traiasca, shi eu asta respect, no matter what you take or smoke.
Da, publicul din Romania trebuie mai inforat de drogurile astea, eu am impresia ca nu exista destula educatie. Si eu nu numai vorbesc de un vehicul de a generaliza drogul ca satana, dar trebuie discutat shi privit din mai multe aspecte sociale.
"For evil men to succeed all it takes is for good men to do nothing"
Aurolacul
Junior Member

Re: Se va legaliza!!

Mesajde GreenThumb » Lun Iun 23, 2003 4:06 pm

Initial trimis de austriaca

io nu kreka se va legaliza...
kreka ar fi un mare conflict de interese inter alcool si iarba deshi sunt total diferite starile in care te baga...
dpdv al riscurilor privind sanatatea, iarba e p ultimul loc...mult mai slaba decat tutunul shi mul, mult,mult mai putin nociva decat alcoolul...
treaba pe care vor ei insa sa o faca incet este sa ii prinda p totzi ...
i mean...let's get real...chiar s-ar baga SRI-ul ca sa prinda un trafikantutz de mana a treia sau a patra??...
e shi uite ka s-a bagat shi multe capete au cazut la faza asta ...
la mine in orash nu mai e iarba de cam o luna shi ceva din cauza ca au cazut toate filierele din cauza astora mai mici, care, e adevarat, nici nu prea stiu cand si cum sa isi tina gurile inchise...
and counting...
deci grija mare fratzilor, unde cum si cu cine
e pericoloso sporgersi...
ar fi o m are chestie daca ar legaliza-o da' ma indoiesc amarnic...astia se caca pe ei cu muzica, nu vedeti??...
a shi ungurii sa suga p#|@ daca ei o sa aiba parte shi noi nu...

bafta
GreenThumb
Junior Member

sperante desharte

Mesajde Gnom » Joi Iun 26, 2003 8:21 pm

nu are cum sa se legalizeze iarba..atata timp cat unii sunt cenzurati doar ca aduca numele de ea.....nu se poate legaliza atata timp..cand chiar daca aduci vorba de acest cuvantse uita lumea speriata..si te condamna deja..nu se poate legaliza atat timo cat exista cretini ce inca vand salata..si ..tasteless shit....nu se poate legaliza iarba..atata timp cat romanii MARII EXPERTI concfunda drogurile intre ele..pt ei e la fel si iarba si heroina si keke..si....zloboz alte TZ motive,,,ar fi////

gnom
raparta
"cineva mi-a spus odata un lucru destept/norocu nu o sa vina de la sine eu degeaba il astept"
Gnom
Junior Member

Mult o sa mai treaca....

Mesajde gizzo » Vin Iun 27, 2003 12:10 am

pana o sa legalizeze iarba puritanii astia din parlamentu nostru de kkt. Nu vedeti cat se caca pe ei sa legalizeze prostitutia. Scandaluri peste scandaluri....desi toata lumea e de acord ca e un lucru bun. Cum vine unu mai rasarit la minte hop apare si un popa nebun sa ne explice cum tineretul tarii e pe calea pierzaniei. Va dati seama ce ar fi daca macar s'ar pune in discutie legalizarea marijuanei. Aoleu....slujbe...exorcizari...procesiuni pe strazi. 5 ani le'ar lua numai sa se inteleaga unu pe altul. Pai in Ungaria prostitutia e legalizata de vreo 10 ani parca si ei de abia acum si'au pus problema marijuanei. Oricum decalajul de mentalitate e mare...imens chiar.
A si sa nu uit de faptul ca la noi iarba e pusa in aceeasi oala cu heroina cocaina si alte de astea care sunt chiar periculoase. Daca esti si tu baiat cuminte si vrei sa incerci si tu ca omu' un joint si ai ghinionul sa te prinda garda esti bagat la 15 ani ca si cum ti'ai fi bagat in vena de 3 ani. Asa ca se nu luam orice gand de la treaba cu legalizarea....tot "palmat" o sa fumam pana la batranete cred.
gizzo
Junior Member

Mesajde GreenThumb » Vin Iun 27, 2003 9:53 am

e nu kiar 15, atata iau dealerii...dar vreo trei tot faci ...de kkt orikum...
problema kreka e ca nu s-a gasit iarba pe vermea cand guvernantii nostrii erau de varsta noastra ca atunci ar stii si ei sa compare , sa nu zica ca e destul ca avem alcool pe piata. cred ca tzara noastra ar duce-o mult mai bine daca ar fi incercat shi ei macar o data ...ar fi stat in parlament acum, la un joint , shi si-ar fi zis:" auzi bah...bah...hai sa nu ne mai certam ca kiorii ca tot noi ne kkm in sus la faza asta...hai mai bine sa vedem cum erzolvam problemele mai repede, ca sa merdem dupa aia pe la Cotroceni la chipsuri shi Parazitii"...loooool...nice image :D
eu nu inteleg de fapt de ce e asha de periculoasa iarba de o pun la un loc cu heroina shi cu alte strong shit-uri...ca sanatatea nu ti-o prea afecteaza shi nu te rupe sa nu mai stii de tine.
bafta
" apretizez in public...nu sunt pudic"
GreenThumb
Junior Member

..atzi luat-o razna..

Mesajde TheSmoker » Sâm Iun 28, 2003 9:52 pm

Bah da voi aberatzi urat de tot pe tema asta, iarba nu se va legaliza niciodata intr-o tzara gen Romania, unde inca mai predomina in aer izul comunist...cat despre acest drog, el e incadrat la aceeasi categorie cu heroina deoarece in cantitatzi ridicate chiar itzi pierzi mintzile indiferet de ce zicetzi voi, si combinat cu alcoolu e show!
GreenThumb tu cred ca si cand scrii pe forum esti ca dupa o tzigara de iarba ca ai nishte viziuni...lol tari de tot!:) pace!
Sunt un uitat din popor in istorie cu glorie
Sunt intr-un foc scanteia de victorie!
TheSmoker
Junior Member

Mesajde Raspopitu » Mar Iul 01, 2003 11:26 pm

Iarba se va legaliza dupa ce vor trece vreo 4 generatii la conducere...zic yo
Eu sunt nascut in alb-violet/Traiesc in alb-violet/Si port in suflet si in gand/Mereu un nume sfant/Caci alb imi este sufletul/Violeta inima/Si pentru POLI voi canta/Doar asta-i viata mea!
Raspopitu
Junior Member

AnteriorUrmătorul

Înapoi la Parazitzii