(((Say what's on your mind at this very moment Pt.1)))
Bravo , Mr Hyde....ai intuit corect scorul meciului Real-Man U....si ai castigat 14 puncte la concursul nostru. :p
Mig...cu ce baterie merge masina ta ? R6 ?
darkshines....esti o sclava a sotiilor tale. nu potzi face nimic fara acordul lor. SCLAVO !
Mig...cu ce baterie merge masina ta ? R6 ?
darkshines....esti o sclava a sotiilor tale. nu potzi face nimic fara acordul lor. SCLAVO !
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
-
Oribilul Mosh - Junior Member
hm, am avut o zi destul de buna, am fost la meciul dintre bulls and indiana peacers.....bulls won..by 12 points.....Moshule, e adevarat Jalen Rose stie basket!.......a marcat 30 de puncte din 113 nu foarte mult dar oricum, fara el nu castigam:o
Asa. acum sunt trista si ma intreb d ece naiba mai exist pe acest pamant..kill me..I'm weak;P ;P ;P ;P ;P
Asa. acum sunt trista si ma intreb d ece naiba mai exist pe acest pamant..kill me..I'm weak;P ;P ;P ;P ;P
l'eternite soulage mes peines
-
J'adore - Junior Member
Rose a inscris 27 de puncte din 115...nicidecum 30 din 113. :p
Jaded...27 de puncte in basket e destul de mult. Avetzi echipa...avetzi valoare...pacat ca nu prea te pricepi tu la basket.
Asa...fii trista si intreaba-te de ce mai existi pe acest pamant. Pusti rasfatzatzi. :mad:
Jaded...27 de puncte in basket e destul de mult. Avetzi echipa...avetzi valoare...pacat ca nu prea te pricepi tu la basket.

Asa...fii trista si intreaba-te de ce mai existi pe acest pamant. Pusti rasfatzatzi. :mad:
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
-
yeah mosh, but at least i get laid more often than you :p
To speak is to be silent
The concept is dead. There's nothing death should interrupt,
I went to bed last night with one sip left in the cup.
-
darkshines - Mesaje: 2260
uooooooo!ce rusine!daca as fi tinut cu manchester aseara n-as iesi azi din casa,n-as manca si n-as bea nimic.altii mai fac si pariuri.....hihihi....bravo real!
bravo baixule!
-
marian jan - Mesaje: 2100
Mai vedem noi saptamana viitoare.....daca o sa mai ai tu curajul sa scotzi capul din casa.
bhuttu-le..nu fi trist..ca ne calificam. stiu eu sigur !
bhuttu-le..nu fi trist..ca ne calificam. stiu eu sigur !
-
bine dracu ca nu sunteti si dinamovisti!:D in locu vostru,nu m-as uita la meci.de,faceti cum vreti!
bravo baixule!
-
marian jan - Mesaje: 2100
Initial trimis de Oribilul Mosh
Dar deh...lasa ca il intrec pe Nicholas la lunginea care conteaza mai mult. Si inca cu o gramada de cm. Asa ca nu sunt suparat din acest punct de vedere.
bah,nu te mai lauda,ca stim cu totii ca la lungimea parului din nas esti campion galactic!
-
SOD - Mesaje: 6035
Mig-ule, pai poate ala pe care l-ai lovit a avut niste argumente beton intr-un pachetel separat pentru domnul politist constatator or smth, altfel nu inteleg cum sa-ti suspende permisul ca ti-a luat unul fata. Oricum, bine ca ti l-au suspendat la tine in oras si ca nu ti-ai pierdut dovada, sa vezi atunci distractie.
In fine, la noul regulament o sa fie mai lejer, ca n-au cum sa centralizeze punctele, acu depinde cat de des conduci beat mort...
Ride on!
In fine, la noul regulament o sa fie mai lejer, ca n-au cum sa centralizeze punctele, acu depinde cat de des conduci beat mort...
Ride on!
subpolar homesick fane
"This here post might offend you some
If it doesn't it's because you're dumb"
"This here post might offend you some
If it doesn't it's because you're dumb"
- stefan
- Junior Member
Initial trimis de darkshines
jaded, asteapta, tre'be sa ma consult cu prima sotie si anume mirela inainte sa ajung la o decizie finala
mosh, tre'be sa ma consult cu prima sotie si anume mirela inainte sa pot face ceva
Sa n-o credeti, ca asta o zice asa, de ochii forumului. In realitate stie ca nu ii pot refuza nimic pe lumea asta. Pana la urma tot ce vrea ea face

Darky...fericirea ta e si fericirea mea, whatever makes you happy...go right ahead with it!
Pink fluffy dynosaurs
Tremendously hardcore...
We are not born with the conviction that Pepsi is better than Coke and that heavy metal liberates the soul (Solomon, 2003). We try it out for ourselves...
Tremendously hardcore...
We are not born with the conviction that Pepsi is better than Coke and that heavy metal liberates the soul (Solomon, 2003). We try it out for ourselves...
-
Mirela - Mesaje: 2566
"In acest moment sunt activi doi utilizatori si 3 vizitatori."
Care n-ai mah somn la ora asta si stai lele pe net? ( aja ca mine
)
Care n-ai mah somn la ora asta si stai lele pe net? ( aja ca mine

Pink fluffy dynosaurs
Tremendously hardcore...
Tremendously hardcore...
-
Ma gandeam eu ca 'mneavoastra sunteti...
Si nu era in biblioteca, era in lab. :p
Unii mai si munceste, ai? Nasol, nasol. (Sau cum ar zice un prieten...Noi muncim, noi nu gandim!Moarte intelectualilor!)
.......
somn ioca, YM ioca, pana mea...(si aia ioca!) Cam nasol in seara asta!
Si nu era in biblioteca, era in lab. :p
Unii mai si munceste, ai? Nasol, nasol. (Sau cum ar zice un prieten...Noi muncim, noi nu gandim!Moarte intelectualilor!)
.......
somn ioca, YM ioca, pana mea...(si aia ioca!) Cam nasol in seara asta!
Pink fluffy dynosaurs
Tremendously hardcore...
Tremendously hardcore...
-
Moshule, nu sunt rasfatata:mad: dar am trecut prin multe zilele astea si cum am mai zis, de ce naiba mai exist pe acest pamant (I'm going under)
Asa on my mind...o migrena, teme, viata,si hm.......mai bine nu spun.......
Asa on my mind...o migrena, teme, viata,si hm.......mai bine nu spun.......

-
J'adore - Junior Member
Ce dragutz ! Dimineatza pe racoare....Mirela si Aliosha schimba posturi.
De azi inainte avem un nou zambet....prin intermediul caruia ne butem exprima dragostea.
De exemplu :
I :love: Jaded !
I :love: darkshines !
Do you :love: me ?
De azi inainte avem un nou zambet....prin intermediul caruia ne butem exprima dragostea.
De exemplu :
I :love: Jaded !
I :love: darkshines !
Do you :love: me ?
-
Moshule, pe tine te :love: tot fanclubu
asa, si cum spuneam......why was I brought on this earth :con:
Asa, acum e 3 dimineatza la mine si eu stau pe net.......fuck school, fuck life, fuck anything and anyone that stand inmy way to happines:-S

asa, si cum spuneam......why was I brought on this earth :con:
Asa, acum e 3 dimineatza la mine si eu stau pe net.......fuck school, fuck life, fuck anything and anyone that stand inmy way to happines:-S
-
J'adore - Junior Member
Moshule te :love: mult de tot! Si pe eye il :love: (mi-a fost dor de el), sa nu mai zic de darky ( :love: ), si toate fetele care ai tzitzele mari....

Skicklig charmör skickar choklad, chansar på skönt skjut
"Skilled seducer sends chocolate, hopes for a nice shag"
"Skilled seducer sends chocolate, hopes for a nice shag"
-
Nicholas_Alex - Junior Member
normal mah tu ce credeai? veghez la buna desfasurare a activitatilor ca moshu vaz ca e ocupat....nu-l mai suprasolicita si tu ca vezi ca nu mai face fata? ...doar dos....
-
eyewitness - Mesaje: 19220
ia si tu un pachet de tix, o sarma de vase, un burete si eventual cocolino. freci bine cu sarma pana iese grosu, dai cu buretele ,clatesti torni cocolino pt stralucire si gata...
-
eyewitness - Mesaje: 19220
Ai grija la arici....sa nu te pacaleasca. O sa se dea drept Cocolino. Ai mare grija !
-
mda, multumesc pt. ajutor(not), moshule credeam ca tu ai mai multa minte:p
Acum mananc o ciocolata poiana pt. ca sunt suparata(nu am chef de glume:mad: ;P ) si pt. ca cica sunt on diet...no Diet...what's wrong with u girls/women !!!!!11
Acum mananc o ciocolata poiana pt. ca sunt suparata(nu am chef de glume:mad: ;P ) si pt. ca cica sunt on diet...no Diet...what's wrong with u girls/women !!!!!11
-
J'adore - Junior Member