Initial trimis de blackkarma
gresit! poate de "graba strica treaba" ai auzit si tu vreodata?!
Esti praf...
Moderator: anjin-san
Initial trimis de ASENA
Esti praf...
mda,... draga .. ai auzit de paroxismul idioteniei in materie de cultura generala pe care il poate atinge prostia umana? va grabiti cu neuronii vostri cu tot sa intelegeti anumite chestii care nu sunt de competenta voastra. nu am vrut sa intelegeti gresit,dar se observa, evident, nu vorba, ca , cu voi nu se poate discuta NIMIC! decat poate despre asa-zisa graba cu care se uzeaza un subiect tabu! mai vedeti voi cum decurg lucrurile si apoi mai vb ...serios! bien ?
Initial trimis de neatza
íƒí£í£í£í£í£í£í£í£í£í£í£í£í£..... deci da. Deci io cand am avut parocsismu acesta mam dus la domnu doctor care a fost foarte mabil ºi mia ºters balele carem curgea peste cultura generalí£ care iera vecin cu soacrí£mea d-a dooa care prima a avut ºi ia o albeaí¾í£ aºa pe ochiu drept de nu mai vedea cu sí£ptí£manile ºi nu puteai discuta nimic cu ia daí¾ mie mia fí£cut mai bine cí£ am loat pastilele alea care mia zis dom doctor cí£ o sí£ fie bine da acum mia apí£rut ºun subiect tabu dí£sta da pun cu muºeí¾el eºti idioatí£.
Initial trimis de neatza
bai, shi doar am jurat ca nu mai beau in timp ce scriu!
Initial trimis de ASENA
Esti praf...
Initial trimis de neatza
de la ce cantina ai invatzat sa vorbeshti atat de frumos? cand o sa ma fac shi io mare, vreau sa fiu ca tine. shi pentru ca veni vorba: ai tzatze?
Initial trimis de Unregistered
aha,ca tot veni vorba de tzatze...vrei sa stii si sa vezi?...nu-mi irosesc timpul !!!!!! dar daca tot insisti ,ia uite un sfat prietenesc de la"blecarma" :o taverna infecta plina cu tot soiul de idioate cu tzatze de te ineci in ele te astepta! ca sunt destule in provincie!numai ca mai au nevoie de un idiot ca sa completeze un "tot unitar"!poate astea sunt de fatza ta!
aha,ca tot veni vorba de tzatze...vrei sa stii si sa vezi?...nu-mi irosesc timpul !!!!!! dar daca tot insisti ,ia uite un sfat prietenesc de la"blecarma" :o taverna infecta plina cu tot soiul de idioate cu tzatze de te ineci in ele te astepta! ca sunt destule in provincie!numai ca mai au nevoie de un idiot ca sa completeze un "tot unitar"!poate astea sunt de fatza ta!
Initial trimis de neatza
po sa repetzi? nu eram atent. io te intrebasem daca ai í¾aí¾e. restu' nu ma intereseaza.
La Roma trebuie sa traiesti ca la Roma!
.......................
hermafroditu ' draqului! nu vei reusi sa-ti depasesti niciodata conditia! asa ca... si prin urmare... etc...nu mai incerca!
hermafroditu ' draqului!
nu mai poate urma nimic interesant. Scuze! se pare ca te-am subapreciat.nu as vrea sa cred ca masa neuronilor tai nu tinde tinde deloc spre o sublima ascensiune!
Initial trimis de neatza
unu: care conditzie?
doi: ce legatura au toate astea cu telenovelele?
cum care conditie?!!! mai flocoshica, se pare ca si eu te-am subapreciat!
mai flocoshica!
Vezi acolo jos un buton pe care scrie "detalii utilizator"? Du-te si vezi la neatza anul nasterii, ar putea sa-ti fie unchi. Nu cred ca o sa-l mai subapreciezi. Ce draq, auzi tu "flocoshica". Tineretu' din ziua de azi!!! Pshaa!!!
Initial trimis de Salma
Asa s-o vorbi prin telenovelele alea. Mai uitati-va si voi, inculturalilor si anagramatilor, poate mai invatzati cuvinte noi care nici macar in DEX nu sunt.
Neatza, vad ca esti perseverent;) Cred ca voi va iubiti. Oi fi aflat ca are tzatze:love:
Initial trimis de neatza
despre partea de inceput, jur ca am mai vazut-o undeva, iar despre perseverentza, ash vorbi ceva mai frumos. I-ash spune plitiseala (aici o sa ma coerecteze cineva).
cat despre love, acu vreo catziva ani, io am schimbat inema mea pe tzatzele alcuiva (generoase de alfel). Marfa de afacere. iau shi acu dividende.
Initial trimis de Salma
Da, nu sunt originala, dar vroiam sa vorbesc si eu ca telenovelistele si asta a fost tot ce-am putut sa dau mai bun. Cred ca tre'sa ma reprofilez pe maxime si cugetari.Cat despre afacere, felicitari;D
Initial trimis de neatza
mi-am adus brusc aminte ca prin '88 se uita lumea la sclava isaura pe bulgari
telenovele pe bulgareshte. poate exista ceva mai nashpa?
Înapoi la Mai in gluma mai in serios. mai mult in gluma
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 1 vizitator