(((Say what's on your mind at this very moment Pt.1)))
DM dar cine vorbea de casatorie ? Doamne Sfinte Dumnezeule impreuna cu preasfintitii apostoli... ce mi-e dat urechilor sa aud.
EU nu stiu ce ti-a promis Gabriel ca sa obtina avantaje de moment dar eu cu siguranta nu promit asa ceva fetelor cu care ies. Sunt un baiat corect, nu le las sa umble dupa cai verzi pe pereti.
EU nu stiu ce ti-a promis Gabriel ca sa obtina avantaje de moment dar eu cu siguranta nu promit asa ceva fetelor cu care ies. Sunt un baiat corect, nu le las sa umble dupa cai verzi pe pereti.
-
Aliosha - Mesaje: 5042
-
dEpEchEmIND - Junior Member
Asa sunteti voi femeile, INDECISE. Nu stiti niciodata ce vreti si va schimbati starea de 13 ori pe zi. Ieri iti placea de mine, azi sunt prost. Alaltaieri iti placea fanclubu, azi SN.
Dumnezeu e singuru care va mai poate intelege , desi cred ca si El are dificultati cand vede o asemena creatie scapata de sub control.
Dumnezeu e singuru care va mai poate intelege , desi cred ca si El are dificultati cand vede o asemena creatie scapata de sub control.
-
Ha..ha...fata se refera ca esti prost la pat , bah ! Si tu cica imi zici mie..ca esti mare gigolo si te umfli in pene la mine.
Pai si eu care sunt virgin.... fut mai bine ca tine !
Ai ajuns de rasu' pustoaicelor , Aliosho ! Rade lumea si cu curu' de tine !
Pai si eu care sunt virgin.... fut mai bine ca tine !
Ai ajuns de rasu' pustoaicelor , Aliosho ! Rade lumea si cu curu' de tine !
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
-
Oribilul Mosh - Junior Member
Asa sunt toate Gabriele, nu ai vazut ?
Cand le zici verde-n fatza ca nu se mai poate si esti sincer cu ele , pentru ca nu te mai pot avea iti scot vorbe cum ca esti prost la pat si alte deastea.
Cand esti cu ele te suna toata ziua... atunci esti bun la pat.
Indecise , gabriele, INDECISE.
Cand le zici verde-n fatza ca nu se mai poate si esti sincer cu ele , pentru ca nu te mai pot avea iti scot vorbe cum ca esti prost la pat si alte deastea.
Cand esti cu ele te suna toata ziua... atunci esti bun la pat.
Indecise , gabriele, INDECISE.
-
Daca-tzi ziceam ca eshti retardat, era prea de tot! Retardat la pat nu ai cum sa fii!
Pune-tzi fiola inainte sa intri pe forum!Daca alcoolemia e mai mare de 000,02 la mie renuntza!
Pune-tzi fiola inainte sa intri pe forum!Daca alcoolemia e mai mare de 000,02 la mie renuntza!
-
Nu nu pot sa renunt la forum cand sunt beat. Iarta-ma. De suit la volan nu ma sui dar pe forum intru. Insa ce numar este acesta :
000.02 la mie ? Adica de ce are 3 zerouri inainte de virgula ?
Fa-ma sa inteleg ca eu am facut liceul la uman, si stiu doar deastea cu coaste si vertebre, aorte si spline.
Vezi ca Masterboy e din NY si vina la vara acasa. Poate va intalniti la mare sa va impartasiti dezgustul pentru fanclub ro.
000.02 la mie ? Adica de ce are 3 zerouri inainte de virgula ?
Fa-ma sa inteleg ca eu am facut liceul la uman, si stiu doar deastea cu coaste si vertebre, aorte si spline.
Vezi ca Masterboy e din NY si vina la vara acasa. Poate va intalniti la mare sa va impartasiti dezgustul pentru fanclub ro.
-
Eh, tre sa recunosc, nu esti atat de beat pe cat credeam. Macar ti-ai dat seama de greseala mea(intentionata de altfel).
Era vorba de 0,0002 la mie, deci renuntza!
Nu am nici un dezgust pentru funclub.ro, doar ca mai sunt momente in care ma simt vinovata doar pentru faptul ca sunt "doar" o pustoaica. Eu am mai crescut de-atunci cand faceam subiecte cu peshtisori desenatzi, pe care ii descriam pe subiectele cu poze. Am aflat si eu ce-i ala un forum! Imi suntetzi foarte antipatici cateodata!
Era vorba de 0,0002 la mie, deci renuntza!
Nu am nici un dezgust pentru funclub.ro, doar ca mai sunt momente in care ma simt vinovata doar pentru faptul ca sunt "doar" o pustoaica. Eu am mai crescut de-atunci cand faceam subiecte cu peshtisori desenatzi, pe care ii descriam pe subiectele cu poze. Am aflat si eu ce-i ala un forum! Imi suntetzi foarte antipatici cateodata!
-
\Initial trimis de dEpEchEmIND
Daca ai avea macar 0.0002 la mie simtul umorului si daca nu ai fi obraznica nu te-ai mai plange atat.
Te-ai grabit cu "Aliosho, raspunde odata la PM !!!! DA sau NU? Nu ma lua de fraiera!!!!!!!!!!!!!"
Stiu ca nu intri pe net decat Vineri seara si deaia nu iti raspunsesem inca. Am vb si cu ceilalti si momentan nu e nevoie de mod pe dm. Nu decid doar eu daca tu poti fi acolo sau nu.
-
OK, atunci imi cer scuze pentru obraznicie! :rolleyes:
Vroiam sa am si eu umpic de functzie pe fanclub, dar mai astept. Pana la vacantza.
Vroiam sa am si eu umpic de functzie pe fanclub, dar mai astept. Pana la vacantza.
-
eterna si fascinanta victima a fanclubului. life's tough, isn't it?
To speak is to be silent
The concept is dead. There's nothing death should interrupt,
I went to bed last night with one sip left in the cup.
-
darkshines - Mesaje: 2260
900
Initial trimis de darkshines
life's tough, isn't it?
Yes, and you should get one, two!
-
i don't need a life. i've got you to entertain me :gay:
To speak is to be silent
The concept is dead. There's nothing death should interrupt,
I went to bed last night with one sip left in the cup.
-
darkshines - Mesaje: 2260
Huh....am fost la dush, si incepuse sa-mi bata vecinul in perete, sa ma invite la o palinca!!...buna cu draci! Si palinca, si nevasta-sa...*looool*...sint beat!
Skicklig charmör skickar choklad, chansar på skönt skjut
"Skilled seducer sends chocolate, hopes for a nice shag"
-
Nicholas_Alex - Junior Member
Eu zic sa-i intorci favoru' la vecin. Maine cand e el plecat....invit-o pe nevasta'sa la dush la tine.
Si vezi....daca tot ai chemat-o....sa nu faci laba in fatza ei...asa cum faci deobicei la dush.
Si vezi....daca tot ai chemat-o....sa nu faci laba in fatza ei...asa cum faci deobicei la dush.
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
-
Toti aveti cate o functie pe fanclub, ba moderator, ba victima fanclubului->Depeche, rebela desteapta-Darky, moshu-> the popular one and the funny one.........and the list goes one, Jasmina-the hottest girl.................etc.
SI eu sunt..........hm:con:
l'eternite soulage mes peines
-
J'adore - Junior Member
Jaded = Dutch Lady :love: 

-
Nuuuu...laba fac dupa aia...ca mie nu-mi ajunge numa´ o femeie..*lol*
Jaded...cum dracu ai ajuns tu la concluzia ca moshul este cel mai popular si cel mai funny????...de unde pina unde???..sa nu mai zic de Jasmina...cum de stii ca este hot?..ati facut dragoste???...vrem si noi sa stim!!!!
Era sa uit...cit am fost la vecinu´ ma invitase una la "YM voice conference"..femme_fatale..cine-i aia?
Jaded...cum dracu ai ajuns tu la concluzia ca moshul este cel mai popular si cel mai funny????...de unde pina unde???..sa nu mai zic de Jasmina...cum de stii ca este hot?..ati facut dragoste???...vrem si noi sa stim!!!!
Era sa uit...cit am fost la vecinu´ ma invitase una la "YM voice conference"..femme_fatale..cine-i aia?
-
Initial trimis de Jaded
Toti aveti cate o functie pe fanclub, ba moderator, ba victima fanclubului->Depeche, rebela desteapta-Darky, moshu-> the popular one and the funny one.........and the list goes one, Jasmina-the hottest girl.................etc.
oribilul > popular means known
xkran > the dark one
sod > the nervous one (not getting it at home, huh?)
baixu > not so funny one
vali > feared and hated
some people deserve to die
-
vali - Mesaje: 5729
Bah, Vali...ce dracu era nebuneala aia cu cornuletul???..*lool*
-
MOshule, Dutch LAdy...ah....not my type.....but oh well :rolleyes:
I guess I'm the old ugly dutch lady(that's how dutch ladyes r...
pANA LA URMA CE SUNT????????
P.S. Alex.........bine tu esti the funny one......but moshu e the most popular one, VAli, eu nu te urasc si I'm not scared of u

pANA LA URMA CE SUNT????????
P.S. Alex.........bine tu esti the funny one......but moshu e the most popular one, VAli, eu nu te urasc si I'm not scared of u

-
J'adore - Junior Member
Jaded....redevenind Crinuza de acum 1 an....cu posturi intelepte. :mad:
Mai baga si 15 emoticoane la rand....cum obisnuiai.
-
Initial trimis de Oribilul Mosh
Jaded....redevenind Crinuza de acum 1 an....cu posturi intelepte. :mad:
Moshule, te rog frumos sa nu imi mai spui Crinuza!!!!!!!!1 :mad:
IN al doilea rand nu vreau sa bag 15 emoticonea + nu imi mai strica si mie good mood-ul acum ca sarbatoresc
Cu stima CRINA
-
J'adore - Junior Member
Ce tzi se pare in neregula la postul tau de mai sus ?
Ce sarbatoresti ? Te-a bagat Mike in seama ? Te-a pupat si el pe obraz , macar ?
Mig-ule....sa nu-mi dai avertisment pe mancaruri. Am facut si eu nitel misto' de Dana & Printzesa Moarta ! Da-le numai lor...daca e ceva ! Merci ! :p
Ce sarbatoresti ? Te-a bagat Mike in seama ? Te-a pupat si el pe obraz , macar ?
Mig-ule....sa nu-mi dai avertisment pe mancaruri. Am facut si eu nitel misto' de Dana & Printzesa Moarta ! Da-le numai lor...daca e ceva ! Merci ! :p
-