Harry Potter and the chamber of secrets
31 mesaje
• Pagina 1 din 2 • 1, 2
Harry Potter and the chamber of secrets
Vreau sa vad ce parere aveti voi despre filmul Harry Potter and The Chamber of Secrets.E mishto,nu??
- Irina M.
Re: Harry Potter and the chamber of secrets
Initial trimis de Irina M.
Vreau sa vad ce parere aveti voi despre filmul Harry Potter and The Chamber of Secrets.E mishto,nu??
Bai...nu shtiu...deci:la inceput eram innebunita dupa el(cand a aparut primul film)-eram cam proasta-imi placea de Draco Reacredinta...ee,acum...mi se pare o chestie de copii mici...ma uit la fetele din cls. mea,care numai despre asta vb. shi pur shi simplu ma ingrozesc!!!Parca vad fete de 8 ani,nu de **...(nu spun

E,totushi...hai sa zic ca imi place...pun pariu ca atunci cand o sa vad al doilea film,o sa inceapa sa-mi placa...ce ma enerveaza la culme este moaca lui Daniel Radcliffe...
- Titina
- Junior Member
Initial trimis de Irina M.
...ai si tu o problema!!!
suflet, nu creier!
...rai sau iad, totuna-mi e...daca te afli langa mine...
...rai sau iad, totuna-mi e...daca te afli langa mine...
- TIM
- Junior Member
si-n sua inca mai este si din pacate este #1 in office box.mi se pare o tampenie acest film... dar Lucius chiar arata super. ;r :gay: 

Some people are like Slinkies...not really good for anything, but you still can't help but smile when you see one tumble down the stairs.
-
Crazy Babe - Mesaje: 722
Re: nuh-uh
Initial trimis de AndradaTheDev
X-Tina, si pe mine ma enerveaza moaca lu Radcliffe. N-are talent baiatul, dar ala din film, Lucius, arata bine:-) hee hee he....
Filmul e misto:-)
Inca mai este in Canada:D
Da' ce a ajuns in Romania :con:
Cand ma gandesc ca la inceput chiar eram innebunita dupa Daniel Radcliffe...Doamne fereshte...e,daca ar fi sa aleg de cine-mi place din film,l-ash alege pe Tom Felton(Draco Reacredinta).Nu'i dragut...?
- Titina
- Junior Member
Si in clasa mea se vorbeste numai despre Harry Potter. Mie mi-a placut de Daniel Radcliffe (cand l-am vazut prima oara) dar acum imi place de Sean Biggerstaff ala, Oliver Wood. Am vazut ca Sean a primit mai multe ''vizitari'' decat Daniel Radcliffe si ii inteleg.......

-
Aliks_2003 - Junior Member
Initial trimis de Aliks_2003
Si in clasa mea se vorbeste numai despre Harry Potter. Mie mi-a placut de Daniel Radcliffe (cand l-am vazut prima oara) dar acum imi place de Sean Biggerstaff ala, Oliver Wood. Am vazut ca Sean a primit mai multe ''vizitari'' decat Daniel Radcliffe si ii inteleg.......![]()
Am citit tooate 4 cartiel (la fel ca si cele 3 de la Stapanul inelelor)..si astept volumul 5 ..

Bafta!!
PS: nu va luati dupa mine ..ca batranetea te arunca in mintea copchiilor
-
Bortzianu' - Junior Member
bai mie imi place filmul si mai ales unul din actori- TOM FELTON- adica draco reacredinta. le aud pe unele ca sunt innebunite dupa daniel radcliffe, dar eu nu stiu ce li se pare asa de frumos. mai frumos este si Oliver Wood.
CLARISA
CLARISA
- Unregistered
Re: Re: Harry Potter and the chamber of secrets
Ce p**a mea e asa de greu de inteles? Asta e un forum de muzica ... alo!?
- Bortzosul
Re: Re: Re: Harry Potter and the chamber of secrets
Initial trimis de Bortzosul
Ce p**a mea e asa de greu de inteles? Asta e un forum de muzica ... alo!?
out of subj: schimba-ti in pana mea nick-ul! ca ne confunda lumea ...

-
Bortzianu' - Junior Member
Daca mai aveam 5 ani, poate imi placea... Cum mi-au placut "Arabela" sau "Marry Poppins" cand eram mic... Filme pt creierul americanilor... Si noi ne luam dupa ei, ca prostii...
-
cubu - Mesaje: 6237
Re: Re: nuh-uh
Initial trimis de X-Tina Aguilera
Cand ma gandesc ca la inceput chiar eram innebunita dupa Daniel Radcliffe...Doamne fereshte...e,daca ar fi sa aleg de cine-mi place din film,l-ash alege pe Tom Felton(Draco Reacredinta).Nu'i dragut...?
poftim o poza .....
- Fişiere ataşate
-
- tom felton and emma watson (draco, hermione).jpg (32.54 KiB) Vizualizat de 6247 ori
Till the roof comes off, till the lights go out, / till my legs give out, can't shut my mouth / Till the smoke clears out and my high burns out, / I'ma rip this shit till my bones collapse---'Till I Collapse---Eminem
-
Josefine^ - Junior Member
Incercati cele trei volume ale cartii Harry Potter. Eh , nu zic , daca vezi si filmele .. totul e minunat si toate le poti intelege mai repede. Dar face mult si o lectura..
" Tatal meu zideste case
Cocotat pe schele
Si cu fruntea lui ajunge
Pana sus la stele."
Cocotat pe schele
Si cu fruntea lui ajunge
Pana sus la stele."
-
UnCopilutz - Junior Member
Initial trimis de UnCopilutz
... cele trei volume ale cartii ..
sunt demult 4, chiar si pe la noi. volumul5 apare in iunie pe la ei si pana pe la sfarsitul anului pe la noi.
cartile sunt geniale (daca gustati genul) dar ecranizarea e deplorabila.
si vorbind de actori, va place Alan Rickman?
- antirisC
- Junior Member
Initial trimis de antirisC
si vorbind de actori, va place Alan Rickman?
eu m-am indragostit de engleza lui

Till the roof comes off, till the lights go out, / till my legs give out, can't shut my mouth / Till the smoke clears out and my high burns out, / I'ma rip this shit till my bones collapse---'Till I Collapse---Eminem
-
Josefine^ - Junior Member
Sunt 4 volume??!?!?! Ohh , nu stiam !! si cum se numeste cel de al patrulea? dar al cincilea , cum s-a numi?
Eu am terminat azi primul volum.Dragutz.Dragutz de tot...
De fapt mai am ceva paginute...dar cum ajung acasa le mananc
Eu am terminat azi primul volum.Dragutz.Dragutz de tot...
De fapt mai am ceva paginute...dar cum ajung acasa le mananc

" Tatal meu zideste case
Cocotat pe schele
Si cu fruntea lui ajunge
Pana sus la stele."
Cocotat pe schele
Si cu fruntea lui ajunge
Pana sus la stele."
-
Mie mi-a placut mult filmu .A fost dragut
Use your eyes..Only to look at me..Use your mouth ..Only to kiss my lips..We are branches of the same old tree ...You can laught ..Only if you laught with me ..You can cry ..Only if you cry for me...Don`t forget that you`re condemned to me ....
-
SiMiCs - Junior Member
Mi se pare genul de film pe care nu il apreciezi decat daca il vezi o singura data. Dupa aia...
Atunci cand am fost sa vad primul film, mi s-a parut chiar dragutz. Dar la al doilea, deja m-am plictisit crunt.
Atunci cand am fost sa vad primul film, mi s-a parut chiar dragutz. Dar la al doilea, deja m-am plictisit crunt.
- ro-ana
- Junior Member
Vaii...ce lectura placuta!!! Nu am mai intalnit de astea ... cam rar...zau asa! Deci,azi , m-am pus tare si am terminat si al doilea volum. De la ora 2:30 si pana la ora 6:00 am tot citit...si am citit...si am auzit glasciorul mamei care ma chema sa mananc ceva ... si am tot citit... si a venit maica-mea sa vada ce fac atata vreme in aceeasi pozitie... si eu am tot citit... Si mi-a parut rau cand am ajuns la ultima fila! Abia astept sa ma duc maine la biblioteca sa imi iau al treilea volum...
Faina carte Harry Potter asta...
" Tatal meu zideste case
Cocotat pe schele
Si cu fruntea lui ajunge
Pana sus la stele."
Cocotat pe schele
Si cu fruntea lui ajunge
Pana sus la stele."
-
Initial trimis de UnCopilutz
Vaii...ce lectura placuta!!! Nu am mai intalnit de astea ... cam rar...zau asa! Deci,azi , m-am pus tare si am terminat si al doilea volum. De la ora 2:30 si pana la ora 6:00 am tot citit...si am citit...si am auzit glasciorul mamei care ma chema sa mananc ceva ... si am tot citit... si a venit maica-mea sa vada ce fac atata vreme in aceeasi pozitie... si eu am tot citit... Si mi-a parut rau cand am ajuns la ultima fila! Abia astept sa ma duc maine la biblioteca sa imi iau al treilea volum...
Ce Harry Potter? Daca vretzi fictziune, cititzi shi voi cartzile DUNE!!! Sa vedem daca mai lasatzi voi cartea din mana
- Unregistered
DUNE? Si despre Harry Potter ce ai de obiectat? Chiar nu iti place?
Ia zi un autor la DUNE asta...ca o sa incerc sa fac rost de vreuna.Chestia e ca nu am mai auzit de vreo carte cu titlul asta...dar nu te ingrijora...ca nu-s eu cititor inrait...prea putin timp mi-l petrec prin biblioteci
Ia zi un autor la DUNE asta...ca o sa incerc sa fac rost de vreuna.Chestia e ca nu am mai auzit de vreo carte cu titlul asta...dar nu te ingrijora...ca nu-s eu cititor inrait...prea putin timp mi-l petrec prin biblioteci
- Unregistered
Initial trimis de Unregistered
DUNE? Si despre Harry Potter ce ai de obiectat? Chiar nu iti place?
Hai ca te ajut. Te-ai uitat de curand pe Antena 1? A fost un serial acum catva timp. Daca nu frecventzi bibliotecile, normal ca n-ai auzit de... Da' lasa, mai bine intra aici:
http://www.dunenovels.com/classic.html
- Unregistered
Re: Re: Harry Potter and the chamber of secrets
bravo! nici eu n-as fi zis mai bine!Initial trimis de Portnoy
Daca mai aveam 5 ani, poate imi placea... Cum mi-au placut "Arabela" sau "Marry Poppins" cand eram mic... Filme pt creierul americanilor... Si noi ne luam dupa ei, ca prostii...
- roro
- Junior Member
31 mesaje
• Pagina 1 din 2 • 1, 2
Înapoi la Vechi: Kterinca & Aberatzii