Alina Sorescu
78 mesaje
• Pagina 1 din 3 • 1, 2, 3
Alina Sorescu
Va mai amintiti voi de fata aia de 14 ani care s-a l ansat in 2000 cu piesa "Vreau sa ma distrez"?In 2001 cu piesa "Sha la la"? In 2002 cu piesa "Te iubesc''?Ea este Alina Sorescu .L varsta de 10 ani cand ,normal toti copiii se joaca ,A.S. se pregatea pentru lansarea albumului ei {nu ca profesionista] "Vreau sa fiu o stea''.
- Unregistered
Re: Alina Sorescu
Initial trimis de Unregistered
Va mai amintiti voi de fata aia de 14 ani care s-a l ansat in 2000 cu piesa "Vreau sa ma distrez"?In 2001 cu piesa "Sha la la"? In 2002 cu piesa "Te iubesc''?Ea este Alina Sorescu .L varsta de 10 ani cand ,normal toti copiii se joaca ,A.S. se pregatea pentru lansarea albumului ei {nu ca profesionista] "Vreau sa fiu o stea''.
Domnu' Sorescu, (adica domnu' tata lu' Alina ), noi ce trebuie sa facem la acest subiect...adica va asteptati sa ne gasim vreo 100 de handicapati care sa zicem da ne amintim?
- Darec
Re: Re: Alina Sorescu
--Bai,..Bula!!!Eu nu sunt tatal Alinei[asha se spune],sunt altcineva shi va intrebam daca va place A.S.Initial trimis de Darec
Domnu' Sorescu, (adica domnu' tata lu' Alina ), noi ce trebuie sa facem la acest subiect...adica va asteptati sa ne gasim vreo 100 de handicapati care sa zicem da ne amintim?
- Unregistered
Re: Re: Re: Alina Sorescu
--Bai,..Bula!!!Eu nu sunt tatal Alinei[asha se spune],sunt altcineva shi va intrebam daca va place A.S.
Nu ba tarane, NU
BULEI (vezi exemplul dat de domnu' profesor "tatal Alinei[asha se spune]," ) NU-I PLACE DE ALINA SORESCU. E O RATATA CA SI TA-SU DE ALTFEL CARE FACE LECTII DE GRAMATICA ONLINE- PE GRATIS
- Darec
Re: Re: Re: Re: Alina Sorescu
Initial trimis de Darec
Nu ba tarane, NU
BULEI (vezi exemplul dat de domnu' profesor "tatal Alinei[asha se spune]," ) NU-I PLACE DE ALINA SORESCU. E O RATATA CA SI TA-SU DE ALTFEL CARE FACE LECTII DE GRAMATICA ONLINE- PE GRATIS
BULULUI ii vine sa vomite, ba domnu Gramatica.Mi-e scarba ca de tampit si prost ce sunt am postat pe subiectul tau idiot.
Esti patetic... rau
Lasa-ne.
- Darec
Imi place...
Am un poster cu Alina, chiar anu asta am descoperit ca mai face shi muzica, nu suna rau. Sper ca sa ajunga mai faimoasa, ca sa pozeze in playboy, shi sa-mi fac rost de un poster mai bun :o
"For evil men to succeed all it takes is for good men to do nothing"
-
Aurolacul - Junior Member
Re: Re: Re: Re: Re: Alina Sorescu
Initial trimis de Darec
BULULUI ii vine sa vomite, ba domnu Gramatica.Mi-e scarba ca de tampit si prost ce sunt am postat pe subiectul tau idiot.
Esti patetic... rau
Lasa-ne.
Darec, stai calm, este o "ea" si e imbecila rau, nu merita... Uita-te pe thread-ul "Dragi fani, sunr eu Andra...", si vezi acolo... Fii atent la liniutele cu care incepe orice fraza... lol... E "de belea" gagica...
Cat despre Alina Sorescu, nu are nici o treaba cu muzica, dar nu pot sa nu remarc frumusetea ei (e foarte frumoasa), si-i merge mintea, imi place ca persoana, e foarte placuta...
indescifrabil
-
cubu - Mesaje: 6237
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Alina Sorescu
--Ba da ba Bula are voce!:con:Ete una dintre cele mai talentate vedete din Romania!!!!!!Initial trimis de Portnoy
Darec, stai calm, este o "ea" si e imbecila rau, nu merita... Uita-te pe thread-ul "Dragi fani, sunr eu Andra...", si vezi acolo... Fii atent la liniutele cu care incepe orice fraza... lol... E "de belea" gagica...
Cat despre Alina Sorescu, nu are nici o treaba cu muzica, dar nu pot sa nu remarc frumusetea ei (e foarte frumoasa), si-i merge mintea, imi place ca persoana, e foarte placuta...
- Gugu
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Alina Sorescu
Initial trimis de Gugu
--Ba da ba Bula are voce!:con:Ete una dintre cele mai talentate vedete din Romania!!!!!!
Pai hotaraste-te mai cratimioara, care ete Bula, eu ori Darec... Sau ai vrut sa zici ca Bula are voce? :con: Nu-mi dau seama unde e virgula... ;h
Astept raspuns neintarziat... Nu ma tine pe jar...
Cat despre Alina Sorescu... Da' mai bine lasa... As explica degeaba...
indescifrabil
-
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Alina Sorescu
-Popo?Eu ma refeream la Alina ca are voce. :dirInitial trimis de Portnoy
Pai hotaraste-te mai [B]cratimioara, care ete Bula, eu ori Darec... Sau ai vrut sa zici ca Bula are voce? :con: Nu-mi dau seama unde e virgula... ;h
Astept raspuns neintarziat... Nu ma tine pe jar...
Cat despre Alina Sorescu... Da' mai bine lasa... As explica degeaba... [/B]
- Unregistered
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Alina Sorescu
-Popo?Eu ma refeream la Alina ca are voce. :dir
Aoleu!!! Bah, da' stii ca te-am supraapreciat? Nu mai fac misto de tine, ca vad ca nu te prinzi...
indescifrabil
-
alina este verisoara mea..a cantat in minisong inca de cand avea numai 4 ani..a lansat primul album la 4 ani si acum a incheiat contractul cu media services si a primit cateva propuneri interesante la mai multe case de discuri (eu am una preferata dar va fi decizia alinei
) . in orice caz e o tipa super misto !

quod me nutrit me destruit
-
Jasmine - Junior Member
Da-ne mai multe informatii despre Alina...Initial trimis de Jasmyna
alina este verisoara mea..a cantat in minisong inca de cand avea numai 4 ani..a lansat primul album la 4 ani si acum a incheiat contractul cu media services si a primit cateva propuneri interesante la mai multe case de discuri (eu am una preferata dar va fi decizia alinei) . in orice caz e o tipa super misto !
- Unregistered
Initial trimis de neatza
cine este alina sorescu?
aia cu "eu vreau sa ma distrez
Imi place sa dansez
Can dscoala e prea grea,ma sakveaza muzica!"
Shi aia cu "te iubesc si tu sti
ai ramas in sufletul meu
te iubesc
tu nu sti
ca sufar mereu.

El este departe,foarte departe,...dar totusi nu e chiar asa de departe.
:a
-
CR@ZY - Junior Member
Initial trimis de CR@ZY
aia cu "eu vreau sa ma distrez
Imi place sa dansez
Can dscoala e prea grea,ma sakveaza muzica!"
Shi aia cu "te iubesc si tu sti
ai ramas in sufletul meu
te iubesc
tu nu sti
ca sufar mereu.
am ramas in urma rau de tot. nu-mi spune nimic treaba asta. chiar nu shtiu cine ie fata asta.
-
neatza - Mesaje: 5820
Initial trimis de Jasmyna
pai..e eleva la liceul elena cuza in clasa a 10-a ... in iulie face 17 ani..altceva ce vreti sa va zic?! ask me!
Bine, bine... In iunie, dar cand? Ma intereseaza la anu' cand face si ea 18... :j Cat despre gusturile ei muzicale, se pot schimba dupa ce. :j
indescifrabil
-
Initial trimis de CR@ZY
Altfel n-am cum sa-ti mai explic.
nici nu te mai chinui, se pare ca n-am pierdut nimic
mai trec io p'aici. sau nu?
-
neatza - Mesaje: 5820
Pai.....nu pot spune ca sunt fan Alina ,dar....imi place.Spune-mi:are prieten?;invata bine,precum se zvoneste?;cum de are timp de atatea lucruri?;ce reactie ai avut cand ai vazut-o prima data la tv?;nu esti invidioasa pe ea din anumite motive?[sincer].Initial trimis de Jasmyna
pai..e eleva la liceul elena cuza in clasa a 10-a ... in iulie face 17 ani..altceva ce vreti sa va zic?! ask me!
- Iulik
Initial trimis de sohatzki
alina sorescO... "britnii spirs" a romaniei... ii ca shi desteptu' ala care o facut comparatia aia cand o aparut fatutza asta pe piata muzicala si ca si surata ei de peste ocean, aka dezvirginata_de_justin:)
Daka alina aia e britney a Romaniei,atunci andreea balan ce mai e?
Mai mult Andreea B. incearca s-o imite pe Brit....alina...e shi ea pe-acolo ceva....
- Titina
- Junior Member
78 mesaje
• Pagina 1 din 3 • 1, 2, 3
Înapoi la Vechi: Kterinca & Aberatzii