(((Say what's on your mind at this very moment Pt.1)))

De-asa vremi se-nvrednicira cronicarii si rapsozii...

Este acesta cel mai marfa subiect din istoria fanclub ?

Da
45
52%
Nu
41
48%

Voturi totale : 86

Moshule daca nu sti TACI!!

Mesajde J'adore » Sâm Apr 12, 2003 12:53 am

Moshule, moshule, daca nu sti taci! eu nu sarbatoresc chestii dastea gen pupat be obraz....lol...auzi la tine, asa faci tu sau ce.
Mike nu are nici o legatura cu fericirea mea de azi, sau poate are dar nu atat de mult incat sa sarbatoresc. Apropo faza aia cu pupatu pe obraz si cu bagatu in seama e pt. copii de 5 ani! :mad:

Chiar vrei sa sti de ce ma bucur...fine......eu zilele astea am fost foarte suparata din cauza ca am aflat ca maicamea ar putea face heart attack oricand si sa moara!(nu vreau sa intru in amanunte) azi a fost la inca un check-up si a aflat ca e mai bine, dar tot exista posibilitatea aia, la care nici nu vreau sa ma gandesc!:mad:
Medicamentele pe care le ia nu au nici un efect si doctorii nu stiu cu ce sa o mai "indoape".

asa ca moshule a vorbit gura fara tine.

P.S. ce e intre mine si mike e treaba noastra, si oricum nu e o joaca de copii mici...cu chestii gen : "te plac, vrei sa fi cu mine !" :mad:

CU STIMA CRINA
l'eternite soulage mes peines
J'adore
Junior Member

Mesajde Oribilul Mosh » Sâm Apr 12, 2003 12:59 am

Draga Crina ,

Dupa cum ai observat...pe acest thread se vorbesc numai prostii.Chestii fara noima si de amuzament. Uneori mai facem si mistouri de prost gust si mai sarim calul. Important este sa nu ne suparam si sa nu ne iesim din pepeni. Poate si eu am supararile mele,dar incerc sa le las deoparte cand sunt aici pe forum. Incerc sa ma simt cat mai bine si sa glumesc.
Sincer itzi spun ...ca posturile mele la adresa ta au fost in gluma...si nicidecum nu au fost facute pentru a te necaji. Dar vad ca te-am suparat...asa ca imi cer iertare si promit sa nu mai glumesc cu tine. Imi pare rau.

Cu stima , Gabriel
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde J'adore » Sâm Apr 12, 2003 1:08 am

moshule, acum eu ma simt prost :D, chesti e ca am fost foarte suparata zilele astea si nici nu stiu cand glumesti, nu mai necajit(atat de tare :D ), oricum acum ma simt mai bine pt. ca m-am "descarcat",acum imi pare rau ca m-am "descarcat" pe tine. Dar sa sti ca chiar nu mi-am dat seama ca glumesti :(
Acum eu imi cer iertare in fatza ta :D NU cred ca tu ai de ce sa iti ceri iertare :)

Gabriel :D si eu incerc sa imi las problemele deoparte, tocmai dasta nu prea vorbesc serios pe aici, pt. ca ma ajuta sa mai uit de necazuri ,dar cand fac asta capat "titlul" de fetita mica care nu stie nimic si care abereaza.

P.S. scuse, mii de scuze ,sorry sorry sorry sorry
J'adore
Junior Member

Mesajde Oribilul Mosh » Sâm Apr 12, 2003 1:20 am

Nu-i nimic. Lasa sa fii tu fetitza mica si eu copil prostanac...si sa aberam aici. Stim noi ca realitatea e alta. :rolleyes:
Noi n-o sa fim niciodata niste coltzuroshi plini de aere pe forum....si in viatza de zi cu zi niste zerouri , nu ?

Atzi vazut...dragi membrii ai fanclubului....o fata de 15 ani si un baiat putin mai mare....care stiu sa isi ceara scuze...dupa care isi dau mana si pleaca mai departe ? Poate invatzatzi si voi cate ceva din asta.

Crina , acum la Bucuresti este ora 2:20...si afara ploua incetishor. Eu ma duc la somnic. Stiu ca la tine este 18:20....asa ca nu itzi pot ura decat o seara cat mai frumoasa !

Gabriel
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
Oribilul Mosh
Junior Member

Scuze

Mesajde J'adore » Sâm Apr 12, 2003 1:28 am

Gabriel, multumesc, si eu sper sa am o seara frumoasa, incodata scuze, somn usor, vise placut si o zi frumoasa maine (Atunci cand dorm eu :D )
:o

P.S. unde vrei sa plecam mai departe :D...............

Crina
J'adore
Junior Member

Mesajde Oribilul Mosh » Sâm Apr 12, 2003 1:36 am

10x

Unde sa plecam mai departe ? Pai mi-ar place sa plecam la...United Center . Da,da...nu m-ar deranja deloc.

Gata...am inchis PC-ul. La un eventual replay itzi voi raspunde maine.

Pe calea acestui post doresc sa il salut si pe Aliosha. Stiu ca o sa imi citeasca evolutia pe forum din aceasta seara....cu mult interes.

Noapte buna tuturor , oriunde v-atzi afla ! :love: :ham: :p
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde vali » Sâm Apr 12, 2003 3:42 am

Initial trimis de Nicholas_Alex
Bah, Vali...ce dracu era nebuneala aia cu cornuletul???..*lool*

e 9 campanie a guvernului nastase
some people deserve to die
vali

Mesajde Aliosha » Sâm Apr 12, 2003 8:26 am

Initial trimis de dEpEchEmIND
A zis bine Masterboy ce-a zis. Ma duc pe SN sa-l felicit!

Si te-ai dus, insa nu pe SN ci tocmai la noi pe forum:

http://www.fanclub.ro/showthread.php?s=&postid=141304#post141304
Fişiere ataşate
untitled.jpg
untitled.jpg (24.88 KiB) Vizualizat de 2990 ori
Aliosha

Mesajde dEpEchEmIND » Sâm Apr 12, 2003 10:15 am

Normal ca nu m-am dus pe SN, pentru ca subiectul era inchis. Si nici n-aveam de gand sa ma duc acolo, n-am obrazul chiar asa de gros si mi-e frica sa nu primesc ban, pe motiv ca "nu-mi mai place fanclub-ul si pentru ca am injurat pe domnii admini"S-a gasit subiectul ala si am postat acolo, de altfel, inainte sa-mi cer scuze.

PACE!
Subscriu.

Oribilul Mosh is on your ignore list.
dEpEchEmIND
Junior Member

Mesajde eyewitness » Sâm Apr 12, 2003 11:48 am

Vroiam sa am si eu umpic de functzie pe fanclub

domnii admini
oferiti-i lu creshtina umpic de functie ,adicatelea 0,0002 de moderare , la subforumu "loc de luat muie"...merita va zic io. tu ce zici cata?
eyewitness

MOshu sau GAbriel??

Mesajde J'adore » Sâm Apr 12, 2003 1:06 pm

hm, acum nu stiu cum sa iti mai zic, parca Gabriel suna mai bine ;D

Whenever ur in town give me a call si te duc la united center cu cea mai mare placere :ham:, altceva ce pot sa zic Buna dimineatza la toti. :D
J'adore
Junior Member

Mesajde Oribilul Mosh » Sâm Apr 12, 2003 1:58 pm

Da..normal ca imi potzi spune Gabriel . :p E numle meu..si imi place mult. Daca ar fi sa imi aleg eu un nume...pe asta mi l-ash alege. E un nume pre-destinat si anume facut pentru mine. :yD

Important e sa ma duci la United Center la un meci din NBA....nu asa sa o vad pe afara. :)
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde dEpEchEmIND » Sâm Apr 12, 2003 2:17 pm

Miercuri si joi n-am facut ore la scoala pentru ca am fost invoita, eu si cu catziva colegi sa ne ducem sa aranjam expozitia cu tema "Luna Padurii". Am participat si eu cu o lucrare. Joi dimineatza a fost vernisajul.Cam plictisitor de altfel: au venit reprezentantzi de la Directzia Silvica Bacau, si au vorbit ei vreo doua ore. Apoi au fost anuntzate premiile si eu am fost pe locul II la grafica. Aceste premiu II consta intr-un milion de lei.
Trebuie sa-l primesc luni, la scoala. As fi avut mai multe de zis, dar asta e cel mai important. :)
Subscriu.

dEpEchEmIND
Junior Member

Mesajde vali » Sâm Apr 12, 2003 2:27 pm

dEpEchEmIND, suji nasu. domnii admini de aici is intradevar de kkt ca nu ti-au dat ban pana acum. ia sa vedem, cat poti sa intinzi coarda...
vali

Mesajde dEpEchEmIND » Sâm Apr 12, 2003 2:33 pm

Coarda e rupta, iar daca vreau s-o vand nu mi-o cumpara nimeni.
Subscriu.

dEpEchEmIND
Junior Member

Mesajde J'adore » Sâm Apr 12, 2003 2:35 pm

Important e sa ma duci la United Center la un meci din NBA....nu asa sa o vad pe afara. :) [/B][/QUOTE]

Gabriel dar normal ca te duc la un meci NBA doar nu te duc sa vezi cum arata pe din afara :D

Gabriel, hm, nice name ;) :D
J'adore
Junior Member

Mesajde vali » Sâm Apr 12, 2003 2:42 pm

Coarda e rupta, iar daca vreau s-o vand nu mi-o cumpara nimeni.

tocmai ti-ai furat un avertisment
vali

Mesajde dEpEchEmIND » Sâm Apr 12, 2003 2:55 pm

Avertismentul ca avertisment, recunosc, il merit. Dar faza cu imbecilitatea chiar ma seaca.
Subscriu.

dEpEchEmIND
Junior Member

Mesajde J'adore » Sâm Apr 12, 2003 3:09 pm

MAi mai mai ce e in capul generatiei mele, mda poate eu nu sunt cu nimic mai buna, dar uitandu-ma pe fanclub am constatat (defapt am constatat asta mai demult :D ) ca my generation sucks si ca nu prea avem nimic in cap, zic "avem" pt. ca vorbesc in general :D
Exemplu, cand vad titluri gen "sex goddes" sau "city of sex" sau "fuck me" la pustoaice de 13, 14 ani ma intreb ce naiba e in capul lor, chiar sunt asa de increzute, ele chiar cred ca asa sunt :con: Poate ca poti sa fi bun la ceva, dar nu cred ca poti sa fi chiar atat de bun(A) la pat la doar 13,14 ani........maybe I'm wrong :rolleyes: . SI cand se ia unu d ele pe strada, incep sa tipe, sau sa faca scandal etc. dar nu se gandesc ca poate atitudinea lor e de vina :D
Oricum generatia nu are pic de imaginatie....................cum am mai zis poate ca nici eu nu sunt cu mai buna decat celelalte persoane care fac parte din generatia mea, dar macar recunosc, si nu incerc sa fiu altcineva sau altceva :D

eu si aberaTILE MELE :d
P.s. PLS. DON'T KILL ME :d

cU STIMA CRINA :d
J'adore
Junior Member

Mesajde vali » Sâm Apr 12, 2003 4:09 pm

Initial trimis de Jaded
Exemplu, cand vad titluri gen "sex goddes" sau "city of sex" sau "fuck me" la pustoaice de 13, 14 ani ma intreb ce naiba e in capul lor

nu e nimic, bate vantu :D

depechemind, eu cant, tu joaca :D
if u know what i mean
vali

Mesajde SOD » Sâm Apr 12, 2003 4:12 pm

dupa ce am citit schimbul asta de amabilitati,porcaieli,scuipaturi,sarutari,suturi in coaie si in pizda,intre blink 182 si crinutza,mai ca mi-au dat lacrimile!bravo copii,sunteti un exemplu de conduita civica si cetateneasca!

de altfel,ce mai faceti voi?v-a durut in pula de mine!un telefon n-ati dat!a dracu muisti,paziti-va,ca m-am intors!in bucuresti,nu cu spatele,asa cum obisnuieste blinkote!hehehehe!
Rape me tender 'cos I'm verry sensitive
FOUR OF A KIND
SOD

Mesajde J'adore » Sâm Apr 12, 2003 4:19 pm

Vali, probabil ca asa e :D

SOD....welcome back...hm....don't hit me pls. and pls. don't call me crinuza....ca e CRINA!!!!!!! :rolleyes:

Generatia asta....................:(
J'adore
Junior Member

Mesajde dEpEchEmIND » Sâm Apr 12, 2003 5:57 pm

Initial trimis de vali

depechemind, eu cant, tu joaca :D
if u know what i mean

deh, shtiu. Esti cu ochii pe mine....
Mi-e frica de tine ca vezi in infraroshu. Vezi sa nu tzi se arda ochii de atata stins-aprins! :D
Subscriu.

dEpEchEmIND
Junior Member

Life iz a MOF

Mesajde J'adore » Sâm Apr 12, 2003 7:53 pm

I have two thing to say:

#1: Fuck life :mad:
#2: Fuck my life..:mad:
J'adore
Junior Member

Mesajde Pain in the Arse » Sâm Apr 12, 2003 9:20 pm

Buna seara! Sunt nemultzumit de felul in care gasesc starea forumului.Ce-i cu scandalul asta? Terminatzi-o cu atacurile si mai linishtitzi-va oameni buni!
Dacanu, gasitzi-va o viatza sau postatzi ceva serios!:mad:
Play the fool - axel groove - I love it!
Pain in the Arse
Junior Member

Mesajde dEpEchEmIND » Sâm Apr 12, 2003 9:25 pm

Eheeey fratzioare, calm down! Nu stau lucrurile chiar asha. S-au linishtit totzi(mai ales eu). vali mai cauta noduri in papura, dar in rest totul e bine. M-am ales cu un avertisment, dar ma doare-n pix! Nu fii suparat! :D
Subscriu.

dEpEchEmIND
Junior Member

Mesajde J'adore » Sâm Apr 12, 2003 9:29 pm

Depechemind a.k.a. Depechemode......ce naiba ai dat-o in schizofrenie, god, cineva sa sune la spitalul 9! :D ;) :p

Moshule, uite 3 emoticoane :D...sorry 4
J'adore
Junior Member

Mesajde Pain in the Arse » Sâm Apr 12, 2003 9:35 pm

ce schizofrenie bre? Nu vezi ca discutam si noi?S-a intamplat sa ne intalnim amandoi pe forum.

BTW, dEpEchEmIND, eu am avut anul trecut, ban definitiv pe o perioada(nelimitata) de doua luni!:p
Play the fool - axel groove - I love it!
Pain in the Arse
Junior Member

Mesajde dEpEchEmIND » Sâm Apr 12, 2003 9:37 pm

Hai mai Jaded, nu fii rea!:rolleyes:
Subscriu.

dEpEchEmIND
Junior Member

sa-mi marchez si eu teritoriu' pe-aici

Mesajde dinu » Sâm Apr 12, 2003 9:41 pm

Initial trimis de dEPECHEmODE
Dacanu, gasitzi-va o viatza sau postatzi ceva serios!:mad: