Personaje din Lord of The Rings
39 mesaje
• Pagina 1 din 2 • 1, 2
Personaje din Lord of The Rings
Dupa ce am facut thread cu personajele din Jungle Book....m-am gandit sa ma mai joc un pic si sa fac si cu personajele din Lord of The Ring ....ca tot sunt eu bolnav cu filmu asta.
Tre' sa zicetzi si sa votatzi...un personaj. Unu care va place voua in mod special sau unul cu care va identificatzi.
Mie imi place de Legolas si ma identific cu Gimli....pe care l-am si votat.
Tre' sa zicetzi si sa votatzi...un personaj. Unu care va place voua in mod special sau unul cu care va identificatzi.
Mie imi place de Legolas si ma identific cu Gimli....pe care l-am si votat.
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
-
Oribilul Mosh - Junior Member
Interesant thread,era nevoie de el aici Moshule,pt fanii LOTR asha ca tine...
Poate si ca mine,mai stii?:)
Eu am votat Arwen,mi-a placut mult!
Poate si ca mine,mai stii?:)
Eu am votat Arwen,mi-a placut mult!
Daca vrei sa schimbi lumea incepe cu tine insuti!
-
Matrashita - Mesaje: 804
Sod nu inteleg de vrei sa traiesti o juma de zi cu un singur neuron de-a lu Aragorn cand tu de cand te-ai nascut traiesti cu unul singur de al tau...dau poate crezi ca e mai bine cu a lui, hmmm...
Eu m-am indentificat cu Aragorn
Si cred ca Sod ar trebuie sa se indentifice cu Gollum, motivele is clare...
Eu m-am indentificat cu Aragorn

Si cred ca Sod ar trebuie sa se indentifice cu Gollum, motivele is clare...
I'm back, back again.
-
Aragorn - Junior Member
amice,te inseli intr-un mod grosolan!in primul rand ca nu am dorit sa fac o remarca la adresa ta,pentru ca tu pentru mine vei ramane intotdeauna baiatul cu nume de poponar,adica Bobo!doi la mana,am folosit personajul Aragorn,ca asa mi-a venit,dorind sa-mi arat dispretul pentru acest gen de film!eu personal,ma pish cu bolta pe LOTR,pricepi?nu am nimic cu tine,pricepi?adica,esti in stare sa pricepi?si trei la mana,nu ti-as dori sa-mi porti mintea mea,nici macar pentru o secunda,daramite pentru o juma' de zi!ai inebuni complet!te-ar impinge la suicid,caci ti-ai da seama de micimea ta!
nu neg ca am fost tentat sa fac misto de tine prin intermediul acestui thread,si,chiar daca asta am facut,nu o sa stii niciodata!sunt mult prea subtil ca sa-ti dai seama!vreau sa intelegi ca nu am nici o vina ca tu te-ai simtit lezat!nu am avut nici o intentie.acum,daca tu te confunzi cu ceea ce am zis eu de personajul Aragorn,e treaba ta,si inseamna ca ai o problema!dar,nu ar fi mai bine sa ne evitam?pula mea,tu ai drumul tau,eu am drumul meu,cu greu ne putem intersecta pe forum!asa ca,te rog eu mult,lasa-ma dracu' cu porcariile tale,ca n-am chef nici de ele si nici de tine!ok?
nu neg ca am fost tentat sa fac misto de tine prin intermediul acestui thread,si,chiar daca asta am facut,nu o sa stii niciodata!sunt mult prea subtil ca sa-ti dai seama!vreau sa intelegi ca nu am nici o vina ca tu te-ai simtit lezat!nu am avut nici o intentie.acum,daca tu te confunzi cu ceea ce am zis eu de personajul Aragorn,e treaba ta,si inseamna ca ai o problema!dar,nu ar fi mai bine sa ne evitam?pula mea,tu ai drumul tau,eu am drumul meu,cu greu ne putem intersecta pe forum!asa ca,te rog eu mult,lasa-ma dracu' cu porcariile tale,ca n-am chef nici de ele si nici de tine!ok?
-
SOD - Mesaje: 6035
Din acest moment....daca mai vad o cearta Aragorn(Bobo) - SOD pe acest subiect....primitzi avertisment amandoi.
Nu am facut acest subiect...pt. cearta si nici pt. cei care nu apreciaza LOTR.
SOD...eu nu am zis niciodata ca ma pish pe ceea ce itzi place tie....asa ca te rog sa te portzi mai respectos. Nu itzi place...nu scrii. Nu am nevoie sa itzi citesc posturile dispretzuitoare.
Nu am facut acest subiect...pt. cearta si nici pt. cei care nu apreciaza LOTR.
SOD...eu nu am zis niciodata ca ma pish pe ceea ce itzi place tie....asa ca te rog sa te portzi mai respectos. Nu itzi place...nu scrii. Nu am nevoie sa itzi citesc posturile dispretzuitoare.
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
-
bine ma,asa e bine?
moshule,imi dai voie sa fiu eu arogorn?ca e cel mai tare,cel mai mare si cel mai sut si smecher dintre toti!si doamne,cat de viteaz este el!ceva de necrezut!ai vazut cum se razboieste cu lighioanele alea?doamne,ce barbat!e modelul meu in viata!
moshule,imi dai voie sa fiu eu arogorn?ca e cel mai tare,cel mai mare si cel mai sut si smecher dintre toti!si doamne,cat de viteaz este el!ceva de necrezut!ai vazut cum se razboieste cu lighioanele alea?doamne,ce barbat!e modelul meu in viata!
-
SOD - Mesaje: 6035
Pai Arwen e femeie. Are vagin , nu penis. Sau femeile elfe au penis ?
-
Mai bine..fii í‰owyn ! Si suge-i pula lu' Gimli ! Eu zic ca te avantajeaza cel mai bine !
-
Peter North e ala care a regizat North by Northwest ? Sau e ala care a inventat Norton Commander ?
Gimli rulz !
Gimli rulz !
-
Macar Gimli nu se simte nefericit din cauza ca e urat....si nu asteapta compatimirea celor din jur.....asa cum am observat ca fac altzii !
-
Initial trimis de Oribilul Mosh
Macar Gimli nu se simte nefericit din cauza ca e urat....si nu asteapta compatimirea celor din jur.....asa cum am observat ca fac altzii !
Una e un personaj de film si alta e viata reala...oare nu mai distingi?
(Daca ai chef de aluzii o potzi face in privat!!)
-
legolas :p (mosh stie de ce)
To speak is to be silent
The concept is dead. There's nothing death should interrupt,
I went to bed last night with one sip left in the cup.
-
darkshines - Mesaje: 2260
Shaki.. vrei sa fi o creatura superioara fatza de cine ? Si in ce scop ?
Da, micutza Darky...vrei sa fi Legolas..pentru ca el este un personaj opus tie : viteaz , bun , demn , inteligent , nemuritor ..... :p :p :p
nu ?
mai bine zi-ne cu cine te identifici ! sau ti-e rusine sa zici ca semeni cu Smeagol ? :p
uite eu am fost sincer : "Mie imi place de Legolas si ma identific cu Gimli....pe care l-am si votat."
Da, micutza Darky...vrei sa fi Legolas..pentru ca el este un personaj opus tie : viteaz , bun , demn , inteligent , nemuritor ..... :p :p :p
nu ?
mai bine zi-ne cu cine te identifici ! sau ti-e rusine sa zici ca semeni cu Smeagol ? :p
uite eu am fost sincer : "Mie imi place de Legolas si ma identific cu Gimli....pe care l-am si votat."
-
About Gollum...
...se pare ca Aragorn e personajul favorit pe aici, dar dupa mine Gollum e unul din cele mai reushite personaje pe care Tolkien a shtiut sa le creeze shi Peter Jackson sa le aduca pe marele ecran (deshi am tendintza sa cred ca Gollum avea ochi verzi, nu albashtrii asha cum i-a facut Jackson). Apropo...atzi observat ca majoritatea personajelor in filmul LOT au ochi albashtrii (nu ca am ceva cu cei cu ochi albashtrii, dar...) anyway...that's all..4 now!!!
Navaer!
Navaer!
- Demona
- Junior Member
Smeagol...cel mai tare personaj!
Eu seman cu ala! :eek:
Eu seman cu ala! :eek:
-
Initial trimis de Oribilul Mosh
Shaki.. vrei sa fi o creatura superioara fatza de cine ? Si in ce scop ?
nu ?
Nu superioara fata de cineva... dar sa stau in Rivendell si sa nu mai vad nimic altceva. Acu si tu, sunt o fetitza finutza, normal ca-mi plac elfii... l-am votat pe Aragorn din solidaritate cu specia umana...Daca stau sa ma gandesc mai bine, nici sa fiu ent n-ar fi rau...
- Fişiere ataşate
-
- ents.jpg (114.38 KiB) Vizualizat de 5215 ori
-
Shaki - Mesaje: 7089
Aham. M-am lamurit. Vrei sa fi un elf puturos...si sa stai in Rivendell...toata ziua. Spre deosebire de elfii viteji...care mergeau la lupta...si se bateau cu personajele negative.
Ce frumos..cand au venit elfii la Helm's Deep.
Nu trebuia sa citezi...si ce i-am zis lu' darky. cel mult trebuia sa citezi cuvintele pe care ti le-am adresat. esti cam dezordonata , nu-i asa ?
Ce frumos..cand au venit elfii la Helm's Deep.

Nu trebuia sa citezi...si ce i-am zis lu' darky. cel mult trebuia sa citezi cuvintele pe care ti le-am adresat. esti cam dezordonata , nu-i asa ?

-
Ma uit la rezultatul sondajului...si vad ca-s o groaza de urecheati.
Io unull...nu prea seman cu Aragorn..decat poate intr-o privinta..poa' v-aduceti aminte de faza aia din LOTR2 cand intra el in castel la regele ala posedat cand era lumina ..in spate ..si el impingea din greu la usile alea...stiu fete care ar putea sa aiba orgasm ..cand intru eu pe usa..hehehe

Io unull...nu prea seman cu Aragorn..decat poate intr-o privinta..poa' v-aduceti aminte de faza aia din LOTR2 cand intra el in castel la regele ala posedat cand era lumina ..in spate ..si el impingea din greu la usile alea...stiu fete care ar putea sa aiba orgasm ..cand intru eu pe usa..hehehe
Go go shift+7 keep running!
-
Bamse - Junior Member
Am intrat si eu in acest joc stupid facut de acest OM stupid, si am votat cu Gollum, in opinia mea cel mai reusit personaj din LOTR2. Nu stiu in ce masura ma identific cu el, dar in tot cazul imi place drama lui.
Asa...ce mai trebuie sa zic?
Asa...ce mai trebuie sa zic?
If there's a war, we'll all fight!
-
bhuttu - Mesaje: 2510
39 mesaje
• Pagina 1 din 2 • 1, 2
Înapoi la Vechi: Kterinca & Aberatzii