Credeti ca TNT sunt reprezentative pentru noua generatei de liceeni?

Trei liceence de 17 ani sunt membrele trupei TNT "Dea, Lala si Tisha" , muzica pe care o canta le seamana perfect

Sunt TNT reprezentative pentru liceeni de azi?

Puteţi selecta 1 opţiune

Vezi rezultatele

Mesajde aspyrin » Lun Apr 14, 2003 12:16 pm

Initial trimis de Jaded

Da, nu sunt in romania acum

Ontopic: pai trebuia sa zici asta de la inceput, dar oricum mai facut curioasa, daca ele nu canta despre liceu, dragoste, despre ce canta :con: :D

pe http://www.tntonline.ro gasesti versurile
Tough ain't enough!
aspyrin
Junior Member

Error...you stupid....man

Mesajde Love2Fly » Lun Apr 14, 2003 9:35 pm

Initial trimis de Mihai-MOF

stilul asta de a te lua de orice mi se pare absolut aiuristic... dai dovadade multa inteligenta cand zici ca ma semnez cu nume de fete...

sa-ti explic.. asa ca pentru tine... fetele erau pe aici si au tinut sa-ti raspunda.. si au raspuns de pe contul meu... ghilimelele si semnaturile ar fi trebuit sa fie suficient pentru a te prinde de asta...

in rest.. no comment...

Da?! eu zic sa raspunzi la ce te intreb si sa nu eviti raspunsul aburindu-ma cu fetele tale.
Transmite-le fetelor tale sa se lase de scoala! nu sunt facute pt asha ceva. Sa-si gaseasca un tip cu bani si gata! si-au asigurat viata!(un sfat prietenesc)
Love2Fly
Junior Member

Re: Error...you stupid....man

Mesajde aspyrin » Lun Apr 14, 2003 10:49 pm

Initial trimis de Love2Fly

Da?! eu zic sa raspunzi la ce te intreb si sa nu eviti raspunsul aburindu-ma cu fetele tale.
Transmite-le fetelor tale sa se lase de scoala! nu sunt facute pt asha ceva. Sa-si gaseasca un tip cu bani si gata! si-au asigurat viata!(un sfat prietenesc)

n-ai vrea sa-mi pui intrebarile intr-un pm... daca nu te-ai prins, aici despre fetele astea e vorba, nu despre frustrarile unora...
Tough ain't enough!
aspyrin
Junior Member

Hmmm

Mesajde Love2Fly » Lun Apr 14, 2003 11:24 pm

nu despre frustrarile unora...

Frustrari? ingrijorari mai degraba! desi ar trebui sa-mi bag si eu picioarele in ea de tzara, oricum in 3 ani nu o sa mai fiu aici. Dar ma gandesc la tinerii astia din ziua de azi care sunt "bombardati" cu tot felul de idiotenii....dar ce te doare pe tine? banii sa iasa.....si tocmai tu vorbesti de frustrari! Lasa-ne!
Love2Fly
Junior Member

Re: Error...you stupid....man

Mesajde crazzyfan » Mar Apr 15, 2003 12:14 pm

[quote]Initial trimis de Love2Fly
[B]

2. Lol....nu o sa se apuce toata lumea de chiulit? lol...uita-te prin licee, vezi care e prezentza la ore....cred ca mai redusa ca la facultate...:)
3. Te plangi ca "fetele" muncesc? lol.....da' aia 500-1000 de parai pe care ii castiga pe concert ce sunt? paie? Gandeste-te ca altii muncesc 8 ore pe zi, 6 zile pe saptamana pe 200 $ si nu se plang.
Rusine!!!!

1. Ca sa vezi! S-a apucat lumea de chiulit numai din cauza ca fetele de la TNT canta Ani de liceu, cu absente la romana.... Ce sa zic...

2. Foarte bine ca muncesc pentru bani adevarati. BRAVO LOR!!! Esti invidios? Vezi ca asta este un defect foarte mare!
crazzyfan
Junior Member

Mesajde panamea » Mie Apr 23, 2003 6:40 pm

da. sunt...

cine altcineva ar putea fi?
panamea
Junior Member

Mesajde gabuba » Mar Mai 13, 2003 2:17 pm

Eh, parerea mea este ca cele trei fete ce nu dispun de cine shtie ce resurse muzicale (ma refer la talent), dar totusi admir faptul ca acei oameni care au avut ideea proiectului s-au gandit intr-un fel la un mod de educare al poporului, catre ceva mai bun. daca imi amintesc moga zicea ceva de genul " o sa fie din ce in ce mai agresiv, dar nu se putea de la primul album caci se speria publicul". Anyway, invat-o pe lala sa vorbeasca... ca are dificultati in exprimare. Cat despre subiectul dezbatut de tine si love2 fly, ei bine sunt de parere ca e o chestie cam exagerata pentru ca nu se petrec lucruri in asemenea hal... dar voi doreati ca ele sa se intample, pentru ca tinerele sperante fraiere sa zica "ua ce origine IE fetele de la TNT, hai sa face' si noi ca ele"...
Albumul e bunicel pentru piata romaneasca, dar pe mine nu ma reprezinta.
- S-a strans toată lumea?
- Toţi in păr!
gabuba

Mesajde aspyrin » Mar Mai 13, 2003 3:57 pm

M-ai facut sa revad discutia cu Love2Fly. Omul are o obsesie. Vezi doamne din cauza vresurilor de la "ani de liceu" o sa se apuce lumea sa chiuleasca. asta e!
aspyrin
Junior Member

Mesajde gabuba » Mar Mai 13, 2003 9:22 pm

Asta e - nu ii schimba lumea toata (pe liceeni).

Bai, cine a compus "asta e"?
cine le-a asistat pe fete la inregistrari?

Voi stiati ca verbul "a trebui" ESTE verb impersonal?!
Deci nu se spune "trebuiau" si "trebuia" in toate cazurile... anyway...
- Toţi in păr!
gabuba

Mesajde aspyrin » Mar Mai 13, 2003 11:20 pm

1.a compus-o moga si cu bogdan de la unu'.
2. asta le-am zis si eu!
aspyrin
Junior Member

Mesajde gabuba » Mie Mai 14, 2003 1:24 pm

Se intampla si la case mai mari :) .

p.s. si ce a zis cand i-ai zis? :D
- Toţi in păr!
gabuba

Mesajde aspyrin » Mie Mai 14, 2003 3:18 pm

Initial trimis de Gabyzzu
Se intampla si la case mai mari :) .

p.s. si ce a zis cand i-ai zis? :D

asta e! :)
eu nu lucram la MOF cand s-a tras albumul. Cand am sesizat agramatismul, CD-ul era deja multiplicat. Oricum, sa stii ca esti primul care a observat!
aspyrin
Junior Member

hmmmmm ........

Mesajde gabuba » Mie Mai 14, 2003 9:48 pm

unu' de pe aici zicea cam asa
"Nu pot sa ma abtin/ Cand este vorba/ De un popor detergent/ Incuiat in televizor".
Sa fi avut dreptate :con:?
- Toţi in păr!
gabuba

Anterior

Înapoi la TNT