Ce se mai aude de Il-Egal?
38 mesaje
• Pagina 1 din 2 • 1, 2
Ce se mai aude de Il-Egal?
....mai stie cineva ceva de ei?
- usualflow
- Junior Member
Din partea mea...
...eu nu le-am simtit lipsa si nici nu cred ca o s-o fac in viitor!
Daca ramanem aici, aici ramanem!!!
-
AdevaRapper - Junior Member
Re: Din partea mea...
Initial trimis de AdevaRapper
...eu nu le-am simtit lipsa si nici nu cred ca o s-o fac in viitor!
ca bine zici manca-ti-as......au fost intotdeauna mult in spatele trupelor bune(si putine) de rap din Romania.....ultimul album(nu judeca!,cred ca ultimul)a fost vai de mama lui...nu cred ca o sa mai aiba ceva de spus baieteii astia.
-
b0mber - Junior Member
Ma, cu C-Nick nu am nimic dar Giovanni ala e cel mai terminat rapper din Romania (mi-a demonstrat-o) si subiectele lor de rap sunt total depasite (anacronice)!
-
e vai de mortzii lao
dupa albumul ,,nu judeca'' baietzii sau dus la gara cu totu' adica n-au mai scos nimic
oricum e cea mai jalnica trupa din tara astea ne fac de ras
oricum e cea mai jalnica trupa din tara astea ne fac de ras
- foxu
- Junior Member
hehehe !!!
in totala contradictzie cu AdevaRapper, parerea mea este ca C-Nyk este cel mai penal nu Giovanni... cate despre IL-Egal in general... nu incepusera rau, adica erau pe aceeashi zona cu Mafia & stuff, dar cu timpul subiectele li s-au cam epuizat shi s-au cam dus de rapa...
pace !
pace !
-
KOndamnat - Junior Member
Re: hehehe !!!
Initial trimis de KOndamnat
in totala contradictzie cu AdevaRapper, parerea mea este ca C-Nyk este cel mai penal nu Giovanni
Hmmm... poate ca si eu gandeam ca tine inainte... dar un episod petrecut in 2000 la Oltenita mi-a schimbat total parerea...
-
va dejamagesc
mah baieti , uite ca il-egal e gata sa scoata album , si o sa-si atinga scopu . va place sa judecati mereu , ca aia-s prosti , ca ala e bou etc , da la voi nu va uitati , probabil va e frica sa va uitai si in oglinda , da de altu sa va luati va place , daca va deramjeaza dc ii ascultai , dc vorbiti de ei , pt ca vedeti ca is mai buni decat voi .
IL-EGAL SCOATE ALBUM ANUL ASTA , AU TRAS O PIESA NOUA , E UN NOU SOUND , NOU STIL , O SA FITI IMPRESIONATI DE FLOWUL LUI GIOVANNI !!!!!!1
si apropo , pe album il-egal vor fi invitati : gigis ( essentzial ) 6-6 la familia , si mai vedem noi .. oricum , nu vreau sa dau detalii , da e deja o piesa scrisa care aduce la adresa tutror celor care-i jinesc pe ei , un sut in coaie ,, poate va prindeti si de numele piesei.......
IL-EGAL SCOATE ALBUM ANUL ASTA , AU TRAS O PIESA NOUA , E UN NOU SOUND , NOU STIL , O SA FITI IMPRESIONATI DE FLOWUL LUI GIOVANNI !!!!!!1
si apropo , pe album il-egal vor fi invitati : gigis ( essentzial ) 6-6 la familia , si mai vedem noi .. oricum , nu vreau sa dau detalii , da e deja o piesa scrisa care aduce la adresa tutror celor care-i jinesc pe ei , un sut in coaie ,, poate va prindeti si de numele piesei.......
- Gyno
La prima parte, aia cu invidia si cu faptul ca sunt mai buni decat noi... un lung lol... La a doua: so what?
-
Mi-au placut...
Cand au scos Il-Egal primle albume chiar mi-au placut sincer. Shi melodia aia de pe ultimul album: "Nu Judeca" a fost super tare, dar asta e doar parerea mea, deci probabil ca puteti sa ma contraziceti.
"For evil men to succeed all it takes is for good men to do nothing"
-
Aurolacul - Junior Member
Salut! De faptul ca sunt sau nu prost nu te poti convinge de pe forum, ci doar ajungand sa ma cunosti! M-a deranjat faza aia cu "or sa scoata album sa sparga fatza celor care i-au judecat", uite-te si tu ce bombastic suna si poate iti revii!
-
adevarper , arata-mi si mie unde am scris ce mi-aio arata tu in ghilimele.....
in rest
yo am zis de il-egal... ce stiu
ai ascultat tu noua piesa ca sa mah contrazici? nu cred
e , cand o sa asculti ceva , atunci sa ai de obiectat , nu asa doar ca sa dai dovada de mare shmecher care citeste gandurile oamneilor si ideile lor.
cu faza sa ne cunoastem , poate ne intalnim ca e un subiect pe forum , chiar mi-ar face placere
numa bine
in rest
yo am zis de il-egal... ce stiu
ai ascultat tu noua piesa ca sa mah contrazici? nu cred
e , cand o sa asculti ceva , atunci sa ai de obiectat , nu asa doar ca sa dai dovada de mare shmecher care citeste gandurile oamneilor si ideile lor.
cu faza sa ne cunoastem , poate ne intalnim ca e un subiect pe forum , chiar mi-ar face placere

numa bine
- Gyno
Hai sa te lamuresc: in primul rand, scuze, nu ai spus tu ce am pus eu intre ghilimele, dar asta s-a inteles din mesajul tau. Nu-mi pasa de IL_EGAL pentru ca din pacate am avut neplacerea sa-i cunosc mai de aproape decat mi-as fi dorit si m-am convins atunci de unele lucruri care m-au intristat. Bine ar fi sa ai tu dreptate si sa-si fi revenit!
"si o sa-si atinga scopu . va place sa judecati mereu , ca aia-s prosti , ca ala e bou etc , da la voi nu va uitati , probabil va e frica sa va uitai si in oglinda , da de altu sa va luati va place , daca va deramjeaza dc ii ascultai , dc vorbiti de ei , pt ca vedeti ca is mai buni decat voi ."
...Si chestia asta de mai sus suna ridicol!
Ciao!
"si o sa-si atinga scopu . va place sa judecati mereu , ca aia-s prosti , ca ala e bou etc , da la voi nu va uitati , probabil va e frica sa va uitai si in oglinda , da de altu sa va luati va place , daca va deramjeaza dc ii ascultai , dc vorbiti de ei , pt ca vedeti ca is mai buni decat voi ."
...Si chestia asta de mai sus suna ridicol!
Ciao!
-
despre...
Mah, Il-Legal au avut si ei o revelatzie de moment, disparand in umbra nucului batran(LaFamilia), Nu judeca mi-a placut ca soud, de cacat ca lirica!
Gyno si AdevaRapper...e cazu s-o punetzi de un battle
!
Gyno si AdevaRapper...e cazu s-o punetzi de un battle

Sunt un uitat din popor in istorie cu glorie
Sunt intr-un foc scanteia de victorie!
Sunt intr-un foc scanteia de victorie!
-
TheSmoker - Junior Member
bah smoker .. esti mare prost ... il-egal nu au decat 1 clip ( il-egal non-stop ) si sa sti ca a fost difuzat f des!
ai idee cat au dat pe clipu ala ? 2500 $ .. si yo zic ca e cam nasol . insa publicului i-a placut ..
stateam odata de vb cu giovanni si imi spunea scenariu la noul clip .. si suna f atractiv .. in plus .. el va fi scenaristul si unfel de regizor ..
in rest .... il-egal , c-nyc si giovanni .. din vitan - salajan!
p.s. adevarpper ..: faci niste rime ? un battel ceva .. tentativa-i buna .. dar nu as vrea sa te bag in ... mea.. lol ( scuze , poate ne vdm sambata la raparta)
ai idee cat au dat pe clipu ala ? 2500 $ .. si yo zic ca e cam nasol . insa publicului i-a placut ..
stateam odata de vb cu giovanni si imi spunea scenariu la noul clip .. si suna f atractiv .. in plus .. el va fi scenaristul si unfel de regizor ..
in rest .... il-egal , c-nyc si giovanni .. din vitan - salajan!
p.s. adevarpper ..: faci niste rime ? un battel ceva .. tentativa-i buna .. dar nu as vrea sa te bag in ... mea.. lol ( scuze , poate ne vdm sambata la raparta)
- Gyno
38 mesaje
• Pagina 1 din 2 • 1, 2