C.M - nu suntem tampiti sa incercam sa civilizam o societate asa ca ne doare la salam
shtie sa shi scrie?! doamne, atatea vejti bune intr-o singura zi de luni...
peseu: gandu mieu la adresa boxelor, ptiu, ptiu, nu fu deloc opscen, da-l denaturashi prin deturnare matale, ca numai la prostii va ganditzi, spune omu o poiezie ce sentimente adanci shi voi tot cu dansa-ntransa il tratatzi, ma iau de tine prin empatie penca de SOD mi-e frica.
peseu: gandu mieu la adresa boxelor, ptiu, ptiu, nu fu deloc opscen, da-l denaturashi prin deturnare matale, ca numai la prostii va ganditzi, spune omu o poiezie ce sentimente adanci shi voi tot cu dansa-ntransa il tratatzi, ma iau de tine prin empatie penca de SOD mi-e frica.
lucrurile nu sunt ce par a fi
- angus
- Junior Member
nashico chestia cu scrisu era mai mult referitor la cifrele de pe harta unde apar temperaturile precum cele oferite de mine cu bencocu ,ea doar pozeaza alaturi de harta in diferite ipostaze cu sau fara hainute functie de cifrele respective dar acele fotografii ie foarte graitoare ca nu-ti mai trebe comentarii ca stii clar de unde bate vantu,daca-i de umbrela sau de dans la bara...
noi il inCURajam pe moshu si la propriu si la fiGURAt...sod fu putin prea metaforic....imi cer io scuze in numele lui...
noi il inCURajam pe moshu si la propriu si la fiGURAt...sod fu putin prea metaforic....imi cer io scuze in numele lui...
-
eyewitness - Mesaje: 19220
Initial trimis de angus
moshule, sa nu uitz, pe mine m-a mishcat foarte tare poiezia ta cu pluaia, nu te lua dupe ajtia ca ie invidioshi ca iei nu jtie poiezii ashea fromoase.
nasico,daca-mi permiti sa-ti spui si io asa,tu crezi ca sunt insensibil?ca n-am suflet?crezi ca pe mine nu m-a miscat?ohoho,s-inca cat!adicale,in timp ce io il lucram pe moshu pe la spate(c-asa vor fetele toate),m-am miscat nitel d'acolo ca amortisem in aceeasi pozitie!sa stii ca am fost foarte miscat!asa sa stii!
-
SOD - Mesaje: 6035
liber dela stapanire pentru nashico, ca-l shi oficializai prin punere deocamdata peste avatar, ca cica ie mult mai poietic, feminin shi simtzitor decat angus, ceea ce mi se potrivejte mult mai mult, acum c-am mai crescut.
SOD, ma intreb io retoric, cu jena shi-n sinea mea, cum de am putut sa te banui de nemijcare, cand insutzi avataru-tzi ie atata de dinamic (da' trebea sa-mi deschizi odata oichii, ca d-abia acuma dupa atata amar de vreme l-am recunoscut pa moshu in avatarul tau, mah ce bine s-a deghizat!)
SOD, ma intreb io retoric, cu jena shi-n sinea mea, cum de am putut sa te banui de nemijcare, cand insutzi avataru-tzi ie atata de dinamic (da' trebea sa-mi deschizi odata oichii, ca d-abia acuma dupa atata amar de vreme l-am recunoscut pa moshu in avatarul tau, mah ce bine s-a deghizat!)
- angus
- Junior Member
Lasa-l "nashico" pe SOD..ca nu e el cu Bacovia si astea (desi Bacovia e bacauan...si e la o aruncatura de batz de comuna lui SOD) . Pe el..intreaba-l daca a rodit via..daca prunele de tzuica au fermentat..daca promoveaza Unirea Focsani in A. Dar intreaba-l politicos...ca daca il enervezi..te va injura ca un birjar.
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
-
Oribilul Mosh - Junior Member
da nasico,moshu este un sfetnic priceput!asa este,nu injur eu mereu?ce mai,nu stiu cum ma suporta pamantul!
cat despre bacovia,nu-l mai intreba nimic,ca are ceva probleme cu netul si nu poate deschide si fanclubu si gugleul de-odata!si risti sa-l faci de rusine si nu se cade!tocmai el,Slavitul Administrator,el,Cel Mai Intelept Intre Intelepti?nu se cade nasico!
cat despre bacovia,nu-l mai intreba nimic,ca are ceva probleme cu netul si nu poate deschide si fanclubu si gugleul de-odata!si risti sa-l faci de rusine si nu se cade!tocmai el,Slavitul Administrator,el,Cel Mai Intelept Intre Intelepti?nu se cade nasico!
-
SOD....in locul tau ash lasa-o mai moale. Ai citit si tu 5 numere din Arborele Lumii ...si crezi ca e de ajuns pentru a purta o discutzie cu noi.
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
-
eronat!eu citesc Arici Pogonici si Pupaza din Tei,nu brosurici d'astea obscure de care zici tu!
Draga Gabriel,dupa cum vezi eu incerc sa te evit,deoarece mi-am dat seama de adevaratul tau caracter.gasesc insistenta ta suparatoare si deranjanta.asa ca te rog sa-mi dai pace.lasa-ma sa mor asa ignorant cum sunt eu!adio!
Draga Gabriel,dupa cum vezi eu incerc sa te evit,deoarece mi-am dat seama de adevaratul tau caracter.gasesc insistenta ta suparatoare si deranjanta.asa ca te rog sa-mi dai pace.lasa-ma sa mor asa ignorant cum sunt eu!adio!
-
Initial trimis de vali
sa nu mai calci prin salajeaa..![]()
in salajeaaaa m-am mutat dejaaaaa

neata la municotrii patriei!sa infloreasca florile,sa se faca graul,porumbul,patria sa straluceasca!
partid iubit-prin tine cresc-sunt soim al patriei si te iubesc!
bravo baixule!
-
marian jan - Mesaje: 2100
Avem de ei nevoie...o tzara de soldatzi
Avem de ei nevoie...un lantz de muntzi Carpatzi
Durerea tzarii noastre-i facuta sa ne doara
Traiasca LIBERTATEA si dragostea de tzara !
Traiasca Ceausescu , partidu si poporu'
Traiasca Romania....traiasca tricolurul !
M-am gandit sa scriu si eu aici la CM...pentru a suplini lipsa danei si onk. Bineinteles nu am cum sa fac acest lucru..eu fiind doar un copil tembel....dar imi place sa ma bag si eu in seama...alaturi de voi...marii carturari.
Acum plec la militie...sa-mi fac buletin de Bucuresti ! Nu ca Alin...de Prahova !
PS : gigi , te vad ca ai postat aici...dupa o mare pauza. daca esti amabil zi-mi si mie la ce ora incepe National - Craiova...maine. Ash dori sa il vad din tribuna.
Merci !
Avem de ei nevoie...un lantz de muntzi Carpatzi
Durerea tzarii noastre-i facuta sa ne doara
Traiasca LIBERTATEA si dragostea de tzara !
Traiasca Ceausescu , partidu si poporu'
Traiasca Romania....traiasca tricolurul !
M-am gandit sa scriu si eu aici la CM...pentru a suplini lipsa danei si onk. Bineinteles nu am cum sa fac acest lucru..eu fiind doar un copil tembel....dar imi place sa ma bag si eu in seama...alaturi de voi...marii carturari.
Acum plec la militie...sa-mi fac buletin de Bucuresti ! Nu ca Alin...de Prahova !
PS : gigi , te vad ca ai postat aici...dupa o mare pauza. daca esti amabil zi-mi si mie la ce ora incepe National - Craiova...maine. Ash dori sa il vad din tribuna.
Merci !
-
1854
Initial trimis de Alin Seringa
neata la municotrii patriei!
ma, io te-nteleg ca tii cu maidanejii, mancacias, si de sase etape nu mai vezi in fata propiilor tai ochi de suparare, da' nici in halu asta! adica cum adica "municotrii"?
oricum, sa traitzi si s-aveti o zi buna!
ANTI
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
-
baixinho© - Mesaje: 14117
mneztza
ce-o fi, lume, cu baicsu, de nu i se mai aude glascioru cam de cand fura intai ale lunii? ori il detera aia afara, de necaz ca in fiecare luna se posta in fatza la casierie cu totzi ielanii lui incolonatzi shi aliniatzi dupe media la sport shi le crea neplaceri dand eczemplu negativ la oamenii muncii? ca numarau leu cu leu salarul la fiecare ielan shi niciodata nu le ieshea in plus, ci numa shi numa in minus, shi se loa la bataie acolosha in poarta fabricii...
peseu: na, ca ma simtzii ca gandesc la dansul shi invie brusc. care nu crezi mah in telepatie?!
peseu: na, ca ma simtzii ca gandesc la dansul shi invie brusc. care nu crezi mah in telepatie?!
- angus
- Junior Member
buna dimineata boieri dumneavoastra!
ce zi minunata se profileaza la orizont.azi am foarte multa treaba si mi-e sila tare de tot!ce e de facut?o sa mai beau un ness si mai ard 3-4 chentane ca poate mi-oi reveni.
ce zi minunata se profileaza la orizont.azi am foarte multa treaba si mi-e sila tare de tot!ce e de facut?o sa mai beau un ness si mai ard 3-4 chentane ca poate mi-oi reveni.
-
neata trantori,
vazui agitatie pe-aici si ma bagai sa vad ce se da la coada: hartie igienica au pantofi cehesti?
sodule nu-i prea de dimineata pentru matale ? poa de-aia starile astea constipatice de fute-i matzu?
vazui agitatie pe-aici si ma bagai sa vad ce se da la coada: hartie igienica au pantofi cehesti?
sodule nu-i prea de dimineata pentru matale ? poa de-aia starile astea constipatice de fute-i matzu?
-
baicsule,eu tot nu inteleg de ce mai scoti tu capu in lume cand podu grant e vopsit alb rosu.:p
ce treaba am eu cu 6-6?
ce treaba am eu cu 6-6?
bravo baixule!
-
marian jan - Mesaje: 2100
POST ANIVERSAR 1800...MAI AM PUTIN SI AJUNG PE LUSTRU
carturare striveste-l ! ca stii vorba aia: pe cine nu lasi sa moara nu te lasa sa traiesti...
-
neata carcotzi vrednici
bah auzii io asa pe la teveuri ca michi musafiru gheiu si ambasadoru le spuse pesedistilor vorbind de coruptie ca "partidu e-n toate, in cele ce sunt si-n cele ce maine vor rade la soare"
azi ma speriai tare de tot cand vazui toate masinile prin oras cu parbrizele si lunetele ca vai de mama lor...imediat gandu imi zbura in eter spre nashica si elanii iei si crezui ca declansa fro greva ceva...acu imi veni pancreasu la loc ca vazui cauza...ie fana mumu si-si lua liber sa poa sa ia autograf de semnatura de la el...
edit mai ulterior si tarziu...vorbeam de lup si nashica posta chiar odata si in acelasi timp cu mine...
bah auzii io asa pe la teveuri ca michi musafiru gheiu si ambasadoru le spuse pesedistilor vorbind de coruptie ca "partidu e-n toate, in cele ce sunt si-n cele ce maine vor rade la soare"
azi ma speriai tare de tot cand vazui toate masinile prin oras cu parbrizele si lunetele ca vai de mama lor...imediat gandu imi zbura in eter spre nashica si elanii iei si crezui ca declansa fro greva ceva...acu imi veni pancreasu la loc ca vazui cauza...ie fana mumu si-si lua liber sa poa sa ia autograf de semnatura de la el...
edit mai ulterior si tarziu...vorbeam de lup si nashica posta chiar odata si in acelasi timp cu mine...
-
breh, mi-a crescut pa berou o zambila, care ce fromos miroase, itzi vine casa muncejti cu totzi ielanii datzi la maxim, am shi pantofeori noi, care nu ma strange, shi az ie ziua la prietena mea shi deseara ne intalnim, tralalalalala...
uite ashea, cand ma simtzesc io mai bucuroasa, imi vine a canta, cantecelu asta-l shtitzi: ah ce bine, vai ce bine, ah ce bine-i sa fii caine...(oups!)
uite ashea, cand ma simtzesc io mai bucuroasa, imi vine a canta, cantecelu asta-l shtitzi: ah ce bine, vai ce bine, ah ce bine-i sa fii caine...(oups!)
- angus
- Junior Member
neata iobagi si serbi!
m-am trezit cu gandul la un nes si un chent,da cand colo,ciuciu nes!bona si fica-mea plecate in parc si am fost nevoit sa-mi fac singur nesutu!a iesit groaznic!bleah!
nasico,esti tare bucuroasa azi!imi place!parca-ti si vad bucuria din ochisori!sa nu te imbeti deseara,da?
ochila,ramane cum am stabilit!
m-am trezit cu gandul la un nes si un chent,da cand colo,ciuciu nes!bona si fica-mea plecate in parc si am fost nevoit sa-mi fac singur nesutu!a iesit groaznic!bleah!
nasico,esti tare bucuroasa azi!imi place!parca-ti si vad bucuria din ochisori!sa nu te imbeti deseara,da?
ochila,ramane cum am stabilit!
-
ce perversitate o mai fi si asta,sa bei pe fund?am zis eu ca femeile is alea de nascocesc perversiunile.
asa,am mai auzit de barbati care manaca de pe trupul femeilor,da de femei care sa bea direct de pe fund ,n-am auzit!stai ,ca acum mi-am dat seama!ma,voi ori ati chemat vreo trupa de streaptease masculin?asta trebe sa fie!
asa,am mai auzit de barbati care manaca de pe trupul femeilor,da de femei care sa bea direct de pe fund ,n-am auzit!stai ,ca acum mi-am dat seama!ma,voi ori ati chemat vreo trupa de streaptease masculin?asta trebe sa fie!
-
sodule, m-ai lasat cu gura cascata cum potzi tu sa faci doo lucruri deodata shi in acelaj timp, ca un om mare, sa pui shi capcane la gandaci, dalea cu guguloae de paine intr-insele, shi sa fii shi perspicace... bine ca moaca cu dintzii hlizitzi nu te-a impiedicat dela comentarii, ca m-ai facut sa rad cu lacrami, shi tu shtii ce grau ie sa razi pa dinauntru? aka sa nu se prinda oamenii prinprejur ca razi ca prostu? ca iera sa fac apoplecsie multzamita matale, ca asta o intrecu p-aia de eri a aiului, de pe threadu cu avorturi, unde aiu sez ca femeile sa umble cu pancarte de gat, pa care sa precizeze clar shi pa scurt atitudinea lor in fatza vietzii...
pentru buna ordine, casa incerc sa-mi repar onoarea terfelita shi aproape compromisa prin postul matale de mai sus, ma simtz datoare sa precizez: pa fundu la pahar, mah!
pentru buna ordine, casa incerc sa-mi repar onoarea terfelita shi aproape compromisa prin postul matale de mai sus, ma simtz datoare sa precizez: pa fundu la pahar, mah!
- angus
- Junior Member
bah io stiam ca arabilor le plac alea babanele cu fundu mare sa poate juca poker lejer pe fundu lor...acu nu stiam ca si femeilor le plac la fel ca s-o puna de un pinacle sau de-o bauta...
io zic ca nashica se referea la fundu pe care toaca zarzavatu pt ciorba, adicatelea intre un patrunjel si-un marar mai basculeaza o bere, iar o rosioara feliata ,inca o bascula de gambrinus,si uite ashe pana cand acreste ciorba cu ursus si bea borshu...tot pe fundu cu pricina...
io zic ca nashica se referea la fundu pe care toaca zarzavatu pt ciorba, adicatelea intre un patrunjel si-un marar mai basculeaza o bere, iar o rosioara feliata ,inca o bascula de gambrinus,si uite ashe pana cand acreste ciorba cu ursus si bea borshu...tot pe fundu cu pricina...
-
stimatzi tovarasi, intrucat capcanele toxice pretzaluiesc pe tarabele negustorilor fara putintza de troc cu insigna io zic sa incercam metode ancestrale de otravit fantanile si tratarea bugulailor cu si anume spatele, sau, cum as putea sa citez, dar mi-e frica de si anume nerespectarea licentei de autor, "fundul de sticla " sau de pahar cum prefera doamnele..c
draga clasa muncitoare se simte miros ca va veni vacantza cu trenul din frantza insa dupe cum se prezinta vremea creca anu asta nu mai vine vara si io zic ca sa ne retragem la suedia ca acolo e elanii mult mai.. cum sa spun.. mai motivatzi, stie ei de ce.. si apropo, elanii sunt si iei mai pe iarna, nu vreti sa trecem la fluturasi?
asa, si dupa seceta asta indelungata care a inceput si nu se mai termina, noroc cu ma'am lasca care mai sparge greva.. da numa asa pe fund.. din cand in cand.. si cu nenea sod care mai freaca un nesuletz.. mai raruletz.. chiar ma gandeam de fapt ce vream sa si anume spui pe ceme pe ziua de azi? a, da pai stirile ca traiesc bine mersi ca concertu cargo pare se ca va fi mai ultimu asa cica detera astia la presa ca pleaca ovioke pe la cangurangutani si se destrama si despatura trupa si deaia zic ca macar o facem polivalenta daca lata nu suntm in stare?
draga clasa muncitoare se simte miros ca va veni vacantza cu trenul din frantza insa dupe cum se prezinta vremea creca anu asta nu mai vine vara si io zic ca sa ne retragem la suedia ca acolo e elanii mult mai.. cum sa spun.. mai motivatzi, stie ei de ce.. si apropo, elanii sunt si iei mai pe iarna, nu vreti sa trecem la fluturasi?
asa, si dupa seceta asta indelungata care a inceput si nu se mai termina, noroc cu ma'am lasca care mai sparge greva.. da numa asa pe fund.. din cand in cand.. si cu nenea sod care mai freaca un nesuletz.. mai raruletz.. chiar ma gandeam de fapt ce vream sa si anume spui pe ceme pe ziua de azi? a, da pai stirile ca traiesc bine mersi ca concertu cargo pare se ca va fi mai ultimu asa cica detera astia la presa ca pleaca ovioke pe la cangurangutani si se destrama si despatura trupa si deaia zic ca macar o facem polivalenta daca lata nu suntm in stare?
-
onk - Mesaje: 1841
Initial trimis de onk
...si cu nenea sod care mai freaca un nesuletz.. mai raruletz..
vroiam casa va spui freo doo despre coeficientu de frecare (a nesului) individuala de catre beneficiar, da' mai bine shi in primul rand ma bucur ca trecu p-acilea tanti profesoara casa faca prezentza shi sa vaza care mai ie pulsu la muncitorime shi sa ne imbie la fluturashi. io nu vreau fluturashi (nu-mi scapa nici o litera, nu?), vreau gargaritzeee...
duce-m-ash la concertul de adio alu chempes, dragu de iel, chiar daca pentru asta ar trebui sa-mi scot dela naftalina (sau mai bine moliii!) echipamentul din tineretza. in momentul asta nush cand ie concertul cu pricina, da' poate ca voi afla in timp util.
mai vroiam casa va zic ceva neaparat foarte important, da de cate ori vine onk p-acilea mi se tulbura coerentza shi ma ia cu amnezie de uitare.
- angus
- Junior Member