Ce parere aveti despre melodia de la BigBrother : Hi-Q-Traieshte ?
Mie mi se pare totushi cool...(intr-un fel)
Hi-Q-Traieshte!
5 mesaje
• Pagina 1 din 1
E o melodie vesela..tipica Hi-q !
Se potriveste foarte bine cu showul.....logic ....
E o melodie care ma bine dispune... imi da pofta de viatza !
Se potriveste foarte bine cu showul.....logic ....
E o melodie care ma bine dispune... imi da pofta de viatza !
It's too bad, but that's me
what goes around comes around, you'll see that I can carry the burden of pain 'cause it ain't the first time that a man goes insane and when I spread my wings to embrace him for life I'm suckin' out his love, 'cause I, I'll never be NOBODY`S WIFE !!!
what goes around comes around, you'll see that I can carry the burden of pain 'cause it ain't the first time that a man goes insane and when I spread my wings to embrace him for life I'm suckin' out his love, 'cause I, I'll never be NOBODY`S WIFE !!!
-

Dee Dee - Junior Member
Fara suparare dar pot sa atrag atentia k despre melodie s-a discutat si pe subiectul facut de Florin"Big Brother"...
in fine o sa mi zik parerea si aici : este o melodie tipic HI-Q care sa te faci sa vezi viata altfel , sa tipi , sa te distrezi, sa te simti bine si sa fii vesel mereu...asa cum imi zicea odata mitza: "frate nu merita sa fii trist deoarece viata e scurta si trebuie traita la maxim" 10x "bro"
asa am incercat sa fac si vad ca da rezultate mari 
in fine o sa mi zik parerea si aici : este o melodie tipic HI-Q care sa te faci sa vezi viata altfel , sa tipi , sa te distrezi, sa te simti bine si sa fii vesel mereu...asa cum imi zicea odata mitza: "frate nu merita sa fii trist deoarece viata e scurta si trebuie traita la maxim" 10x "bro"
asa am incercat sa fac si vad ca da rezultate mari 
The wind of change blows straight into the face of time
Like a storm wind that will ring the freedom bell
Like a storm wind that will ring the freedom bell
-

sly - Mesaje: 2918
hy
E super beton melodia .Imi place la nebunie .In concluzie viata merita traita la maxim,din plin si nu trebuie sa fi trist nici macar un minut.
Sunt un simplu pamantean,
Dragoste e tot ce am sa dau
Sunt doar la inceput de drum,
Te vreau langa mine acum
Dragoste e tot ce am sa dau
Sunt doar la inceput de drum,
Te vreau langa mine acum
-

alisa - Junior Member
5 mesaje
• Pagina 1 din 1