Dilemma vs Bonnie & Clyde
22 mesaje
• Pagina 1 din 1
E cam ciudat sondajul acesta...pe forumul nelly ..dar ma rog
)
EU votez pentru Dilema... cu toate ca imi place si Bonnie & clyde....
Din cate am auzit cei doi sunt logoditi
...so .....

EU votez pentru Dilema... cu toate ca imi place si Bonnie & clyde....
Din cate am auzit cei doi sunt logoditi

It's too bad, but that's me
what goes around comes around, you'll see that I can carry the burden of pain 'cause it ain't the first time that a man goes insane and when I spread my wings to embrace him for life I'm suckin' out his love, 'cause I, I'll never be NOBODY`S WIFE !!!
what goes around comes around, you'll see that I can carry the burden of pain 'cause it ain't the first time that a man goes insane and when I spread my wings to embrace him for life I'm suckin' out his love, 'cause I, I'll never be NOBODY`S WIFE !!!
-
Dee Dee - Junior Member
nu mi se pare chiar asa de ciudat
ambele sunt componente ale trupei Destiny’s Child (daca mai exista), ambele si-au ales 2 rapperi (mai mult sau mai putin) si au scos cate o melodie mai siropoasa
imi plac amandoua melodii , dar parca am o slabiciune pt jay si B
ambele sunt componente ale trupei Destiny’s Child (daca mai exista), ambele si-au ales 2 rapperi (mai mult sau mai putin) si au scos cate o melodie mai siropoasa
imi plac amandoua melodii , dar parca am o slabiciune pt jay si B

X
KNICKSONLINE.COM
KNICKSONLINE.COM
-
rady - Junior Member
Eu zic ca "dilemma" are un punct in plus si pentru faptul ca e o piesa originala ... pe cand Bonnie & Clyde din cate am auzit ... are si parti "furate" .."prelucrate" de pe la 2pac .....
It's too bad, but that's me
-
Dee Dee - Junior Member
ambiguu subiectul...
nu stiu ce sa zic...personal imi place mai mult "bonnie & clyde", insa "dilemma" este o piesa cu mult mai originala. prima e inspirata destul de mult din "Me and my girlfriend" a defunctului(oare?) amaru shakur....
dilemma e o piesa f dragutza, dar am fost practic intoxicatzi cu ea de catre toate posturile de radio si tv care nu se mai saturau difuzand-o....macar s-au mai potolit...
dilemma e o piesa f dragutza, dar am fost practic intoxicatzi cu ea de catre toate posturile de radio si tv care nu se mai saturau difuzand-o....macar s-au mai potolit...
- usualflow
- Junior Member
Imi place mult mai mult Dilemma...e mult mai originala!
Love, love ,love...
Love, love, love...
La multi ani tuturor indragostitilor!
Love, love, love...
La multi ani tuturor indragostitilor!
- Lovely_angel
- Junior Member
Bonnie&Clyde e putin mai dinamica in timp ce Dilemma e mai lacrimogena ... in orice caz mie imi place mai mult Dilemma ... nu de alta da am amintiri placut in ce priveste melodia
... anyway vad ca Dilemma conduce

A-Ur Attractive B-Ur Beautiful C- Ur Charming D-Ur Delicious E-Ur Exciting F-Ur Funny G-Ur Gorgeous H-Ur Heavenly I-Im J-Just K-Kidding L-Loser!!!! :fuck:
-
KoRn_bitch - Junior Member
..
Jay Z& Beyonce !!!!! dar asta nu inseamna ca nu-mi place Nelly!:rolleyes:
I woke up this morning, the sunshine was shining / I put on my happy face / I'm living, I'm able, I'm breathing, I'm grateful / Woke up and realized this world's not so bad after all / looked at it through a child's eyes, and I saw these beautiful / Things that you never think about/
-
jane doe - Junior Member
Hmm...destul de grea alegere..tinand ..cont ca amandoua sunt niste super piese...totusi votez pt Dilemma !!!
Use your eyes..Only to look at me..Use your mouth ..Only to kiss my lips..We are branches of the same old tree ...You can laught ..Only if you laught with me ..You can cry ..Only if you cry for me...Don`t forget that you`re condemned to me ....
-
SiMiCs - Junior Member
Dilemma...cu siguranta...Mi se pare mult ai buna decat Bonnie&Clyde...shi,in plus,in perioada aia,ma regaseam in versurile cantecului
Oricum...a avut mai mult succes Dilemma...Asa ca...another vote for Dilemma... :j

Oricum...a avut mai mult succes Dilemma...Asa ca...another vote for Dilemma... :j
...I've...Become so NUMB...I can`t feel you there...Become so tired...So much more AWARE...
-
A|exandra - Junior Member
:o Cea mai misto mi se pare Dilemma pe care am si votat-o ! 

Moartea sta si bea un suc, in timp ce pe mine ma calca masinile ! - copyright Ulhvan
-
Red_Mustang - Mesaje: 979
am votat bonnye and clyde pentru ca imi place mai mult de jay-z... dar nici dillemma nu suna rau..
pacat ca am descoperit topicul prea tarziu,,,:P
pacat ca am descoperit topicul prea tarziu,,,:P
Some people are like Slinkies...not really good for anything, but you still can't help but smile when you see one tumble down the stairs.
-
Crazy Babe - Mesaje: 722
bonnie si clyde = aventura ... dilemma = dragoste ....cum eu simt ca ma regasesc in amandoua caracteristicile...hmm...cam greu...pentru ca`mi plac amandoua...insa...sry pt Dilemma...dar imi place mai mult Bonnie si Clyde
)

This is not a message...its garbage....throw it....or not! Carpe Diem Folks !
-
taifi - Junior Member
de departe DILEMMA . Cui nu i place sau nu i a placut Dilemma , nu e om.
" Tatal meu zideste case
Cocotat pe schele
Si cu fruntea lui ajunge
Pana sus la stele."
Cocotat pe schele
Si cu fruntea lui ajunge
Pana sus la stele."
-
UnCopilutz - Junior Member
da,e adevarat,ce e prea mult strica!
" Tatal meu zideste case
Cocotat pe schele