(((Say what's on your mind at this very moment Pt.1)))
:)
Ce caterinca pe tine!:D
Macar de ar fi POLITICA singura problema!:) dar se pare ca nu ma "incadrez" in politica forumului (pe care dealtfel as putea sa o pun sub dezbatere cu cativa psihologi, sa-mi spuna si parerea lor)...si ca la B.B(ca sa-l citez pe Mosh)...trebuie eliminat un concurent....sau macar sa i se inchida gura ca altfel...tind sa devin un Andrei Gheorghe!
Macar de ar fi POLITICA singura problema!:) dar se pare ca nu ma "incadrez" in politica forumului (pe care dealtfel as putea sa o pun sub dezbatere cu cativa psihologi, sa-mi spuna si parerea lor)...si ca la B.B(ca sa-l citez pe Mosh)...trebuie eliminat un concurent....sau macar sa i se inchida gura ca altfel...tind sa devin un Andrei Gheorghe!
-
Love2Fly - Junior Member
Inca o pagina si threadul asta o sa aiba 100 de pagini sau cel putin o sa-mi arate mie una suta.
Gone 4 good
-
JaJa Beens - Mesaje: 691
Jaja..la mine e deja pagina 132. Se pare ca tu ai setat sa itzi apara 40 de posturi pe foaie. La mine apar 30. Si asa e mic monitoru. Nu toata lumea are monitor de neam prost ca tine.
ce faci vali ? dai avertismente aci' pe aberatzii....pt. ce se scrie pe sex ? sau alta e chestia cu dinu si sopra ?
Cand m-am culcat eu ..la 3 AM...Aliosha,vali si Hera erau online. Totzi 3 sunt si acum. Pe Aliosha si vali ii inteleg....ca vegheaza la bunul mers al lucrurilor. Dar Hera ?
ce faci vali ? dai avertismente aci' pe aberatzii....pt. ce se scrie pe sex ? sau alta e chestia cu dinu si sopra ?
Cand m-am culcat eu ..la 3 AM...Aliosha,vali si Hera erau online. Totzi 3 sunt si acum. Pe Aliosha si vali ii inteleg....ca vegheaza la bunul mers al lucrurilor. Dar Hera ?
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
-
Oribilul Mosh - Junior Member
femei si telefoane mobile
The Register citeaza o stire dintr-un ziar din Jamaica. Nu stiu daca nu e la misto, dar avand in vedere ca nu mai e 1 aprilie... Read on, io m-am pisat pe mine de ras.
Uite linku:
http://www.theregister.co.uk/content/28/30237.html
Uite linku:
http://www.theregister.co.uk/content/28/30237.html
subpolar homesick fane
"This here post might offend you some
If it doesn't it's because you're dumb"
"This here post might offend you some
If it doesn't it's because you're dumb"
- stefan
- Junior Member
Si-a luat nebuna blocului o cusca mare, si a inceput sa creasca porumbei! Numai cacat de pasare peste tot! Am auzit ca si aia se maninca...este adevarat??
Skicklig charmör skickar choklad, chansar på skönt skjut
"Skilled seducer sends chocolate, hopes for a nice shag"
-
Nicholas_Alex - Junior Member
Normal ca se mananca. Unii oameni pentru asta ii cresc. Ciulamaua de porumbel este ceva obisnuit.
Tai 2-3 porumbei..ca sunt micutzi si nu alegi mare lucru din ei...pui la fiert faina cu apa....torni crema aia peste carnea fiarta de porumbel. Mai fierbi putin. Si ..pofta mare !
Tai 2-3 porumbei..ca sunt micutzi si nu alegi mare lucru din ei...pui la fiert faina cu apa....torni crema aia peste carnea fiarta de porumbel. Mai fierbi putin. Si ..pofta mare !
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
-
*lol*..thanks,OM! Cred ca are vreo 30 de bucati...asa ca un timp nu ma mai duc pe la macelarie...
Dar inca o intrebare...cum dracu se jumulesc? Ca pe gaina?

Dar inca o intrebare...cum dracu se jumulesc? Ca pe gaina?
-
am mancat si eu porumbel dar facut fripturica cu sos. nu m-a incantat in mod deosebit, au foarte putinca carnica si n-am putut sa zic: "taste just like chicken".
Gone 4 good
-
JaJa Beens - Mesaje: 691
Initial trimis de Aliosha
Seringa, azi am fost sa votez. Ghici cum se numea primul partid de pe lista ?
[b] Bloc Pot
... il suspectez pe asta mic ca a votat cu ei. [/B]
hihihi,si nu i-ai votat?
bravo baixule!
-
marian jan - Mesaje: 2100
o sa il fac.eu si andrei gheorghe :p
ba,imi bag pula.sunt racit,ma dor maselele,n-am bani.cu ultimii bani mi-am luat picaturi de nas,2 folii nurofen,5 pachete tigari.asa,pt. o minima supravietuire.dar - catelu lu alin nu a fost de acord.a ros TOT nurofenul,nu mai e o pastila,NICIUNA,a ros picaturile de nas(a gaurit tubu ala si s-a scurs tot),a facut praf un pachet de tigari!astept sfaturi!
ba,imi bag pula.sunt racit,ma dor maselele,n-am bani.cu ultimii bani mi-am luat picaturi de nas,2 folii nurofen,5 pachete tigari.asa,pt. o minima supravietuire.dar - catelu lu alin nu a fost de acord.a ros TOT nurofenul,nu mai e o pastila,NICIUNA,a ros picaturile de nas(a gaurit tubu ala si s-a scurs tot),a facut praf un pachet de tigari!astept sfaturi!
bravo baixule!
-
Mey,am eu o idee!
Vino sa te ingrijeasca Matrasita si trece tot...si raceala si tot!
Acum la serios,am eu niste picaturi bune de nas si de Nurofen..fac eu rost!
Ce nu fac eu pt tine?:)
Vino sa te ingrijeasca Matrasita si trece tot...si raceala si tot!
Acum la serios,am eu niste picaturi bune de nas si de Nurofen..fac eu rost!
Ce nu fac eu pt tine?:)
Daca vrei sa schimbi lumea incepe cu tine insuti!
-
Matrashita - Mesaje: 804
vali,pei cu 5g coca,stii ce efect are?:D
dq,sa fii sigura! :p
ma,dupa o zi stresanta si obositoare,m-ati facut sa rad.va multumesc!la toti!
dq,sa fii sigura! :p
ma,dupa o zi stresanta si obositoare,m-ati facut sa rad.va multumesc!la toti!
bravo baixule!
-
Un pupik pe nasuc si ai grija sa nu iei medicamente cu Cola sau mai rau....alcool!
K te pap!
Pe "catelusu` lui Alin " cum il cheama?:o
K te pap!
Pe "catelusu` lui Alin " cum il cheama?:o
Daca vrei sa schimbi lumea incepe cu tine insuti!
-
Matrashita - Mesaje: 804
Aliosha...ma cam doare in pula cu cine votezi tu...si cred ca nu intereseaza pe nimeni acest lucru...exceptand Pantera Roz si Portocala Mecanica. Asa...ca data viitoare itzi recomand forumul lor...pt. porcarii ca cele de mai sus.
-
Aline itzi dau io un sfat cu catzelu ala al tau.k doar am shi io shi shtiu sa ma port cu iei.Inchide-l undeva vreo 2-3 ore shi o sa iasa de acolo alt caine:D
Bai sa mor io daca cumva retrogradeaza Dinamo tzin cu Sportu sa mor io:D
The Earth is full.GO HOME!
-
MiG29 - Mesaje: 7104
Daca retrogreadeaza Timisoara...o sa tin tot cu ei...sa promoveze la loc ! :p
Ce imi pare bine...ca din sezonul viitor...am echipa de suflet in Il Calcio. Promoveaza Sampdoria ! Abia astept !
Ce imi pare bine...ca din sezonul viitor...am echipa de suflet in Il Calcio. Promoveaza Sampdoria ! Abia astept !
-
Initial trimis de Oribilul Mosh
Aliosha...ma cam doare in pula cu cine votezi tu...si cred ca nu intereseaza pe nimeni acest lucru...exceptand Pantera Roz si Portocala Mecanica. Asa...ca data viitoare itzi recomand forumul lor...pt. porcarii ca cele de mai sus.
Buratino, fugi de mananca repede ceva pana nu iti moare neuronu.
-
Aliosha - Mesaje: 5042
*lol*..ce "direct" este moshul..*lol*
Cine pula mea-i Pantera Roz si Portocala Mecanica???
Huoooooo...bah, la 07:52 sint singurul membru??..ce dracu faceti?? V-ati apucat de munca???
Cine pula mea-i Pantera Roz si Portocala Mecanica???
Huoooooo...bah, la 07:52 sint singurul membru??..ce dracu faceti?? V-ati apucat de munca???
- Fişiere ataşate
-
- singur.jpg (6.78 KiB) Vizualizat de 2783 ori
-
Initial trimis de MiG29
migule din cand in cand cate un moment de trezire la realitate nu strica nimanui:D
vom fi 2 sportisti pe fanclub...putini da buni:D
ma cam doare in pula
moshule iti repet ca se pare ca esti amnezic...excrescenta aia a ta este un neg si nu pula...si vezi ca sunt clinici care cauterizeaza chestiile astea neplacute care "cam doare"...tu le-ai spus baietilor de pe-aici ca te pishi din pozitia de genoflexiune?
-
eyewitness - Mesaje: 19220
Cum Nicholas , nu stii ? Pantera Roz e pantera aia buclucasha care face numai belele...iar Portocala Mecanica e echipa Olandei la fotbal...si un celebru film regizat de Kubrick. Si o carte. :p
Iar la noi pe forum reprezinta poreclele a doi useri ineditzi. Este vorba despre cei doi moderatori de la Politica. stefan e pantera , Hyde e portocala.
Aliosha...ai dat o replica demna de depechemind. De fapt cred ca depechemind ti-a furat contu' ....asa de razbunare.
Nicholas....apropos de useri....priveste atasamentul. Ce parere ai ?
Iar la noi pe forum reprezinta poreclele a doi useri ineditzi. Este vorba despre cei doi moderatori de la Politica. stefan e pantera , Hyde e portocala.
Aliosha...ai dat o replica demna de depechemind. De fapt cred ca depechemind ti-a furat contu' ....asa de razbunare.
Nicholas....apropos de useri....priveste atasamentul. Ce parere ai ?
- Fişiere ataşate
-
- useri.jpg (23.64 KiB) Vizualizat de 2795 ori
-
Moshule, eu te iubesc, da nu sint asa de disperat, sa-mi fac alt nick pe treaba asta...

-