TALK-SHOW : alt fel de barbati

Glume, poante, farse, lucruri aberante, off-topic grosolan

talk show : de 3 ori barbat cu Sod

Mesajde SOD » Joi Apr 17, 2003 3:34 pm

nu stiu daca voi stiti ca eu stiu,dar exista si altfel de barbati.cei care impletesc ,cos,trag la masina,au intotdeauana in servieta andrelele si tiparele de taioare.

astazi am deosebita onoare sa va prezint un domn care ,de fapt,nu mai are nevoie de nici o prezentare.doamnelor si domnilor,vi-l prezint pe d-l eyewitness.

- buna ziua ,domnule eyewitness.
Rape me tender 'cos I'm verry sensitive
FOUR OF A KIND
SOD

Mesajde eyewitness » Joi Apr 17, 2003 3:40 pm

buna ziua domnule SOD
eyewitness

Mesajde SOD » Joi Apr 17, 2003 3:44 pm

- domnule eyewitness,bine ati venit la emisiunea "micul gospodar - mit sau realitate".judecand dupa numarul impresionant de scrisori primite de redactia noastra,scrisori ce cereau vehement invitarea dumneavoastra in emisiune,putem afirma ca sunteti unul dintre cei mai apreciati artizani ai andrelelor si mohairului.ce parere aveti?
FOUR OF A KIND
SOD

Mesajde eyewitness » Joi Apr 17, 2003 3:52 pm

-domnule sod in primul si intaiul rand doresc sa va multumesc din toata inima si partial din splina ,pentru invitatie, ma simt magulit si in acelasi timp simultan onorat de onoarea pe care mi-o faceti invitandu-ma la celebra si mult indragita dvs emisiune cunoscuta chiar si peste hotare si in afara tarii. dati-mi voie intai ,prin intermediul dvs,sa o salut pe bunica mea cea de la care am invatat prima oara inca de la 5 anisori tainele macrameurilor si ulterior arta impletirii mohairelor, cea care acu se afla cu siguranta in fata radioului sorbind din priviri ecranu chiar daca saraca e deja surda si oarba...
eyewitness

Mesajde SOD » Joi Apr 17, 2003 3:56 pm

- va rog sa ma scuzati ca va intrerup,dar nu dumneavostra,ci noi trebuie sa-i multumim bunicii dumneavostra,pentru modul exemplar in care v-a crescut si v-a invatat aceasta veche si frumoasa arta,cea a impletitului.

in primul rand,domnule eyewitness,ce credeti ca este necesar unui barbat sa ajunga un artist,asa,ca dumneavostra?care este secretul,sau reteta succesului?
FOUR OF A KIND
SOD

Mesajde eyewitness » Joi Apr 17, 2003 4:17 pm

- pai io nu stiu ce ii trebe unui barbat sa ajunga artist...io zic ca am avut marele noroc si sansa sa fiu crescut de tanti aglae, bunica de care va spuneam...era o femeie deosebita...o femeie dintr-o bucata...o fata prelunga cu o barbie puternica care i seprelingea pe gat, cu o gura al carei zambet eclipsa pana si surasul acceleratului de ciulnita, obrajii proeminenti ca doo bidoane pline cu petrosin si ochii, ce mai ,ochii aia patrunzatori, de un negru taciune precum carcalacii din pivnita...era mare ,solida cu sanii proeminenti pe care-i purta cu mandrie dati peste umeri si tin minte, un glas bland si suav ce eclipsa si raboteza lu bunicu in melodicitate...avea pasu hotarat,si...
eyewitness

Mesajde SOD » Joi Apr 17, 2003 4:24 pm

ma scuzati ca va intrerup.regia de emisie imi comunica in casca adresa de Ym la care puteti interveni in direct.puteti observa pe micul dumneavostra ecran adresa redactiei.

stimate domn eyewitness,putini dintre telespectatorii nostri stiu ca de-abia v-ati intors de la Mondialele de Impletit Viteza,desfasurate anul acesta la Copsa Mica.ati ocupat un binemeritat loc I la categoria seniori,promotia '42.ce ne puteti spune despre acest lucru?

Adresa redactiei : stormtroopers_od / 0.1 centi/minut,valabil in retelele windows 98 si XP.
FOUR OF A KIND
SOD

Mesajde eyewitness » Joi Apr 17, 2003 4:41 pm

- da dle SOD, copsa mica fu anu asta gazda campionatului mondial de impletit contra cronometru. ce v-as putea spune ?....in primul rand au fost doo probe: figurile impuse adica impletitu la cererea jurului si figurile liber ales adica impletitu la alegere normal

prima proba am avut de-aface cu un merinos cam aspru unde a trebuit sa folosesc andrelele de 5 juriul impunand un diabolic doua pe fata si unu pe dos...a fost f dificil dar am reusit sa termin puloverul in 3 ore si 32 de minute mai putin partea inferioara de la maneca. cu anchioru fu mai greu juriul cerand o broderie sparta care mi-a cam dat de furca mai ales ca efortul celor 3 ore juma l-am resimtit pe deplin... dupa figurile impuse eram pe locu 2 doar ,in fata mea fiind marele maestru impletitor , andrelov ,din kazahstan....

la figurile liber alese am reusit sa-l devansez pe marele maestru, si multiplul campion mondial andrelov, mai ales la impresia artistica unde folosind un clasic unu pe fata si unu pe dos dintr-un mohair de kashmir ,cu 2 andrele de 6 ,modificate simtitor la partea de aerodinamica de consultantu tehnic, am reusit un costum feminin de discoteca in doo piese, bluza si pantaloni intr-un timp record de 2 ore si 11 minute...impresia artistica cu cataramele pe lateralele pantalonilor si linia moderna de tip "shalvari" m-au propulsat pe locu intai si implicit la medalia de aur...
eyewitness

Mesajde SOD » Joi Apr 17, 2003 4:50 pm

-noi nu putem decat sa va felicitam si sa va uram succes la olimpiada de anul viitor ce se desfasoara la Vintu de Sus.acu,domnule eyewitness,ce sfaturi puteti da tinerilor ce si-au ales cariera de impletitor?atat pentru cei profesionisti cat si pentru amatori?si daca-mi permiteti,am vazut ca ati facut o referire la adrelele pe care le-ati folosit in conscurs?ne puteti da mai multe detalii?sunt facute pe comanda?se gasesc in romania?poate un tanar aspirant sa-si procure asemenea bijuterii?
FOUR OF A KIND
SOD

Mesajde eyewitness » Joi Apr 17, 2003 5:06 pm

-dle Sod. impletitu este o simbioza intre dibacie si arta...sunt necesare multe ore de practica si multe gheme de lana...pe tinerii impletitori aspiranti care doresc o cariera in acest domeniu le pot spune doar ca impletitu necesita multe sacrificii dar si satisfactiile sunt pe masura...o viata sportiva spartana ,sculat la 4 dimineata, fara fumat,alcool,femei sau droguri, hrana vegetariana si multe exercitii fizice pt dezvoltarea incheieturilor mainilor...in rest multa perseverenta,ambitie si repet munca...

andrelele folosite si care indirect mi-au adus locul unu la copsa mica anul acesta sunt autohtone si cum ati sesizat si dvs sunt niste bijuterii in domeniu...au fost facute la strung de varu meu pantazica si in acelasi timp capitanu nejucator al echipei, din doo bare de otel de 16 , care strunjite corespunzator si cu mare dibacie au luat forma pe care ati observat-o si dvs. sunt prevazute cu un parasolar si oglinda retrovizoare si cu un sistem de franare tip abs...sper ca la olimpiada de anu viitor de la vintzu sa imbunatatesc performanele prin adaugarea unei memorii de 128kb prin implementarea in ambele andrele a unui eeprom 24f84c care va fi un moment de rascruce ,revolutionar in impletitu mondial si care sper sa-mi aduca titlul olimpic...
eyewitness

Mesajde SOD » Joi Apr 17, 2003 5:17 pm

- domnule eyewitness,efectiv nu cred ca aveti cum sa ratati aurul olimpic la Vantzu de Sus.performantele dumneavoastra va recomanda!intreaga redactie va ureaza de pe acum bafta!va multumim ca ati acceptat invitatia noastra,facandu-ne in acest fel o mare onoare.

doamnelor si domnilor,aceasta a fost emisiunea "micul gospodar - mit sau realitate" de astazi.va asteptam si maine la o noua editie ,unde vom avea o tema cu totul si cu totul deosebita,precum si un invitat cu totul si cu totul deosebit.in incheiere va reamintesc adresa de Ym prin intermediul careia puteti intra in direct cu invitatii nostri,precum si adresa unde puteti trimite sugestiile si parerile dumneavoastra,vis-a-vis de emisiune.pana la urmatoarea editie,va uram buna seara.

adresa de ym a redactiei : stormtroopers_od
adresa pentru sugestii si pareri :http://www.fanclub.ro/showthread.php?s=&postid=143021#post143021
FOUR OF A KIND
SOD

Mesajde eyewitness » Joi Apr 17, 2003 5:19 pm

- si io va multumesc pentru urari si emisiune. buna seara.
eyewitness

Înapoi la Vechi: Kterinca & Aberatzii