tnt - ani de liceu
Moderator: anjin-san
Fratzilor ati vazu ultimul videoclip al fetelor????E PENIBIL.......ca si ele de altfel De fiecare data cand apar la televizor spun aceleasi chestii si pe deasupra mai sunt si proaste ca ele nu cred nici jumate din ce spun astea sunt lucruri pe care le aud de la parinti oricum sunt jalnice Credeam la inceput ca au emotii si daia sunt asha dar dao in masa de treaba asta a fost o data de doua ori nu de fiecare data intrun cuvant sunt PENIBILE.
- Unregistered
Initial trimis de Unregistered
Dragi prieteni, pareti mult prea preocupati de niste fete pe care nu dati doi bani. DE CE OARE? Mi-ar placea sa aud o explicatie, dar daca se poate una inteligenta si decenta, ca la rautati si vulgaritati vad ca nu va intrece nimeni
Pentru ca nu mai vreau oriunde ma duc, pe strada, la televizor, la radio, sa aud aceleasi imbecilitati... Atitutudinea pe care o vezi la mine si la anumiti oameni de pe aici e defensiva, noi am fost "atacati" primii, pe cale sonora, si ne "aparam"... Si nu ma refer numai la T.N.T., ci la toate celelalte formatii din "gama" disco-pop-dance-manea...
P.S. Sper ca nu s-a suparat nimeni ca am vorbit in numele catorva de pe aici... ;n
indescifrabil
-
cubu - Mesaje: 6237
Initial trimis de Unregistered
Fratzilor ati vazu ultimul videoclip al fetelor????E PENIBIL.......ca si ele de altfel De fiecare data cand apar la televizor spun aceleasi chestii si pe deasupra mai sunt si proaste ca ele nu cred nici jumate din ce spun astea sunt lucruri pe care le aud de la parinti oricum sunt jalnice Credeam la inceput ca au emotii si daia sunt asha dar dao in masa de treaba asta a fost o data de doua ori nu de fiecare data intrun cuvant sunt PENIBILE.
Din fericire ele au invatat sa puna puncte si virgule pe unde trebuie. Poate ar trebui sa apelezi si tu la parinti sa te invete mai intai limba romana!
Tough ain't enough!
-
aspyrin - Junior Member
Initial trimis de Portnoy
Pentru ca [B]nu mai vreau oriunde ma duc, pe strada, la televizor, la radio, sa aud aceleasi imbecilitati... Atitutudinea pe care o vezi la mine si la anumiti oameni de pe aici e defensiva, noi am fost "atacati" primii, pe cale sonora, si ne "aparam"... Si nu ma refer numai la T.N.T., ci la toate celelalte formatii din "gama" disco-pop-dance-manea...
P.S. Sper ca nu s-a suparat nimeni ca am vorbit in numele catorva de pe aici... ;n [/B]
atunci cand ai argumente nu are de ce sa s supere cineva... din pacate tu esti unul dintre putinii care argumentezi ceea ce scrii... cei mai multi de pe forumul asta par a nu avea treaba acasa si nici prea multe de spus...
Tough ain't enough!
-
aspyrin - Junior Member
Initial trimis de Mihai-MOF
atunci cand ai argumente nu are de ce sa s supere cineva... din pacate tu esti unul dintre putinii care argumentezi ceea ce scrii... cei mai multi de pe forumul asta par a nu avea treaba acasa si nici prea multe de spus...
Nu sunt sigur ca ai inteles ce am vrut sa zic... ;n Nu dau cu paru', nu vreau sa te jignesc, chiar asa e... Oricum, zic acum inca o data cu alte cuvinte, ca sa fie clar... Nu le luam apararea... Eu ascult cu totul altceva... Dar nici n-am nimic personal cu ele, Doamne fereste... Am ce am cu muzica lor...
P.S. Daca tot veni vorba, tie chiar iti place muzica pe care o canta?

indescifrabil
-
cubu - Mesaje: 6237
Din fericire ele au invatat sa puna puncte si virgule pe unde trebuie. Poate ar trebui sa apelezi si tu la parinti sa te invete mai intai limba romana!
Ia-o mai incet cu invatzaturile. Shi tu o gafezi la greu! Ete ezemplu:
Din fericire, ele au invatat sa puna puncte
tarifu de meditatzii ie destul de mic. imi ramai dator cu 250 de mii.
sau lasa, spune ca am facut io cinste!
-
neatza - Mesaje: 5820
ezemplu' be:
se da urmatorul text:
gasitzi locul unde lipseshte virgula.
Este ca n-a fost greu?
se da urmatorul text:
din pacate tu esti unul dintre putinii care argumentezi
gasitzi locul unde lipseshte virgula.
Este ca n-a fost greu?
-
Initial trimis de Portnoy
P.S. Daca tot veni vorba, tie chiar iti place muzica pe care o canta?![]()
mie mi se par niste piese reusite, pentru genul pe care il abordeaza... pentru niste piese de radio si discoteca moga, florin si baietii de la UNU' chiar au facut treaba buna...
Tough ain't enough!
-
aspyrin - Junior Member
desi am zis ca nu te mai bag in seama, te bag...
pentru ultima oara.
shi io care credeam ca acuma o sa te injuri, o sa te trimitzi la parintzi, la profesori, o sa te faci de cacat pentru incultura shi alte alea...
se pare ca eshti mai bland cu tine decat cu ceilaltzi. mi se pare normal.
oricum, io ma bucur ca am putut sa te ajut.
-
Sa revenim la subiect
Ce a fost la party:
"Miercuri seara, in clubul Twice, TNT au sarbatorit lansarea noului lor videoclip "Asta e!". Obisnuitul "Star Party" din fiecare miercuri s-a transformat de data aceasta intr-o petrecere in care Dea, Lala si Tisha au fost principalele vedete. "Asta e!" a fost powerplay-ul serii, videoclipul fiind proiectat pe un ecran aflat pe scena clubului. Si celelalte piese de pe albumul "Exploziv!" au putut fi ascultate miercuri seara, prietenii si fanii dansand pe "Ani de liceu 2002" sau "Fara gheata nu e viata".
Foarte multi artisti au venit sa le felicite pe Dea, Lala si Tisha pentru noua lor piesa. Akcent, Simplu, Sistem, Pops, Phoenix sunt doar cateva dintre trupele care au avut reprezentanti la petrecere. N-au lipsit, binenteles, cei care le-au ajutat la realizarea primului lor album: Marius Moga, Hi-Q si Unu’. Delia Matache, Alexandra Ungureanu, Nadine, Gina Ivascu si Cristina Cabel au fost si ele alaturi de TNT. Andreea Paduraru, regizoarea videoclipului, a venit si ea sa petreaca alaturi de fete."
"Miercuri seara, in clubul Twice, TNT au sarbatorit lansarea noului lor videoclip "Asta e!". Obisnuitul "Star Party" din fiecare miercuri s-a transformat de data aceasta intr-o petrecere in care Dea, Lala si Tisha au fost principalele vedete. "Asta e!" a fost powerplay-ul serii, videoclipul fiind proiectat pe un ecran aflat pe scena clubului. Si celelalte piese de pe albumul "Exploziv!" au putut fi ascultate miercuri seara, prietenii si fanii dansand pe "Ani de liceu 2002" sau "Fara gheata nu e viata".
Foarte multi artisti au venit sa le felicite pe Dea, Lala si Tisha pentru noua lor piesa. Akcent, Simplu, Sistem, Pops, Phoenix sunt doar cateva dintre trupele care au avut reprezentanti la petrecere. N-au lipsit, binenteles, cei care le-au ajutat la realizarea primului lor album: Marius Moga, Hi-Q si Unu’. Delia Matache, Alexandra Ungureanu, Nadine, Gina Ivascu si Cristina Cabel au fost si ele alaturi de TNT. Andreea Paduraru, regizoarea videoclipului, a venit si ea sa petreaca alaturi de fete."
Tough ain't enough!
-
aspyrin - Junior Member
ia uite dom'le, nici o gresheala! tu ai scris singur toate treburile alea? io cred ca te-a mai ajutat cineva.
-
Pe cand o coperta Heavy Metal Magazine? Ar fi mult mult mai interesant....cine mai cumpara Popcornul in ziua de azi? 

Sanest choice in the insane world...
-
the Zephyr - Junior Member
atentziune
ultima melodie de la TNT ii nashpa rau de tot... cine e de acord cu mine, sa ridice mana sus... cine nu, sa-mi zica si mie ce gaseste interesant in vreo 2 minute de: "la la la la la la la la la laaaaaa"...
adevarul nu doare, ci serveste dusuri reci prostiei calde...
-
sohatzki - Junior Member
Initial trimis de the Zephyr
Pe cand o coperta Heavy Metal Magazine? Ar fi mult mult mai interesant....cine mai cumpara Popcornul in ziua de azi?![]()
s-a aranjat deja... vor fi in august pe coperta... TNT si AC/DC... vin baietii in iunie pentru sedinta foto

Tough ain't enough!
-
aspyrin - Junior Member
s-a aranjat deja... vor fi in august pe coperta... TNT si AC/DC... vin baietii in iunie pentru sedinta foto![]()
..mai ..o gluma tre' sa contina o POANTA ... daca nu ..se numeste "nesarata" ...
... TNT .?? vezi ca a mai aparut un thread despre formidabilele retardate..
-
Bortzianu' - Junior Member
Initial trimis de Bortzianu'
..mai ..o gluma tre' sa contina o POANTA ... daca nu ..se numeste "nesarata" ...
... TNT .?? vezi ca a mai aparut un thread despre formidabilele retardate..
imi pare rau ca nu prinzi poanta mai ales ca a fost mult prea evidenta... ceea ce ma face sa cred ca nu esti departe de parerea ta despre fete
acum, ca am trecut de asta, chiar aveam o parere mai buna despre tine... ai obosit in studio?
Tough ain't enough!
-
aspyrin - Junior Member
imi pare rau ca nu prinzi poanta mai ales ca a fost mult prea evidenta... ceea ce ma face sa cred ca nu esti departe de parerea ta despre fete
acum, ca am trecut de asta, chiar aveam o parere mai buna despre tine... ai obosit in studio?
..Am cam obosit ...e adevarat ... caut ..si nu stiu ce caut/in stele de ieri/in trecutele caut/ lumina strabunilor/ pe care-o tot laud...
..parca asa era...
.. nu Mihai, n-am nimic cu tine... stii lucrul asta... Doar ca .. se simte/ e transparenta / se vede : fetele astea chiar nu prea au treaba cu muzica ...
..faptul ca sunt frumoase/ inteligente/ culte si alte lucruri ...nu il pot contesta ..DAR: sunt destui oameni frumosi care ... nu sunt vedete ..si nici nu vor fi ... nu canta ... nu mint..
..adica: altceva inseamna sa fii artist ..stii bine.
Inteligenta /frumusetea/cultura ..nu au legatura cu "a canta" ... aici mai ai nevoie si de altceva : ..de un dar.
Asta spuneam... dar m-ati ofticat ..ca nu mai terminati cu threadul asta ..desi ati cam aflat ....prea multe din cele care va interesau..
..oricum ..BAFTA ..sincer.
-
Re: Sa revenim la subiect
Ptr. MIHAI MOF...ce inseamna la tine de fapt cuvantul artist?? Phoenix? de acord! Phoenix sunt artisti! da de cand Akcent?? pentru mine akcent nu vor fii niciodata artisti! la fel si tnt...
ARTIST ESTI CAND AI CREAT CEVA!!!! .. din propria ta imaginatie si ai ca influente alti artisti! ...Marius Moga..e OK! compune piese misto ... comerciale da misto... da restu trupei mai putin..!.. got it?? :rolleyes:
ARTIST ESTI CAND AI CREAT CEVA!!!! .. din propria ta imaginatie si ai ca influente alti artisti! ...Marius Moga..e OK! compune piese misto ... comerciale da misto... da restu trupei mai putin..!.. got it?? :rolleyes:
Intotdeauna e mai tarziu decat crezi..
-
drumplayer - Junior Member
Initial trimis de Bortzianu'
..faptul ca sunt frumoase/ inteligente/ culte si alte lucruri ...nu il pot contesta ..DAR: sunt destui oameni frumosi care ... nu sunt vedete ..si nici nu vor fi ... nu canta ... nu mint..
..
De unde atata frumusete si cultura la TNT ?? Ma faci sa rad , zau...
Mai ales cultura ... eu de cate ori le-am vazut spuneau numai banalitati , nu stiu cum ti-ai dat tu seama ca stau bine la capitolul cultura.Si cu frumusetea .... sa fim seriosi....sint tipe de 100 de ori mai frumoase .
- londa
Initial trimis de londa
De unde atata frumusete si cultura la TNT ?? Ma faci sa rad , zau...
Mai ales cultura ... eu de cate ori le-am vazut spuneau numai banalitati , nu stiu cum ti-ai dat tu seama ca stau bine la capitolul cultura.Si cu frumusetea .... sa fim seriosi....sint tipe de 100 de ori mai frumoase .
...era o generalizare...Importanta era ideea : poti fii frumos/cult/..
..etc. Dar iti mai trebuie si un "dar" ....ma rog.
Bafta!
-
Votat videoclip nu prea reusit - piesa nu prea reusita :lol:
Use your eyes..Only to look at me..Use your mouth ..Only to kiss my lips..We are branches of the same old tree ...You can laught ..Only if you laught with me ..You can cry ..Only if you cry for me...Don`t forget that you`re condemned to me ....
-
SiMiCs - Junior Member
- Unregistered
Înapoi la Mai in gluma mai in serios. mai mult in gluma