A aparut o noua versiune a aplicatiei de forum care ruleaza pe http://www.fanclub.ro . M-am gandit la un upgrade ... sunt avantaje si dezavantaje ...
Principalele avantaje: mai sigur, ceva mai rapid, facilitati noi mai ales din punct de vedere al drepturilor userilor...
Printipale dezavantaje: va fi in engleza daca fac upgradeul (asta e in romana fiindca m-am chinuit io cateva saptamani sa-l traduc, da din pacate acuma nu am suficient timp pentru asta ... )
VB2.2.0 Ce parere aveti ?
14 mesaje
• Pagina 1 din 1
Sincer sunt putini vorbitori de romana pe forum, de engleza ce sa mai vorbim... Parerea mea e ca ar fi bun un upgrade dupa ce dl. administrator va avea timpul si amabilitatea sa il traduca (LOL
)

semnatura fara culori si nestridenta
- gaga
la cum decurg lucrurile, dl. adnimistrator
nu o sa aiba timp sa il traduca, dar bunavointza are garla 

- Sopra Tutt1
- Junior Member
invatza din greu pt bursa
Initial trimis de Sopra Tutt1
la cum decurg lucrurile, dl. adnimistratornu o sa aiba timp sa il traduca, dar bunavointza are garla
![]()
pai sa mai lase CS-ul ala ... :p
-
Guppy - Mesaje: 414
se amana upgrade-ul forumului, pana cand o sa il traduc... daca nu vreti engleza... desi vad ca votul este oarecum favorabil, eu zic sa mai ashteptam.
In legatura cu Anonimii... sunt f. buni, pentru ca nu trebuie sa obligam pe cineva sa isi faca cont ca sa poata posta (poate vrea sa posteze doar o singura data), iar daca te injura pe forumul tau, poti sa ii stergi postul linistit, sau chiar sa il editezi
In legatura cu Anonimii... sunt f. buni, pentru ca nu trebuie sa obligam pe cineva sa isi faca cont ca sa poata posta (poate vrea sa posteze doar o singura data), iar daca te injura pe forumul tau, poti sa ii stergi postul linistit, sau chiar sa il editezi

- Administratori
14 mesaje
• Pagina 1 din 1
Înapoi la Sugestii si reclamatii