Initial trimis de qeru
mi place evolutzia lu avataru' tau))))))
vrem continuarea!!!!!!!!!!!!
Aha, e al doilea pe ziua de azi... Al treilea cum o sa fie oare?
Moderator: anjin-san
Initial trimis de qeru
mi place evolutzia lu avataru' tau))))))
vrem continuarea!!!!!!!!!!!!
Initial trimis de ASENAInitial trimis de Salma
[B]
Sa sti ca degeaba ii canti in struna lui neatza, nu ai nici o sansa, ti-a luat-o inainte blakkarma!
Initial trimis de Salma
Ba nu era nashpa de loc, dar daca stai cu omul in casa, doar in doi, nu trebuie sa-i gateasca si sa-i spele cineva? Ideea era ca am trecut printr-o experienta de "casnica" si nu m-am tampit. In plus, cati barbati sti tu care se pricep sa gateasca ceva comestibil? Iar fostul chair isi spala singur majoritatea rufelor. In plus, e chiar e o senzatie placuta pentru o femeie sa aiba grija de un barbat la care tine, nu e doar un fenomen de indobitocire. Poate o fi, dupa 20 de ani de casnicie.
Initial trimis de neatza
experientza casnica nu te tampeshte decat daca eshti predispusa la asha ceva. cat despre barbatzi care sa gateasca, afla ca cei mai apreciatzi bucatari (din orice perioada istorica) au fost barbatzii. shi io chiar cunosc catziva (care nu sunt bucatari de profesie) care fac neshte potoale de tzi sa topesc in gura.
bai za uei: cat de apropiata ie poza de realitate?
Initial trimis de Salma
Ai vrea tu sa stii ;D
Initial trimis de Salma
Ai dreptate, nu sunt predispusa. Dar cred ca e un cerc vicios: esti casnica, te plictisesti, te uiti la telenovele, te tampesti, te uiti si mai mult, te tampesti si mai mult. Cat despre barbatii aia care fac mancaruri minunate, sunt doar exceptiile care confirma regula. Ii poti numara pe degete. Actualul meu prieten stie sa faca omleta buna si cartofi prajiti. Atat.
Initial trimis de Salma
Ai vrea tu sa stii ;D
Initial trimis de neatza
deja, toata treaba asta suna a telenovela. s-a transformat fictiunea in realitate. cu ceva efort putem sa ne blegarmim.
Initial trimis de ASENA
in ceea ce o priveste pe salma, regret, dar nu pot sa o sufar pentru ca e frumoasa , are timp sa stea pe net si sant f. invidioasa. [/B]
Initial trimis de ASENA
n-am timp, pentru ca ma uit la telenovele si ziua si noaptea la reluari, dar 'n-am sa mai fac', am sa stau numai pe net, cu ochii pe neatza, poate cand ma fac mare si ma mai culturalizez o sa prind curaj sa ma bag si eu in seama cu el.....
Initial trimis de ASENAInitial trimis de neatza
[B]
in ceea ce o priveste pe salma, regret, dar nu pot sa o sufar pentru ca e frumoasa , are timp sa stea pe net si sant f. invidioasa.
Initial trimis de ASENA
promit ca am sa-ti citesc toate mesajele ca sa-mi imbogatesc cultura generala si sa nu mai fac greseli gramaticale.
de acum tu esti izvorul meu de cunoastere, modelul meu si, negresit, am sa-ti urmez invataturile.
n-am sa ma mai uit la clona sau la alta telenovea toata viata mea si promit sa invat numai din pildele tale, saru'mana.
[/B]
Initial trimis de neatza
deja, toata treaba asta suna a telenovela. s-a transformat fictiunea in realitate. cu ceva efort putem sa ne blegarmim.
Initial trimis de blackkarma
no bine.. amu am mai cautat si intr-un dictionar de neologisme, da tot nimic... nici macar un derivat. nimic. N- moatza , poate ma ajuti. da exista posibilitatea ca unu ca tine sa nu fi auzit de vreo karma sau de existenta uneia ca blackkarma. filozofia ezoterica a indiei. du-te la biblioteca sau la anticariat!
no bine.. amu am mai cautat si intr-un dictionar de neologisme, da tot nimic... nici macar un derivat. nimic. N- moatza , poate ma ajuti. da exista posibilitatea ca unu ca tine sa nu fi auzit de vreo karma sau de existenta uneia ca blackkarma. filozofia ezoterica a indiei. du-te la biblioteca sau la anticariat!
da exista posibilitatea ca unu ca tine sa nu fi auzit de vreo karma sau de existenta uneia ca blackkarma. filozofia ezoterica a indiei. du-te la biblioteca sau la anticariat!
no bine.. amu am mai cautat si intr-un dictionar de neologisme, da tot nimic... nici macar un derivat. nimic. N- moatza , poate ma ajuti.
Initial trimis de Portnoy
Hare vreo legaturí£ [B]blackkharma hasta cu tzaganii? ;n Negru, Hindia, filololozofie d-hasta... ;n La noi in shathrah du stie nimeni, ham intrebat... neatza, hai bah, manca-tz-as, nu mai fuma hatat, punem ban de la ban si de cumpí£rí£m diste dictionarare d-halea, cum le zice... Să zice si lumea ca noi e culti... ;n [/B]
Initial trimis de neatza
un pas mic pentru tine, dar neinsemnat pentru omenire.
Initial trimis de ASENA
bai, tu esti chiar tampit! chiar crezi ca esti cel mai destept si numai parerea ta e dreapta? stai cuminte.......
posteaza si pe subiecte mai interesante, despre novele ti-am vazut parerea.......altceva? tnt,pops?????????????ce mai sti sa comentezi? tzatzele lu' blakkarma si ciorba de burta....esti fals.
off.
mda, draga... hai ca mi-am redescoperit simtu umorului
hohoooo! ba, cu tiganii poate o fi avand vro tangenta , da sa mor daca am auzit ! poate te mai informezi tu! si daca vrei intr-adevar sa te cultivi, hai sa cumparam un hala de dictionar, cartea aia cu cuvinte.... so i-o dam lu neatza si daca nu reuseste el sa o devoreze, sa il ajutam si noi!! si, sa mai afle si shathraha aia despre hkarma!
Înapoi la Mai in gluma mai in serios. mai mult in gluma
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 1 vizitator