telenovelele

discutii pe care nu stii unde sa le incepi, haz de orice caz; ca intre prieteni

Moderator: anjin-san

Clona!educatie sau o telenovela comuna?

Chestionarul s-a închis pe data de Vin Mar 28, 2003 12:48 am

educatie categric
2
100%
subiect interesant
0
Niciun vot

Voturi totale : 2

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: fr4frw4

Mesajde cubu » Mie Apr 16, 2003 10:24 pm

Initial trimis de qeru

mi place evolutzia lu avataru' tau :)))))))
vrem continuarea!!!!!!!!!!!!

Aha, e al doilea pe ziua de azi... Al treilea cum o sa fie oare?
indescifrabil
cubu

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: fr4frw4

Mesajde ASENA » Mie Apr 16, 2003 11:28 pm

[quote]Initial trimis de Salma
[B]

Sa sti ca degeaba ii canti in struna lui neatza, nu ai nici o sansa, ti-a luat-o inainte blakkarma!
ASENA
Junior Member

Mesajde neatza » Joi Apr 17, 2003 8:31 am

Initial trimis de ASENA
Initial trimis de Salma
[B]

Sa sti ca degeaba ii canti in struna lui neatza, nu ai nici o sansa, ti-a luat-o inainte blakkarma!

observ, fara uimire, ca sunt anumite lucruri foarte neclare pentru tine (asena). azi, pentru ca ma cam grabesc, nu o sa-tzi dau decat doo ezemple:
primu' ie faptu' ca doi oameni care sunt de acord cu o treaba, nu inseamna neaparat ca se iubesc.
al doilea lucru care te depasheshte este conjunctivul. verbul "A sti", la conjunctiv (adica atunci cand are in fatza sa o conjunctie) are doi de "i". ezemplu: Tu sa stii.

este ca nu prea gaseshti trebile astea in lectziile de cultura generala din clona? poate reusheshti cu "in familie".
AKM - powered by another.ro

Am trei alter ego, toti bonavi de schizofrenie.
neatza

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: fr4frw4

Mesajde neatza » Joi Apr 17, 2003 8:36 am

Initial trimis de Salma

Ba nu era nashpa de loc, dar daca stai cu omul in casa, doar in doi, nu trebuie sa-i gateasca si sa-i spele cineva? Ideea era ca am trecut printr-o experienta de "casnica" si nu m-am tampit. In plus, cati barbati sti tu care se pricep sa gateasca ceva comestibil? Iar fostul chair isi spala singur majoritatea rufelor. In plus, e chiar e o senzatie placuta pentru o femeie sa aiba grija de un barbat la care tine, nu e doar un fenomen de indobitocire. Poate o fi, dupa 20 de ani de casnicie.

experientza casnica nu te tampeshte decat daca eshti predispusa la asha ceva. cat despre barbatzi care sa gateasca, afla ca cei mai apreciatzi bucatari (din orice perioada istorica) au fost barbatzii. shi io chiar cunosc catziva (care nu sunt bucatari de profesie) care fac neshte potoale de tzi sa topesc in gura.

bai za uei: cat de apropiata ie poza de realitate?

neatza

Mesajde Salma » Joi Apr 17, 2003 1:28 pm

Initial trimis de neatza

experientza casnica nu te tampeshte decat daca eshti predispusa la asha ceva. cat despre barbatzi care sa gateasca, afla ca cei mai apreciatzi bucatari (din orice perioada istorica) au fost barbatzii. shi io chiar cunosc catziva (care nu sunt bucatari de profesie) care fac neshte potoale de tzi sa topesc in gura.

Ai dreptate, nu sunt predispusa. Dar cred ca e un cerc vicios: esti casnica, te plictisesti, te uiti la telenovele, te tampesti, te uiti si mai mult, te tampesti si mai mult. Cat despre barbatii aia care fac mancaruri minunate, sunt doar exceptiile care confirma regula. Ii poti numara pe degete. Actualul meu prieten stie sa faca omleta buna si cartofi prajiti. Atat.

bai za uei: cat de apropiata ie poza de realitate?

Ai vrea tu sa stii ;D
E foame de bani, e foame de bani, baetzi.
Salma

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: fr4frw4

Mesajde neatza » Joi Apr 17, 2003 3:43 pm

Initial trimis de Salma

Ai vrea tu sa stii ;D

nu neaparat.

neatza

Mesajde neatza » Joi Apr 17, 2003 3:48 pm

Initial trimis de Salma

Ai dreptate, nu sunt predispusa. Dar cred ca e un cerc vicios: esti casnica, te plictisesti, te uiti la telenovele, te tampesti, te uiti si mai mult, te tampesti si mai mult. Cat despre barbatii aia care fac mancaruri minunate, sunt doar exceptiile care confirma regula. Ii poti numara pe degete. Actualul meu prieten stie sa faca omleta buna si cartofi prajiti. Atat.

deja, toata treaba asta suna a telenovela. s-a transformat fictiunea in realitate. cu ceva efort putem sa ne blegarmim.

neatza

Mesajde cubu » Joi Apr 17, 2003 4:28 pm

Initial trimis de Salma

Ai vrea tu sa stii ;D

;n Eu as vrea sa stiu... ;n
indescifrabil
cubu

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: fr4frw4

Mesajde Salma » Joi Apr 17, 2003 6:52 pm

Initial trimis de neatza

deja, toata treaba asta suna a telenovela. s-a transformat fictiunea in realitate. cu ceva efort putem sa ne blegarmim.

Auzi, nu ma faci tu pe mine telenovela;j ;f :eat: :j
E foame de bani, e foame de bani, baetzi.
Salma

Mesajde ASENA » Joi Apr 17, 2003 9:06 pm

[quote]Initial trimis de neatza

observ, fara uimire, ca sunt anumite lucruri SANT foarte neclare pentru tine (asena). azi, pentru ca ma cam grabesc, nu o sa-tzi dau decat doo ezemple:
primu' ie faptu' ca doi oameni care sunt de acord cu o treaba, nu inseamna neaparat ca se iubesc.
al doilea lucru care te depasheshte este conjunctivul. verbul "A sti", la conjunctiv (adica atunci cand are in fatza sa o conjunctie) are doi de "i". ezemplu: Tu sa stii.

este ca nu prea gaseshti trebile astea in lectziile de cultura generala din clona? poate reusheshti cu "in familie".
[/QUOT

multumesc pentru corectie, nu toti santem la fel de inteligenti, culti, destepti, spirituali ca si tine.
n-am de gand sa intru in conflict cu tine pentru ca nu ti-as face fata.
promit ca am sa-ti citesc toate mesajele ca sa-mi imbogatesc cultura generala si sa nu mai fac greseli gramaticale.
de acum tu esti izvorul meu de cunoastere, modelul meu si, negresit, am sa-ti urmez invataturile.
n-am sa ma mai uit la clona sau la alta telenovea toata viata mea si promit sa invat numai din pildele tale, saru'mana.
in ceea ce o priveste pe salma, regret, dar nu pot sa o sufar pentru ca e frumoasa , are timp sa stea pe net si sant f. invidioasa.
ASENA
Junior Member

Mama ironiei...

Mesajde cubu » Joi Apr 17, 2003 10:15 pm

Initial trimis de ASENA
in ceea ce o priveste pe salma, regret, dar nu pot sa o sufar pentru ca e frumoasa , are timp sa stea pe net si sant f. invidioasa. [/B]

Vad ca tu n-ai timp, esti cam ocupata si nu stai pe net...
indescifrabil
cubu

Mesajde ASENA » Joi Apr 17, 2003 11:35 pm

n-am timp, pentru ca ma uit la telenovele si ziua si noaptea la reluari, dar 'n-am sa mai fac', am sa stau numai pe net, cu ochii pe neatza, poate cand ma fac mare si ma mai culturalizez o sa prind curaj sa ma bag si eu in seama cu el.....
ASENA
Junior Member

Mesajde cubu » Vin Apr 18, 2003 6:43 am

Initial trimis de ASENA
n-am timp, pentru ca ma uit la telenovele si ziua si noaptea la reluari, dar 'n-am sa mai fac', am sa stau numai pe net, cu ochii pe neatza, poate cand ma fac mare si ma mai culturalizez o sa prind curaj sa ma bag si eu in seama cu el.....

Ia sa vad la asta cat de repede imi raspunzi...
indescifrabil
cubu

Mesajde Salma » Vin Apr 18, 2003 8:09 am

Initial trimis de ASENA
Initial trimis de neatza
[B]
in ceea ce o priveste pe salma, regret, dar nu pot sa o sufar pentru ca e frumoasa , are timp sa stea pe net si sant f. invidioasa.

Lasa, mama, nu mai plange, ca tu in schimb esti desteapta.:D
Salma

Mesajde neatza » Vin Apr 18, 2003 8:09 am

Initial trimis de ASENA

promit ca am sa-ti citesc toate mesajele ca sa-mi imbogatesc cultura generala si sa nu mai fac greseli gramaticale.
de acum tu esti izvorul meu de cunoastere, modelul meu si, negresit, am sa-ti urmez invataturile.
n-am sa ma mai uit la clona sau la alta telenovea toata viata mea si promit sa invat numai din pildele tale, saru'mana.
[/B]

un pas mic pentru tine, dar neinsemnat pentru omenire.

neatza

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: fr4frw4

Mesajde blackkarma » Vin Apr 18, 2003 8:57 am

Initial trimis de neatza

hopa frate... comsult un dex , ma uit la B si nu gasesc cuvantul cautat... mai sa fie : a mai fost inventat un neologism...ceva de genul : blegarma sau..... are alte forme? pe draq! da di unde vine?
blackkarma

fr4frwfr4fr

Mesajde blackkarma » Vin Apr 18, 2003 9:05 am

no bine.. amu am mai cautat si intr-un dictionar de neologisme, da tot nimic... nici macar un derivat. nimic. N- moatza , poate ma ajuti. da exista posibilitatea ca unu ca tine sa nu fi auzit de vreo karma sau de existenta uneia ca blackkarma. filozofia ezoterica a indiei. du-te la biblioteca sau la anticariat!
blackkarma

Re: fr4frwfr4fr

Mesajde neatza » Vin Apr 18, 2003 9:07 am

Initial trimis de blackkarma
no bine.. amu am mai cautat si intr-un dictionar de neologisme, da tot nimic... nici macar un derivat. nimic. N- moatza , poate ma ajuti. da exista posibilitatea ca unu ca tine sa nu fi auzit de vreo karma sau de existenta uneia ca blackkarma. filozofia ezoterica a indiei. du-te la biblioteca sau la anticariat!

ha!

neatza

dfr4frwfrf4

Mesajde blackkarma » Vin Apr 18, 2003 9:11 am

prostia tot prostie ramane! "ha"!
blackkarma

anuntz blegarmic

Mesajde neatza » Vin Apr 18, 2003 9:11 am

pierdut simtzul umorului. gasitorului nici o recompensa. era in totalitate nul, avea un trening albastru, ii aparuse o infectzie ezoterica pe partea stanga a ironiei shi ie debil mintal.

neatza

Mesajde cubu » Vin Apr 18, 2003 9:28 am

da exista posibilitatea ca unu ca tine sa nu fi auzit de vreo karma sau de existenta uneia ca blackkarma. filozofia ezoterica a indiei. du-te la biblioteca sau la anticariat!

Hare vreo legaturí£ blackkharma hasta cu tzaganii? ;n Negru, Hindia, filololozofie d-hasta... ;n La noi in shathrah du stie nimeni, ham intrebat... neatza, hai bah, manca-tz-as, nu mai fuma hatat, punem ban de la ban si de cumpí£rí£m diste dictionarare d-halea, cum le zice... Să zice si lumea ca noi e culti... ;n
indescifrabil
cubu

Mesajde neatza » Vin Apr 18, 2003 10:50 am

no bine.. amu am mai cautat si intr-un dictionar de neologisme, da tot nimic... nici macar un derivat. nimic. N- moatza , poate ma ajuti.

"a blegarmi" este un termen sincategorematic inventat ad-hoc.

neatza

fr4frwfr4fr

Mesajde blackkarma » Vin Apr 18, 2003 5:39 pm

mda, draga... hai ca mi-am redescoperit simtu umorului
da sa stii ca vreau dreptu de autor!
blackkarma

Re: Re: fr4frwfr4fr

Mesajde blackkarma » Vin Apr 18, 2003 5:46 pm

Initial trimis de Portnoy

Hare vreo legaturí£ [B]black
kharma hasta cu tzaganii? ;n Negru, Hindia, filololozofie d-hasta... ;n La noi in shathrah du stie nimeni, ham intrebat... neatza, hai bah, manca-tz-as, nu mai fuma hatat, punem ban de la ban si de cumpí£rí£m diste dictionarare d-halea, cum le zice... Să zice si lumea ca noi e culti... ;n [/B]

hohoooo! ba, cu tiganii poate o fi avand vro tangenta , da sa mor daca am auzit ! poate te mai informezi tu! si daca vrei intr-adevar sa te cultivi, hai sa cumparam un hala de dictionar, cartea aia cu cuvinte.... so i-o dam lu neatza si daca nu reuseste el sa o devoreze, sa il ajutam si noi!! si, sa mai afle si shathraha aia despre hkarma!
blackkarma

Mesajde ASENA » Vin Apr 18, 2003 11:49 pm

Initial trimis de neatza

un pas mic pentru tine, dar neinsemnat pentru omenire.

bai, tu esti chiar tampit! chiar crezi ca esti cel mai destept si numai parerea ta e dreapta? stai cuminte.......
posteaza si pe subiecte mai interesante, despre novele ti-am vazut parerea.......altceva? tnt,pops?????????????ce mai sti sa comentezi? tzatzele lu' blakkarma si ciorba de burta....esti fals.
off.
ASENA
Junior Member

Mesajde Unregistered » Sâm Apr 19, 2003 12:16 pm

Initial trimis de ASENA

bai, tu esti chiar tampit! chiar crezi ca esti cel mai destept si numai parerea ta e dreapta? stai cuminte.......
posteaza si pe subiecte mai interesante, despre novele ti-am vazut parerea.......altceva? tnt,pops?????????????ce mai sti sa comentezi? tzatzele lu' blakkarma si ciorba de burta....esti fals.
off.

he, he, he... tzi-a cam sarit mushtaru', da' in principiu ai dreptate: sunt deshtept! asta ie! da' sa shtii (sincere scuze pentru folosirea conjunctivului care shtiu ca itzi da atatea batai de cap) ca io am rugat-o pe mama sa ma faca mai tampit shi n-a putut.

acu', io o sa-tzi mai zic un secret (primu' fiind treaba cu conjunctivu'): io, de fapt, nu sunt chiar asha deshtept. ash putea spune ca sunt un om foarte normal. doar dace te raportezi latine, normalitatea asta devine sclipire de geniu. sincer, imi pare rau, da' nu ie vina mea. vorba aia: " vina lu' tac'tu shi-a mani-ti ca te-o facut prostovana"
Unregistered

Mesajde neatza » Sâm Apr 19, 2003 12:17 pm

mai trebe sa spun ca mai sus eram io?

neatza

Mesajde neatza » Sâm Apr 19, 2003 12:22 pm

mda, draga... hai ca mi-am redescoperit simtu umorului

nu s-ar zice!

hohoooo! ba, cu tiganii poate o fi avand vro tangenta , da sa mor daca am auzit ! poate te mai informezi tu! si daca vrei intr-adevar sa te cultivi, hai sa cumparam un hala de dictionar, cartea aia cu cuvinte.... so i-o dam lu neatza si daca nu reuseste el sa o devoreze, sa il ajutam si noi!! si, sa mai afle si shathraha aia despre hkarma!

cam slabutz, da' confuz.

neatza

Mesajde ASENA » Sâm Apr 19, 2003 12:24 pm

zi sa moara mata
ASENA
Junior Member

Mesajde neatza » Sâm Apr 19, 2003 12:26 pm

Initial trimis de ASENA
zi sa moara mata

ha, ha, ha, ha.... OK! Sí£ moarí£ mí£-ta!

neatza

AnteriorUrmătorul

Înapoi la Mai in gluma mai in serios. mai mult in gluma