Initial trimis de neatza
ha, ha, ha, ha.... OK! Sí£ moarí£ mí£-ta!
am o nelamurire: de ce m-ai rugat sa spun treaba asta?
Moderator: anjin-san
Initial trimis de neatza
ha, ha, ha, ha.... OK! Sí£ moarí£ mí£-ta!
Initial trimis de ASENA
zi sa moara mata
Initial trimis de ASENA
sa moara mata daca nu spui drept, esti bulangiu sau doar esti misogin
Initial trimis de ASENA
sa moara mata daca nu spui drept, esti bulangiu sau doar esti misogin
Initial trimis de Salma
misoginul uraste [B]toate femeile, nu numai pe cele cu creierul subnutrit. [/B]
Initial trimis de Unregistered
Am avut vreo 3 ani de cratita si spalat cand statean cu fostul prieten si tot n-am ajuns sa ma uit la telenovele. In plus, daca nu ma scoate barbatul in lume, eu nu pot sa ma duc singura? Ma bucur, intr-adevar, ca sunt constienta, desi uneori ma intreb daca prostii nu sunt mai fericiti.
Initial trimis de ASENA
inca nu m-am enervat, atunci sa vezi...
Initial trimis de blackkarma
hohoooo! ba, cu tiganii poate o fi avand vro tangenta , da sa mor daca am auzit ! poate te mai informezi tu! si daca vrei intr-adevar sa te cultivi, hai sa cumparam un hala de dictionar, cartea aia cu cuvinte.... so i-o dam lu neatza si daca nu reuseste el sa o devoreze, sa il ajutam si noi!! si, sa mai afle si shathraha aia despre hkarma!
Initial trimis de Salma
Bortzianule, nu esti atent. Sa fie oare din cauza orei tarzii din noapte ? ;s In primul rand, eu sunt autoarea mesajului, in al doilea rand, tu chiar ai citit ce am scris eu acolo ? Care grad de perimare? Acolo scrie mare [B]n-am ajuns sa ma uit la telenovele . Astept raspuns cand te trezesti din somn(:| [/B]
asena! cine ziceai tu ca ii canta in struna lu neatza ? ca mi-e lene sa ma duc pe pagina aia.. hmmm si cine draq i-a luat-o inainte? eu?!!!!!!!!!!!!! pai mai sa fie? care o fi semnificatia acestei expresii : "a canta in struna cuiva"? o stii?
eu ii cant in struna lu ala? la draq!
................ treaba cu ma-ta ..... ai promis ca ai sa inveti cate ceva de la neatza... ca ai sa fii mult mai atenta... da tot gresesti! vreo telenovela o fi de vina? hmmmm. pai stii de ce?
ptr ca se scrie : MA-TA!
intelegi? mama:substantiv si ta: pronume!
si ala cu conjunctivu e ... ia zi neatza.. stii ? e perfect!
Initial trimis de SatyR
Apropo de telenovele care se uita la Pasiuni? sunt singurul ? loooll
Initial trimis de Salma
Bortzi, mama, tot nu te-ai trezit. Unde am scris eu cuvintele "faci cultura generala" ?
Initial trimis de Portnoy
[B]neatza, ce a vrut sa zica fatuca asta ? Ce a inteles ea de fapt? íƒí£í£í£í£í£... Chiar asa subtil sunt? ;n Spune-i tu, ca mie mi-e lene...
[/B]
hopa frate... comsult un dex , ma uit la B si nu gasesc cuvantul cautat... mai sa fie : a mai fost inventat un neologism...ceva de genul : blegarma sau..... are alte forme? pe draq! da di unde vine?
Initial trimis de Portnoy
La "Pasiuni" nu ma uit, da' plang impreuna cu bunica-mea ca s-a terminat "Sifonarul"... ;h
P.S. Zi-mi si mie pe ce post e "Pasiuni", ca [B]vrea si eu sa se culturalizeste... [/B]
Initial trimis de SatyR
Pasiuni e pe TVR,pana acum era de luni pana vineri dar acum am impresia ca e doar 1/saptamana ,e un soi de "Sunset Beach" Soap Opera))
Initial trimis de Salma
Bortzi, mama, tot nu te-ai trezit. Unde am scris eu cuvintele "faci cultura generala" ?
Initial trimis de Salma
Multumesc pentru intentia cu filmele, dar nu cred c-ai avea unul pe care nu-l am in colectia de [B]400 de filme din biblioteca. Poate doar Desperados, de care n-am reusit sa fac rost. Sau episodul 314 din Clona[/B]
Înapoi la Mai in gluma mai in serios. mai mult in gluma
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 1 vizitator