Noutati

Forum dedicat echipei Dinamo si tuturor cainilor rosii!

Mesajde Ayrton » Mie Apr 02, 2003 3:51 pm

La pauza,

FC Dinamo 1-1 FC Farul Constanta,

goluri
11' Flavius Vladimir Stoican
28' Vasilica Cristocea - penalty

Sper sa nu pierdem si calificarea asta, ca e singurul mod de a salva sezonul...
***D I N A M O!!!***
Ayrton

Mesajde MiG29 » Mie Apr 02, 2003 11:46 pm

REzultat final 2-2 cu gol inscris de Danciulescu din penalty in ultimele minute.Cam jenant sa te chinui sa faci 2-2 cu Faru ,acasa!Io nu prea mai inteleg ce se intampla cu echipa asta.
The Earth is full.GO HOME!
MiG29

Mesajde deampulea » Sâm Apr 05, 2003 6:56 pm

arges - dinamo 2-0...

sorry copii
Un calculator fara COBOL si FORTRAN este ca un tort de ciocolata fara ketchup si mustar
deampulea
Junior Member

Mesajde MiG29 » Sâm Apr 05, 2003 7:23 pm

Mda :mad: ....e cam tot ce pot sa spun la ora asta.:mad:
MiG29

Mesajde Ayrton » Joi Apr 10, 2003 11:28 am

Ieri, in avanpremiera meciului de duminica, Dinamo-Rapid 3-1 la tineret, cu 2 goluri ale lui Claudiu Dragan, alaturi de care au mai jucat din prima echipa si Domocos si Diop.
Sper din tot sufletul ca acelasi rezultat sa se inregistreze si in nocturna de duminica, ca sa se termine odata cu criza asta de joc si de rezultate care ne-a cuprins in primavara asta!

Hai Dinamo!
***D I N A M O!!!***
Ayrton

Mesajde Bamse » Dum Apr 13, 2003 9:00 pm

din pacate...trebuie facut ceva...ca se apropie de retrogradare!

Acu cu Rapid ...se pare ca iar si-o fura!

Nasol
Go go shift+7 keep running!
Bamse
Junior Member

Mesajde MiG29 » Dum Apr 13, 2003 10:51 pm

Dinamo-Rapid 0-2.Se pare k criza continua.Ar trebuii schimbata cam toata echipa incepand cu marele Cristi Munteanu care a cam inceput sa aiba numa evolutzii idioate.
MiG29

de rasu lumii

Mesajde Bamse » Dum Apr 13, 2003 11:29 pm

antrenoru l-au schimbat...schimbam echipa ...si daca tot nu merge schimbam si stadionul :D
Bamse
Junior Member

Eveniment!

Mesajde Rosu Oana » Sâm Apr 19, 2003 6:59 pm

Dinamo - Natzional 1-1... parca-i ceva mai bine..
Rosu Oana
Junior Member

Mesajde deampulea » Sâm Apr 19, 2003 7:09 pm

ihi

pt steaua :PPPP
Un calculator fara COBOL si FORTRAN este ca un tort de ciocolata fara ketchup si mustar
deampulea
Junior Member

Mesajde Bamse » Sâm Apr 19, 2003 7:11 pm

Macar ieseam campioni in B!
Bamse
Junior Member

Mesajde MiG29 » Dum Apr 20, 2003 1:56 am

Mai bine pe dracu`!Singuru lucru bun din jocu lu Dinamo a fost Pape Diop .Da l-a vazut cam tarziu Andone.nici Barcauan nu s-a miscat rau.Io zic k arbitraju a fost de kkt.

P.S.Terminatzi cu aberatziile.!
MiG29

Mesajde Mr Hyde » Dum Apr 20, 2003 2:23 am

Mda, Deaconu a fost jalnic. Diop se misca bine, se vede ca are fizic, in acelasi timp din cate pase aiurea a dat e evident ca "n-are meciuri in picioare". Danciulescu a facut ce-a facut si si-a ridicat iar toata galeria in cap, Dragan a mers cat de cat, si la el se vede ca n-a jucat anul asta. Barcauan binisor. Apararea varza, mijlocul inexistent ( a mai miscat Petre cat de cat). Personal nu inteleg ce p*la mea tot insista cu Marica, sa fie mana lui Becali?
Sunt insatiabil. Mananc par, ceara din urechi, cocolosi de sange inchegat, tot si toate pe care le numesti ale tale.
Mr Hyde

Mesajde Rosu Oana » Dum Apr 20, 2003 12:29 pm

Initial trimis de MiG29
Mai bine pe dracu`!Singuru lucru bun din jocu lu Dinamo a fost Pape Diop .Da l-a vazut cam tarziu Andone.nici Barcauan nu s-a miscat rau.Io zic k arbitraju a fost de kkt.

P.S.[B]Terminatzi cu aberatziile.!
[/B]

Migule, nu te mai oftica...
Logic ca-i mai bine, ca doar am facut egal!sau era mai bine daca luam bataie?Io iti spun doar un lucru: NU merita! Stii care ar fi cel mai bun lucru?sa se lase de fotbal, ca nu e de ei. In ziua de azi, rar vezi cate un fotbalist care intr-adevar sa fie pasionat..Restu sunt doar pentru bani, nu altceva.Nu m-ar mira daca am retrograda..Andone ce poate sa faca?Nimic.Daca jucatorii nu sunt uniti, degeaba!Las` ca daca Dinamo nu retrogradeaza anu asta, la anul o face sigur..
Rosu Oana
Junior Member

Mesajde MiG29 » Sâm Mai 03, 2003 10:28 pm

Dinamo -Farul 2-0(Tames min.2 shi Barcauan min 83 din penalty).Nu am vazut meciul k nu a fost transmis dar in sfarsit e prima victorie din retur.Cam tarziu da sa speram k de acum incolo o s-o tzina tot asa.
MiG29

In Stefan cel Mare/ Azi e sarbatoare

Mesajde Mr Hyde » Sâm Mai 03, 2003 10:51 pm

Mig-ule, tot constantenii tai ne-au scos din rahat :D Gata, de acum incolo ne revenim :)
Sunt insatiabil. Mananc par, ceara din urechi, cocolosi de sange inchegat, tot si toate pe care le numesti ale tale.
Mr Hyde

Mesajde CRACK-HACK » Dum Mai 04, 2003 12:29 am

Imi pare rau ca desi sunt cativa jucatori de certa valoare ca Diop,Stoican,Barca,Tames,Grigorie,Domocos echipa contine niste nulitati precum Kiritza care e terminat,nu poate respinge nici o minge dar sa mai deposedeze,Onut care e frate-sau,Tamas care stie numai s-o dea in aut si Frasineanu pe care pur si simplu nu-l ajuta capu'.Dar kirita e suboricecritica,nu poate aprecia corect traiectoria mingilor si mereu atacantu pe care-l pazeste primeste mingea usor,are timp si de preluare.
Nu aveţi permisiunea de a vizualiza fişierele ataşate acestui mesaj.
CRACK-HACK
Junior Member

Mesajde Ayrton » Lun Mai 05, 2003 9:44 am

In sfarsit, o victorie...

Referitor la meci, a fost ceva deosebit sa vad din nou echipa jucand fotbal, parca nici nu jucau tot acei jucatori care se faceau de ras in ultimele 5 luni... Mi-a adus aminte de echipa din 2000, atat de multe ocazii am avut, dar e mare diferenta intre jucatorii de atunci si cei de acum...

Remarcabila atitudinea publicului fata de cum se prezenta situatia la debutul meciului, cei 10-11.000 de spectatori aplaudand si incurajand echipa tot meciul, mai putin pe cei doi muisti (frasineanu si mai ales danciu****scu), Andone avand parte de aplauze la scena deschisa, mai ales ca a stat la tribuna 0, la cateva randuri de mine. Mi-a placut de el, se comporta ca un suporter, punand mainile in cap, racnind si blestemand la ratari, exultand de bucurie la goluri si traind efectiv meciul!

Una peste alta, rezultatul trebuie confirmat printr-o victorie miercuri de la ora 15.00 in regie, cu Sportul.

Hai ca ne-am revenit!
***D I N A M O!!!***
Ayrton

Mesajde Ayrton » Mie Mai 07, 2003 11:19 am

de pe site-ul oficial http://www.fcdinamo.ro:

<<IN MEMORIA LUI CATALIN HALDAN

Sambata seara, cu o ora inaintea meciului Dinamo-Otelul, in "Stefan cel Mare" va avea loc un eveniment literar de anvergura: lansarea pe piata a cartii "Unicul capitan", scrisa de Ioan Chilom. "Manunchiul de date, amintiri, istorioare, fapte concrete sau abstractizate, de lumini si umbre pe un chip pur, neintinat de parsivenii si neatins de duplicitate, se vrea inainte de toate o evocare biografica a celui ce a fost Catalin Hildan", a caracterizat autorul, in cateva cuvinte, cele 107 pagini ale cartii.
Pe coperta a doua si-a pus semnatura si Catalin Tolontan: "Fotbalul nostru n-a dus niciodata lipsa de fotbalisti de geniu.I-a avut pe Baratky, Dobrin, Dumitrache, Balaci sau Hagi. Toti s-au implinit si toti s-au risipit. Ceea ce ne-a lipsit cu adevarat a fost geniul muncii. Omul care l-a detinut in proportii insuportabile a fost Catalin Hildan. A fost un Zatopek al fotbalului, un jucator a carui alergare chinuita a marcat constiinta suporterilor dinamovisti"
Evenimentul se va consuma sambata la ora 19.15, pe gazonul Stadionului Dinamo, care i-a adus atatea satisfactii lui Catalin. De mentionat ca aceasta lucrare a fost finantata de Fundatia "Catalin Hildan" (infiintata de Cristi Hildan, fratele fotbalistului), alaturi de sponsorii FC Dinamo, Marius Niculae, Victor Becali si Cosmorom>>
***D I N A M O!!!***
Ayrton

Mesajde MiG29 » Mie Mai 07, 2003 7:57 pm

Sportul-Dinamo 5-6:eek:
Meci frumos pana la urma ,am dat 6 goluri da am luat 5.Apararea e varza,Danciulescu shi Barcauan joaca binisor impreuna,da 5-6,pula mea e aiurea.Bine macar k am mai luat 3 puncte in deplasare.
MiG29

Mesajde Rosu Oana » Joi Mai 08, 2003 6:40 pm

Aiurea rau de tot!Sa dai 6 goluri si sa primesti 5..Oricum, mie cel putin mi-au placut golurile si ale noastre si ale sportului.
Rosu Oana
Junior Member

Mesajde Ayrton » Vin Mai 09, 2003 9:18 am

"Intrare libera la meciul cu Otelul

Sambata seara, de la ora 19.15, va fi lansata pe piata cartea biografica "Unicul capitan", dedicata vietii lui Catalin Hildan. La acest eveniment ce se va desfasura pe Stadionul Dinamo, sunt asteptati cat mai multi suporteri, din partea jucatorilor urmand sa vorbeasca despre cel ce a fost "unicul capitan" Florentin Petre si Giani Kirita. Conducerea clubului a decis ca intrarea sa fie libera la partida Dinamo-Otelul, ce se va disputa sambata de la ora 20.00, la o ora dupa lansarea cartii."
***D I N A M O!!!***
Ayrton

Mesajde MiG29 » Dum Mai 11, 2003 12:48 am

Dinamo-Otelul 1-0.a marcat Frasineanu in min.20.Cum nu au transmis meciul nu l-am vazut da pana una alta e a treia victorie consecutiva shi k in reclama la Dacia ..."suntem pe drumul cel bun":)
MiG29

Mesajde CRACK-HACK » Lun Mai 12, 2003 10:45 am

Eeee bineasa sa stai in comfort.Nu mai retrogradam si acum avem moralul ridicat pt partida cu astra.Umplem stadionul ochi si nu le dam nici o sansa gospodarilor.Ale Dinamo,ale,ale...
CRACK-HACK
Junior Member

atentie

Mesajde Animalut » Lun Mai 12, 2003 5:23 pm

1)S-a lansat caRTEA IN memoria lui Catalin la pretul de 70000de lei.
2)Dinamo e aproape de Cursaru si se pare ca va veni la noi
3)Clubul implineste 55 de ani miercuri chiar in ziua meciului
Animalut
Junior Member

Mesajde MiG29 » Mie Mai 14, 2003 10:04 pm

.DINAMO-Astra 3-1(0-1) ....shi ne-am calificat in finala cupei de pe 31 mai cu Fc National.Daca luam cupa o sa mai salvam cat de cat sezonu asta.
MiG29

Mesajde Ayrton » Joi Mai 15, 2003 8:50 am

Nu stiu cati ati fost la meciul de aseara, dar daca nu, ati avut ce pierde... O atmosfera de vis, o victorie pentru care am suferit foarte mult, si cu atat mai frumoasa cu cat a venit in minutul 120, dupa 10 ocazii mari ratate cu seninatate, fata de una singura a taranilor... Ce mai, o calificare meritata si frumoasa!!!

Finala cupei, Dinamo-National, pe 31 mai pe fostul 23 August.
Sa venim cat mai multi, sa ajutam echipa sa castige a treia cupa din ultimii 4 ani!
***D I N A M O!!!***
Ayrton

Mesajde Rosu Oana » Vin Mai 16, 2003 8:24 am

Si mie mi-a placut tare mult meciul. Cand Movila a marcat in min.25
am crezut ca nu vom avea forta psihica sa mergem mai departe.
Dar am reusit!Am sperat intr-o victorie a noastra chiar si pana in ultimul moment si iata ca atunci am si obtinut calificarea in finala!
Am avut mari emotzii cand Danciulescu a trebuit sa execute lovitura de la 11m..Dar cred ca el a avut si mai mari emotzii decat mine.Ma intreb ce-o fi fost in sufletul lui? De altfel,superb sutul lui Domocos. Totusi toata lumea spune ca ar fi fost blat, dar eu inclin sa cred ca nu.Si chiar si asa ce mai conteaza?Conteaza ca ne-am calificat chit ca am fost ajutati sau nu de arbitri. Cat despre meciul cu Natzional..cred ca il vom castiga , chiar daca va fi mai greu. Sa speram!
Rosu Oana
Junior Member

Mesajde deampulea » Vin Mai 16, 2003 10:39 am

Initial trimis de ayrton
O atmosfera de vis, o victorie pentru care am suferit foarte mult, si cu atat mai frumoasa cu cat a venit in minutul 120, dupa 10 ocazii mari ratate cu seninatate, fata de una singura a taranilor... Ce mai, o calificare meritata si frumoasa!!!

pe mine m-ar umple rusinea daca m-as bucura asa la un meci castigat de steaua cum a castigat dinamo cu astra (si aici ma refer la ambele manse)

sunt stelist, nu sunt antidinamovist, din partea mea poa' sa castige oricine cupa... vreau doar sa spun ca ar fi frumos sa va bucurati un pic mai moderat... n-ar strica, avand in vedere ce s-a intamplat pe stadion...

poate ca ati avut voi '10 ocazii mari ratate cu seninatate' dar tot cu arbitrii ati castigat...

una peste alta poate e mai bine asa...
ca daca ar pierde nationalul finala (lucru de care ma indoiesc) mai bine merge dinamo in cupa uefa ca astra n-are fata...
antecedentele voastre spun clar ca o sa prindeti sigur cel putin niste sferturi in uefa

pa si la mai mare... ne vedem dupa finala

[later edit]: p.s. ayrton... o intrebare daca se poate? esti aceeasi persoana cu ayrton de pe gazetasporturilor.ro?
deampulea
Junior Member

Mesajde Ayrton » Vin Mai 16, 2003 11:43 am

DA! Si numai d-acolo...
Tu ai vreun cont la gs?

Suntem cam off-topic, dar sper sa nu se supere moderatorii...
***D I N A M O!!!***
Ayrton

AnteriorUrmătorul

Înapoi la FanClub Dinamo