Initial trimis de Love2Fly
In aceasta seara pe la 19:00 am avut ocazia sa ma intalnesc cu celebrul de acum ORIBILUL MOSH (care a tinut mortish sa iasa din casa azi) si cu SatyR in celebrul local Pizza Hut (la insistentele moshului care se crede vedeta si de aia mananca in Pizza Hut). Despre intalnire ce sa va spun? i-am demonstrat Moshului cat de nebun sunt si cata dreptate au userii de pe forum care ma "admira atat de mult". Trebuie sa remarc "simpatia" moshului pentru tipa blonda de la masa alaturata (apropos Moshule, aveai bale la gura...?) la fel cum trebuie sa remarc gustul extraordinar al Pizzei Suprema de la P.H. SatyR baiat de treaba si el, dar l-a cam "eclipsat" Moshu' cu "prelegerile" facute intre 2 bucati de Pizza.
Apropos: stiati ca Moshu poate sa manance la nesfarsit?
In rest....mi-e somn....
p.s: Sa nu-l certati prea tare pe Mosh ca a iesit cu toti "cretinii" de pe forum si sa nu-l renegati in gashca voastra......a forumistilor.!
Da,bah ! Va rog eu mult sa nu ma certatzi prea aspru ca am fost sa iau masa cu Love2Fly si sa beau niste beri cu el. Nu am stiut ce fel de om este. Promit sa nu mai fac niciodata !
Lasand gluma la o parte...asa este..ieri m-am intalnit cu Fly si cu Satyr..pe care l-am cunoscut in premiera. Vreau sa va spun...ca Satyr este un baiat super-sexy...si il declar cel mai sexy baiat de pe forumul fanclub. Draga Satyr...ar trebui sa pui din pozele ce ni le-ai aratat aseara..pe forum.

De asemenea Satyr este un fel de Moshu ..cu vreo 40 de kile mai slab....si asta pentru ca este incaltat in Reebok..si poarta G-Shock la mana. Si are si tricou Nike. (am si eu bah..hanorac Nike..dar nu am venit aseara in el ! :yD) . Love2Fly ..imbracat in total contrast si anti-teza cu noi....la camasha impecabila....de care eu nu port nici la marile nuntzi. Si cu ceas Doxa de 35 milioane la mana.
Hai bah , Fly....unde mananc eu la nesfarit ? Am mancat o pizza normala si am baut doua beri. Uite....asa imi strici renumele....si crede lumea ca sunt

Mai multe detalii o sa va povesteasca Satyr.