Class

discutii pe care nu stii unde sa le incepi, haz de orice caz; ca intre prieteni

Moderator: anjin-san

Class

Mesajde Sw33tie » Vin Apr 18, 2003 10:19 pm

Va place formatia Class?
Sw33tie
Junior Member

Bun

Mesajde Love2Fly » Vin Apr 18, 2003 10:38 pm

Mie Da!
Sunt printre primele formatii aparute la noi si printre putinele trupe de la noi care face muzica buna si care isi respecta fanii scotand albume cu peste 13 melodii pe ele....dupa ce anterior s-a lucrat 1 an la album. Tot respectul meu pt ei!
Also see: http://www.classonline.ro
Love2Fly
Junior Member

Mesajde Salma » Sâm Apr 19, 2003 2:59 pm

Nu imi place genul, insa se vede ca oamenii nu isi bat joc de muzica si chiar au habar sa cante. In plus, faptul ca taticu' lor are unul din cele mai tari studiouri de pe la noi ii ajuta sa lucreze la calitatea inregistrarilor. II prefer multor trupe de asa-zis "rock" gen Kripton sau Bere gratis.
E foame de bani, e foame de bani, baetzi.
Salma

Mesajde sohatzki » Dum Apr 20, 2003 12:12 am

CLASS sunt printre putzinele formtazii romaneshti care shtiu ce fac shi o fac bine. CLASS RULZ! :cool:
sohatzki
Junior Member

Mesajde Bortzianu' » Dum Apr 20, 2003 12:52 am

Initial trimis de sohatzki
CLASS sunt printre putzinele formtazii romaneshti care shtiu ce fac shi o fac bine. CLASS RULZ! :cool:

.Da..:)
..desi ..(ca multora observ) nu-mi blace genul ..totusi oamenii TIN la muzica pe care o fac.... O fac bine ...
..iar daca ar schimba si putin din versuri ( tipic post decembriste : mi-e dor /intoarce-te/nu pleca/ mai f***emi-o o data etc.) ..ar fi intr-adevar meseriasi .. Fara mistouri.

..nici nu se compara cu Andrele si costite ionite ..

bafta!
Bortzianu'
Junior Member

Ironiile Romaniei

Mesajde Love2Fly » Dum Apr 20, 2003 1:30 am

iar daca ar schimba si putin din versuri ( tipic post decembriste

Sa nu uitam ca formatia Class a aparut prin 1996 rupta parca din Scoala Vedetelor cu mult inaintea jegurilor de acum....si ca daca ar face versuri "ante decembriste" ar avea o priza la public infima.....ma rog...la publicul larg...:)

p.s: Ati observat ca in Romania cu cat scade calitate piesei cu atat prinde mai mult la public? si cum Class e in partea cat de cat buna a muzicii romanesti are o vanzare si o cerintza infima fatza de Costi Ionitza( Costitza) care e supremul in muzica Romaneasca de PROASTA calitate!
Love2Fly
Junior Member

Mesajde Titina » Dum Apr 20, 2003 11:29 am

Si mie-mi plac Class...cu toate ca inac nu mi-am cumparat nici un album al lor :D
Imi place f. mult ultima melodie "luna mi-a zambit".
Titina
Junior Member

Mesajde SatyR » Dum Apr 20, 2003 2:52 pm

Nu e rea ultima melodia asta cu luna mi-a zambit,doar ca o cam strica cheliosu ala care n-are nici o legatura....are si un videoclip interesant.....:)
SatyR

Mesajde cubu » Dum Apr 20, 2003 8:33 pm

Initial trimis de SatyR
Nu e rea ultima melodia asta cu luna mi-a zambit,doar ca o cam strica cheliosu ala care n-are nici o legatura....are si un videoclip interesant.....:)

De acord cu SatyR... Fetele fara chelios suna bine, pentru stilul ala al lor... N-as cumpara vreun CD cu ei, dar, oricum, daca din intamplare aud pe undeva, nu ma "polueaza", poate chiar ma opresc sa ascult... Totusi, live nu prea le iese... I-am auzit o data si nu mi-a placut ce am auzit... Toata stima pt. tatal claparului, am impresia ca e singurul care a ramas din Sfinxul vechi...
indescifrabil
cubu

Mesajde Bortzianu' » Dum Apr 20, 2003 10:53 pm

Initial trimis de SatyR

... pai ..videoclipE d'astea ...sunt cu droaia pe MTV ... la genul asta de muzica ..e chiar un kitch ..actualmente ...fara suparare..iar versurile sunt cam comerciale...

...ce cauta cheliosul? ...simplu: isi foloseste vocea ca instrument de percutie ( ..prietenii stiu de ce ..:)) ) ..si da bine :)
...nu cred ca ii intereseaza parerea publicului larg ... asa ca ar putea fi mai putini comerciali ..

..oricum noi astia "ascultatori de muzica buna" ..suntem un procent de maxim ...20% din tineret ... evident, in crestere ... :)

..las' ca vin vremurile bune ..)
Bortzianu'
Junior Member

Mesajde sohatzki » Dum Apr 20, 2003 11:40 pm

nu mi se pare ca cei de la CLASS au versuri "post-decembriste"... deci... nu am auzit niciodata melodii semnate CLASS cu rime d'alea a la Moga... deci nici nu poate fi vorba ca cei de la CLASS sunt comerciali! si videoclipurile lor sunt speciale... si hey! Florin (aka "cheliosu' ala"...) are legatura cu CLASS... este membru al acestei formatii!
sohatzki

Hmm....

Mesajde Love2Fly » Dum Apr 20, 2003 11:56 pm

Parerea mea e ca si Florin are rostul lui in formatie, chiar daca aparent e in plus....Mie imi placea acum un an cand se arunca el de nebun pe jos pe scena....:) si oricum piesele Class fara "intreruperile" de "rapaiala a la Florin" nu ar fi aceleasi.....
Love2Fly
Junior Member

Re: Hmm....

Mesajde sohatzki » Lun Apr 21, 2003 9:52 pm

Initial trimis de Love2Fly
Parerea mea e ca si Florin are rostul lui in formatie, chiar daca aparent e in plus....Mie imi placea acum un an cand se arunca el de nebun pe jos pe scena....:) si oricum piesele Class fara "intreruperile" de "rapaiala a la Florin" nu ar fi aceleasi.....

sunt 100% de acord cu tine
sohatzki
Junior Member

Re: Ironiile Romaniei

Mesajde nocturna » Mie Apr 23, 2003 11:29 am

Initial trimis de Love2Fly
Sa nu uitam ca formatia Class a aparut prin 1996 rupta parca din Scoala Vedetelor

cum adica "rupta parca din Scoala Vedetelor"?! Cate/ce mari vedete a dat "Scoala Vedetelor"?! Vax! Poate ai vrut sa zici rupta de Scoala Vedetelor.

Class se pricep si se pricep destul de bine. i-am ascultat live si am ramas usor impresionata, asa ca i-am trecut pe lista de formatii romanesti acceptate. se vede clar ca oamenii chiar muncesc si isi dau silinta sa iasa bine. e drept ca nu ma atrage genul muzical in mod deosebit dar sunt o trupa ok, cu o oarecare vechime in muzica romaneasca, au videoclipuri reusite, interesante, bine lucrate. si decat o gramada de forumuri Andree..., O-zone, Animal x, Ackent, Blondy si alte caricaturi ce mai exista pe aici mai bine un forum Class.
"Sunt un om. Mi se pare ca e de ajuns"

A.K.M. powered by another.ro
nocturna

Mesajde Florin » Mar Mai 13, 2003 12:31 pm

sunt NR. 1 in Top 100
Florin

Eh?

Mesajde Love2Fly » Mar Mai 13, 2003 12:36 pm

cum adica "rupta parca din Scoala Vedetelor"?! Cate/ce mari vedete a dat "Scoala Vedetelor"?! Vax! Poate ai vrut sa zici rupta de Scoala Vedetelor.

Pai sa vedem!
Adi Despot-Vita de vie
Calin Goia - Voltaj
Nadine
Love2Fly
Junior Member

Mesajde nocturna » Mie Mai 14, 2003 12:52 pm

mersi. m-ai scutit sa ofer eu exemple. (cum ar fi Calin Geambasu, Bulina Olinescu...)
cum ziceam VAX! ok. Adi Despot. restu'!? nici macar pseudo-vedete.
"Sunt un om. Mi se pare ca e de ajuns"

A.K.M. powered by another.ro
nocturna

Re: Class

Mesajde Unregistered » Sâm Mai 17, 2003 4:31 pm

Initial trimis de Sw33tie
Va place formatia Class?

"Te-am hipnotizat" e chiar marpha!!!!!
Unregistered

Mesajde Sweet-one » Joi Oct 02, 2003 11:02 am

Mi-aduc f.bine aminte k primul concert la kre am fost (acum 4 ani) era un concert al celor de la CLASS. Verisorul meu (kre e mult mai mare decat mine) asculta intr-una CLASS si m-a molipsit si pe mine. Sunt o formatie kre intr-adevar nu-si bate joc de muzica si nu polueaza fonic atmosfera. Iar ultima piesa "Luna mi-a zambit", mi se pare buna si videoclipul bine montat. Si da, Florin isi are rostul in formatie. Toata componenta are stil asa. Dak unul ar pleca s-ar pierde din calitate.
"Am nevoie de tine, cand ma trezesc! Am nevoie de tine, sa pot sa visez! Am nevoie de tine...SA NU MA UITI!!!"
:a
Sweet-one
Junior Member

Mesajde Unregistered » Joi Oct 02, 2003 11:48 am

dar uite ca s-a maritat roscata si a venit alta blonda, si nu s-a pierdut din calitate ....

da, mai, de acord cu voi, muzica foarte buna, dar, stau si ma intreb, de ce au facut playback la mamaia la festival? ce naiba, nu le e rusine, oameni cu Cons, cu tatzi tobosari, cu catamai studioul si sala de repetitie pe gratis, sa dea din gura? altii se zbat ani ca sa aiba toate astea ...

uite, asta ma supara ... toti s-au chinuit acolo sa cante, (la mamaia) care cum a putut, si ei, formatie consacrata, vin cu pozitivu ' ... ntz, ntz, ntz ... io cred ca acolo si-au batut joc de muzica .....

Initial trimis de Sweet-one
Mi-aduc f.bine aminte k primul concert la kre am fost (acum 4 ani) era un concert al celor de la CLASS. Verisorul meu (kre e mult mai mare decat mine) asculta intr-una CLASS si m-a molipsit si pe mine. Sunt o formatie kre intr-adevar nu-si bate joc de muzica si nu polueaza fonic atmosfera. Iar ultima piesa "Luna mi-a zambit", mi se pare buna si videoclipul bine montat. Si da, Florin isi are rostul in formatie. Toata componenta are stil asa. Dak unul ar pleca s-ar pierde din calitate.
Unregistered

Mesajde F|y! » Joi Oct 02, 2003 8:22 pm

Si mie imi place CLASS! E printre putinele trupe care fac cu adevarat muzica! Bravo! :D :rolleyes: :p ;)
Only pilots know why birds are singing!
F|y!
Junior Member

ok

Mesajde V-ANKA » Lun Aug 02, 2004 10:12 am

Sw33tie scrie:Va place formatia Class?
ptr discutii cu si despe class puteti intra pe forumul oficial al formatiei...forum.classonline.ro
si daca vreti sa vedeti cele mai multe si mai cool poze cu membrii class o puteti face la http://www.class.as.ro siteul neoficial dar cel mai vizionat!
respect for all!for real music!!!
peace!!!!
V-ANKA
Junior Member

Mesajde alisa » Vin Ian 21, 2005 10:48 am

Sunt ok imi plac si mie dar sunt alte trupe si mai bune
Sunt un simplu pamantean,
Dragoste e tot ce am sa dau
Sunt doar la inceput de drum,
Te vreau langa mine acum
alisa
Junior Member

Mesajde old lord » Lun Ian 24, 2005 8:43 pm

imi aduc aminte in 1996 aveam 14 ani si nu era zi in care sa nu aud cuvantul cass ,
atunci cu siguranta au fost nr 1 si inca se mentin in top , ceea ce putine formatii au reusit , si-mi mai aduc aminte ca pe atunci cheliosu avea un rost mai mare in formatie
Cel mai dificil, când eşti înşelat, este să-ţi păstrezi demnitatea. Să te simţi de parcă n-ai merita oxigenul pe care îl tragi în tine. Te obişnuieşti cu asta. Începi să crezi. Chiar să-ţi placă. Ca o sticlă care nu se goleşte niciodată. Poţi să o duci la gură la nesfârşit.
old lord

sunt tari!

Mesajde crina_ciceu » Lun Mar 26, 2007 10:00 am

Sw33tie scrie:Va place formatia Class?

Eu pana acuma nu am ascultat Class absolut deloc. Acum sambata au avut un concert la Satu Mare live. Cand au urcat pe scena...i-am cam huiduit deoarece nu stiam ca ei vor canta in deschidere. Au facut un show...SUPER TARE!!!! Mi-au placut la nebunie. Tipul chel (nu stiu cum il cheama) :oups: a fost super!!!
La sfarsitul concertului a zis ca stie ca desii i-am primit cu huiduilei...in final s-au ales cu multi fani la Satu Mare. In acel moment toata sala s-a ridicat in picioare si i-au aplaudat. A fost un moment memorabil si ptr. ei si ptr. noi. ==D
crina_ciceu
Junior Member

Mesajde M@rLanU^^ » Mar Mai 22, 2007 3:50 am

nu imi sunt total antipatici, dar nici nu o sa fug sa le cumpar albumul... sunt relativ ok.... atat...
A invidia inseamna a te recunoaste inferior
M@rLanU^^
Junior Member

Înapoi la Mai in gluma mai in serios. mai mult in gluma