Floriile
19 mesaje
• Pagina 1 din 1
Floriile
Astazi sarbatorim Floriile....una dintre marile sarbatori ale crestinilor. Se spune ca de Florii..Isus a intrat in Ierusalem si a fost intampinat de oamenii de acolo cu flori si crengutze de maslin.
Eu doresc sa urez un sincer La multzi ani tuturor celor care isi sarbatoresc ziua numelui astazi.
Si in principal pentru : Jaded aka Crina , as xxl si deampulea .
Care isi sarbatoreste ziua....sa zica aici....ca nu stiu pe totzi cum va cheama.
Eu doresc sa urez un sincer La multzi ani tuturor celor care isi sarbatoresc ziua numelui astazi.
Si in principal pentru : Jaded aka Crina , as xxl si deampulea .
Care isi sarbatoreste ziua....sa zica aici....ca nu stiu pe totzi cum va cheama.
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
-
Oribilul Mosh - Junior Member
Nah. Numele de familie nu se sarbatoreste...pentru ca nu este un nume personal....il poarta o gramada de membrii ai familiei.
Ziua mea de nume este pe 8 noiembrie. :p Sa nu uitzi sa imi zici atunci..La multzi ani ! :yD
Ziua mea de nume este pe 8 noiembrie. :p Sa nu uitzi sa imi zici atunci..La multzi ani ! :yD
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
-
Tuturor sarbatoritilor de pe Forum un calduros la multi ani,un pupik si tot ce ishi doresc!:kiss:
Daca vrei sa schimbi lumea incepe cu tine insuti!
-
Matrashita - Mesaje: 804
la multi ani tuturor si sa aveti parte de tot ce e mai bun!
To speak is to be silent
The concept is dead. There's nothing death should interrupt,
I went to bed last night with one sip left in the cup.
-
darkshines - Mesaje: 2260
Fratilor, LA MULTI ANI, chiar daca va urez cu o zi intarziere! Va pup pe toti sa va strang in brate tare de tot !!!
...Cred ca ar trebui sa spunem si "Paste Fericit" catolicilor, nu? ( daca sunt pe aici)
...Cred ca ar trebui sa spunem si "Paste Fericit" catolicilor, nu? ( daca sunt pe aici)
"It all started with a brilliantly engineered sound that's increased in frequency,until it sounds like an alarm following you through the track.
It left no chance but dance for your life!"
It left no chance but dance for your life!"
-
Stormy Lady - Junior Member
Au venit din nou Floriile !
Asadar....la multi J'adore, pe care o cheama Crina :yD
La multi ani tuturor celor cu nume de floare, planta sau leguma *p
Asadar....la multi J'adore, pe care o cheama Crina :yD
La multi ani tuturor celor cu nume de floare, planta sau leguma *p
-
-
monk - Mesaje: 2747
la multi ani, Jasmine...ca si iasomia e floare 

-
Oribilul Mosh scrie:la multi ani, Jasmine...ca si iasomia e floare
Mai ai saliva? daca nu, vezi ca s-a adunat pe portretul tau pus la Universitate in pasaj

In fine....la multi ani tuturor fetelor caci toate sunteti niste flori!

La multi ani si florilor masculine cu nume precum "Ghiocel"/ Lacramiorul / Mirunel

Ok, ok,....paramecian vorbind:
La multi ani!
-
Love2Fly - Junior Member
19 mesaje
• Pagina 1 din 1
Înapoi la Vechi: Kterinca & Aberatzii