(((Say what's on your mind at this very moment Pt.1)))
To speak is to be silent
The concept is dead. There's nothing death should interrupt,
I went to bed last night with one sip left in the cup.
-
darkshines - Mesaje: 2260
Lasa...Hyde...nu tre' sa te superi. Avem forum al unei echipe de fotbal cu "-6" la adevar.
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
-
Oribilul Mosh - Junior Member
AHhhhhh........capul meu :D
Gabriel, am luat raceala de la tine (Chiar daca tu ai avut-o acum 2 sapt.
) ma doare capul, am febra........and now u can call me Crina the red nose .........hm.............;P :o

l'eternite soulage mes peines
-
J'adore - Junior Member
Sau mai bine...itzi voi spune simplu.... Rudolf.
Eu nu mai pot dormi...ca am mancat prea mult aseara. Pe la vreo 23 am bagat un gratar cu cartofi prajitzi si juma de kil de vin de Buzau. D'ala alb si bun. Dupa care m-am indopat cu prajituri.
Si cand ma gandesc..ca nu e bine sa mananci dupa 6 seara. :yD
Eu nu mai pot dormi...ca am mancat prea mult aseara. Pe la vreo 23 am bagat un gratar cu cartofi prajitzi si juma de kil de vin de Buzau. D'ala alb si bun. Dupa care m-am indopat cu prajituri.
Si cand ma gandesc..ca nu e bine sa mananci dupa 6 seara. :yD
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
-
Gabriel, totusi rudolf e nume de baiat :rolleyes: ...if u want u can call me pinky LOL
LA MULTI ANI to everybody de florii
AH febra matii
Yes, I allmost forgot I'm on a diet starting today (am ajuns la 52 kg, ceea ce nu e bine,
)
;P
LA MULTI ANI to everybody de florii

AH febra matii
Yes, I allmost forgot I'm on a diet starting today (am ajuns la 52 kg, ceea ce nu e bine,

;P
-
J'adore - Junior Member
Avem subiect separat despre sarbatoarea de astazi. Eu zic ca merita sa scriem pe el....despre sarbatoritzii de azi..nu aici unde ne injuram. :mad:
-
1864
La multi ani lu Floarea Calotí£!
ANTI
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
-
baixinho© - Mesaje: 14117
noapte crunta de batie,pana-n zori de zi sa fie,unde-i vodka si rachia,sa inceapa anarhia,in toata regia!
deseara e ziua unui preten.sunt in forma maxima.hihihihihihihi.
deseara e ziua unui preten.sunt in forma maxima.hihihihihihihi.
bravo baixule!
-
marian jan - Mesaje: 2100
cine mai e si marian asta ? si cand draq a facut peste 1000 de posturi ?
Mariane...eu sunt un temut homosexual. Vrei sa ne ardem impreuna ?
Mariane...eu sunt un temut homosexual. Vrei sa ne ardem impreuna ?
-
domnule oribilul mosh,
va multumesc ca m-ati bagat in seama.cum as putea sa va rasplatesc?aa,stiu!va bag altceva in gura.daca tot sunteti poponar inrait,o sa va satisfac poftele anumalice xxx.m-am interesat si am inteles ca lucrati in schimbul 3 la opera.asa ca ne vom intalni in seara asta.dar cum eu ma duc la un chef,nu vreti sa fiti cadoul meu pentru sarbatorit?ca oricum nu stiu ce sa ii cumpar.sa va spalati pe dinti si sa va pieptanati......acolo.va astept.
semnat,
eu si baietii din regie.
va multumesc ca m-ati bagat in seama.cum as putea sa va rasplatesc?aa,stiu!va bag altceva in gura.daca tot sunteti poponar inrait,o sa va satisfac poftele anumalice xxx.m-am interesat si am inteles ca lucrati in schimbul 3 la opera.asa ca ne vom intalni in seara asta.dar cum eu ma duc la un chef,nu vreti sa fiti cadoul meu pentru sarbatorit?ca oricum nu stiu ce sa ii cumpar.sa va spalati pe dinti si sa va pieptanati......acolo.va astept.
semnat,
eu si baietii din regie.
bravo baixule!
-
Cred ca am uitat sa specific un mic amanunt. Sunt un temut homosexual activ , nicidecum un temut homosexual pasiv.
Totusi...este o mica diferentza ! :yD
Pentru ceea ce doritzi dumneavoastra...va rog frumos sa apelatzi cu incredere la prietenul meu eyewitness...si va va servi ireprosabil.

Totusi...este o mica diferentza ! :yD
Pentru ceea ce doritzi dumneavoastra...va rog frumos sa apelatzi cu incredere la prietenul meu eyewitness...si va va servi ireprosabil.
-
domnule oribilul mosh,
ma bucur ca intretinem un dialog cult.nu sunt ataitia oameni cu care pot discuta atatea lucruri.stiti dvs,eu am un talent mare in a-i converti pe poponarii activi in pasivi.asa ca o sa imi pun ambitia cu dumneavoastra.deja i-am anuntat prin fax pe fanii freddie mercury din regie,va asteapta.ca o surpriza pentru dvs,va veni si d-l adrian nastase(bombonel,cum ii spunem noi).si el e asa emotionat ca veniti.
va salut,
eu,baietii din regie,din grozavesti si bombonel.
ma bucur ca intretinem un dialog cult.nu sunt ataitia oameni cu care pot discuta atatea lucruri.stiti dvs,eu am un talent mare in a-i converti pe poponarii activi in pasivi.asa ca o sa imi pun ambitia cu dumneavoastra.deja i-am anuntat prin fax pe fanii freddie mercury din regie,va asteapta.ca o surpriza pentru dvs,va veni si d-l adrian nastase(bombonel,cum ii spunem noi).si el e asa emotionat ca veniti.
va salut,
eu,baietii din regie,din grozavesti si bombonel.
bravo baixule!
-
pishal-ash in cur pe Big Brother. i-a picat pe aia sarcina saptamanii...ca au transmis mai mult decat a trebuit mesaje acasa.
eu in locul lor..imi dadeam chilotzii jos...si mi-o luam la laba in direct..in fatza natiunii....pishm-ash pe fatza lu' big brother !
Sa nu credetzi ca m-am uitat la Big Brother. Acum am dat si eu...la 11. M-am uitat la Meet the parent pe HBO. Un film cam naspa..fatza de ce ma asteptam.
Acum o sa comut pe procesul etapei. Nu..nu ma uit la big brother. :p
eu in locul lor..imi dadeam chilotzii jos...si mi-o luam la laba in direct..in fatza natiunii....pishm-ash pe fatza lu' big brother !
Sa nu credetzi ca m-am uitat la Big Brother. Acum am dat si eu...la 11. M-am uitat la Meet the parent pe HBO. Un film cam naspa..fatza de ce ma asteptam.
Acum o sa comut pe procesul etapei. Nu..nu ma uit la big brother. :p
-
Moshule,lasa tu vrajeala.Am aflat k ai 4 conturi pe site-u big brother shi au inceput aia cu internetu sa itzi faca scandal k le mananci transferu.:p
P.S.Ma bucur k in sfarsit dupa atatzia ani te-ai hotarat sa itzi aratzi adevarata identitate sexuala.Noi oricum te iubim:D
P.S.Ma bucur k in sfarsit dupa atatzia ani te-ai hotarat sa itzi aratzi adevarata identitate sexuala.Noi oricum te iubim:D
The Earth is full.GO HOME!
-
MiG29 - Mesaje: 7104
Nu e mah...am glumit si eu. Doar cu Alin ash dori sa o fac 1data...ca sunt curios de ce il prefera Jasmyna si DeathQueen. Tre' sa fie ceva de calitate , nu ?
Pula mea...dar sa lasam prostiile. Hai sa itzi povestesc ce am facut azi , bai Mig.
Imediat dupa Formula 1 mi s-a luat curentul electric. Mi-am dat seama ca sunt distrus fara curent electric si pentru a nu cadea intr-o depresie ...m-am suit in masina si am plecat. In primul rand m-am dus la XXL si mi-am luat o doza de Pepsi cu 9500 pe care am baut-o. Si inca una...sa o am mai tarziu. Si pe urma..m-am indreptat cuminte spre iesirea din Bucuresti....asa fara nici o directie. Faceam aleator pe strazi..cand la stanga..cand la dreapta. Deodata mi-am dat seama ca nu mai stiu pe unde sunt....dar am continuat sa merg....pana am ajuns pe o platforma industriala parasita. Bai Mig....era exact ca traseele alea din Need for Speed 4. Bonus tracku daca il stii. Uzine vechi , tot felul de linii de cale ferata parasite ....utilaje vechi..parasite de ani buni. Si nici tipenie de om sau masina. Si asa pretz de vreo 10 km..mi-am inchipuit ca sunt in NFS....bagam viteaza...franam in viraje....pula mea....m-am distrat ca un nebun. Intr-un final am gasit si drumu spre orash...si m-am intors acasa....unde am constatat ca daduse drumu la curentul alternativ sinusoidal de la priza....asa ca era mult mai bine. Pula mea.
Tu cum ai petrecut astazi ? De Nicholas ce mai stii ? Nu a mai intrat de mult. Ai trecut si tu pe la el....sa vezi daca e bolnav....daca are nevoie de ceva....etc. ?
Jaded...ti-a trecut raceala ? Ia povesteste in 15-20 de randuri ce ai mai facut. Hai..bagatzi niste povestiri ca am chef de citit lucruri simple si frumoase inainte de culcare.
Pula mea...dar sa lasam prostiile. Hai sa itzi povestesc ce am facut azi , bai Mig.
Imediat dupa Formula 1 mi s-a luat curentul electric. Mi-am dat seama ca sunt distrus fara curent electric si pentru a nu cadea intr-o depresie ...m-am suit in masina si am plecat. In primul rand m-am dus la XXL si mi-am luat o doza de Pepsi cu 9500 pe care am baut-o. Si inca una...sa o am mai tarziu. Si pe urma..m-am indreptat cuminte spre iesirea din Bucuresti....asa fara nici o directie. Faceam aleator pe strazi..cand la stanga..cand la dreapta. Deodata mi-am dat seama ca nu mai stiu pe unde sunt....dar am continuat sa merg....pana am ajuns pe o platforma industriala parasita. Bai Mig....era exact ca traseele alea din Need for Speed 4. Bonus tracku daca il stii. Uzine vechi , tot felul de linii de cale ferata parasite ....utilaje vechi..parasite de ani buni. Si nici tipenie de om sau masina. Si asa pretz de vreo 10 km..mi-am inchipuit ca sunt in NFS....bagam viteaza...franam in viraje....pula mea....m-am distrat ca un nebun. Intr-un final am gasit si drumu spre orash...si m-am intors acasa....unde am constatat ca daduse drumu la curentul alternativ sinusoidal de la priza....asa ca era mult mai bine. Pula mea.
Tu cum ai petrecut astazi ? De Nicholas ce mai stii ? Nu a mai intrat de mult. Ai trecut si tu pe la el....sa vezi daca e bolnav....daca are nevoie de ceva....etc. ?
Jaded...ti-a trecut raceala ? Ia povesteste in 15-20 de randuri ce ai mai facut. Hai..bagatzi niste povestiri ca am chef de citit lucruri simple si frumoase inainte de culcare.
-
Bineintzeles k shtiu NFS4 shi platformele de acolo.Apropo de NFS4,azi un prieten m-a cauta disperat sa ma intrebe dak nu am cumva jocu k a descoperit un site cu download-uri de unde potzi sa iei mashini ptr joc shi aveau aia acolo shi Cielo.Shi cum el are cielo da nu are unde sa-l calce s-a gandit s-o faca virtual.M-as gandii shi io da nu cred k exista shi Dacii virtuale:)
The Earth is full.GO HOME!
-
MiG29 - Mesaje: 7104
Gabriele raceala nu mi-a trecut, eu azi am stat in casa toata ziua, am stat pe net, iar acum 20 m-am gandit sa imi "retraiesc "copilaria (m-am uitat peste un tanc de poze), ce bebe frumos eram
, chiar am pus o poza pe generalitati , cu mine si cu mama :rolleyes: , nu arat deloc ca ea
.
Mi-am amintit de vremurile "bune" cand mergeam la concerte si la petreceri in fiecare sambata si duminica, cand mergeam cu gasca la concerte in aer liber si incepea ploia chiar in timpul concertului, desigur nu aveam umbrele, nu, nu plecam acasa, din contra ne distram si mai bine, dansam ,cantam IN PLOAIE, nu ne interesa ca putem racii, vroiam doar sa ne distram.....ce vremuri...si cand te gandesti ca nu m-am mai distrat asa de bine de ceva timp, ce pot sa mai spun, deabea astept sa vin in romania ca sa ma distrez ca pe "vremuri, sper sa fie o vacanta/vara de neuitat :con:
P.S. Gabriele, sorry am scris numai 14 randuri
..pardon 8 sau 9 atatea randuri se vad atunci cand I post it
P.S.2 SIngurica printre moderatori si admini

Mi-am amintit de vremurile "bune" cand mergeam la concerte si la petreceri in fiecare sambata si duminica, cand mergeam cu gasca la concerte in aer liber si incepea ploia chiar in timpul concertului, desigur nu aveam umbrele, nu, nu plecam acasa, din contra ne distram si mai bine, dansam ,cantam IN PLOAIE, nu ne interesa ca putem racii, vroiam doar sa ne distram.....ce vremuri...si cand te gandesti ca nu m-am mai distrat asa de bine de ceva timp, ce pot sa mai spun, deabea astept sa vin in romania ca sa ma distrez ca pe "vremuri, sper sa fie o vacanta/vara de neuitat :con:

P.S. Gabriele, sorry am scris numai 14 randuri

P.S.2 SIngurica printre moderatori si admini

-
J'adore - Junior Member
Da...si ai bagat 8 zambete, demonstrand ca totusi vremurile de alta data nu sunt inca istorie. :yD Tu,Crina...cea mai mare iubitoare de zambete din istoria fanclub. Tu care ai putea comunica exclusiv numai prin zambete.
Ceea ce mi-ai spus tu mi-a amintit de Campionatul Mondial de Fotbal din '98 cand am intalnit Anglia. Pe stadionul 23 AUgust se facuse un ecran uriash si lumea venea acolo sa urmareasca emciurile nationalei. M-am dus si eu cu inca vreo 6-7 prieteni de p'aci de pe la bloc. Si a inceput o ploaie de vara...d'aia torentiala...cu trasnete si fulgere de ziceai ca esti in Lord of the rings...si da Saruman cu vraji. Si asa prin ploaie ne-am uitat la meci...dar la pauza am venit acasa uzi ciuciulete.
Tin minte ca atunci au invins ai nostrii cu 2-1. Am batut ANglia la mondiale. Sau la Euro 2000 a fost ? Nu mai stiu !
Unde sunt vremurile de alta data ? Acum am ajuns rusinea Europei la fotbal.
Eh..in sfarsit. Este cazul sa pun punct unei noi saptamani. Ma duc si eu la culcare.
Noapte buna , Crina !ce bine ma inteleg cu Jaded in ultima vreme. surprinzator !
Ceea ce mi-ai spus tu mi-a amintit de Campionatul Mondial de Fotbal din '98 cand am intalnit Anglia. Pe stadionul 23 AUgust se facuse un ecran uriash si lumea venea acolo sa urmareasca emciurile nationalei. M-am dus si eu cu inca vreo 6-7 prieteni de p'aci de pe la bloc. Si a inceput o ploaie de vara...d'aia torentiala...cu trasnete si fulgere de ziceai ca esti in Lord of the rings...si da Saruman cu vraji. Si asa prin ploaie ne-am uitat la meci...dar la pauza am venit acasa uzi ciuciulete.
Tin minte ca atunci au invins ai nostrii cu 2-1. Am batut ANglia la mondiale. Sau la Euro 2000 a fost ? Nu mai stiu !
Unde sunt vremurile de alta data ? Acum am ajuns rusinea Europei la fotbal.
Eh..in sfarsit. Este cazul sa pun punct unei noi saptamani. Ma duc si eu la culcare.
Noapte buna , Crina !ce bine ma inteleg cu Jaded in ultima vreme. surprinzator !

-
Gabriel noapte buna si vise placute....o saptamana buna.
Da, asa e inca mai folosesc multe emoticoane, asa sunt eu
Da Gabriele, de ce e surprinzator ca ne intelegem bine in ultima vreme, din cate tin eu minte nu ne-am certat niciodata :con:
Somn usor si o saptamana plina de bucurii la toti
:o
Da, asa e inca mai folosesc multe emoticoane, asa sunt eu

Da Gabriele, de ce e surprinzator ca ne intelegem bine in ultima vreme, din cate tin eu minte nu ne-am certat niciodata :con:
Somn usor si o saptamana plina de bucurii la toti
-
J'adore - Junior Member
A..pai nu ne-am certat, dar nici prieteni buni nu eram. Acum corespondam zilnic prin intermediul acestui minunat portal cum il numea cineva de p'aci. Plus ca la vara ne intalnim si mergem la beri. (ca asa ai declarat ca bei cu placere bere). :p
Crina :kiss: Gabriel
O saptamana minunata tuturor !
Crina :kiss: Gabriel
O saptamana minunata tuturor !
-
Normal ca mergem la niste beri (numai sa nu ma lasi sa ma imbat ) , si inafara de bere imi mai place si vinu roshu , da, parca ne intelegem mai bine , de cand am luat eu o pauza de la fanclub.
:kiss: Gabriel

:kiss: Gabriel

-
J'adore - Junior Member
O sa mor la 60 de ani
Mark your calendar or Palm V. You can expect to die on:
April 25, 2069
at the age of 80 years old.
Hm, nice, la 80 de ani
And ........You are 83% Pure!
(Very interesting.)
Here's how the REST of the world breaks down, compared to you:
people less pure than you (94%)
people like you (0%)
people more pure than you (6% )
Interesant ;m
April 25, 2069
at the age of 80 years old.
Hm, nice, la 80 de ani
And ........You are 83% Pure!
(Very interesting.)
Here's how the REST of the world breaks down, compared to you:
people less pure than you (94%)
people like you (0%)
people more pure than you (6% )
Interesant ;m
-
J'adore - Junior Member
Initial trimis de Oribilul Mosh
..mi-am inchipuit ca sunt in NFS....bagam viteaza...franam in viraje....pula mea....m-am distrat ca un nebun. Intr-un final am gasit si drumu spre orash...si m-am intors acasa....unde am constatat ca daduse drumu la curentul alternativ sinusoidal de la priza....asa ca era mult mai bine.
Mosh...da' cu Dacia ta ce-ai facut dupa? Cred k aia de la fier vechi o sa te puna sa plateshti ca sa te scape de ea...
Pula mea.
Mosh...lasa nonsensurile...te rugam

-
cutuma© - Mesaje: 3047
Nu e mah...am glumit si eu. Doar cu Alin ash dori sa o fac 1data...ca sunt curios de ce il prefera Jasmyna si DeathQueen. Tre' sa fie ceva de calitate , nu ?
umm..eu una nu stiu..n-am incercat :"
quod me nutrit me destruit
-
Jasmine - Junior Member
mda...shi te crede cine?
Io nu intzeleg unde poate fi mosh la ora asta? El care e intotdeauna de veghe sa ureze noapte buna forumishtilor...Hm, curios, nici SOD/Alin/Eye nu sunt...parerea mea e k ashtia-s totzi la opera...

Io nu intzeleg unde poate fi mosh la ora asta? El care e intotdeauna de veghe sa ureze noapte buna forumishtilor...Hm, curios, nici SOD/Alin/Eye nu sunt...parerea mea e k ashtia-s totzi la opera...
-
cutuma© - Mesaje: 3047