Melodii de moment

Incantarea cantarilor

Moderator: Shaki

Mesajde Titina » Sâm Apr 19, 2003 10:33 pm

1.Hi-Q-Traieshte
2.Uni-K-Plec
3.Linkin Park-somewhere I belong
4.Candy-cazut din cer
5.Anna Lesko-Hypnotic
6.Sugababes-shape
7.PaPa ft. Moni-k-Anotimpuri
8.TNT-Fara gheata nu e viata
9.Shusta-vrei sa...(chiar daca-i mai veche melodia)
10.Christina aguilera-Dirrty(cum putea sa lipseasca...?)
11.Britney spears-Heart
12.Linkin Park-under attack
13.Jojo-te voi iubi mereu
14.Kelly rowland-Can't nobody
15.Hi-Q-Dor de tine,dor de noi(ca-mi aminteshte de unu' :cry: )
Titina
Junior Member

Una belea....

Mesajde Love2Fly » Dum Apr 20, 2003 1:56 am

La recomandarea lu' SatyR am downloadat si eu:
The Sins Of Thy Beloved - All Alone
.....e super adevarata( ca dealtfel tot ce asculta SatyR)
...o puteti lua cu kazaa (mie mi-a luat vreo 30 de min prin dial-up la 1,7 kb/s
Love2Fly
Junior Member

Mesajde Oribilul Mosh » Dum Apr 20, 2003 4:45 am

Am tras si eu melodia. La 25k/s. :p Chiar marfa. Imi place cand vorbesc vocile alea groase de zici ca sunt monstrii. Ash putea spune ca este o melodie caracterizanta pentru Satyr. Cred ca d'astea asculta el cand e la un pas de coma alcoolica....si are vedenii cu spirite care vin dupa el.
Marfa de marfa melodia. Sa speram ca Satyr ne va spune mai multe despre acesti The Sins Of Thy Beloved . Ce stil e asta bai Satyre ? Gothic d'ala ne ma innebuneai tu ? :yD

Melodia mea de moment este una clasica , la propriu. Franz Liszt - La campanella. Sunt un mare meloman la aceasta ora mica a diminetzii....cand inca nu a batut ora 6.
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde Necuratu' » Dum Apr 20, 2003 9:51 am

Verita Saga - "Doar un moment"

Pt. Decret: de unde iau piesa noua? Io am numai "Doar un moment" si promo-ul ala de pe HipHopKulture
Exista undeva freestyle-ul ala (sau ce o fi fost) al lui Vexxatu?
Ceva cu CTC de unde iau?
"Imperious, choleric, irascible, extreme in everything,
with a dissolute imagination of the like which has never been seen.
Atheistic to the point of fanaticism, there you have me in a nutshell.
And kill me again or take me as I am, for I shall not change.
NEVER !"
Necuratu'
Junior Member

Mesajde J'adore » Dum Apr 20, 2003 6:06 pm

Pearl Jam-Even Flow & Ozzy Osburne Dreamer :o
l'eternite soulage mes peines
J'adore
Junior Member

Desenchante - Kate Ryan

Mesajde SatyR » Dum Apr 20, 2003 7:57 pm

Da Moshule melodia aia e Goth,prea multe despre "The sins of thy beloved" nu stiu,tot ce pot spune e ca ii cam copiaza pe cei de la Theatre of Tragedy,sau poate invers lol :))

Melodia mea de moment este : Desenchante - Kate Ryan,
..banuiesc ca stiti melodia in varianta Mylene Farmer care este parca mai marfa,dar nici asta nu e de lepadat :)
SatyR
Junior Member

Lol

Mesajde Love2Fly » Dum Apr 20, 2003 11:23 pm

Am tras si eu melodia. La 25k/s. Chiar marfa. Imi place cand vorbesc vocile alea groase de zici ca sunt monstrii.

Hmmmm....se pare ca eu si Moshu suntem inclinati spre Gothic....sau poate ne inoculeaza SatyR muzica in creier!:) lol....eu nu cred....eu sunt nascut pentru Gothic....pacat ca abia acum am descoperit adevarata muzica....
p.s: Am tras si eu Franz Liszt - La campanella la 1,2 kb/s :)
Love2Fly
Junior Member

....bate vantul , latra cainii.....

Mesajde Oribilul Mosh » Dum Apr 20, 2003 11:58 pm

Eu in aceasta noapte ce face trecerea la o noua saptamana m-am transpus in Bucurestiul de odinioara si il ascult pe Jean Moscopol cu o frumoasa melodie de dragoste care incanta sufletele indragostitilor prin anii '30. Numai tu stii sa saruti .
Moscopol era r-r-it...dar parca tocmai asta ii face vocea mai speciala.

A doua melodie a serii este interpretata de Zavaidoc si se intituleaza De cand ne-a surprins multimea .

Imi si inchipui cum rasuna aceasta muzica prin mahalalele Bucurestiului...intre cele doua razboaie mondiale.

Si a treia melodie....Cristian Vasile - Pe bolta cand apare luna.
(pe bolta cand apare luna...atunci apare si minciuna.....)
Auzitzi si voi ce concluzioneaza Cristian Vasile : viatza fara de minciuna n-ar mai fi un paradis . Se prea poate sa aiba dreptate , nu ?
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde MiG29 » Lun Apr 21, 2003 12:07 am

In concordantza cu vremea de afara azi am ascultat (la radio din pacate:(),o melodie absolut superba Primavara interpretata de formatzia Mondial .Daca imi spune shi mie cineva de unde pot sa iau shi io melodia asta(mp3) ii raman indatorat(dau o bere:)).
The Earth is full.GO HOME!
MiG29

Kazaa

Mesajde Love2Fly » Lun Apr 21, 2003 12:36 am

MiG.....eu am cautat cu Kazaa si am gasit-o...azi lunea.....s-ar putea sa nu o gasesti...in functie de ce useri sunt online....incearca in fiecare zi...imposibil sa nu o gasesti.....eu am downloadat-o....si imi place.....
Love2Fly
Junior Member

Mesajde CR@ZY » Lun Apr 21, 2003 10:40 am

TNT-asta e
Cheeky girls-cheeky song
girls aloud-sound of the underground
no doubt-hey baby
atat!
A-)
El este departe,foarte departe,...dar totusi nu e chiar asa de departe.
:a
CR@ZY
Junior Member

Mesajde basstard » Lun Apr 21, 2003 4:02 pm

Initial trimis de Oribilul Mosh

Melodia mea de moment este una clasica , la propriu. Franz Liszt - La campanella. .

"La Campanella" este de fapt scrisa de Paganinni. Este partea a 3-a a Concertului nr 2 pt vioara si orchestra. Bucata a fost foarte populara la vremea ei, astfel ca a fost "rupta" din concert si denumita La Campanella - Clopotelul (nu sunt 100% sigur dar nu cred ca Paganinni a fost cel care a rupt-o). Bucata este foarte dificil de cantat pe vioara, iar Liszt, un mare virtuoz al pianului (are bucati in care face sport pe pian :) ) a transpus-o.

Daca n-ai ascultat iti recomand tot Concertul nr. 2 . Vanessa Mae are o interpretare interesanta... eu nu ma omor dupa ea sincer... e cam sportiva... ii lipseste feelingul. Eu am tot concertul nr 2 (pe un vinil de la mama) interpretat de Yvri Gitilis, unul dintre cei mai mari violonisti ai lumii. (evreu bineinteles :) )

Francis Goya - Concierto D'aranjures
Concerto d'Aranjuez e scrisa de Joaquin Rodriguez in secolul 19 daca nu ma insel. Cea mai faina interpretare existenta (nu io zic asta, altii mai destepti si mai culti) este cea a lui Andres Segovia. Paco de Lucia are de asemenea o interpretare superba (o prefer celei a lui Segovia din motive tehnice. - eu am inregistrarea lui segovia din 1949).

On topic: tot de Nicollo Paganinni - Capriciul nr 24 pt vioara
Chitara clasica: Higly recomended, daca le dati jos si nu va plac puteti sa ma injurati vartos:
Isac Albeniz - Leyenda
Francesco Tarrega - Recuerdos de Alhambra

Tot clasicisme, dar mai ciudate:
Glinka - uvertura la Ruslan Si Ludmila
Mussorgski - Pictures at an exhibition
human being/being human
basstard
Junior Member

Mesajde river » Lun Apr 21, 2003 4:47 pm

melodii de momet: vali sterian- "pariu pe o lacrima" si tot el, "concluzie": "caci vremea nu iarta nimic din ce este, nici chiar adevarul ascuns in cuvinte..."
"Uneori se mai intampla insa ca vreun Smochin razvratit sa se catzere pe gard si sa-si ia lumea in cap... "

imi asum ceea ce scriu, cine are de gand sa plagieze o face pe barba lui
river
Junior Member

Mesajde marian jan » Lun Apr 21, 2003 5:49 pm

bravo baixule!
marian jan

pt. bassplayer

Mesajde Oribilul Mosh » Lun Apr 21, 2003 10:31 pm

Concierto D'aranjures o am si eu...si chiar in acest moment i-am dat play. este cu adevarat o bucata speciala. nu stiu in ce varianta o am ....dar suna bine.
Banuiesc ca Goya este compozitorul ,nu interpretul. :p

Si sa itzi mai zic una de Francis Goya care mie personal imi place foarte mult. Este vorba despre Classical Dream .

Dar melodia mea de moment nu este nici una din cele de mai sus. Asta am facut asa o paranteza pentru bassplayer....sa vada ca si eu ascult muzica aleasa. :yD

Mai toata ziua , la fel ca si zilele trecute am ascultat muzica bucurestilor de alta data.

Pentru astazi : buzele tale , superbe petale de roua...au soptit candva la stele ca au fost odata ale mele , dar azi vantul cand bate in noptzi intunecate..cand ploua..inima imi frange....dragostea imi plange. Tu nu mai esti a mea , tu nu mai esti a mea...desi la pieptul meu te strang ca si in trecut ..............

Jean Moscopol - Tu nu mai esti a mea
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde MiG29 » Lun Apr 21, 2003 10:42 pm

Love2fly,m-am gandit pana la urma s-o caut shi eu cu Kazaa shi am luat-o pana la urma.Mersi oricum.
Azi am ascultat ceva piese clasice dintre care mentzionez Black Dog siGood times Bad times bineintzeles ambele interpretate de Led Zeppelin
MiG29

Re: pt. bassplayer

Mesajde basstard » Mar Apr 22, 2003 1:20 pm

Initial trimis de Oribilul Mosh

Banuiesc ca Goya este compozitorul ,nu interpretul. :p

"Concerto d'Aranjuez e scrisa de Joaquin Rodriguez in secolul 19 "

Sau glumeai......
human being/being human
basstard
Junior Member

Mesajde cubu » Mie Apr 23, 2003 4:29 am

Bai nene, de la o vreme ma obsedeaza o melodie... NU ma mai satur de "Morgana Lefay - New Moon, Different Day". Va rog, din suflet, nu ma scapati de ea... ;M
indescifrabil
cubu

Mesajde basstard » Mie Apr 23, 2003 7:09 am

"Morgana Lefay - New Moon, Different Day".
Mah, au The Gathering un cover dupa ea. Mie imi place (da io n-am ascultat originalul by Morgana Lefay. Il dau jos si revin cu pareri)

Azi ceva deosebit ca melodie de moment (Doar SOD si inca vreo cativa o sa inteleaga ce e cu ea) :
Atheist - An Incantation's Dream
Intro-ul e aproape jumate din piesa si e bestial
human being/being human
basstard
Junior Member

Mesajde nocturna » Mie Apr 23, 2003 11:54 am

in aria metalelor (mai mult sau mai putin grele), spre disperarea vecinilor mei,
Helloween-I Want Out
Sentenced-Drown Together
Sentenced-Neverlasting
Sentenced-Killing Me, Killing You
"Sunt un om. Mi se pare ca e de ajuns"

A.K.M. powered by another.ro
nocturna

Mesajde cubu » Mie Apr 23, 2003 12:07 pm

Initial trimis de bassplayer
[B] "Morgana Lefay - New Moon, Different Day".
Mah, au The Gathering un cover dupa ea. Mie imi place (da io n-am ascultat originalul by Morgana Lefay. Il dau jos si revin cu pareri)
[/B]

M-ai prins aici... Era tarziu si eram obosit ;M cand am scris postul ala si din cauza ca pe acelasi CD am si niste The Gathering si niste Morgana Lefay nu stiu cum le-am incurcat...
Deci...

Numai ca azi am alta obsesie... "Symphony X - Egypt"
indescifrabil
cubu

Mesajde Aliosha » Joi Apr 24, 2003 6:37 am

Yankee soldier
He wanna shoot some skag
He met it in Cambodia
But now he can't afford a bag

Yankee dollar talk
To the dictators of the world
In fact it's giving orders
An' they can't afford to miss a word

I'm so bored with the U...S...A...
But what can I do?

.....

The Clash
"Against modern football."
Aliosha

Mesajde basstard » Joi Apr 24, 2003 8:58 am

Initial trimis de Portnoy

le-am incurcat...

Iti dai seama ce te injuram daca stateam o ora sa caut pe net (kazaa &stuff) Morgana Leefay - New Moon Diferent Day? :D :D
Noroc cu sefu ca mi-a dat mult de lucru si n-am avut timp de cautat muzichii. Ca eram chiar curios cum suna :D

On topic:
Bloodhound Gang - Three point one four ....pt ca ma reprezinta in momentul de fata ( "I need to find a / New vagina....." )
Bloodhound Gang - Fire water burn

Yeah I'm hung like planet Pluto hard to see with the naked eye,
But if I crashed into Uranus I would stick it where the sun don't shine,
Cause I'm kind of like Han Solo always stroking my own wookie,
I'm the root of all that's evil yeah but you can call me cookie,
The roof, the roof, the roof is on fire,
We don't need no water let the motherfucker burn,
Burn motherfucker burn.

Mostra de filosofie curata ;n
human being/being human
basstard
Junior Member

Mesajde darkshines » Joi Apr 24, 2003 11:49 am

seria Hellsing, dupa ce ca este mai tare ca Spawn, are si un soundtrack genial. O amestecatura de jazz, drum'n'bass si alternative cu influente electronic la unele trackuri. Trebuie neaparat ascultata, compozitorul tuturor pieselor,Yasushi Ishii, fiind un geniu. dar ca sa nu fiu prea mult offtopic melodia mea de moment e:

Hellsing OST - Hissou Myouhou Renge Kyoku

To speak is to be silent
The concept is dead. There's nothing death should interrupt,
I went to bed last night with one sip left in the cup.
darkshines

MC...

Mesajde Aurolacul » Joi Apr 24, 2003 3:21 pm

MC Solaar - Solar PLeure. Doamne ce fain si ce coincidenta ca am gasit cantecul asta dupa ce l-am auzit pe un program la televizor.
"For evil men to succeed all it takes is for good men to do nothing"
Aurolacul
Junior Member

Mesajde Titina » Joi Apr 24, 2003 4:51 pm

Chiar daca e mai veche(adik e de pe primul album al lui Britney),abia acum a inceput sa-mi placa la nebunie:"E-Mail my heart."

Shi inca mai imi place "I run away'.(tot Brit).
Titina
Junior Member

Mesajde cubu » Joi Apr 24, 2003 7:43 pm

Initial trimis de bassplayer

Iti dai seama ce te injuram daca stateam o ora sa caut pe net (kazaa &stuff) Morgana Leefay - New Moon Diferent Day? :D :D
Noroc cu sefu ca mi-a dat mult de lucru si n-am avut timp de cautat muzichii. Ca eram chiar curios cum suna :D

Scuzelele mele... ;n N-a fost cu intentie...

In afara de melodia aia de la The Gathering, pe care o ascult chiar acum, saptamana asta am fost la capitolul Symphony X, alineatul "V: The New Mythology Suite", si se pare ca e cel mai bun album al lor...

Bassplayere, stiu parerea ta despre ei, dar da si tu jos de pe Kazaa daca gasesti "Symphony X - Rediscovery (part II) - The New Mythology", asa ca sa-ti schimbi parerea despre ei... :D Sau "Egypt"... Imi aduc aminte ca i-ai comparat cu Manowar... Hai mah, chiar asa? :con:
indescifrabil
cubu

Mesajde Mirela » Joi Apr 24, 2003 11:22 pm

De cateva zile ma bate gandul ca au trecut mai bine de 2 ani jumate de cand am plecat de-acasa...si ca in astia doi ani jumate s-au intamplat enorm de multe chestii si s-au schimbat atat de multe...si uneori ramane doar regretul...si dorul...un dor imens si uracios de acasa, de "a fost odatí£"...

Din ciclul sountrackurile mele de suflet...azi e randul celor de la The The cu "This Is The Day" (filmul careia ii apartine cpoloana sonora e Empire Records)

Well... you didn't wake up this morning
Because you didn't go to bed
You were watching the whites of your eyes
Turn red
The calendar, on your wall, is ticking the days off
The calendar on your wall...is ticking the days off
You've been reading some old letters
You smile and think how much you've changed
All the money in the world
Couldn't bring back those days...

(sorry ca am pus atat de multe versuri, dar sunt absolut superbe in simplitatea lor)
Pink fluffy dynosaurs
Tremendously hardcore...
We are not born with the conviction that Pepsi is better than Coke and that heavy metal liberates the soul (Solomon, 2003). We try it out for ourselves...
Mirela

Asian Dub Foundation - Nusrat Fateh Ali Khan

Mesajde SatyR » Vin Apr 25, 2003 12:21 am

Nu stiu cati dintre voi ati ascultat ceva de la baietii astia dar sunt f buni in ceea ce fac...pt cine nu stie trupa canta un soi de rock amestecat cu drum&bass si chir hip-hop unde nu lipsesc infuentele de muzica traditionala asiatica

Recomand melodia asta tuturor celor care au inclinatii spre muzici dastea a la punjapi mc ,e o melodie care la betzie rupe locu in 2 :))
SatyR
Junior Member

Mesajde MiG29 » Vin Apr 25, 2003 12:29 am

SatyR,ADF sunt considerati de unii echivalentu britanic (sau indian:p)al celor de la RATM.Io unu itzi recomand Crash,Charge shi mai ales Culture Move.
MiG29

AnteriorUrmătorul

Înapoi la Muzica